عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت کفالت معافیت کفالت والدین و غیره

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معافیت کفالت والدین و غیره
آفلاین hosseinkhosravi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-05-2012, 11:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 11:31 AM توسط hosseinkhosravi.)
سلام
من تک فرزند هستم و درحال حاضر حدود 20 سالمه و مشغول تحصیل به صورت روزانه در هنرستان هستم و خرداد دیپلم می گیرم، معافیت تحصیلی دارم و هیچ مشکلی بابت غیبت ندارم. پدر و مادرم یک سالی میشه که طلاق گرفته اند. می خواستم بدونم با این شرایط طبق جدیدترین قوانین من معاف میشم؟ چون شنیده ام که باید چند سال از طلاق والدین گذشته باشه. ممنون میشم که در این مورد کمکم کنید و پاسخ بدید.
در مورد این خبر هم که به نوع مورد معافیت طلاق مرتبط هست هم ممنون میشم توضیح بدید:

http://www.fardanews.com/fa/news/147691/...9%86%D8%AF
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-05-2012, 11:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 11:34 AM توسط Saeid.)
(05-05-2012, 11:16 AM)hosseinkhosravi نوشته: سلام
من تک فرزند هستم و درحال حاضر دانشجو هم هستم و بنابراین غیبت ندارم. پدر و مادرم یک سالی میشه که طلاق گرفته اند. می خواستم بدونم با این شرایط طبق جدیدترین قوانین من معاف میشم؟ چون شنیده ام که باید چند سال از طلاق والدین گذشته باشه. ممنون میشم که در این مورد کمکم کنید و پاسخ بدید.
در مورد این خبر هم که به نوع مورد معافیت طلاق مرتبط هست هم ممنون میشم توضیح بدید:

سلام دوست عزیز. به فروم خوش آمدید. پاسخ سوال شما رو این لینک به طور کامل داده. شما باید تنها فرزند ذکور بالای 18 سال برای مادرتون باشید و تا 30 ماه معافیت موقت دریافت میکنید و در صورتی که تا 30 ماه مادر شما مجرد بمونه معافیت موقت که به شما دادن به دایم تبدیل میشه. البته این نکته رو هم اضافه کنم که تا 30 ماه بعد از طلاق نباید برادری به سن 18 سالگی برسه و در این صورت معافیت متوقف میشه.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین hosseinkhosravi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-05-2012, 01:19 PM
ممنون از پاسختون
پس این لینک در مورد چی داره توضیح میده:

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-05-2012, 01:33 PM
(05-05-2012, 01:19 PM)hosseinkhosravi نوشته: ممنون از پاسختون
دوست من، شما به چند چیز توجه کن، اول اینکه تاریخ ارسال خبری که شما لینکش رو قرار دادی مربوط به اردیبهشت 1390 است. دوم اینکه، همون طور که دوست خوبم سعید اشاره کرد:

1-شروط اصلي براي بهره‌مندي از معافيت كفالت مادر كدامند؟
الف) مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد. ب) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.

2-مدت معافيت كفالت براي مادر چه مدتي است؟
از نوع معافيت موقت تا 30 ماه از زمان طلاق يا فوت همسر مي‌باشد.

3-در چه صورت معافيت موقت 30 ماهه به دائم تبديل مي‌شود؟
در صورتي كه در طول مدت 30 ماهه مادر مجرد و همچنين در قيد حيات باقي بماند و مشمول نيز در مدت مذكور به عنوان تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد.

4-مدت 30 ماه معافيت موقت از چه تاريخي قابل محاسبه است؟
از تاريخ ثبت طلاق يا فوت شوهر.

5-اگر زمان رسيدگي و درخواست معافيت كفالت بيش از 30 ماه از تاريخ طلاق و فوت شوهر گذشته باشد صدور معافيت چگونه است؟
معافيت دائم صادر مي‌گردد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-05-2012, 01:37 PM
(05-05-2012, 01:19 PM)hosseinkhosravi نوشته: ممنون از پاسختون

اگه دقت کرده باشی این لینک مال تقریبا 1 سال پیش هستش. البته اونم همین حرفو زده. ولی کامل نگفته. شما که معافیت تحصیلی داشتی و درس میخوندی شامل مورد دوم میشی. ان شالا که معاف بشی Smile
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

13-05-2012, 01:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2012, 01:52 PM توسط amin_mb.)
سلام دوستان خوبم

قانون معافیت معافيت تنها پسر خانواده هاي تحت پوشش كميته امداد يا بهزيستي كه داراي سه فرزند دختر مي باشند، اعلام شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به این پست مراجعه فرمایید.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین lopoli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2012, 12:39 PM
سلام
من دانشجو هستم و پدرم 60 سالشه و به تازگی از کارافتادگی گرفته به دلیل اینکه یه بار سکته مغزی کرده و چند عمل روش چشم هاش و کمرش انجام داده
من یه برادر بزرگتر از خودم هم دارم که ازدواج کرده و تهران زندگی می کنه و ما خودمون کاشان هستیم.
می خواستم ببینم شرایط گرفتن معافیت کفالت رو دارم یا نه
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2012, 12:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2012, 12:48 PM توسط MaMi.)
(20-07-2012, 12:39 PM)lopoli نوشته: من دانشجو هستم و پدرم 60 سالشه و به تازگی از کارافتادگی گرفته به دلیل اینکه یه بار سکته مغزی کرده و چند عمل روش چشم هاش و کمرش انجام داده. من یه برادر بزرگتر از خودم هم دارم که ازدواج کرده و تهران زندگی می کنه و ما خودمون کاشان هستیم. می خواستم ببینم شرایط گرفتن معافیت کفالت رو دارم یا نه
سلام دوست من و خوشامد به منظور پیوستن به فروم Smile

2 - سن پدر براي معافيت فرزندش چند سال بايد باشد؟ جواب: 65 سال تمام

ولی

4 - آيا اگر سن پدر كمتر از 65 سال باشد و بيمار باشد مي‌توان درخواست رسيدگي نمود؟
جواب: بله - در صورتي كه سن پدر كمتر از 65 سال باشد به تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي به علت بيماري نيازمند به مراقب تشخيص داده شود در شمول معافيت كفالت قرار مي‌گيرد.

منتها

6 - آيا اگر برادر يا برادران ديگر مشمول در محل سكونت پدر 65 سال يا بيمار نباشند مثلا در خارج از كشور باشند باز مي توان درخواست كفالت نمود؟
جواب: خير - مشمول متقاضي مي‌بايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري قادر به نگهداري از پدر نباشند.
منبع

پس متاسفانه شما شرایط دریافت معافیت کفالیت رو ندارید Undecided

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mh007
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-08-2012, 02:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-08-2012, 12:23 PM توسط amin_mb.)
سلام با تشکر از همه اعضا

من یک سوال در مورد معافیت کفالت داشتم
من پدرم 80 سالشه، 2 بار سکته قلبی کرده ولی عمل نکرده، دارو درمانی داره، و آرتروز بسیار شدید در ناحیه لگن و پاها و زانو داره،. 2 بار هم زمین خورده و 1بارش خونریزیه شدیدی در ناحیه سرش بود که اون هم بستری شده تو بیمارستان و خونریزی هم برطرف شد.
مرتبه دوم زمین خوردنش، باعث شکستن استخوان ران متصل به لگن شد که اونم عمل کرد و الان زمین گیر شده نمی تونه راه بره، هم به علت عملی که کرد و هم آرتروز شدید که نمی تونه روی پاهاش خودش وایسه و اگه وایسه میوفته، من یک برادر بزرگتر هم دارک که معافیت پزشکی گرفته. البته من تهران نیستم می خواستم ببینم چقدر احتمال داره بهزیستی موافقت کنه با از کار افتادگی پدرم.؟
خواهشا کسانی که اطلاع دارند کمکم کنند
ممنون از همتون و مدیرت سایت

ویرایش کننده: amin_mb دلیل ویرایش: تبدیل پینگلیش به پارسی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-08-2012, 10:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2012, 10:45 AM توسط MaMi.)
(03-08-2012, 02:33 AM)mh007 نوشته: خلاصه: پدر من 80 سالش است و به بیماری آرتروز شدید مبتلا است که باعث از کارافتادگی ایشون شده است، برادرم نیز معافیت پزشکی دریافت کرده، آیا من میتونم معافیت کفالت بگیرم؟
ضمن خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم Smile
خب پدر بزرگوار شما، شرایط لازم برای دریافت معافیت کفالت توسط شما رو دارند ولی؛

6 - آيا اگر برادر يا برادران ديگر مشمول در محل سكونت پدر 65 سال يا بيمار نباشند مثلا در خارج از كشور باشند باز مي توان درخواست كفالت نمود؟
جواب: خير - مشمول متقاضي مي‌بايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري قادر به نگهداري از پدر نباشند.
منبع

حالا شما ذکر نکردید که معافیت پزشکی برادرتون چی هست؟ یعنی باعث میشه که ایشون نتونند از پدرتون مراقبت کنند؟ اگر جواب بله باشه، مسلما شما میتونید از معافیت کفالت استفاده کنید ولی به نظرم برای اطمینان به نظام وظیفه استان مراجعه کنید و بپرسید (حتی اگر میخواهید کاملا مطمئن بشوید، با مرکز مشاوره نظام وظیفه = شماره 09680 ) تماس بگیرید.
موفق باشی دوست من Smile

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 26 بعدی »