عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-06-2012, 11:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2012, 11:20 AM توسط MaMi.)
(21-06-2012, 10:45 AM)manon نوشته: دوستان کسی دقیق می دونه اگه برای امتحان زبان در ترکیه مجوز بگیریم بعد از اون جا به یه کشور دیگه بریم ولی در زمان مجاز به ایران برگردیم چی می شه؟
ضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم Smile
همون طوری که در این ارسال هم ذکر شده، موردی نخواهد داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین manon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-06-2012, 12:08 PM
(21-06-2012, 11:19 AM)MaMi نوشته:
ضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم Smile
همون طوری که در این ارسال هم ذکر شده، موردی نخواهد داشت.

مرسی، فقط من جدیدا که رفتم مجوز بگیرم، علاوه بر وثیقه، یه فرم تعهد دیگه هم دادن که الان متوجه شدم توش نوشته "در صورت تاخیر در ورود به کشور و یا عدم ورود و یا مسافرت به کشور دیگر این سازمان مجاز است به علت تخلف از شرط نسبت به ضبط ودیعه و واریز آن به حساب تعیین شده اقدام کند"
به نظر که خیلی غیر منطقی میاد، خوب طرف برگشته دیگه Sad کسی اخیرا تجربه ای داشته؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

21-06-2012, 12:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2012, 12:24 PM توسط MaMi.)
(21-06-2012, 12:08 PM)manon نوشته: مرسی، فقط من جدیدا که رفتم مجوز بگیرم، علاوه بر وثیقه، یه فرم تعهد دیگه هم دادن که الان متوجه شدم توش نوشته:
"در صورت تاخیر در ورود به کشور و یا عدم ورود و یا مسافرت به کشور دیگر این سازمان مجاز است به علت تخلف از شرط نسبت به ضبط ودیعه و واریز آن به حساب تعیین شده اقدام کند"
به نظر که خیلی غیر منطقی میاد، خوب طرف برگشته دیگه Sad کسی اخیرا تجربه ای داشته؟
جالبه! این رو جدیدا اضافه کردند Undecided
شما میتونی این بند "عدم ورود و یا مسافرت به کشور دیگر" رو دو جور تفسیر (!) کنی:
- شما مجوز گرفتی برای ترکیه، مستقیم از ایران به جای ترکیه بری دبی (میشود همینی که این تعهد نامه صریحا اشاره کرده)
- شما مجوز گرفتی برای ترکیه، مستقیم از ایران تشریف میبری ترکیه، بعد از ترکیه میری دبی

به نظر من، برای اطمینان بهتر است از اداره نظام وظیفه (و نه پلیس +10) سوال کنی دوست من
ما رو هم لطفا در جریان نتیجه سوالت قرار بده Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

21-06-2012, 01:03 PM
دوستان خوبم،

بعد از برگشت از سفر، برای آزاد کردن وثیقه، تنها شخصی که گذرنامه شما را می بیند، افسر گذرنامه در نظام وظیفه هست. وقتی به یک کشور دیگه هم سفر کرده باشید، و مهر اون کشور در پاسپورت باشه، ممکنه اون افسر گذرنامه گیر بدهد.
مثلا افسر گذرنامه در نظام وظیفه اصفهان، فقط صفحه اول و مشخصات منو دید و همین. بعد فرم آزادسازی را بهم داد.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین kasra515
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-06-2012, 01:35 PM
من برای ترکیه اجازه ی خروج موقت گرفتم و سفارت ارمنستان بهم وقت مصاحبه داد. دیروز رفتم نظام وظیفه(شهرستان) برای تغییر محل مسافرت؛ طرف اول گفت نمیشه، باید کل مراحل گرفتن نامه از دانشگاه و ... رو از نو بری. کمی اصرار کردم و گفتم سخته و وقت ندارم، گفت خب برو یه درخواست بنویس برای تغییر کشور که قبلا قصد داشتم برم ترکیه، و حالا به این دلیل باید برم ارمنستان و شنبه بیارش ببرش پیش رئیس. اون امضا کنه دیگه نمی خواد مراحل رو از اول بری
نقل قول  

آفلاین ashkanatut
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-07-2012, 10:11 PM
سلام

میخواستم بدونم اگه من الان برای گرفتن پاسپورت از طریق سفر زیارتی اقدام کنم ، بعد پاسپورتو بگیرم ولی سفرمو کنسل کنم، در این صورت نظام وظیفه پاسپورتو ازم پس میگیره یا میتونم پاسپورتو داشته باشم ؟

یه سوال دیگه هم داشتم

میخواستم بدونم برای سفر کربلا چقدر باید برای ضمانت پول بذارم ؟

ازتون ممنونم ..
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

24-07-2012, 10:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2012, 10:21 PM توسط MaMi.)
(24-07-2012, 10:11 PM)ashkanatut نوشته: میخواستم بدونم اگه من الان برای گرفتن پاسپورت از طریق سفر زیارتی اقدام کنم ، بعد پاسپورتو بگیرم ولی سفرمو کنسل کنم، در این صورت نظام وظیفه پاسپورتو ازم پس میگیره یا میتونم پاسپورتو داشته باشم ؟
میخواستم بدونم برای سفر کربلا چقدر باید برای ضمانت پول بذارم ؟
دوست من خوش آمدی به فروم Smile
شما سفرت رو لغو هم کنید گذرنامه رو از شما پس نخواهند گرفت Smile

نقل قول:میخواستم بدونم برای سفر کربلا چقدر باید برای ضمانت پول بذارم ؟
سفرهاي زيارتي عراق وعربستان: 500 هزارتومان وجه نقد + تعهد نامه محضري ضامن - منبع
موفق باشی دوست من Smile
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

24-07-2012, 10:27 PM
(24-07-2012, 10:11 PM)ashkanatut نوشته: سلام

میخواستم بدونم اگه من الان برای گرفتن پاسپورت از طریق سفر زیارتی اقدام کنم ، بعد پاسپورتو بگیرم ولی سفرمو کنسل کنم، در این صورت نظام وظیفه پاسپورتو ازم پس میگیره یا میتونم پاسپورتو داشته باشم ؟
دوست خوبم،
پاسپورت پیش خودتان خواهد ماند. نگران نباشید.
من هم سفرم کنسل شد، و الان پاسپورت دستم هست
فقط اجازه خروج از کشور ندارید.

تا جایی که یادم هست، وثیقه برای سفر زیارتی کربلا و مکه، 500 هزارتومان نقد به علاوه یک فقره چک بود. که متاسفانه مبلغ چک را حضور ذهن ندارم.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Mahmoudb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-07-2012, 01:27 AM
امین جان من به واسطه ی ازمون تافل پاسپورت گرفتم. مجوز خروجم 5.8 تا 5.28 هست. برای ازاد کردن وثیقه حتما باید 5.28 مراجعه کنم یا وسط این بازه هم میتونم؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-07-2012, 07:51 AM
سلام محمودجان

در صورتی که از این مجوز استفاده کنید، یعنی از کشور خارج بشوید، قبل از 28 مرداد هم اگه برگردید، می تونید زودتر برید و وثیقه را آزاد کنید.
ولی درصورتی که از این مجوز استفاده نکنید، مثل شرایط بنده که هدفم فقط گرفتن پاسپورت بود، فقط و حتما 28 ام باید برای معرفی خودتون به نظام وظیفه برید.

البته این تجربه بنده در نظام وظیفه استان اصفهان بود. من 10 روز قبل از اتمام شدن تاریخ مجوز، مراجعه کردم، ولی گفتند چون استفاده نکردی، هنوز هم وقت هست نمی تونی الان وثیقه را آزاد کنی و برو روز بعد از انتهای مجوز بیا.

ارادت
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 31 بعدی »