عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-07-2012, 01:02 AM
سلام دوستان سوال من اینه:
چون در رشته من ب ندرت میشه دانشجوی ایرانی در حال تحصیل در دانشگاهی خاص رو پیدا کرد، برای پیدا کردن وضعیت فاند و بودجه دپارتمان هدف چه راهی را پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون دانشجویان کشورهای دیگه جواب درست میدن؟
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

14-07-2012, 01:44 AM
اگر برای رشته شما موضوعی وجود نداره، در انجمن رشته‌ی مرتبط، یک موضوع برای رشته خودتون ایجاد کنید و این سوال رو در اونجا بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-07-2012, 08:31 AM
(14-07-2012, 01:02 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان سوال من اینه:
چون در رشته من ب ندرت میشه دانشجوی ایرانی در حال تحصیل در دانشگاهی خاص رو پیدا کرد، برای پیدا کردن وضعیت فاند و بودجه دپارتمان هدف چه راهی را پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون دانشجویان کشورهای دیگه جواب درست میدن؟
دوست من، با توجه به جواب بابک جان، فکر کنم سوالت رو بتونی اینجا مطرح کنی

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

19-07-2012, 09:14 PM
ببخشید نمی دونستم این سوال رو باید کجا بپرسم !
دانشگاهی که می خوام apply کنم deadline برای پذیرش در ماه May رو اول September گفته . آیا منظورش اینه که از الان تا اول سپتامبر فقط برای apply و فرستادن مدارک وقت دارم ؟! ممنون
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-07-2012, 09:31 PM
(19-07-2012, 09:14 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید نمی دونستم این سوال رو باید کجا بپرسم !
دانشگاهی که می خوام apply کنم deadline برای پذیرش در ماه May رو اول September گفته . آیا منظورش اینه که از الان تا اول سپتامبر فقط برای apply و فرستادن مدارک وقت دارم ؟! ممنون

برای یافتن مکان مناسب برای پرسیدن سوالتون، با توجه به مکان دانشگاه مورد نظر به انجمن (امریکا، اروپا، کانادا و ....) و کشور مرتبط برید.
به زیر انجمن "تحصیل در کشور X" برید.
اگر تاپیکی خاص در مورد اون دانشگاه باشه (دانشگاههای معروف) سوالتون رو اونجا در قسمت پذیرش بپرسید وگرنه مرتبط ترین تاپیک مربوط به "پذیرش" رو پیدا کنید و سوالتون رو مطرح کنید.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

22-07-2012, 12:40 PM
لام بنده ی موضوع با عنوان تکنیک ها و لینکهای مفید جهت کسب اطلاعات راجب وضعیت رزومه اپلیکنت های قبلی دانشگاهها درست کدم میخوام خودم پست بذارم نمیتونم..هرباز خطاهای مختلفی مثل طولانی بودن پست و ...میده..مدیر تاپیک سایر موارد ر هم نفهمیدم کدوم دوست هستش..حالا چیکار کنم؟

سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

22-07-2012, 12:48 PM
اگر پست شما خیلی طولانی باشه، باید نوشته رو بشکنید و در قالب دو یا چند تا پست بفرستید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

22-07-2012, 02:07 PM
:error
subject_to_long
ک حتی یک حرف هم میزنم همین خطا!! شاید چون میخوام دو پست متوالی بدم این خطا تنظیماتیه..

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-07-2012, 07:49 AM
عنوانی که شما دارید انتخاب می‌کنید خیلی طولانیه. باید عنوان موضوع رو کوتاهتر کنید.

نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

25-07-2012, 02:15 PM
سلام دوستان
این سوالو تا اونجایی که من میدونم کسی نپرسیده تا حالا. اگرم پرسیده که ببخشید دوباره دارم میپرسم
کسانی که مثل من هستن هنوز پروپوزال ندادند آیا کار درستی که بگردند استادی و که موضوع مورد علاقه من هست رو پیدا کنم بهش بگم میخوام رو این موضوع کار کنم و اینکه استاد راهنمام شه و همچنین دکترا هم میخوام رو این موضوع کار کنم و میخوام دانشجو دکترا شم بشم؟یا اصلا دانشجو دکترا اون استاد نه یک استاد دیگه بشم
ایا همچین کاری اصلا مفید هست؟
ممکن رو پذیرش دکترا تاثیر مثبتی بذاره؟
اصلا استادها قبول میکنن؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 08:18 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی