عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3
دروس ارائه شده در مقاطع فوق و دکترا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دروس ارائه شده در مقاطع فوق و دکترا
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-06-2012, 02:10 PM
به نظرتون اینکه آدم برای دوره دکترا درس زیاد پاس کنه خوبه یا نه؟ منظورم بیشتر پاس کردن دروسی است که بنا به صلاح دید استاد راهنما امکان اینکه از دوره فوق برامون Transfer کنند و نیازی به گذروندنشون نباشه رو داشته باشیم. از طرفی فکر می کنم این قبیل درسها که در اونها قوی هستیم رو اگر بگیریم، می تونه باعث بشه معدلمون بره بالا و خب پایه مون هم بهتر تقویت می شه، از طرف دیگه ممکنه باعث بشه مدت تحصیل آدم طول بکشه یا زیادی بهش فشار بیاد در کنار پایان نامه.

نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-06-2012, 07:33 PM
(18-06-2012, 02:10 PM)Pejman نوشته: به نظرتون اینکه آدم برای دوره دکترا درس زیاد پاس کنه خوبه یا نه؟ منظورم بیشتر پاس کردن دروسی است که بنا به صلاح دید استاد راهنما امکان اینکه از دوره فوق برامون Transfer کنند و نیازی به گذروندنشون نباشه رو داشته باشیم. از طرفی فکر می کنم این قبیل درسها که در اونها قوی هستیم رو اگر بگیریم، می تونه باعث بشه معدلمون بره بالا و خب پایه مون هم بهتر تقویت می شه، از طرف دیگه ممکنه باعث بشه مدت تحصیل آدم طول بکشه یا زیادی بهش فشار بیاد در کنار پایان نامه.
در دکترا ۱ چیز وحشتناک داره (حداقل برای من) به نامه امتحان جامع! حالا این امتحان رو بعد از اینکه ۱ تعداد کورس ورداشتید باید بدید. این امتحان کاملا به سطح سواد شما و اینکه چقدر به نحوه درس دادن و سوال مطرح کردن و جواب خواستن اساتیدتون مربوط می‌شه. اگر سواد کافی‌ نداشته باشید اونجا به دردسر می‌افتید. لذا من خودم ۱ سری درسارو اینجا Retake کردم. مطلب بعدی این هستش که وقتی‌ شما به رساله برسید Sky is the limit است. لذا بعضی‌ وقتا رساله۷ سال هم به طول میکش! این موضوع بستگی به تلاش و پشت کار شما و موضوعی که کار می‌کنید داره.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-06-2012, 11:26 PM
(18-06-2012, 02:10 PM)Pejman نوشته: به نظرتون اینکه آدم برای دوره دکترا درس زیاد پاس کنه خوبه یا نه؟ منظورم بیشتر پاس کردن دروسی است که بنا به صلاح دید استاد راهنما امکان اینکه از دوره فوق برامون Transfer کنند و نیازی به گذروندنشون نباشه رو داشته باشیم. از طرفی فکر می کنم این قبیل درسها که در اونها قوی هستیم رو اگر بگیریم، می تونه باعث بشه معدلمون بره بالا و خب پایه مون هم بهتر تقویت می شه، از طرف دیگه ممکنه باعث بشه مدت تحصیل آدم طول بکشه یا زیادی بهش فشار بیاد در کنار پایان نامه.
پژمان جان
به نظرم در این مورد باید بعد از این که در دانشگاه مشغول تحصیل شدی تصمیم بگیری. دلیلش هم اینه که وقتی شروع می‌کنی و در جو دانشگاه قرار می‌گیری و با دانشجوها صحبت می‌کنی، متوجه می‌شی که یک سری درس‌ها هست که استادهای بسیار خوبی دارند و در سطح بسیار بالایی برگزار می‌شه. به نظر من این جور درس‌ها رو به هیچ وجه از دست ندید، حتی اگر به قیمت طولانی‌تر شدن تحصیل تموم بشه.
همچنین بعضی از دانشگاه‌ها این امکان رو دارند که شما درسی رو Audit کنید. در audit کردن شما می‌تونید سرکلاس‌ها برید ولی لزومی به دادن امتحان پایان ترم نیست و فقط در کارنامه شما درس به عنوان audit ثبت می‌شه. همچنین اگر ثبت در کارنامه مهم نیست و استاد درس هم سختگیری نمی‌کنه، می‌تونید بدون این که ثبت‌نام کنید برید و سرکلاس‌ها بشینید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین kasra_p
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2012, 10:49 PM
(18-06-2012, 07:33 PM)Mike نوشته:
در دکترا ۱ چیز وحشتناک داره (حداقل برای من) به نامه امتحان جامع! حالا این امتحان رو بعد از اینکه ۱ تعداد کورس ورداشتید باید بدید. این امتحان کاملا به سطح سواد شما و اینکه چقدر به نحوه درس دادن و سوال مطرح کردن و جواب خواستن اساتیدتون مربوط می‌شه. اگر سواد کافی‌ نداشته باشید اونجا به دردسر می‌افتید. لذا من خودم ۱ سری درسارو اینجا Retake کردم. مطلب بعدی این هستش که وقتی‌ شما به رساله برسید Sky is the limit است. لذا بعضی‌ وقتا رساله۷ سال هم به طول میکش! این موضوع بستگی به تلاش و پشت کار شما و موضوعی که کار می‌کنید داره.
این که شما می گید 7 سال طول می کشه . این فاندی که می دن معمولا برا چند ساله؟ من رشته م برق-الکترونیک و فک کنم برای رساله م (صرفا رساله) هر چقدر هم سخت کار کنم بازم 4 سال کامل وقت لازمه با توجه به زمینه کاریم. اونوقت تکلیف چیه؟ در ضمن از کجا می شه پیدا کرد که چه درسهایی ارائه می شه تو دکترا ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-10-2012, 11:31 AM
(29-10-2012, 10:49 PM)kasra_p نوشته: این که شما می گید 7 سال طول می کشه . این فاندی که می دن معمولا برا چند ساله؟ من رشته م برق-الکترونیک و فک کنم برای رساله م (صرفا رساله) هر چقدر هم سخت کار کنم بازم 4 سال کامل وقت لازمه با توجه به زمینه کاریم. اونوقت تکلیف چیه؟ در ضمن از کجا می شه پیدا کرد که چه درسهایی ارائه می شه تو دکترا ؟
ممنون
بعضا در وب‌سایت دانشگاه‌ها نوشته شده که برای گرفتن دکترا در هر گرایشی چه درس‌هایی رو باید بگذرونید. به هر حال، چه در وب‌سایت‌ها نوشته شده باشه و چه نوشته نشده باشه، موقعی که شما دوره رو شروع می‌کنید، دانشکده به شما اطلاع خواهد داد که چه درس‌هایی برای گرفتن مدرک لازمه.
مسائل فاند به این موضوع مطرح نیست، در نتیجه فقط به طور خلاصه می‌گم که فاند در اغلب اوقات برای یک سال داده می‌شه و هر سال بسته به شرایط دانشکده یا استاد و همچنین عملکرد دانشجو تمدید می‌شه. معمولا اگر بتونید از ابتدا فاند بگیرید با احتمال زیادی می‌شه گفت که برای سال‌های بعد هم می‌تونید فاند بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2