عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2012, 05:16 PM
(10-05-2012, 04:31 PM)Karim نوشته: اتفاقا در رشته های علوم انسانی جی آر یی جنرال خیلی مهمه که نمره خیلی خوبی داشته باشید چون اصولا در این رشته ها گرفتن پذیرش بوِیژه با فاند رقابتی تر از سایر رشته ها ست.پس حداکثر تلاشتون برای کسب نمره بالا در این آزمون و همچنین تافل یا آیلتس انجام دهید
همون طور که دوست عزیزم کریم جان اشاره کردند، GRE / GMAT در صورتی که شما برای پذیرش در دانشگاه های امریکا اقدام کنید، بسیار مهم است، حیاتی و لازم. ضمن اینکه داشتن نمره GRE/GMAT در فرایند پذیرش در دانشگاه های اروپا هم یک مزیت به شمار میره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2012, 05:20 PM
(10-05-2012, 04:10 PM)rey2012 نوشته: سلام

من سوالی داشتم که کسی نتونست درست حسابی جوابمو بده: اگه کسی بخواد دکتری تخصصی در رشته های علوم انسانی مثل جامعه شناسی، سیاست، فلسفه و... پذیرش یا بورسیه بگیره آیا باید آزمون GRE امتحان بده یا لازم نیست نمره GRE داشته باشه؟
تا اونجایی که ما دیدیم برای شما به هردو آزمون زبان گیر سه پیچ میدن و این برای اینه که شما باید قدرت تحلیل مشکلات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و ... رو نحو بسیار formal و قوی داشته باشید تا بتونید ملت رو قانع کنید.برای شما علاوه بر روانی و رسایی متن داشتن نثر فاخر هم مهمه واقعا.نمونش در زبان خودمون ببینید یک مقاله که در روزنامه های داخل یا در اخبار خودمون چاپ میشه چه ادبیات رسمی و زیبایی داره.شما هم باید تافل یا آیلتس و هم GRE بالا نه ،خیلی بالایی داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-06-2012, 10:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2012, 10:46 AM توسط maryam4312.)
فکر میکنید با یک ماه زمان بیشترمیشه تغییر محسوسی توی نمره ایجاد بشه؟
مرددم برای ثبت نام آزمونهای مهر و ابان با توجه به اینکه ثبت نام دومی قبل از ازمون اوله و باید هردورو باهم ثبت نام کرد
کسایی که تجربه هردو ازمون رو داشتن ایا نمرشون تغییر چندانی کرده؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-06-2012, 11:17 AM
درود
شما اگر GRE Subject هم بخواید امتحان بدید بهتره جنرال رو مهر و سابجکت رو آبان امتحان بدید.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

16-06-2012, 09:22 PM
سلام دوستان 1 سوال
برای بخش writing ،قسمت writing این کتاب ها کافی یا برl کتاب دیگه ای هم بگیرم??اگر بله میشه راهنماییم کنید
پیشاپیش سپاسگذار از کمکتون[عکس: smile.gif]
barrons
ets
kaplan
cracking the new gre
بعد 1 سوال کلی تر
برای gre فقط همینا کتابهای دربردارنده تمام بخش ها است؟؟ یعنی اینها را بخوانیم کافی است؟؟
(البته بگم verbal هاشونم گرفتم +1100+essential words
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-06-2012, 10:01 PM
(16-06-2012, 09:22 PM)bzz نوشته: سلام دوستان 1 سوال
برای بخش writing ،قسمت writing این کتاب ها کافی یا برl کتاب دیگه ای هم بگیرم??اگر بله میشه راهنماییم کنید
پیشاپیش سپاسگذار از کمکتون[عکس: smile.gif]
barrons
ets
kaplan
cracking the new gre
بعد 1 سوال کلی تر
برای gre فقط همینا کتابهای دربردارنده تمام بخش ها است؟؟ یعنی اینها را بخوانیم کافی است؟؟
(البته بگم verbal هاشونم گرفتم +1100+essential words
سلام به شما
والا اینیایی که شما گرفتید خیلی‌ زیاد هستند برای رایتینگ. همون نمونه سوال‌های رایتینگ رو اگر بتونید همشو ۱ بار بخونید نمره خیلی‌ خوبی‌ میگیرید. تمرکزتون رو وربال باشه. پیشنهاد من این منبع هستش
برای وربال. اون کتابی‌ که برای وربال گرفتید در برابر ۳۵۰۰ هیچه. و ۳۵۰۰ همه لغت اون کتاب رو در بر میگیره. اگر نخواستید ۳۵۰۰ رو بخونید حتما همون ۱۱۰۰ شروع کنید. ۱۱۰۰ جلدش آبی رنگ هستش؟
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-06-2012, 05:42 PM
درود
حدود چهار ماه دیگه به اولین آزمون جی اریی جنرال در ایران زمان باقی مونده و باید کم کم برنامه آمادگی مطالعه دقیقتر و فشرده تر از قبل بشه برنامه ریزی زیر رو در یک سایت دیدم که بنظرم جالب اومد

شاد باشید.

: 4Months GRE Time Table
Lets assume you have 4 months for your GRE Exam from today. Your daily GRE preparation study time table
should look like the following
  • Weekdays: 3 hours
    • Morning
      • 1Hour: GRE Verbal :Strategies and Words
    • Evening
      • 30Minutes: GRE Verbal review words from morning
      • 30minutes: GRE Math
      • 30minutes : GRE Practice test or study
      • 30Minutes Test Review
  • Weekends: 6-10 hours
    • Sundays: 1 full test
Above study plan will work well if you have 4 or more month to study for GRE Heart
Spending 3 hours just for GRE test preparation is not an easy task. It
takes lot of dedication and motivation. If you are a college student, it
will be lot tougher to allocate 3 hours per day. But, you have no
other choice, but
eliminate all the distraction and concentrate on
improving your GRE Score
Heart
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

19-06-2012, 07:29 PM
سلام
من الان مشغول خوندن 1100+وربال ادونتیج هستم در کنارشم میخوام خوندن مجلات و روزنامه و ..رو شروع کنم .خب توی متنا کلی لغت ناآشنا هست.
اینکه مقدار کمتری متن بخونم اما با درآوردن تمام لغاتش بهتره (که لذت خوندنو میگیره البته ) یا اینکه بخونمو برم وسعی کنم لغاتو بفهمم حالا هرچی هم نفهمیدم ازش بگذرم؟
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-06-2012, 08:27 PM
(19-06-2012, 07:29 PM)maryam4312 نوشته: سلام
من الان مشغول خوندن 1100+وربال ادونتیج هستم در کنارشم میخوام خوندن مجلات و روزنامه و ..رو شروع کنم .خب توی متنا کلی لغت ناآشنا هست.
اینکه مقدار کمتری متن بخونم اما با درآوردن تمام لغاتش بهتره (که لذت خوندنو میگیره البته ) یا اینکه بخونمو برم وسعی کنم لغاتو بفهمم حالا هرچی هم نفهمیدم ازش بگذرم؟
به نظر من اگه بخوای معنی همه لغات رو در بیاری خیلی وقت گیر میشه. میتونی مثلا اونایی که ساده تر هستن و معنیشون رو میتونی از محتوای متن هم تشخیص بدی دیگه ننویسی و اونایی که میبینی سخت ترن و از توی جمله متوجه معنیشون نمیشه و معنی جمله هم بدون اونا ناقصه رو بنویسی.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-06-2012, 09:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-06-2012, 09:37 PM توسط Mike.)
(19-06-2012, 07:29 PM)maryam4312 نوشته: سلام
یکی‌ از تکنیک‌های خوب برای آماده شدن و درک مطلب همین کاری هستش که شما میخواید بکنید. سعی‌ کنید به خودتون اجازه بدید که مطلب رو بدون ترجمه تک تک لغات‌ها درک کنید. بسیار روش خوبی‌ هستش و من هم قبلا این کارو کردم و نتیجه خوبی‌ گرفتم.

نیم نگاهی‌ هم به این منبع داشته باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 بعدی »