عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا واکسیناسیون برای ورود به آمریکا

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
واکسیناسیون برای ورود به آمریکا
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-05-2012, 02:54 PM
برای زدن واکسن سه گانه (سرخک، سرخجه، و اوریون) در تهران میتونین به بیمارستان مهراد مراجعه کنید. برای زدن واکسن باید صبح بین ساعت 8 تا 9 تلفن بزنید وقت بگیرید برای بعد از ظهر. هزینش هم 25000 تومان هست. بعد یک گواهی بهتون میدن که ببرین انستیتو پاستور.

آدرس: خیابان مطهری، خیابان میرعماد، نبش کوچه شهید دوست محمدی.
برای وقت گرفتن باید زنگ بزنین کلینیک بیمارستان: 88543592
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-05-2012, 03:24 PM
(27-05-2012, 02:54 PM)m.ost نوشته: برای زدن واکسن سه گانه (سرخک، سرخجه، و اوریون) در تهران میتونین به بیمارستان مهراد مراجعه کنید. برای زدن واکسن باید صبح بین ساعت 8 تا 9 تلفن بزنید وقت بگیرید برای بعد از ظهر. هزینش هم 25000 تومان هست. بعد یک گواهی بهتون میدن که ببرین انستیتو پاستور.

آدرس: خیابان مطهری، خیابان میرعماد، نبش کوچه شهید دوست محمدی.
برای وقت گرفتن باید زنگ بزنین کلینیک بیمارستان: 88543592
مرسی Smile
نگفتن فاصله دو دوز MMR چقدره ؟ توی فرم من نوشته دو دوز باید بزنم.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-05-2012, 03:30 PM
(27-05-2012, 03:24 PM)Behnoush نوشته: مرسی Smile
نگفتن فاصله دو دوز MMR چقدره ؟ توی فرم من نوشته دو دوز باید بزنم.
بهنوش جان قصد ایجاد ترس بی دلیل ندارم ولی خودتون بهتر می دونید زیادی زدن MMR رو با افزایش ابتلا MS مرتبط می دونن. ما هم به اندازه کافی در طول سالیان یادآوری هاش رو زدیم. نمی تونید با دادن آزمایش خون ثابت کنید و از زدن دوباره جلوگیری کنید؟ این واکسن مثل کزاز نیست که تا آخر عمر یادآوری بخواد.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-05-2012, 04:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2012, 04:22 PM توسط m.ost.)
سلام
نه بهنوش جان چیزی که نگفتن. من فرمی که دانشگاه گذاشته که پرکنم، گذاشتم. راستش من خودم هم گیج شدم. من تو بچگی واکسن ها رو زدم. ولی یک بار چند وقت قبل که از یک دکتر عمومی سوال کردیم گفت هر ده سال باید تکرار بشه. (حالا نمیدونم شاید اشتباه فهمید فکر کرد منظورمون کزاز و دیفتری هست) از طرفی تو فرم سه تا گزینه هست. یا دو بار زدن، یا مشخص کردن تیتر و یا تاریخ گرفتن بیماری.
البته نوشته دو تا دوز مورد نیازه بعد اولین تولد، نمیدونم منظورش اینه که بزنم الان؟
من از تجربی و پزشکی چیزی نمیدونمSmile ولی تا اونجا که خوندم این واکسن ماله بچگیه. نمیدونم تکرارش درسته یا نه.

فایل‌های پیوست
.pdf   medicalhistory.pdf (اندازه 27.79 KB / تعداد دانلود: 52)
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-05-2012, 04:38 PM
(27-05-2012, 04:04 PM)m.ost نوشته: سلام
نه بهنوش جان چیزی که نگفتن. من فرمی که دانشگاه گذاشته که پرکنم، گذاشتم. راستش من خودم هم گیج شدم. من تو بچگی واکسن ها رو زدم. ولی یک بار چند وقت قبل که از یک دکتر عمومی سوال کردیم گفت هر ده سال باید تکرار بشه. (حالا نمیدونم شاید اشتباه فهمید فکر کرد منظورمون کزاز و دیفتری هست) از طرفی تو فرم سه تا گزینه هست. یا دو بار زدن، یا مشخص کردن تیتر و یا تاریخ گرفتن بیماری.
البته نوشته دو تا دوز مورد نیازه بعد اولین تولد، نمیدونم منظورش اینه که بزنم الان؟
من از تجربی و پزشکی چیزی نمیدونمSmile ولی تا اونجا که خوندم این واکسن ماله بچگیه. نمیدونم تکرارش درسته یا نه.
آره منم کلا با این واکسن ها گیج شدم Smile اینجور که توی فرمت نوشته واکسن بعد از تولد یکسالگی قبوله حالا ببین دکتر چی میگه. اگه کارت واکسیناسیون بچگیت رو داری بهش نشون بده. واکسن هایی که بچگی زدیم سه گانه ی دیفتری، کزاز، سیاه سرفه بوده + فلج اطفال + سرخک + ب ث ژ . این میشه واکسیناسیون کامل. یه واکسن سراسری هم سال اول دبیرستان زدیم که واکسن توام دیفتری - کزاز بود و یه واکسن سراسری سال 82 زدیم که سرخک -سرخجه (MR)بوده .
اینجوری که تو فرم دانشگاهت نوشته گفته یا دو دوز MMR یا هر کدوم که جدا زده شده ( قسمت B) . در مورد سرخک که با واکسن بچگی وواکسن سال 82 دو دوز کامله. برای سرخجه هم حتما یک دوز واکسن خواسته که میشه همون واکسن سال 82. فقط میمونه اوریون (Mumps) که یا یه دوز واکسن باید بزنی یا قبلا اوریون گرفته باشی. اگه قبلا اوریون نگرفتی احتمالا باید همون یه دوز MMR رو بخاطر اوریون بزنی.
نیما
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-05-2012, 09:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2012, 09:21 PM توسط Mike.)
همه ماها تو بچگیمون کلی‌ از اینا زدیم و همشونم توی ۱ کارت سفید رنگ نوشته شدند! از مامانتون بپرسید بهتون میگه کجاست! اون کارتو با خودتون ببرید پاستور یا هرجای دیگه اونا خودشون میدونند چی‌ کار کنند. آهان ۱ نسخه هم از همون فرمی که دانشگاه داره ببرید اما قبلش قسمت مشخصات خودتون پر کنید. برا من هر جفتشو پر کردندو کلی‌ مهر زدند فقط خواهشاً اگه ازتون پرسید چیزیو زدید یا نه مس من دروغ نگید که بعدش رو به قبله دراز بشید! من که اینجا ثبت نام کردم اون پزشکی‌ که همه اینهارو بررسی میکرد تو سوال اول
ازم پرسید که از کدوم کشور هستی‌؟ بعدش که گفتم ایران رفت ۱ لیست رو نگاه کرد بعدش اومد ۱ نگاه کوچیک به تاریخ کرد بعدشم گفتش که به سلامت! البته همون کارت سفیدیو که میگم مال ۲۰ ساله پیشمه رو هم نگاه کرد و حتا ۱ کپی‌ هم ازش گرفت! بهش گفتم این که به فارسی هستش گفتش من پزشکم و از اسم لاتین اینا میفهمم چی‌ به چی‌! به هر روی هرچی‌ دارید با خودتون ببرید و اصلا دروغ نگید که درد سر می‌شه براتون!
نقل قول  

آفلاین Armik
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 9
28-05-2012, 10:52 AM
اگر تهران هستید باید این کارها رو انجام بدید !

1- مراجعه به انستیتو پاستور و گرفتن برگه زرد بین المللی
2- مهر زدن واکسن هایی که قبلن انجام دادید ! مثلن هپاتیت در طرح سراسری یا برای آقایان واکسن های TD و Meningits در حین انجام امور سربازی !
3- انجام تست TB پوستی در صورتی که دانشگاه نیاز داشته باشد و تست این مرکز براشون معتبر باشد !
4- گرفتن آدرس دیگر مراکز موجود جهت تزریق دیگر واکسنها و انجام دیگر تستهایی که در مرکز انستیتو پاستور انجام نمی شوند از قبیل Varicella، MMR و ... !

***فاصله دو دز از MMR باید 1 ماه است !
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 17
12-06-2012, 04:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2012, 11:47 AM توسط m.ost.)
(اطلاعات مربوط به تهرانه)

بیشتر دانشگاه های آمریکا از شما میخوان که یک سری واکسن رو بزنین. برخی از واکسن هایی که میخوان اجباریه و برخی رو فقط توصیه میکنن که زده بشه. در مورد این واکسن ها و ایمن سازی دانشگاه یا به شما با ایمیل توضیح میده یا به عنوان مثال در Welcome packet که براتون میفرسته توضیحات لازم داده شده، گاهی هم همراه فرم I20 براتون یک فرم در این مورد میفرسته. اگر هیچ کدوم از اینها نبود حتما سایت دانشگاه رو چک کنید و یا از خودشون سوال کنید چون بدون زدن واکسن شما رو ثبت نام نمیکنن.
واکسن هایی که برای من اجباری بود واکسن سه گانه MMR (سرخک، سرخچه و اوریون) و واکسن کزاز دیفتری بود. واکسن مننژیت و هپاتیت اختیاری بود.
یک فرم immunization هست که فقط باید توسط انستیتو پاستور مهر و امضا بشه. کارت زرد رنگ واکسیناسیون بین الملل رو هم همونجا باید بگیرین و براتون مهر بزنه.

واکسن کزاز دیفتری رو خود انستیتو پاستور میزنه ولی واکسن مننژیت و MMR رو نداره. MMR رو میگه که برین بیمارستان مهراد بزنین. ولی درمانگاه بهگر(در آزادی) هم این واکسن رو میزنه. در ضمن بیمارستان مهراد ظاهرا 25000 تومن میگیره ولی اینجا اگر دفترچه داشته باشین میشه 11000 تومن.
دیروز واکسن MMR رو زدم. دکتر گفت که تا فاصله 24 ساعت بعدش کزاز دیفتری رو بزنم. ولی امروز که رفتم انستیتو پاستور و این رو گفتم، گفتن اصلا همچین چیزی نیست.
صبح هم در انستیتو پاستور کزاز دیفتری رو زدم. بعد هم رفتم هلال احمر مننژیت رو زدم و دوباره برگشتم انستیتو پاستور که کارت بین الملل و فرم immunization رو مهر و امضا کنه. بهتره قبلش برین بزنین که دوباره نرین و برگردین. من میخواستم بپرسم ازشون و مطمئن شم زدن واکسن ها با هم مشکلی نداره.

** زدن واکسن ها تو یک روز اونطور که به من گفتن مشکلی براتون پیش نمیاره. واکسن خیلی سریع زده میشه. ممکنه بعدش جاش درد بگیره که زیاد مهم نیست. دکتر میگفت ممکنه تب هم بکنین که برای من اینطور نبود.

* انستیتو پاستور : میدان پاستور، خیابان 12 فروردین. کوچه رجبی بخش واکسیناسیون. ساعت زدن واکسن 8 صبح تا 3 بعد از ظهر، شنبه تا چهارشنبه (کزاز-دیفتری)

* هلال احمر: میدان انقلاب، کارگر جنوبی، کوچه مهدیزاده (نزدیکای میدونه) ساعت زدن واکسن 8 تا 11 صبح (مننژیت، آنفلونزا اگر باید بزنین)

* درمانگاه بهگر (آزادی): واکسن سه گانه (MMR) هر روز 10 تا 12 و عصر 5 تا 7. (قبلش زنگ بزنین بپرسین دارن یا نه: 66030440)
اگر نداشت بیمارستان مهراد هم میزنه (مطهری، خیابان میرعماد)

* کارت واکسناسیون بین الملل زرد رنگ که انستیتو پاستور میده، هزینش 13500 تومنه

* هپاتیت رو تو دبیرستان زده بودم. دکتر هم برام آزمایش خون نوشته بود و تو آزمایش مشخص بود. تو انستیتو پاستور فقط تاریخ واکسن رو گفتم برام وارد کردن. هپاتیت سه تا واکسنه. اول یکی، بعد دومی به فاصله 1 ماه و بعدی به فاصله 6 ماه. خلاصه اگر قصد رفتن دارین این فاصله زمانی رو در نظر داشته باشین.

* در مورد دو تا دوز واکسن MMR، اگر یک بار تو طرح ملی که چند سال پیش بود (سال 82) اون واکسن رو زده باشین، فقط یک بار لازمه بزنین دوباره و یکی اون تاریخ رو براتون وارد میکنه یکی هم تاریخ اینی که جدید میزنین.

* من از سه تا دکتر پرسیدم در مورد واکسن. گفتن زدن واکسن MMR مشکلی ایجاد نمیکنه. در ضمن کزاز دیفتری هم تا 10 سال ایمنی میده. مننژیت هم تا دو سال.

*
هزینه واکسن مننژیت 16500 تومن، هلال احمر یک کارت زرد رنگ بهتون میده بعد میارینش پاستور که تو کارت بین الملل یک جا با بقیه واکسن ها وارد کنن براتون.

* پاسپورت رو باید ببرین و دقت کنین مشخصاتی که در کارت وارد میکنه با پاسپورت یکی باشه.

* تو پاستور ازتون میپرسن تست سل اینجا رو دانشگاه قبول داره یا نه. در مورد من دانشگاه ماله اینجا رو قبول نداشت. قبلش از دانشگاه بپرسین در این مورد.

باز هم میگم فقط انیستیتو پاستور باید فرم immunization و کارت زرد رنگ بین الملل رو مهر و امضا کنه.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-06-2012, 12:16 PM
دوستان در فرم واکسینایسون دانشگاه برای واکسن MMR اینطوری نوشته:

Dose #1 given at age 12-15 months or later
Dose #2 given at age 4-6 years or later, and at least one month after first dose

الان فرض کنیم من یه دوز رو تو همون طرح همگانی سال 82 زدم، یکی هم در چند روز آینده می خوام بزنم. به نظرتون براشون قابل قبول هست؟ آخه 12 ماهگی و 4 سالگی کجا و 20-30 سالگی کجا؟!

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-06-2012, 12:21 PM
(29-06-2012, 12:16 PM)Pejman نوشته: دوستان در فرم واکسینایسون دانشگاه برای واکسن MMR اینطوری نوشته:

Dose #1 given at age 12-15 months or later
Dose #2 given at age 4-6 years or later, and at least one month after first dose

الان فرض کنیم من یه دوز رو تو همون طرح همگانی سال 82 زدم، یکی هم در چند روز آینده می خوام بزنم. به نظرتون براشون قابل قبول هست؟ آخه 12 ماهگی و 4 سالگی کجا و 20-30 سالگی کجا؟!
پژمان فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه. طرح و برنامه واکسیناسیون تو کشورهای مختلف متفاوته و فکر میکن برای همینم توی فرم نوشته or later و توی ایران توی بچگی MMR نمیزنن. البته سرخک رو فکر میکنم سال اول بعد از تولد زده باشیم . به هر حال مهم اینه که تو دو دوز رو زده باشی و فاصله دوز ها هم کمتر از یک ماه نباشه.
نیما
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »