عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-08-2012, 05:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-08-2012, 05:21 PM توسط akbar_saeedi.)
(04-08-2012, 04:10 PM)Pejman نوشته: سلام اکبر جان،

1- شما الان این تاپیک رو بدون مشکل درست کردید، آیا پست جدید در این تاپیک نمی تونید بذارید یا می خواهید تاپیک جدید درست کنید؟
ممنون از جوابتون...اره ب جون خودم همون خطای طولانی بودن عنوانو میده..اگه خودتون هم دستتون میرسه کوتاهش کنید..اصلا نصفش کنید...فقط درست بشه خوب میشه Big Grin
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-08-2012, 05:57 PM
اکبر جان من عنوانش رو کوتاه کردم و الان نباید مشکلی باشه. البته این رو هم بگم که وقتی که «ارسال پست» رو می زنید و وارد حالت پیشرفته ارسال پست می شید، می تونید «عنوان ارسال» رو چیز دیگه ای بزنید و در این حالت اون مشکل برای تاپیک های با عنوان طولانی پیش نمیاد.

نقل قول  

آفلاین hassan1351
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-08-2012, 04:23 PM
سلام آقای سلانت
بنده امسال لاتاری 2013برنده شده ام
لیسانس عمران دارم و خانمم لیسانس شیمی.
در رابطه با ادامه تحصیل کسانی که لاتاری برنده می شوند شرائط بهتری دارند؟
آیا اجازه کار وتحصیل را تواما داریم؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-08-2012, 05:06 PM
سلام

میتونین سوالتون رو اینجا بپرسین
شاد باشین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-08-2012, 06:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2012, 12:15 AM توسط Babak.)
(05-08-2012, 05:46 PM)bzz نوشته: سلام دوستان

انجمن تخصصی زبان انتشارات جنگل جهت پاسخ به سوالات و راهنمایی شما عزیزان راه اندازی گردید. با مراجعه به این انجــمن می توانید مشـــکلات خــود را در زمیــنه زبــان انگلیــسی رفــع نــمایـــید.

نمیدونستم دقیقا تاپیک مرتبط با این موضوع کجاست بنابراین در اینجا مطرح کردم
سلام

یکی از این دو جا :::
منابع مشترک برای آزمون های زبان TOEFL، IELTS

شروع از پایه نه برای آزمون
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین saleh.kalantari1988@yahoo.com
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-08-2012, 09:34 AM
با سلام

می خواستم اطلاعاتی راجع به نحوه معافی بیماری هیپر هیدروزیز (تعریق شدید کف دست) بدونم.

روز بیمارستان پزشک چطوری معاینه می کنه تا برگه اعزامی به ن.و. رو پر کنه؟ روز کمیسیون چطور؟

در واقع چون برای این بیماری سابقه پزشکی وجود نداره نحوه معاینه و تشخیص اون چجوریه؟

بعد از اینکه دستاتو پاک می کنند چند دقیقه بعد میزان تعریق رو چک می کنند؟ و اینکه چه ملاکی هست که معاف کامل یا از رزم کنند؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-08-2012, 09:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2012, 10:13 AM توسط MaMi.)
(16-08-2012, 09:34 AM)saleh.kalantari1988@yahoo.com نوشته: با سلام
می خواستم اطلاعاتی راجع به نحوه معافی بیماری هیپر هیدروزیز (تعریق شدید کف دست) بدونم.
روز بیمارستان پزشک چطوری معاینه می کنه تا برگه اعزامی به ن.و. رو پر کنه؟ روز کمیسیون چطور؟
در واقع چون برای این بیماری سابقه پزشکی وجود نداره نحوه معاینه و تشخیص اون چجوریه؟
بعد از اینکه دستاتو پاک می کنند چند دقیقه بعد میزان تعریق رو چک می کنند؟ و اینکه چه ملاکی هست که معاف کامل یا از رزم کنند؟
دوست من، شما سوالتون رو یک بار در این قسمت (که کاملا مرتبط هم هست) پرسیدید، اگر میبینید که دوستان جوابی ندادند، حمل بر ندیدن سوالتون نیست، بلکه به این دلیل بوده که اطلاعات کاملی در این زمینه نداشتند ولی... (برای خواندن ادامه جواب به تاپیک مربوطه مراجعه کنید)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین shadmehr0131
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2012, 01:02 PM
سلام خدمت شما دوست عزیز
میخاسم بدونم اوضاع کاری واسه مهندس عمران تو اروپا یا خود آمریکا چطوره؟اگه شخصی لیسانس داشته باشه اونم آزاد قبول دارن یا نه.باید اونجا ادامه تحصیل بدن تا برن سرکار توی رشته مهندسی؟حقوق بچه های عمران که ایرونی هستن چطوره؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-08-2012, 01:14 PM
(22-08-2012, 01:02 PM)shadmehr0131 نوشته:
سلام خدمت شما دوست عزیز
میخاسم بدونم اوضاع کاری واسه مهندس عمران تو اروپا یا خود آمریکا چطوره؟اگه شخصی لیسانس داشته باشه اونم آزاد قبول دارن یا نه.باید اونجا ادامه تحصیل بدن تا برن سرکار توی رشته مهندسی؟حقوق بچه های عمران که ایرونی هستن چطوره؟
دوست عزیز
برای اقامت آمریکا از طریق کار فک کنم خیلی سخت باشه ولی تو اروپا امکانش هست(البته اونم سخته)
شما لینکای زیر رو ببینین :
گرفتن اقامت دائم امریکا بعد از اتمام تحصیلات
اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا
کشورهای اروپایی ( اینو باید دونه دونه کشورها رو باز کنین و مطالب داخل اونا رو ببینین)

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین mandana85
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-08-2012, 01:20 PM
سلام
می خواستم راجع به ویزای زوج دانشجو برای کانادا سوال بپرسم
می خواستم ببینم اگر هر دو پذیرش داشته باشن آیا در گرفتن ویزا به مشکل بر می خورند؟ (این رو یک وکیل به من گفت)
یا اینکه بهتره بعد از گرفتن ویزا عقد کنن؟
و اینکه کلا چجوری می شه با مشکلات اپلای کردن کنار اومد چون هر دو می خوایم توی یک شهر باشیم طبیعتا خیلی آپشن های شهر های دیگه رو به خاطر نبودن رشته ی همسر توی اون شهر از دست می دیم.
کلا اگر کسی با همسرش و در همچین شرایطی برای تحصیل رفته دوست دارم مشکلات و تجربیاتشونو بدونم
ممنونم از توجه و وقتی که می ذارین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 12:06 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی