عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-07-2012, 06:13 PM
خانم گیتی
ببینید قرار نیست برخورد احساسی و یا تندی داشته باشم و هممون آدم معمولی و آسیب پذیر دانشجو هستیم. باید کسایی اونجا حرف بزنن کمی جا افتاده تر بوده و سنشون بیشتره و البته فن بیان خوبی دارن و کارشون با اداره و ... بوده قبلا (البته با تجربه موفق ارتباطات). قرار نیست جوونی که کم سن و سال هست همچین چیزی رو هدایت کنه که به احتمال حتی 1% باعث بشه خدای نکرده اتفاقی بیفته و کلش به حرفایی که میشنوه نگیره و کار خراب بشه. پیشنهادی که من دادم به نظر خودم اثر بخشی ماکزیمم داره و اگر کسی در رسانه هم آشنایی داره بهتره در میون بذاره تا موضوع رسانه ای بشه و من هم از طرف خودم در صورت حمایت بقیه (تنظیم طومار) حاضرم به آشناهای خوبی که داریم و همه تهرانن بگم تا اونام در جاهایی موضوع رو مطرح کنن. بقیه هم اگر آشنایی در سطح نماینده مجلس دارن اینکارو بکنن و ببینن که اونا نظرشون چیه و جزو مخالفای طرح مجلس بودن یا موافقها.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

30-07-2012, 07:44 PM
متاسفانه ظاهرا صدای پچ پچ های چند روزه داره بلند میشه

http://www.asriran.com/fa/news/22533...B2%D9%87%D8%A7
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mahsa_88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-07-2012, 09:45 PM
سلام دوستان. بعد از بسته شدن تاپیک در AA فعالیتمون یه مقدار ضعیف شده . این واقعا قضیه ای نیست که شوخی بردار باشه. ما هر چه سریع تر باید تصمیمات لازم رو بگیریم.
نقل قول  

آفلاین mmostajab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-07-2012, 10:21 PM
(30-07-2012, 05:04 PM)ahmadpashaei نوشته: من هنوزم عقیده دارم انجام اینکار از انجام ندادنش بهتره و برای شروع هم میشه یک طومار با متن خوب و منتقدانه تنظیم کنیم همینجا.اگر کسی پیشنهادی داره بگه و اگرم تایید می کنید کسایی که بلدن متون اداری رو خوب بنویسین متن پیشنهادی رو اینجا بذارن تا در حد معمول تغییر داده بشه و برای پرینت آماده کنیم.
قبوله.

هرچه زودتر این کار رو کنیم. لطفا یه متن بنویسیم بعد همه با هم اصلاحش می کنیم
نقل قول  

آفلاین gity68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-07-2012, 10:29 PM
احمد جان من هم منظورم این نبود که کاری نکنیم ...و تنها اشتباه غیر قابل جبران همینه که کاری نکنیم و فقط منتظر حرکت دیگران باشیم
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

31-07-2012, 01:45 AM
لطفا دوستان بعد از حضور در این تاپیک، اعلام حضور کنند تا به تعداد خاصی که رسیدیم برنامه رسوندن اعتراضمون به گوش مسیولان روب رای روز سه شنبه بگم..
ممنونم
نقل قول  

آفلاین platin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2012, 01:56 AM
سلام

به نظر من اینجا 2 تا مشکل هست
1- ابن سایت و این تاپیک شناخته شده نیست و تا دیگران بخواهند بیان کلی زمان میبره مگر اینکه در سایت اپلای ابرد اجازه بدن ما لینک بزاریم که اون هم برای هر کاربر باید نام کاربری تازه درست بشه و کلی درد سر بنا براین با این وضع اصلا کسی از وجود این پیج اگاه نمیشه
2- به طور کلی من فکر میکنم هر کاری که میخواهیم انجام بدیم اقدام عملی خارج از اینترنت باشه یعنی باید به فکر ملاقات حضوری با نماینده ها باشیم و در درجه دوم تماس تلفنی با اونها
بیخود خودمون رو با ایمیل و اینترنت سرگرم نکنیم که همه میدونیم تاثیر یک ملاقات حضوری به مراتب بلاتر از این چیزاست

به نطر من فقط باید تمرکز رو ملاقات حضوری با نمایندگان برای بچه های تهران و تماس تلفنی برای بچه های شهرستان باشه .
در ضمن الان فکر کنم فیس بوک خیلی بیشتر از این سایت جاافتاده و چون همه از قبل عضو هستند دیگه دردسر این سایت و ایجاد کاربری رو هم نداره و خیلی هماهنگتر هست .
من پیشنهاد میکنم اصل فعالیت رو انتقال بدیم به اونجا و این پیج رو هم در کتارش تقویت کنیم .
وقت کمتر از اونی هست که بشینیم اینجا کاربر جمع کنیم از همه امکانات فعلی باید استفاده بشه
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

31-07-2012, 02:04 AM
(31-07-2012, 01:56 AM)platin نوشته: سلام

به نظر من اینجا 2 تا مشکل هست
1- ابن سایت و این تاپیک شناخته شده نیست و تا دیگران بخواهند بیان کلی زمان میبره مگر اینکه در سایت اپلای ابرد اجازه بدن ما لینک بزاریم که اون هم برای هر کاربر باید نام کاربری تازه درست بشه و کلی درد سر بنا براین با این وضع اصلا کسی از وجود این پیج اگاه نمیشه
2- به طور کلی من فکر میکنم هر کاری که میخواهیم انجام بدیم اقدام عملی خارج از اینترنت باشه یعنی باید به فکر ملاقات حضوری با نماینده ها باشیم و در درجه دوم تماس تلفنی با اونها
بیخود خودمون رو با ایمیل و اینترنت سرگرم نکنیم که همه میدونیم تاثیر یک ملاقات حضوری به مراتب بلاتر از این چیزاست

به نطر من فقط باید تمرکز رو ملاقات حضوری با نمایندگان برای بچه های تهران و تماس تلفنی برای بچه های شهرستان باشه .
در ضمن الان فکر کنم فیس بوک خیلی بیشتر از این سایت جاافتاده و چون همه از قبل عضو هستند دیگه دردسر این سایت و ایجاد کاربری رو هم نداره و خیلی هماهنگتر هست .
من پیشنهاد میکنم اصل فعالیت رو انتقال بدیم به اونجا و این پیج رو هم در کتارش تقویت کنیم .
وقت کمتر از اونی هست که بشینیم اینجا کاربر جمع کنیم از همه امکانات فعلی باید استفاده بشه
باهاتون مخالفم، درش بکه های اجتماعی واقعا نمیشه یک پست رو همه ببینند، و من خیلی وقت ها پست هایی رو نمیبینم...در صورتی که به همه اطلاع رسانی کنید تاف ردا صبح همه از این سایت مطلع یمشن، هرچند این سایت آنچنان هم گمنام نیست و موسس آن بابک عزیز هست که موسس AA هم بودن و خود ایشون به من اجازه دادن این فعالیت ها رو در اینجا ادامه بدیم...
لطفا تمام دوستان رو از وجود چنین تاپیکی مطلع کنید...برنامه های معینی برای افزایش فشارمون دارم..
نقل قول  

آفلاین esf11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-07-2012, 02:36 AM
بچه ها جم بشید و نظر بدید
نقل قول  

آفلاین platin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2012, 03:03 AM
(31-07-2012, 02:04 AM)ShahdaD نوشته: باهاتون مخالفم، درش بکه های اجتماعی واقعا نمیشه یک پست رو همه ببینند، و من خیلی وقت ها پست هایی رو نمیبینم...در صورتی که به همه اطلاع رسانی کنید تاف ردا صبح همه از این سایت مطلع یمشن، هرچند این سایت آنچنان هم گمنام نیست و موسس آن بابک عزیز هست که موسس AA هم بودن و خود ایشون به من اجازه دادن این فعالیت ها رو در اینجا ادامه بدیم...

لطفا تمام دوستان رو از وجود چنین تاپیکی مطلع کنید...برنامه های معینی برای افزایش فشارمون دارم..

من حرفی ندارم . اما بهترین راهش برای هدایت امت به اینجا همون از ظریق سایت AA هست . اگر شما با مدیر سایت ارتباط دارید بگید اجازه بده یک لینک به اینجا بزاریم که در غیر این صورت جایی نیست که بشه امت رو کشوند ایجا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »