عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام، تحصیل و خروج از کشور مشکل ساز است؟
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-05-2012, 12:27 PM
دوست عزیزم هیچ کس نمی تونه جای شما تصمیم بگیره. شما خودتون معایب و مزایای معافیت پزشکی رو نوشتید. حالا باید سبک سنگین کنید که به نفع تون هست یا نه. نمی شه کسی برای شما و آینده شما نسخه بپیچه. من نظر خودم این بود که ارزشش رو داره معافیت گرفتن. بیشتر از این نمی تونم نظری بدم.

فقط این رو بگم که مواردی که جزو معایب عنوان کردید، مورد 2 کاملاً رد هست و چنین چیزی صحت نداره. مورد 3 قابل علاج هست و باید براش برنامه ریزی کنید. مطمئن باشید دو سال زمان کمی نیست... مورد 4 هم که جزو معایب سربازی رفتن بود انگار، نه معافیت.

یه نکته دیگه هم اینکه در مورد معافیت پزشکی 100% مطمئن نباشید و بهتره با پزشکان معتمد نظام وظیفه مشورت کنید و پیششون معاینه انجام بدید تا ببینید در واقعیت با مشکل شما معافی می دند یا نه.

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-05-2012, 04:03 PM
(09-05-2012, 10:46 AM)manager_66 نوشته: دوستان من تقریبا در فازهای آخر تحقیقاتم واسه گرفتن و نگرفتن معافیت پزشکی چشم هستم Smile . چیزهایی که منو دلگرم میکنه به گرفتن معافیت پزشکی :

1- توصیه اکثر دوستان
2- توصیه پزشکی که باهاش در مورد وضعیت چشام باهاش صحبت کردم (پیشش چشمم رو عمل کردم - با وجود عمل باز هم معاف میشم)
3- تقریبا دانش متوسط به بالا(یا شاید زیاد) در زمینه کامپیوتر ، طراحی وب ، سخت افزار ، شبکه ، نرم افزار و ...
4- ویزیت شدن مرتب توسط دکتر چشم پزشک هر ماه یکبار
5- مدرک دانشگاهی (لیسانس کامپیوتر)
6- ادامه دادن واسه ارشد

و مواردی که منو میترسونه واسه گرفتن معافیت پزشکی (چشم) :
1- حسرت خوردن در آینده واسه پیدا نکردن یک کار ثابت (دولتی و خصوصی) بخاطر نداشتن کارت پایان خدمت {من خیلی دوست دارم تو بانک کار کنم و هر بار که اون بند عدم داشتن معافیت پزشکی رو میبینم مو به تنم سیخ میشه}
2- فرق گذاشتن بین من با کسی که کارت پایان خدمت داره در شرکتی که کار میکنم (مثلا مثلا مثلا حالتی رو در نظر بگیرید که دو نفر با یک مدرک در یک شرکت کار کنیم و من بخاطر داشتن تخصص بالاتر نسبت به کسی که دانشش از من پایینتره حقوق کمتری بگیرم چون معافیت پزشکی دارم و طرف میگه اینو جایی کار نمیدن بذار حقوق و مزایای پایینتر بهش بدیم)
3- برنامه نداشتن واسه استفاده از این دو سال (اکثر افراد میگن تو این دو سال هزار تا کار میتونی بکنی اما من هیچ مورد خاصی که باهاش بتونم آینده خودم و خانوادم رو تامین کنم به ذهنم نمیرسه)
4- در کل پیدا نکردن کار مناسب با رشته و پوچ شدن رشته تحصیلی بعبارتی از بین رفتن 17 سال درس خوندن بخاطر 2 سال خدمت .

ممنون میشم در این خصوص راهنماییم کنید . الان تا پلیس +10 هم رفتم واسه ارسال مدارک باز برگشتم Sad
والا من بر خلاف نظر پژمان عزیز باید بگم که اگه واقعا شانسی برای استفاده از معافیت پزشکی دارید و ازش استفاده نمیکنید خیلی خیلی اشتباه هست!!
من نمیدونم واقعا اون دلایل که گفتید چقدر براتون مهمه اما باور کن دوست من خیلی از اون هایی که معافیت گرفتن الان کار دولتی دارن و هیچ فرقی هم بینشون نیست...
در ضمن شما اگه بشینی فیلم سینمایی هم ببینی توی این دو سال خیلی از وقتت بهتر استفاده کردی تا بری خدمت!!!!!!

به نظر من کاملا جواب سوالت واضحه و شک نکن که معافیت پزشکی بگیری به نفعته....

موفق باشی Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-05-2012, 05:24 PM
سلام.معافیت پزشکی در بعضی موارد و برای کشورهایی که این مدرک رو لازم دارن میتونه دردسر بشه.من در مورد کانادا چیزی نشنیدم ولی برای استرالیا و انگلستان دیدمکه معافیت پزشکی دردسر شد.البته اینم بگم که فقط معافیت خاص مثل اعصاب و بیماری های خاص شاملش میشه و چشم ابدا مشکلی ایجاد نمیکنه و همونطور که دوستان گفتن خیلی هم رایج هست. در ضمن اون دو مورد ناراحتی اعصابی هم دیدم واقعا آدمای سابقه داری بودن و یکیشون که تقریبا -ببخشید ولی باید بگم- وقتی عصبانی میشد ز*ن*ج*ی*ر*ی بود بنده خدا،و به محض ورود به انگلیس(با وکیل و کلی بدبختی) بردنش کمپ تو قرنطینه و سه ماه بعد از انگلیس DEPORT شد،تازه زبانم بلد نبود و همینجوری می خواست بره پیش داداشش.سوء پیشینه هم می خواستن ازشون البته که نمیدونم چکارش کرده بودن!!!!!
در ایران معافیت شما از هر نوعی باشه نرمشی وجود نداره و شانس شما برای استخدام به زیر 10%،نه زیر %5 میره قطعا.اگر رشته ای نخونده باشید که بتونید براش خوداشتغالی کنید باید قیدش کار رو 90% در استخدامی ها بزنید. پس اگر واقعا میخواین برید یا میتونید خود اشتغالی داشته باشید برید برای گرفتن این نوع معافیت اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

12-05-2012, 07:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2012, 07:51 PM توسط Pejman.)
(12-05-2012, 04:03 PM)spt نوشته: والا من بر خلاف نظر پژمان عزیز باید بگم که اگه واقعا شانسی برای استفاده از معافیت پزشکی دارید و ازش استفاده نمیکنید خیلی خیلی اشتباه هست!!
البته من هم با نظرت موافقم! Smile پست های قبلی من رو بخون.
(12-05-2012, 05:24 PM)ahmadpashaei نوشته: در ایران معافیت شما از هر نوعی باشه نرمشی وجود نداره و شانس شما برای استخدام به زیر 10%،نه زیر %5 میره قطعا.اگر رشته ای نخونده باشید که بتونید براش خوداشتغالی کنید باید قیدش کار رو 90% در استخدامی ها بزنید. پس اگر واقعا میخواین برید یا میتونید خود اشتغالی داشته باشید برید برای گرفتن این نوع معافیت اقدام کنید.
احمد جان آماری که دادی به نظر من منطقی نیست. می تونم منبع این آمار رو بدونم؟ اگه به حرف شما باشه کسی که معافیت پزشکی داره و خارج نرفته باشه و رشته اش هم به قول شما نشه خود اشتغالی براش کرد، الان به احتمال 95% بیکار هست! در حالی که چیزی که من می بینم نشون داده اصلاً اینطور نیست.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

12-05-2012, 11:18 PM
(12-05-2012, 07:47 PM)Pejman نوشته: احمد جان آماری که دادی به نظر من منطقی نیست. می تونم منبع این آمار رو بدونم؟ اگه به حرف شما باشه کسی که معافیت پزشکی داره و خارج نرفته باشه و رشته اش هم به قول شما نشه خود اشتغالی براش کرد، الان به احتمال 95% بیکار هست! در حالی که چیزی که من می بینم نشون داده اصلاً اینطور نیست.
سلام پژمان جان
آمار من قرار نبود دقیق باشه ولی با مراجعه به آگهی های استخدام در روزنامه ها در یک پریود طولانی در میابید که من درست میگم.منظور من آگهی های استخدام دولتی و وابسته به دولت است نه شرکتهای خصوصی.حتی بانکها هم معافیت غیر پزشکی می خوان و بعیده که معافهای پزشکی استخدام بشن و اگر هم در متن نباشه در مصاحبه های اول رد صلاحیت میشن..البته این خیلی غیر کارشناسیه ولی حقیقته دیگه.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

12-05-2012, 11:32 PM
(12-05-2012, 11:18 PM)ahmadpashaei نوشته: آمار من قرار نبود دقیق باشه ولی با مراجعه به آگهی های استخدام در روزنامه ها در یک پریود طولانی در میابید که من درست میگم.منظور من آگهی های استخدام دولتی و وابسته به دولت است نه شرکتهای خصوصی.حتی بانکها هم معافیت غیر پزشکی می خوان و بعیده که معافهای پزشکی استخدام بشن و اگر هم در متن نباشه در مصاحبه های اول رد صلاحیت میشن..البته این خیلی غیر کارشناسیه ولی حقیقته دیگه.
دوستان چند بار گفتم این رو باز هم میگم، دوست من (پسر خاله ام!) معافیت پزشکی (برای چشم داره)، لیسانس کامپیوتر و الان در وزارت بازرگانی، که کاری کاملا دولتی است، حدود 2 سال است مشغول به کار است (به صورت قراردادی و گفتند که بعد از 5 سال، اگر اشتباه نکنم، پیمانی خواهد شد)! حالا اینکه کسی، به قول احمد جان زنجیری باشه، در شرکت های خصوصی هم جایی نداره چه برسه به دولتی.
بعد تجربه شخصی من ثابت کرده که نباید به خیلی از این شرایطی که در آگهی ها ذکر شده، دقت کرد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین manager_66
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-05-2012, 09:59 PM
(12-05-2012, 11:32 PM)MaMi نوشته:
دوستان چند بار گفتم این رو باز هم میگم، دوست من (پسر خاله ام!) معافیت پزشکی (برای چشم داره)، لیسانس کامپیوتر و الان در وزارت بازرگانی، که کاری کاملا دولتی است، حدود 2 سال است مشغول به کار است (به صورت قراردادی و گفتند که بعد از 5 سال، اگر اشتباه نکنم، پیمانی خواهد شد)! حالا اینکه کسی، به قول احمد جان زنجیری باشه، در شرکت های خصوصی هم جایی نداره چه برسه به دولتی.
بعد تجربه شخصی من ثابت کرده که نباید به خیلی از این شرایطی که در آگهی ها ذکر شده، دقت کرد!
سلام . من بالاخره چهارشنبه هفته پیش واسه معافیت پزشکی اقدام کردم و 99% معافم (اگه برم کمیسیون میشه بگم معاف از رزم بهم بدن و معاف دائم نشم ؟؟؟ ). میشه اگه اشکالی نداره بفرمایید که پسرخالتون آشنا داشت تو وزارت بازرگانی یا نه ؟ و اینکه اگر در آگهی های استخدامی ذکر شده باشه معافیت غیر پزشکی باز هم میتونیم شرکت کنیم یا خیر ؟ من سوای از بحث کارت پایان خدمت دوست داشتم خدمت برم . بخاطر سختیاش , تجاربش و آمادگیش واسه زندگی . ممنون
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

13-05-2012, 10:24 PM
(13-05-2012, 09:59 PM)manager_66 نوشته: سلام . من بالاخره چهارشنبه هفته پیش واسه معافیت پزشکی اقدام کردم و 99% معافم (اگه برم کمیسیون میشه بگم معاف از رزم بهم بدن و معاف دائم نشم ؟؟؟ ). میشه اگه اشکالی نداره بفرمایید که پسرخالتون آشنا داشت تو وزارت بازرگانی یا نه ؟ و اینکه اگر در آگهی های استخدامی ذکر شده باشه معافیت غیر پزشکی باز هم میتونیم شرکت کنیم یا خیر ؟ من سوای از بحث کارت پایان خدمت دوست داشتم خدمت برم . بخاطر سختیاش , تجاربش و آمادگیش واسه زندگی . ممنون
چیزی به نام معافیت دایم به اون معنی که فکر می کنید نداریم و همه معافیت های دایم از نوع پزشکی،کفالت،بودجه(خرید خدمت) و ... کلا فقط در زمان صلح اعتبار دارن و این جمله صراحتا در پشت تمام اونها نوشته شده و میتونید بخونید!! چیزی به نام معاف از رزم نداریم.این قانون نظام وظیفه هست.جمله زیر در پشت تمام کارتهای معافیت بزرگ،رنگی و در نوار رنگی درج شده است:
اعتبار این کارت فقط برای زمان صلح میباشد

نقل قول  

آفلاین manager_66
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-05-2012, 11:02 PM
(13-05-2012, 10:24 PM)ahmadpashaei نوشته: چیزی به نام معافیت دایم به اون معنی که فکر می کنید نداریم و همه معافیت های دایم از نوع پزشکی،کفالت،بودجه(خرید خدمت) و ... کلا فقط در زمان صلح اعتبار دارن و این جمله صراحتا در پشت تمام اونها نوشته شده و میتونید بخونید!! چیزی به نام معاف از رزم نداریم.این قانون نظام وظیفه هست.جمله زیر در پشت تمام کارتهای معافیت بزرگ،رنگی و در نوار رنگی درج شده است:
اعتبار این کارت فقط برای زمان صلح میباشد

نه دوست عزیز . منظورم اینه که من تقریبا بالای 90% مطمئنم تو کمیسیون معاف(دائم به جنگش کار ندارم) میشم . میشه اونجا بگم منو معاف از رزم کنن که برم خدمت ولی سختی نداشته باشه . راستی زمان جنگ کسی که معافیت پزشکی داره به چه دردشون میخوره آیا؟)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

13-05-2012, 11:17 PM
(13-05-2012, 11:02 PM)manager_66 نوشته: نه دوست عزیز . منظورم اینه که من تقریبا بالای 90% مطمئنم تو کمیسیون معاف(دائم به جنگش کار ندارم) میشم . میشه اونجا بگم منو معاف از رزم کنن که برم خدمت ولی سختی نداشته باشه . راستی زمان جنگ کسی که معافیت پزشکی داره به چه دردشون میخوره آیا؟)
به هر حال اکثر معافیت پزشکی ها به راحتی قادر به جنگن! تو کمیسیون پزشکی مظلوم نمایی یادتون نره ،طوری خودتون رو نشون بدین که واقعا دیدتون بدهExclamation درباره اون چیزی که درباره خدمت بدون سختی گفتین چیزی نمیدونم. به هرحال موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »