عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-06-2012, 09:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-06-2012, 09:43 PM توسط MaMi.)
(01-06-2012, 09:32 PM)akbar_saeedi نوشته: ی نرم افزاری ظاهرا مشابه رزتا استون، tell me more هستش ک ظاهرا (تاکید میکنم!) برتریش نسبت به رزتااستون اینه ک میتونه اخبار یورونیوز رو هم پخش کنه
حالا کسی خبر داره و استفاده کرده بیاد این پست رو تکمیل کنه و با رزتا استون ک من دیدم و پسندیدم مقایسه کنه

Tell Me More Performance English یکی از بهترین نرم افزار های آموزشی در بازار است که در قالب یکی از جامع ترین روش های موجود و با ارائه بیش از 2000 ساعت آموزش زبان انگلیسی در 10 سطح متفاوت آموزشی، به شما کمک خواهد نمود تا یادگیری زبان انگلیسی را از ابتدا شروع کرده و تخصص خود را در این زمینه تکمیل کنید. با تمرین های گردآوری شده در این نرم افزار که تعدادشان به 10000 تمرین می رسد، شما می توانید توانایی خود را در زمینه صحبت کردن و گوش دادن، خواندن و نوشتن، دستور زبان، واژگان و فرهنگ، در زبان انگلیسی افزایش دهید و پس از آن به راحتی قادر به مکالمه، ارتباط برقرار کردن و تشخیص گفتارها در این زبان خواهید بود.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Tell Me More Performance English:
- 2000 ساعت آموزش و در 10 سطح متفاوت
- شامل 10000 تمرین برای ماهر شدن در زمینه های مختلف زیان انگلیسی
- شامل آخرین و قوی ترین تکنولوژی تشخیص گفتار در بازار
- ارائه موثر ترین راه برای ارزیابی تلفظ کاربر
- دارای 10 ساعت نمایش فیلم ها فرهنگی برای آشنایی همزمان با زبان و فرهنگ انگلیسی
- ارزیابی میزان پیشرفت شما به وسیله آزمون های موجود
- فهرست واژگان قابل چاپ
- امکان پخش فایل های صوتی در MP3 پلیر و ...

(لینک دریافت این نرم افزار، از ارسال های قبلی فروم)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-06-2012, 02:44 PM
(17-05-2012, 04:49 PM)bzz نوشته: top nouch اصطلاحاتی که داره خیلی خوبه -- کلا به نظرم از اولش بگیر بخون جون به نظرم قابل قیاس با interchange نیشت american file ام خوبه
اگه بتونی جفتشو هم زمان کار کنی خوبه
سلام من الان دارم پرانرژی تاپ ناچو میخونم و خیلی هم خوبه،ولی فک کنم روزی بیش از 3 4 ساعت وقت نباید روش گذاشت چون خسته کننده میشه و فک کنم ی منبع اینجوری دیگه در کنارش آدم بخونه بهتره
حالا میشه در مورد american file توضیح بدید و بگید با تاپ ناچ فرقش چیه؟
ممنون
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-06-2012, 12:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2012, 12:28 AM توسط bzz.)
(26-06-2012, 02:44 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام من الان دارم پرانرژی تاپ ناچو میخونم و خیلی هم خوبه،ولی فک کنم روزی بیش از 3 4 ساعت وقت نباید روش گذاشت چون خسته کننده میشه و فک کنم ی منبع اینجوری دیگه در کنارش آدم بخونه بهتره
حالا میشه در مورد american file توضیح بدید و بگید با تاپ ناچ فرقش چیه؟
ممنون
دوسته عزیز تفاوت زیادی با هم ندارن اگه اونو دارید میخونید به نظرم دیگه وقت روی american file نذارید
بعد یک چیزی 3 4 ساعت خیلی زیاده روزی 1 ساعت الی دوساعت کافی براش چون به نظرم چیز خاصی نداره.به نظرم به جای اینکه وقت روی american file بذارید این کارو کنید

الان چیزهایی که اساتید میگن کار کنید برایlis: tactics for listening , و برای گرامر همان جور که دوستان قبلی ما هم اشاره کردن بهش grammar in use و oxford practice grammar که نظر من شخصا oxfordبهتره

1 کتاب قرمز کوچیک هست به نام common mistakes in eng خیلی خیلی خوبه میاد در مورد اینکه کدام حرف اضافه رو باید با فلان کلمه استفاده کنی و نحوه گفتن جملات در جاهای مختلف با فلان کلمه چه جوریه
این و حتما بخون خیلی کمک برای writing

بعد اینو البته من 1 بار دیگه هم گفتم سایتgoEnglish.meخیلی خوبه برای speaking چون سایت راهنمای فارسی داره خیلی راحت میتونید باهاش کار کنید
به نظرم تاپ ناچ و تمام کردید بروید سراغ کتاب های این چنینی چون دیگه american file و .. شمارو به سطح مورد نظرتون نمرسونن.کتاب های oxford word skill,
idioms and phrasal verb هم کار کنید خوبه این کتاب ها سطح زبان عمومی تونو میارن بالا واقعا

باز اگه سوالی داشتید که در حد اطلاعات من بود در خدمتم. اونجوری که به یاد دارم فکر کنم این کتاب هارو قبل هم گفته بودم

از مدیران محترم درخواست دارم اگه پست ام تکراری بود و.. من راببخشید و اگر صلاح دید حذف کنید
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

10-07-2012, 05:54 PM
(01-06-2012, 01:46 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
کسی نرم افزارهای رز استون و تیمور رو کار کرده؟
نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما راجب اینا چی هست؟
اینجور نرم افزارهای دیگه ای سراغ دارید ک مثلا بهتر باشه؟

سپاس

من چند نفر رو میشناسم که انگلیسی یا آلمانی روزتا رو کار کردن، تقریباً همه گفتن اوایلش خوبه اما لول های بالاش خیلی سخت میشه و بازده میاد پایین! همشون نصفه رهاش کردن! البته شاید اون ها تنبل بودن!
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

02-08-2012, 12:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2012, 12:11 AM توسط akbar_saeedi.)
بعد از مشاوره زیاد با افراد مجرب به این نتایج رسیدم:
سیستم هایی مث تاپ ناچ و روزتا براع شروع و آشنایی اولیه خوبن ولی اگه هدف آیندمون فقط کسب نمره خوب در تافله نباید خیلی رو اونها وقت گذاشت چون اونها در راستای تقویت زبان عمومیه و نه بعنوان پیش تافل
و منابعی رو ک قبل تافل زیرنظر دوستان مجرب قبل از سیستم تافل من خواهم خوند البته در پادگان اینهاست:
گوش دادن فراوان به پادکستهای ESL و نگاه کردن به مستندهایی با موضوعات خاص نزدیک به موضوعات مطرح در قسمت های مختلف تافل برای تقویت لیسنینگ و اسپیکینگ
خواندن 1100 و 3500 واژه برای لغت و ریدینگ
کار روی کتابهای مرتبط با 185 موضوع خاص برای قسمت مستقل رایتینگ تافل

شما هم نظراتتونو راجب موارد گفته شده بگید
سپاس
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

02-08-2012, 01:20 AM
(02-08-2012, 12:08 AM)akbar_saeedi نوشته: بعد از مشاوره زیاد با افراد مجرب به این نتایج رسیدم:
سیستم هایی مث تاپ ناچ و روزتا براع شروع و آشنایی اولیه خوبن ولی اگه هدف آیندمون فقط کسب نمره خوب در تافله نباید خیلی رو اونها وقت گذاشت چون اونها در راستای تقویت زبان عمومیه و نه بعنوان پیش تافل
و منابعی رو ک قبل تافل زیرنظر دوستان مجرب قبل از سیستم تافل من خواهم خوند البته در پادگان اینهاست:
گوش دادن فراوان به پادکستهای ESL و نگاه کردن به مستندهایی با موضوعات خاص نزدیک به موضوعات مطرح در قسمت های مختلف تافل برای تقویت لیسنینگ و اسپیکینگ
خواندن 1100 و 3500 واژه برای لغت و ریدینگ
کار روی کتابهای مرتبط با 185 موضوع خاص برای قسمت مستقل رایتینگ تافل

شما هم نظراتتونو راجب موارد گفته شده بگید
سپاس
سعید جان وقت خودتو برای 1100 و 3500 نذار که ربطی به تافل ندارن.شما باید برای تافل اولین چیزی میخونی 504 باشه و بعد فقط Essential words for the Toefle و بعد اگر وقت کردی کتاب واژگان برای دانش آموز دبیرستانی رو بخونی که لغاتش خیلی خیلی علمی و آکادمیک و ... هست و خیلی به درد میخوره اونجور که من دیدم و یکی از دوستام ا.ل معرفیش کرد وقتی با متون تافل مثایسه کردم دیدم عالیه،تازه برای gre هم خیلی خیلی مهم و مفیده. بعد اینا دیگه لغت لازم نداری و باید نمونه تست بزنی از کتابای تافل.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

02-08-2012, 02:03 AM
(02-08-2012, 01:20 AM)ahmadpashaei نوشته: سعید جان وقت خودتو برای 1100 و 3500 نذار که ربطی به تافل ندارن.شما باید برای تافل اولین چیزی میخونی 504 باشه و بعد فقط Essential words for the Toefle و بعد اگر وقت کردی کتاب واژگان برای دانش آموز دبیرستانی رو بخونی که لغاتش خیلی خیلی علمی و آکادمیک و ... هست و خیلی به درد میخوره اونجور که من دیدم و یکی از دوستام ا.ل معرفیش کرد وقتی با متون تافل مثایسه کردم دیدم عالیه،تازه برای gre هم خیلی خیلی مهم و مفیده. بعد اینا دیگه لغت لازم نداری و باید نمونه تست بزنی از کتابای تافل.
ممنون از نظرت

البته من باید تاکید کنم که اهل فن میگن 3500 برا کسب نمره خیلی خوب در تافل میتونه کمک کننده باشه و کسی ک هدفش فقط نمره خوب در تافله باید احتیاط کنه ک چقدر به دردش میخوره، اما این بنده حقیر ک میخواد تافل و گری رو با هم جلو ببره بدون هیچ نگرانی باس پرانرژی جلو بره Big Grin

نقل قول  

آفلاین mehdiut
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-08-2012, 04:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2012, 04:54 AM توسط aida_11041.)
به نظر من دوستانی که می خواهند انگلیسی یاد بگیرند باید ابتدا دایره لغت انگلیسی خودشون رو افزایش بدن و همچنین گرامرهای کاربردی زبان رو یاد بگیرن

به نظر من نرم افزار ماکزیمم می تونه یه انتخابه مناسب باشه
نقل قول  

آفلاین بلک رز
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-10-2012, 12:15 PM
سلام
میدونم که اول باید خودتو پیدا کنی بعد طبق یه برنامه منظم کار کنی من دارم برگ نویسی میکنم امتحان کن اما از لیسینینگ غافل نشو موفق باشی
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

14-06-2013, 11:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-06-2013, 11:08 PM توسط akbar_saeedi.)
سلام دوستان در سه اسکیل یجورای راه و منابع خوبی پیدا کردم و دارم کم و بیش جلو میرم...اما مشکلم در مورد اسپیکینگ حل نشده..اینجا تو پادگان ک پارتنر برا تمرین پیدا نمیشه...خب چطور با خودم تمرین کنم؟
چه منبعی رو پیشنهاد میدید؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 22 بعدی »