عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-05-2012, 11:18 PM
(13-05-2012, 11:02 PM)manager_66 نوشته: ...میشه اونجا بگم منو معاف از رزم کنن که برم خدمت ولی سختی نداشته باشه...
اینکه شما در کمیسیون بگی من میخوام فقط معاف از رزم بشوم و اونها بهت چپ چپ نگاه نکنند رو نمیدونم دوست من Wink ولی اینکه معاف از رزم سختی داشته باشه در دوران خدمت یا خیر، اول بستگی داره به تعریف شما از سختی در دوران خدمت، بعد هم بستگی داره به یگان هایی که در اونجا آموزشی رو خواهید گذروند و ادامه خدمتتون رو طی خواهید کرد...مثلا در پادگان آموزشی ما (شهید مدرس کرج) دوستان معاف از رزم، گلکاری (بخونید بیل زدن محوطه) رو انجام میدادند، یا بعضی از کارهای اعیاد رو انجام میدادند یا حموم و ... رو زمانی که ما در اردوی پایان دوره بودیم نظافت میکردند

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین manager_66
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-05-2012, 12:23 AM
من تنها ترسی که از رفتن به خدمت دارم اینه که تو خدمت ممکنه به چشمم فشار بیاد (قوز قرنیه در اثر فعالیت زیاد بدنی پیشرفت میکنه) واسه همین میگم اگه رفتم کمیسیون میشه بگم بهم معاف از رزمی بدن که فعالیت فیزیکی نداشته باشم و بعد از 2 سال کارت پایان خدمتم رو هم بگیرم ؟؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

14-05-2012, 12:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2012, 12:39 AM توسط MaMi.)
(14-05-2012, 12:23 AM)manager_66 نوشته: ...رفتم کمیسیون میشه بگم بهم معاف از رزمی بدن که فعالیت فیزیکی نداشته باشم و بعد از 2 سال کارت پایان خدمتم رو هم بگیرم...
این چیزی که شما میگی رو من تا حالا نشنیدم، "معاف از رزمی بدن که فعالیت فیزیکی نداشته باشه" !! به نظر کمیسیون شما حقی نداری اظهار نظر بکنی در این مورد، اونها اگر تشخیص دادند معاف از رزمی، معاف از رزم خواهی شد و اگر گفتند که معاف از خدمتی، دیگه حرفی نمیمونه. تا حالا موردی هم ندیدم (و فکر کنم هیچ کس دیگری هم ندیده) که کسی به رای کمیسیون مبنی بر معاف از خدمت بودن، اعتراض کرده باشه!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین چی بگم
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-08-2012, 03:51 PM
من یه مشکلی داشتم و نمی تونسم برم سربازی معافیت پزشکی گرفتم
خوگدشمگ ماده روانپزشکی
نمی دونم حارج از کشور به موضوع گیر میدن یا نه.
البته الان تو یه شرکت کار میکنم و کاری بام ندارن و اکث استخدام چه دولتی چه خصوصی معافیت پزشکی رو قبول نمیکنن.
میخوام برم آلمان یعنی منتظر دعوتنامه از دایمم
ولی نمی دونم به معافیتم اونجا گیر میدن یا نه.اگه میشه راهنماییم کنین.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

28-08-2012, 04:50 PM
(28-08-2012, 03:51 PM)چی بگم نوشته: من یه مشکلی داشتم و نمی تونسم برم سربازی معافیت پزشکی گرفتم. ماده روانپزشکی. نمی دونم خارج از کشور به موضوع گیر میدن یا نه.
ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم Smile
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، معافیت پزشکی شما، مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد. مگر اینکه بخواهید (همونطور که خودتون هم اشاره کردید) در ادارات دولتی استخدام بشوید.
نقل قول  

آفلاین david_gole69
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2013, 01:03 AM
سلام،من بخاطر عرق شدید کف دست و پا میتونم معافیت پزشکی بگیرم.ولی نگران اینم که بعدا واسه استخدام مشکل داشته باشم.میخواستم ببینم نظر شما چیه؟معافیت بگیرم یا نه؟مدرک تحصیلیمم کارشناسی مهندسی مکانیکه
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

06-02-2013, 02:33 AM
(05-02-2013, 01:03 AM)david_gole69 نوشته: سلام،من بخاطر عرق شدید کف دست و پا میتونم معافیت پزشکی بگیرم.ولی نگران اینم که بعدا واسه استخدام مشکل داشته باشم.میخواستم ببینم نظر شما چیه؟معافیت بگیرم یا نه؟مدرک تحصیلیمم کارشناسی مهندسی مکانیکه
برای استخدام نمیدونم اما فک نمیکنم برای پذیرش یا بورس گرفتنتون مشکلی پیش بیاد...
به نظر شخصی بنده حتما بگیریدش... Smile

با آرزوی موفقیت Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین erfan_messi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-06-2013, 08:00 PM
دورود بر دوستان
من چند وقتیه فهمیدم به خاطر مشکلم میتونم معافیت پزشکی بگیرم .
قصد دارم که برای ادامه تحصیل و زندگی برم خارج از ایران (البته کاملا قطعی نیست)
مشکل من تشنج هست . 4-5 سال هست که این مشکل رو پیدا کردم . 
الان دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم . و پشت کنکور ارشد 
به نظرتون برای معافیت اقدام کنم ؟ 
من 2-3 تا از دوستان و اقوام خودم معاف پزشکی هستن و توی کارخانه و ادارات دولتی استخدام شدن بدون بند پ 
فقط کمی 2 دل هستم. 
ضمنا از کی اقدام کنم ؟ با توجه به این که یه ترم دیگه دارم 
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-06-2013, 10:32 PM
(19-06-2013, 08:00 PM)'erfan_messi' نوشته: دورود بر دوستان
من چند وقتیه فهمیدم به خاطر مشکلم میتونم معافیت پزشکی بگیرم .
قصد دارم که برای ادامه تحصیل و زندگی برم خارج از ایران (البته کاملا قطعی نیست)
مشکل من تشنج هست . 4-5 سال هست که این مشکل رو پیدا کردم . 
الان دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم . و پشت کنکور ارشد 
به نظرتون برای معافیت اقدام کنم ؟ 
من 2-3 تا از دوستان و اقوام خودم معاف پزشکی هستن و توی کارخانه و ادارات دولتی استخدام شدن بدون بند پ 
فقط کمی 2 دل هستم. 
ضمنا از کی اقدام کنم ؟ با توجه به این که یه ترم دیگه دارم 

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
بنظرم من، اگر شرایط دریافت معافیت پزشکی رو دارید، اقدام کنید، چون تا جایی که من میدونم، معافیت پزشکی، خللی برای ادامه تحصیل یا زندگی در خارج از ایران (حتی در مورد بعضی از معافیت های پزشکی، در ایران هم) ایجاد نخواهد کرد و حداقل موضوع اینه که شما حدود 21 ماه در برنامه ریزی هاتون جلو خواهید بود. در مورد مراحل و نحوه اقدام برای معافیت پزشکی هم میتونید به این تاپیک مراجعه کنید.
نقل قول  

آفلاین saman_ij
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2013, 03:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2013, 03:46 AM توسط saman_ij.)
سلام .من امروز متوجه شدم می تونم از معافیت پزشکی 
 ماده ۳۶ - بیماری‌های استخوان و اسکلت
 بند ۱۷: دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به ۲ رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستان‌های نیروهای مسلح و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده، معاف دائم.
 بابت دست راستم استفاده کنم . دکتر معالجم ( دکتر معتمد نظام وظیفه ) بعد از بررسی عکس برداری ، MRI تشخیص داد که من معافیت دائم می تونم بگیرم . 
 من مدت ۱۱ ماه خدمت دارم . مابقی رو از راه بسیج و رزمندگی پدرم معاف میشم . اموزشی نرفتم ( هنوز هیچ اقدامی نکردم )
 حالا من تو دو راهی موندم ایا استفاده کنم یا نه ؟؟؟علت شک من هم این هستش 
 من سهمیه استخدام در شرکت نفت رو دارم .
ایا به نظر شما من با گرفتن کارت معافیت پزشکی باید قید این شغل رو بزنم ؟
 در شرایط استخدام شرکت نفت هم فقط این بند وجود داره 
 دارندگان کارت پایان خدمت و کارت معافیت کامپیوتری (معنی این رو واقعا نمیدونم یعنی چی )
 حالا ایا به نظر شما من از این معافیت استفاده کنم یا نه . واقعا به راهنمای نیاز دارم 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »