عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-06-2012, 12:27 PM
(13-06-2012, 12:06 PM)Sir نوشته: سلام

کارشناسی- آزاد تهران جنوب-مهندسی فناوری اطلاعات- 18/08
ارشد- علامه طباطبایی - مدیریت فناوری اطلاعات- 18/44 (رتبه اول از لحاظ معدل)
3-نمره زبان: تا به حال در آزمونی شرکت نکردم ، ولی زبانم خوبه و IELTS رو مطمئنا بالای 7 میگیرم
4-تعداد مقالات: فقط یک مقاله ملی
5- حدود 4 سال سابقه در زمینه امنیت فناوری اطلاعات (رزومه خوب)
5-مقطع پذیرش: PHD
می خواستم بدونم که می تونم به گرفتن پذیرش تو دانشگاه های معتبر کانادا فکر کنم یا نه!
پیشاپیش متشکرم
سلام دوست عزیز
واقعیت اینه که نه به شما نه به هیچ کس نمیشه گفت صد در صد دانشگاه تاپ قبول میشه. من فقط یک سری نکات رو کلی بگم. معدل شما خیلی خوبه و معدل برای دانشگاه های کانادا خیلی مهمه. اگر بتونین همونطور که خودتون گفتین نمره زبان خوب بیارین که شانستون خیلی بالاتر میره. فقط دقت کنین که معمولا دانشگاه های تاپ کانادا 7 حداقل نمره مورد قبولشونه پس اگر بتونین 7.5 یا 8 بگیرن با توجه به اینکه میگین زبانتون خوبه چه بهتر. حتما حتما باید با استاد ارتباط داشته باشین و کسی رو پیدا کنین که زمینه تحقیقاتی اون به کارهایی که شما کردین نزدیک باشه. البته این در صورتیه که بخواین مهندسی رو ادامه بدین. اگر بخواین بیزنس اسکول برین ارتباط با استاد فایده ای نداره و رقابت دیگه خیلی سخت میشه.
در ضمن مقاله ژورنالی و یا کنفرانسی معتبر ندارین؟ حتما میتونین یکی بنویسین و اگر به چاپ ژورنال نمیرسه در یک کنفرانس معتبر ارائه بدین. برای دکترا لازمه.
حتما به دانشگاه های معتبر فکر کنین. چرا که نه؟ ولی فقط به اونها اکتفا نکنین. مثلا نگین من هدفم فقط UBC هست چون رقابت برای دانشگاه های تاپ خیلی بالاست. سعی کنید علاوه بر دانشگاه های تاپ چند تا دانشگاه متوسط رو هم در نظر بگیرین.

(تو پرانتز میگم چون این تاپیک جاش نیست. به آمریکا هم فکر کنین.)
نقل قول  

آفلاین Sir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-06-2012, 01:54 PM
(13-06-2012, 12:27 PM)m.ost نوشته: سلام دوست عزیز
واقعیت اینه که نه به شما نه به هیچ کس نمیشه گفت صد در صد دانشگاه تاپ قبول میشه. من فقط یک سری نکات رو کلی بگم. معدل شما خیلی خوبه و معدل برای دانشگاه های کانادا خیلی مهمه. اگر بتونین همونطور که خودتون گفتین نمره زبان خوب بیارین که شانستون خیلی بالاتر میره. فقط دقت کنین که معمولا دانشگاه های تاپ کانادا 7 حداقل نمره مورد قبولشونه پس اگر بتونین 7.5 یا 8 بگیرن با توجه به اینکه میگین زبانتون خوبه چه بهتر. حتما حتما باید با استاد ارتباط داشته باشین و کسی رو پیدا کنین که زمینه تحقیقاتی اون به کارهایی که شما کردین نزدیک باشه. البته این در صورتیه که بخواین مهندسی رو ادامه بدین. اگر بخواین بیزنس اسکول برین ارتباط با استاد فایده ای نداره و رقابت دیگه خیلی سخت میشه.
در ضمن مقاله ژورنالی و یا کنفرانسی معتبر ندارین؟ حتما میتونین یکی بنویسین و اگر به چاپ ژورنال نمیرسه در یک کنفرانس معتبر ارائه بدین. برای دکترا لازمه.
حتما به دانشگاه های معتبر فکر کنین. چرا که نه؟ ولی فقط به اونها اکتفا نکنین. مثلا نگین من هدفم فقط UBC هست چون رقابت برای دانشگاه های تاپ خیلی بالاست. سعی کنید علاوه بر دانشگاه های تاپ چند تا دانشگاه متوسط رو هم در نظر بگیرین.

(تو پرانتز میگم چون این تاپیک جاش نیست. به آمریکا هم فکر کنین.)
(m.ost و ahmadpashaei عزیز)ممنون از راهنماییتون،
من 3تا کتاب (در حوزه غیر IT) ترجمه کردم، آیا اونها هم می تونن تاثیرگذار باشن؟
رزومه کاری چطور؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-06-2012, 01:59 PM
(13-06-2012, 01:54 PM)Sir نوشته: (m.ost و ahmadpashaei عزیز)ممنون از راهنماییتون،
رزومه کاری چطور؟
کلا ترجمه کتاب هیچی به رزومه اضافه نمیکنه،اصلا. ولی سابقه غیر آکادمیک هم کاری نمیکنه و فقط اگر در یک شرکت معظم و معتبر باشه شاید تاثیری داشته باشه.البته برای اروپا مهمتره ولی در آمریکای شمالی نه Exclamation
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-06-2012, 04:20 PM
(13-06-2012, 01:54 PM)Sir نوشته: (m.ost و ahmadpashaei عزیز)ممنون از راهنماییتون،
رزومه کاری چطور؟

دوست من ترجمه کتاب به خودی خود تاثیر چندانی در افزایش احتمال پذیرش نداره چون کتابها ( چه تالیف و چه ترجمه) مورد ارزیابی علمی افراد متخصص قرار نمی گیرن تا معیاری برای ارزشگذاری اونها وجود داشته باشه. ولی ذکر اون می تونه نشون بده که شما در زمینه تخصصی خودتون فعال بودین به همین دلیل بهتره که در بخش Publication مشخصات اون کتاب و بنویسین.

در مورد رزومه کاری ( که فکر کنم منظور شما سابقه فعالیت تخصصی هست ) اگه در رشته ای که تحصیل کردین مشفول به کار بودین حتما از رئیس شرکت یه گواهی معتبر ( رو سربرگ شرکت با مهر و امضای رئیس) بگیرین و در بخش work experience در موردش بنویسین. مخصوصا اگه با research interest شما برای apply همخوانی داشته در گرفتن پذیرش موثر خواهد بود.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

21-06-2012, 08:23 PM
(31-05-2012, 02:59 PM)ghasedak23 نوشته: سلام، من تازه عضو این سایت شدم، نمیدونستم سوالمو کجا بنویسم خواستم بدونم که من با رشته کشاورزی با شرایط زیر:
معدل ارشد 16 از دانشگاه سراسری
معدل کارشناسی 50/15
نمرره زبان 5/6
1 مقاله خارجی و 3 مقاله داخلی
خواستم بدونم برای پذیرش دکتری از کانادا و یا آمریکا میتونم بورس کامل شم.
سلام دوست عزیزم، خوش اومدید به فروم.

شما وضعیت معدل تون متوسط هست و برای کانادا معدل فاکتور مهمی هست. البته دانشگاه تون رو هم می گفتید بهتر بود. شما مینیمم اکثر دانشگاه ها رو دارید، ولی با توجه به رقابت شدیدی که بخصوص در سالهای اخیر برای کانادا ایجاد شده باید سعی کنید حتماً با استادی که به کار شما علاقه مند باشه مکاتبه کنید و اگر علاقه مند بود شما رو بگیره بعد اپلای کنید. البته کیفیت و نوع مقالات شما هم تعیین کننده است. اگر در کنفرانس یا ژورنال معتبری چاپ شده باشه خیلی موثر هست.

برای شانس پذیرش از آمریکا به این تاپیک مراجعه کنید. اما فقط این رو بگم که برای آمریکا نمره GRE خیلی مهم هست و بدون اون نمی شه نظر داد. اگر نمره خیلی خوبی کسب کنید (مثلاً بالای 1250 در سیستم قدیم) شانس خوبی خواهید داشت.

در کل به نظر من برای دانشگاه های تاپ و عالی شانس تون کم هست، اما برای دانشگاه های متوسط و نسبتاً خوب می تونید امیدوارم باشید، مکاتبه با اساتید رو فراموش نکنید. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-06-2012, 08:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2012, 09:16 PM توسط m.ost.)
(31-05-2012, 01:31 AM)fatemezamani نوشته: سلام دوستان
من کارشناس ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد(با معدل30/17) هستم.10 مقاله علمی پژوهشی،یک مقاله ISIوگواهی همکار اصلی طرح ملی-استانی تدوین سند اشتغال وسرمایه گذاری وسابقه تدریس در دانشگاه را دارم.به نظر شما امکان پذیرش من در دانشگاههای کانادامخصوصأ آلبرتا و ونکوور وجود داره؟اگر جواب مثبت تقریبأچند درصد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید Huh
سلام دوست عزیز
من پست شما رو خیلی دیر دیدم. واقعیت اینه که شانس و درصد نمیشه تعیین کرد Smile ولی با توجه به رزومه شما شانستون پایین نیست. معدل فوقتون خوبه. البته معدل لیسانستون رو نگفتین. مقاله هم دارین که شانستون رو خیلی بیشتر میکنه. فقط مسئله اینه که شما میخواین در Business school ها ادامه بدین یا نه. چون اونجا رقابت خیلی سخته. از طرفی نمره امتحان GMAT هم براش لازمه. باید امتحان زبان (آیلتس/تافل) هم بدین. نمره اون هم خیلی تعیین کننده هست. معمولا هم دانشگاه های کانادا نمره بالایی میخوان (7 به بالا در مورد آیلتس)
بهتون پیشنهاد میدم که روی دانشگاه خاصی (به خصوص دانشگاه های تاپ) فقط تمرکز نکنین. چون رقابت در اونها خیلی شدیده. یک طیفی از دانشگاه ها رو در نظر بگیرین تا شانستون بره بالا.
اول بین دانشگاه های مختلف بگردین و مینیمم هاِیی که هردانشگاه تعیین کرده رو پیدا کنین، بعد با دقت چند دانشگاه خوب و متوسط رو انتخاب کنین تا شانستون بالاتر بره.
** Business school به جای GMAT ممکنه GRE هم قبول کنه. ولی پیشنهاد میکنم GMAT بدین، چون بیشتر مورد تاییدشونه.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین بی باک
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-06-2012, 04:54 PM
سلام دوستان
من قصد دارم واسه دکترا هوافضا یا مکانیک برای کانادا، امریکا و اروپا اقدام کنم.
البته نیاز به فان هم دارم.
لیسانسم مکانیک سیالات صنعتی اصفهان با معدل 16
فوق لیسانس هوافضا دانشگاه علم و صنعت با معدل17.1
TOEFL iBT نمره 91
سه تا مقاله ISI توی AIAA و Elsevier هم دارم. یکی اسم اول خودمم و دوتاش اول اسم استادمه.
سه تا توصیه نامه هم دارم. ازیک استاد، یک استادیار و یک دانشیار.
تو کانادا فقط Carleton و Ryerson و Toronto دکترای هوافضا دارند. از دوستانی که تا حالا اقدام کردن یا کسی رو میشناسن امکان داره این دانشگاه ها با این وضعیت تحصیلی تو کانادا بهم فان بده؟
توی اروپا هم TU delft هلند هست و یکی دوتا توی انگلیس(که شنیدم اصلا خوب فان نمیدن)
آمریکا که زیادن. تو هوافضا راحت تر میشه فان گرفت یا مکانیک؟(من درسای اساسی ارشد مکانیک رو پاس کردم)
اگه شما بخواید چندتا دانشگاهپیشنهاد بدید( چه آمریکا چه اروپا و چه کانادا) کدوما رو پیشنهاد می دید؟
من مدت زیادیه دارم در این رابطه تحقیق می کنم اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیدم. لطفا اگه موردی سراغ داری از آشنا ها بگید.
هر کس نمونه ای یا اطلاعات درست و کارشناسی داره بیاره وسط.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2012, 05:10 PM
(22-06-2012, 04:54 PM)بی باک نوشته: سلام دوستان
من قصد دارم واسه دکترا هوافضا یا مکانیک برای کانادا، امریکا و اروپا اقدام کنم.
البته نیاز به فان هم دارم.
لیسانسم مکانیک سیالات صنعتی اصفهان با معدل 16
فوق لیسانس هوافضا دانشگاه علم و صنعت با معدل17.1
TOEFL iBT نمره 91
سه تا مقاله ISI توی AIAA و Elsevier هم دارم. یکی اسم اول خودمم و دوتاش اول اسم استادمه.
سه تا توصیه نامه هم دارم. ازیک استاد، یک استادیار و یک دانشیار.
تو کانادا فقط Carleton و Ryerson و Toronto دکترای هوافضا دارند. از دوستانی که تا حالا اقدام کردن یا کسی رو میشناسن امکان داره این دانشگاه ها با این وضعیت تحصیلی تو کانادا بهم فان بده؟
توی اروپا هم TU delft هلند هست و یکی دوتا توی انگلیس(که شنیدم اصلا خوب فان نمیدن)
آمریکا که زیادن. تو هوافضا راحت تر میشه فان گرفت یا مکانیک؟(من درسای اساسی ارشد مکانیک رو پاس کردم)
اگه شما بخواید چندتا دانشگاهپیشنهاد بدید( چه آمریکا چه اروپا و چه کانادا) کدوما رو پیشنهاد می دید؟
من مدت زیادیه دارم در این رابطه تحقیق می کنم اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیدم. لطفا اگه موردی سراغ داری از آشنا ها بگید.
هر کس نمونه ای یا اطلاعات درست و کارشناسی داره بیاره وسط.
ممنون
سلام. دوست عزیز به فروم خوش آمدید.
در کل رزومه شما خوبه. دانشگاهای اروپا بر اساس پوزیشن هست. شما بهتره به دنبال پوزیشن باشید اگر به فکر اروپا هستید. به سایت دانشگاها سر بزنید و ببینید کدوم یکی دانشجوی دکترا نیاز داره. لیست دانشگاهایی که هوا فضا رو در دوره دکترا در آمریکا ارایه میکنن رو میتونید تو این لینک پیدا کنید. دانشگاهای انگلیس معمولا فاند نمیدن. اگر به فاند نیاز دارید انگلیس رو بی خیال بشید. اینکه به شما دانشگاه بخوایم پیشنهاد بدیم باید دید شما کجا میخواید برید. کدوم کشور؟ مسلما شانس فاند تو آمریکا بیشتره. چون تعداد دانشگاه بیشتری داره که رشته شما رو ارایه میکنه. بیشتر نگرانی از بابت ویزاس. البته ویزای آمریکا اخبرا اوضاش خوب شده ولی باز نمیشه گفت که حتما ویزا میگیرید یا نمیگیرید. احتمال گرفتن فاند هم تو مکانیک کلا بیشتره. تو 3 تا دانشگاه کانادا هم شانس شما متوسط یا متوسط به بالاس.
من به شما توصیه میکنم اول مشخص کنید که کجا میخایید برید. بعد دانشگاهتون رو میتونید از اون کشور یا قاره انتخاب کنید. اگر خواستید آمریکا برید فقط به فکر جای دیگه هم باشید که اگر ویزا نگرفتید با مشکل مواجه نشید. باز سوالی داشتید بپرسید. موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین بی باک
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-06-2012, 07:34 PM
ممنون آقا سعید از راهنماییت
اما منظورت از پوزیشن چیه؟ یعنی پی جای خالی بگردم؟
نگفتی تو کانادا تو کدوم دانشگاه ها شانسم بهتره؟ چندتا پیشنهاد بدید تا روشون کار کنم. اونایی که هم خوبن هم فان می تونن بدن و البته احتمال قبولیشونم زیاده.
البته تقریبا پی همشون رفتم. اما می خوام نظر شما رو هم بدونم. راستی مشکل ویزا بخاطر رشته است یا بخاطر چیز دیگه؟ آخه شنیدم به هوافضا خوب فان نمیدن. اطلاعاتی در رابطه با TU Delft نداری؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2012, 07:57 PM
(22-06-2012, 07:34 PM)بی باک نوشته: ممنون آقا سعید از راهنماییت
اما منظورت از پوزیشن چیه؟ یعنی پی جای خالی بگردم؟
نگفتی تو کانادا تو کدوم دانشگاه ها شانسم بهتره؟ چندتا پیشنهاد بدید تا روشون کار کنم. اونایی که هم خوبن هم فان می تونن بدن و البته احتمال قبولیشونم زیاده.
البته تقریبا پی همشون رفتم. اما می خوام نظر شما رو هم بدونم. راستی مشکل ویزا بخاطر رشته است یا بخاطر چیز دیگه؟ آخه شنیدم به هوافضا خوب فان نمیدن. اطلاعاتی در رابطه با TU Delft نداری؟
ممنون
پوزیشن یعنی اینکه به دانشجوی دکترا نیاز دارن. کانادا رو هم در کل دانشگاهای متوسطش رو شانس داری و حتی خوبش. همشون که فاند دارن. بد نیست ایمیل بزنید و ببینید آیا استادا جواب میدن. تو کانادا معمولا بدون هماهنگی استاد فاند گرفتن سخته. پس کلا ایمیل بزنید و ببینید وضعیت چطوره؟
رشته شما فاند داره. مشکل اصلی ویزاس. دلف هم از دانشگاهای بسیار خوب هلند هستش. به سایتش سر بزن ببین به دانشجوی دکترا که به ضمینه شما بخوره آیا نیاز دارن یا نه؟
در ضمن لطفا سوالات رو تو تاپیک خودش مطرح کنید. ما در مورد دانشگاهای اروپا هم تاپیک داریم. برای آمریکا هم تاپیک داریم. با تشکر از همکاری شما.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 109 بعدی »