عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی
آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-07-2012, 11:54 AM
ممنونم بابک عزیز بابت صحب های کاملا منطقیت.
اما نکات دیگری:
همین طور که مطلعید امروز نمایندگان با حضور رییس بانک مرکزی جلسه غیر علنی دارند و باید به هرنجوی شده نظراتمون رو به گوش نمایندگان برسونیم.

دوستان با یک حساب سرانگشتی بنده متوجه شدم که طبق آمار خود وزارت علوم دانشجویانی که در حال حاضر در حال دریافت ارز دانشجویی هستند 20 هزار نفر هستند که به طور میانگین میتونیم بگیم هرنفر در سال 20 هزار دلار دولتی خریداری میکند.
در واقع دولت هر ساله مبلغی حدود 400 ملیون دلار دولتی رو به ما میفروشه که درآمد حاصل از فروش این ارز برای دولت 500 ملیارد تومان و مابالتفاوت آن با بازار آزاد چیزی حدود 300 ملیارد تومان است، ایا تخصیص چنین مقدار کمی به دانشجویان یک مملکت بزرگ اسلامی مقدار زیادی است؟
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-07-2012, 12:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2012, 12:17 PM توسط ShahdaD.)
نتایج خودم در تماس با خبرگزاری ها:
من الان توی کیهان با آقای امین آبادی صحبت کردم، واکنششون بد نبود، شما هم سعی کنید با تماس های زیاد ایشون رو متقاعد کنید که باید در این مورد نوشت.
با خبرگزاری مجلس هم صحبت کردم و این رو گفتم که هزینه این کار بیشتر زا 300 ملیارد تومان برای دولت نمیشه، اون ها خیلی براشون جالب بود و گفتند حتما پوشش میدهند.
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-07-2012, 12:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2012, 10:45 AM توسط Babak.)
سلام همگی دوستان
ممنون از این که خبرم کردید که اینجا تاپیک زدید. ولی ای کاش تاپیکو یک جوری می زدید که تو صفحه اول فروم راحت تر پیدا شه. منظورم اینه که کاش این پیج بیشتر جلوی چشم بود. من الان چند ساعتی فرصت دارم و تصمیم گرفتم تو این فرصت دوستان AA را از وجود تاپیک خبر دار کنم. به کسانی که آنلاین هستند پیام خواهم داد. این شاید تنها کاریه که الان می تونم انجام بدم. آخه من فردا دیگه دارم می رم
قربان همگی
نقل قول  

آفلاین aminreza
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-07-2012, 01:41 PM
صرفاً یک خبره، قضاوت با دوستان آکادمیا کافه.

بهمني: ارز دانشجويي قطع نشده است
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود
گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدا گدای گدایی و بخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

31-07-2012, 03:52 PM
دروود.
این هم خبر جدید از مصوبه امروز بانک مرکزی
لینک

یک نکته رو عرض کنم، اون هم ما تا می تونیم باید به خبرگزاری ها ایمیل و تاماس بگیریم اینا جدی جدی می خوان این ارز را از ما بگیرن بهتره که دلمونو به این حرف ها خوش نکنیم که هی اقایان بفرمایند نه مشکلی نیست بعد فردا بیدار میشی میبینی که ارز رو قطع کردند. من در زیر لینک جند ادرس خبری را قرار می دهم که دوستان تلاش کوچکی برای جلوگیری از ارز دانشجویی را انجام دهند تنها امروز نیازمند یاری سبز شما هستیم!
روزنامه جمهوری اسلامی >>> rz_baghi@yahoo.com
روزنامه جام جم >>>> لینک
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-07-2012, 04:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2012, 04:14 PM توسط ShahdaD.)
[b]خبر بعدی:

تماس خودم با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا): خبرنگار به بنده گفت که دیدید که بهمنی گفت چنین چیزی حقیقت نداره، اما من گفتم برای ارزش مسافرتی هم همین صحبت بود، اما دیدیم که آخر قطع شد، ایشون گفتند شما مقاله دارید گفتم بله...ایملشون رو دادند که براشون بفرستم...من بهشون گفتم که این ایمیل رو قرار میدم تا سایر دانشجویان باهاشون در تماس باشند.

ایمیل ایشون:HOORAM1980@YAHOO.COM
شماره تماس مستقیم با ایشون:61972405-021
من به همه ی دانشجویان قول میدم اگر فقط 100 نفر در سایت تلاش هایی که بنده دارم میکنم رو قدم به قدم با بنده انجام بدهند، مساله حذف ارز دانشجویی برای همیشه از یادها میره..مثلا فکر کنید فردا که آقای فتحی پور روزنامه ها رو میبینه 5 تا مقاله سنگین در مورد ضررات حذف این ارز نوشته شده در روزنامه ها و خبرگزاری های مهم از جمله ایسنا هم این خبر رو ذکر کرده باشند، شما فکر می کنید این طرح بی نتیجه خواهد بود...لطفا شما هم تماس بگیریو ایمیل بزنید...
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

31-07-2012, 04:44 PM
مرسی شهداد جان از زحمتی که میکشی.
من چون شش روز بیشتر تا رفتنم به امریکا نمونده و از طرفی ساکن اصفهان هستم مراجعه حضوری برام امکان پذیر نیست ولی از طریق ایمیل یا تلفن اگه کاری از دستم بر بیاد حتما انجام میدم. الان این ایمیل آخری مربوط به ایسنا رو که گذاشتی بهشون ایمیل بزنیم ؟ چیز خاصی بگیم یا همین نارضایتی خودمون از حذف ارز دانشجویی رو بیان کنیم؟
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

31-07-2012, 05:52 PM
(31-07-2012, 04:44 PM)Behnoush نوشته: مرسی شهداد جان از زحمتی که میکشی.
من چون شش روز بیشتر تا رفتنم به امریکا نمونده و از طرفی ساکن اصفهان هستم مراجعه حضوری برام امکان پذیر نیست ولی از طریق ایمیل یا تلفن اگه کاری از دستم بر بیاد حتما انجام میدم. الان این ایمیل آخری مربوط به ایسنا رو که گذاشتی بهشون ایمیل بزنیم ؟ چیز خاصی بگیم یا همین نارضایتی خودمون از حذف ارز دانشجویی رو بیان کنیم؟
بله، فقط با دلایل منطقی بهشون ثابت کنید که حذدف ارز دانشجویی به ضرر کشور هست...در جدیدترین خبر فتجی پور گفته باید ارز دانشجویی مقطع لیسانس قطع شه...میتونید در این مورد نگرانی ها رو منتقل کنید...

از لطفتون ممنونم...
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-07-2012, 08:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2012, 08:21 PM توسط QUPHAS.)
همین الان اخبار ساعت 20 شبکه چهار به نقل از رئیس بانک مرکزی گفت ارائه ی ارز دانشجویی ادامه خواهد داشت!
راست و دروغش با خودشون!!!
اینم لینکش !
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-07-2012, 10:17 PM
(30-07-2012, 05:04 PM)ahmadpashaei نوشته: من هنوزم عقیده دارم انجام اینکار از انجام ندادنش بهتره و برای شروع هم میشه یک طومار با متن خوب و منتقدانه تنظیم کنیم همینجا.اگر کسی پیشنهادی داره بگه و اگرم تایید می کنید کسایی که بلدن متون اداری رو خوب بنویسین متن پیشنهادی رو اینجا بذارن تا در حد معمول تغییر داده بشه و برای پرینت آماده کنیم.
یک متنی با چند پاراگراف (که ارتباط معنایی خاصی با هم ندارن) موجوده که من اجازه میخوام پاراگراف به پاراگراف اونو اینجا قرار بدم. شاید بتونه کمکی بکنه: (تو پرانتز هم بگم که میخواستم اونو تو AA بذارم،اما بعد از بسته شدن اون تاپیک دیگه خیلی اطمینانی به اونور نیست! به نظر میرسه و امیدوارم مدیریت این سایت با روشنفکری و احترام بیشتری با کاربران برخورد بکنه...) (تو یک پرانتز دیگه هم بگم که از اونجا که این متن ممکنه به منابع مختلفی ارسال بشه، پیشنهاد میدم اگر قراره از اون استفاده بشه بیشتر در حد گرفتن ایده باشه، البته اگر بنظر دوستان تکرار در متون چیز جالبی نیست)

1. برخلاف آنچه که این نماینده محترم بیان کرده بودند،
ارز دانشجویی هزینه اضافه ای نیست که کشور متحمل می شود. دانشجویی که برای ادامه
تحصیل به خارج از کشور سفر می کند، حتی اگر هم به کشور برنگردد، بعنوان یک ایرانی
می تواند نقش مهمی در شناساندن و دفاع از ارزشهای دینی، ملی و فرهنگی ما داشته
باشد. اینرا همه می دانیم که ایرانیان با هر مرام و مسلکی در اکثریت قریب به اتفاق
موارد، دارای عرق ملی بوده و نسبت به میهن خود حساس هستند. قطعا همانطور که بارها
هم در سخنان مقامات کشور در دیگر زمینه ها تاکید شده، مجلس محترم و این نماینده
نیز بهتر است به دانشجویان عازم خارج کشور به چشم یک فرصت نگاه کنند و نه تهدید.
ضمن اینکه اینطور بیگانگی با دانشجویان، سبب دلزدگی آنها هم خواهد بود. بهتر نیست
نمایندگان محترم مجلس هم سیاست جذب حداکثری را در نظر داشته باشند؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »