عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-04-2012, 01:18 PM
سلام سینا جان
خوش اومدید به فروم
شما چون رشتتون مدیریتی هست باید علاوه بر آزمون زبان،GMAT هم امتحان بدید.البته هستند Business school هایی که GRE رو هم به جاش قبول میکنن.یعنی بدون نمره GMAT نمیشه نظر داد.
وب سایت اکثر دانشگاه ها رو که بررسی کنید،مینیمم نمره زبان رو 6.5 گذاشتن.یعنی اگه یک بار دیگه برای نمره آیلتس بالاتر تلاش کنید خیلی به نفعتونه.
بعد از اون هم داشتن مقاله برای گرفتن پذیرش در مقطع دکتری که یه مرحله ی Research based هست لازمه تا نشون بدی روحیه ی تحقیق داری.
از طرف دیگه طبق اون چیزی که دیدم دانشگاه های کانادا وزن زیادی رو برای معدل قائل میشن پس شاید با معدل هاتون نتونید روی دانشگاه های خیلی تاپ کانادا سرمایه گذاری کنید.
درباره آمریکا هم اینجا نمیشه جواب داد چون تاپیکش اینجاست . البته بطور کلی مطالب مورد نیاز رو گفتم.حالا باز اگه در دیتیل سوالی بود،در تاپیک های مرتبطشون مطرح کنید،همه در خدمتیم.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین shaida
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-04-2012, 01:56 PM
سلام
ممنون میشم اگه در مورد شرایط من هم نظرتون رو اعلام کنید

لسانس گیاه پزشکی دانشگاه تبریز معدل 15
فوق لیسانس مهندسی بیوتکنولوژی دانشگاه پیام نور کرج معدل 18.50

1 مقاله ISI و یک مقاله علمی پژوهشی
نمره زبان هم فعلا معلوم نیست اما تلاشم رو برای نمره بهتر خوام کرد

برای رشته مهندسی ژنتیک و یا بیوتکنولوژی البته با بورسیه کامل میتونم شانسی داشته باشم؟ در کدام دانشگاه ها ؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-04-2012, 02:53 PM
(16-04-2012, 01:56 PM)shaida نوشته: سلام
ممنون میشم اگه در مورد شرایط من هم نظرتون رو اعلام کنید

لسانس گیاه پزشکی دانشگاه تبریز معدل 15
فوق لیسانس مهندسی بیوتکنولوژی دانشگاه پیام نور کرج معدل 18.50

1 مقاله ISI و یک مقاله علمی پژوهشی
نمره زبان هم فعلا معلوم نیست اما تلاشم رو برای نمره بهتر خوام کرد

برای رشته مهندسی ژنتیک و یا بیوتکنولوژی البته با بورسیه کامل میتونم شانسی داشته باشم؟ در کدام دانشگاه ها ؟

با تشکر
شما هم رشته لیسانستون هم ارشدتون شبیه من هست. پیشنهاد من به شما اینه که با تمام توان زبان بخونید و حتما نمره تافل بالا و در صورت لزوم GRE بگیرید و اینکه حتما حتما سعی کنید استاد پیدا کنید. برای اینکار یکی یکی سایت دانشگاه ها و دپارتمان های مربوط رو چک کنید و به استادایی که کارشون مورد علاقه شما و همچنین نزدیک به سابقه تحقیقی شماست ایمیل بزنید. آشنایی با تکنیک های ازمایشگاهی هم توی پذیرش رشته های ما خیلی نقش داره. و اگه بتونید این مدت با جایی کارکردن یا کاراموزی تو این زمینه رزومه تون رو قوی کنید شانستون بالا میره. من طبق تجربه خودم بهترین جواب رو وقتی میگیرید که سراغ استادایی برید که زمینه کاریشون به سابقه شما و پایان نامتون نزدیک باشه.

موفق باشید
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین افسون پارسی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2012, 07:17 PM
من یه بار دیگه سئوالمو میپرسم.رزومه من در پیغام قبلی کامل نبود.
میخواستم بدونم شانس پذیرش برای من برای دکترای فسیل شناسی با فاند کامل در دانشگاههای امریکا و کانادا چقدره؟
لیسانس زمین شناسی از دانشگاه اصفهان.1373.معدل:16.06
فوق لیسانس فسیل شناسی از دانشگاه شهید بهشتی تهران در1377.معدل:18.01
11 سال سابقه کار مرتبط(پاره وقت .بدون بیمه)
ایلتس:6.5
شرکت در کارگاههای اموزشی و اخذ 5 گواهینامه از وزارت صنایع و معادن
ترجمه و چاپ 8 جلد کتاب(3 جلد مرتبط با زمین شناسی و 5 جلد مرتبط با شیمی و داروسازی)
تالیف یک جلد کتاب مرتبط با علوم پایه
مقاله در دست تدوین
مسئول فنی نمونه استان1387
چه دانشگاههایی رو در کانادا و اروپا و امریکا پیشنهاد می کنید؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-04-2012, 08:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2012, 08:12 PM توسط Saeid.)
(19-04-2012, 07:17 PM)افسون پارسی نوشته: من یه بار دیگه سئوالمو میپرسم.رزومه من در پیغام قبلی کامل نبود.
میخواستم بدونم شانس پذیرش برای من برای دکترای فسیل شناسی با فاند کامل در دانشگاههای امریکا و کانادا چقدره؟
لیسانس زمین شناسی از دانشگاه اصفهان.1373.معدل:16.06
فوق لیسانس فسیل شناسی از دانشگاه شهید بهشتی تهران در1377.معدل:18.01
11 سال سابقه کار مرتبط(پاره وقت .بدون بیمه)
ایلتس:6.5
شرکت در کارگاههای اموزشی و اخذ 5 گواهینامه از وزارت صنایع و معادن
ترجمه و چاپ 8 جلد کتاب(3 جلد مرتبط با زمین شناسی و 5 جلد مرتبط با شیمی و داروسازی)
تالیف یک جلد کتاب مرتبط با علوم پایه
مقاله در دست تدوین
مسئول فنی نمونه استان1387
چه دانشگاههایی رو در کانادا و اروپا و امریکا پیشنهاد می کنید؟
با تشکر
سلام. دوست عزیز به فروم خوش آمدید. لطفا در ارسالهاتون دقت کنید تا چند باره نشه.
معدل شما خوبه. و در کل رزومه خوبی دارید. البته نمره GRE برا آمریکا لازمه که شما هنوز امتحان ندادید و نقش مهمی داره. برای دانشگاهای اروپا مقاله خیلی مهمه که تو رزومه شما دیده نمیشه و این شانس شما رو کم میکنه ولی برای آمریکا با یک نمره GRE خوب میتونید شانس بسیار خوبی داشته باشید هم برای پذیرش و هم فاند.
برای کانادا هم شانس شما خوبه.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین kourosh12
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-04-2012, 03:20 PM
سلام دوستان نازنین
من و همسرم مستر تجارت یا کامرس میخونیم در پوناهندوستان. دوماه دیگه تموم مییشه. نمره زبان 6 ولی میتونیم 6.5هم بگیریم بزودی./
من لیسانس دانشگاه تهران رشته حسابداری معدل14.14 همسرم لیسانس اقتصاد واحدمرکز معدل16.3
اما معدل ارشدمون بدلیل بد نمره دادن اینجا پایینه. قبولی 40از صد هست اینجا ولی ما 55هستیم
2تامقاله هم داریم. ضمنا ما یه پروپوزال داریم که درواقع طراحی یک سایت اجتماعی هست که مبتنی بر روشهای مارکتینگ هستش
یعنی راهی جدید در مارکتینگ که با این وبسایت به اثبات میرسه. ضمنا الان هم وبمستر 3تاسایت بیمه و وام و یک سایت تجاری هستیم
میخواستم بدونم ایا هیچ شانسی برای کانادا داریم. از طرفی مایل به نروژ هستیم. بنظر شما چه انتخابی بیدانجام بدیم و اصلا امیدی داشته باشیم؟؟
ضمنا ما جداگانه داریمم برای خودمون وبسایت شخصی طراحی میکنیم تا رزومه و تمام کارهامونو و ایده هامونو(البته تا حدودی ایده ها که لو نره) در اون به نمایش بزاریم . آیا این مطلب بر روی استاد مربوطه در این کشورها تاثیر داره ؟
ما فقط با فاند میتونیم برای ادامه در دکترای مارکتینگ یا بازرگانی بریم و بدون اون امکانش نیست
با سپاس از دوستان
نقل قول  

آفلاین milligator
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-05-2012, 08:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2012, 08:35 PM توسط milligator.)
سلام

خوشحالم با این انجمن آشنا شدم
منم شرایطمو اعلام میکنم
لیسانس کامپیوتر با معدل 14.03 از دانشگاه غیر انتفاعی
فوق لیسانس مکاترونیک از دانشگاه آزاد و معدلم تا حالا که پروژه را تحویل ندادم 17.34
زبانم خوبه و هنوز امتحان ielts با toefl ندادم ولی هر جا تعیین سطح دادم میگن 3 ماه بیا دوره بگذروم و برو امتحان بده
دو سال سابقه کار در زمینه IT دارم و 28 سامه و مقاله هنوز ندارم
برای دکترا تو زمینه کنترل یا مکاترونیک میخوام واسه ubc اپلای کنم. که بتونم اونجا اقامت هم بگیرم
اولا چون تغییر رشته داشتم چقدر شانس دارم؟
ثانیا ielts بخونم یا toefl ؟
ثالثا فامیل داشتن تو vancover تاثیری داره که بشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-05-2012, 09:27 PM
(02-05-2012, 08:31 PM)milligator نوشته: سلام

خوشحالم با این انجمن آشنا شدم
منم شرایطمو اعلام میکنم
لیسانس کامپیوتر با معدل 14.03 از دانشگاه غیر انتفاعی
فوق لیسانس مکاترونیک از دانشگاه آزاد و معدلم تا حالا که پروژه را تحویل ندادم 17.34
زبانم خوبه و هنوز امتحان ielts با toefl ندادم ولی هر جا تعیین سطح دادم میگن 3 ماه بیا دوره بگذروم و برو امتحان بده
دو سال سابقه کار در زمینه IT دارم و 28 سامه و مقاله هنوز ندارم
برای دکترا تو زمینه کنترل یا مکاترونیک میخوام واسه ubc اپلای کنم. که بتونم اونجا اقامت هم بگیرم
اولا چون تغییر رشته داشتم چقدر شانس دارم؟
ثانیا ielts بخونم یا toefl ؟
ثالثا فامیل داشتن تو vancover تاثیری داره که بشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
دوست عزیز ورود شما رو به فروم تبریک میگم. معدل ارشد شما خوبه ولی معدل لیسانس کمی دارید. سابقه کار به اون صورت به درد نمیخوره. UBC از دانشگاهای خوب کاناداس و با دانشگاهای ایران آشناس و شانس کمی برا این دانشگاه دارید. در مورد تغییر رشته باید بگم که چون رشته ها به هم نزدیک هستن فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. تافل برا کانادا مناسبتره. داشتن فامیل هم تاثیری نداره. در کل شما باید تلاش بیشتری کنید و رزومتون هنوز باید روش کار بکنید و مدرک زبان بگیرید و مقاله چاپ کنید.
در کل برای دانشگاهای متوسط کانادا شانس دارید.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین kourosh12
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-05-2012, 10:56 AM
سلام دوستان
آخه اینم شده انجمن و فورم؟!!!!
سوال میکنی یکهفته بعدش هم خبری از جوابی چیزی نیست
من بخاطر کار طراحی سایت عضو فورم دیجیتال پوینت هستم .کافیه شما یه سوال مطرح کنی. تا شب نشده حدود 10تا حداقل جواب میاد که همشم کارسازه.
چرا فکر میکنید هرکسی که شکل فورم رو طراحی کنه و قالب رو به این شکل دربیاره حتما به ماهیت و کارکرد فورم رسیده؟؟!!!!
ممنون از جوابی که ندادید. واقعا عرض میکنم که فقط وقتمو گرفتین
همه چیز ایرانیا مثل شرایط اقتصادی فرهنگیشونه خدایی
همیشه گفتم و باز هم میگم که متاسفم که یه ایرانی هستم . ایکاش نبودم
پاینده باشید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-05-2012, 11:29 AM
(30-04-2012, 03:20 PM)kourosh12 نوشته: سلام دوستان نازنین
من و همسرم مستر تجارت یا کامرس میخونیم در پوناهندوستان. دوماه دیگه تموم مییشه. نمره زبان 6 ولی میتونیم 6.5هم بگیریم بزودی./
من لیسانس دانشگاه تهران رشته حسابداری معدل14.14 همسرم لیسانس اقتصاد واحدمرکز معدل16.3
اما معدل ارشدمون بدلیل بد نمره دادن اینجا پایینه. قبولی 40از صد هست اینجا ولی ما 55هستیم
2تامقاله هم داریم. ضمنا ما یه پروپوزال داریم که درواقع طراحی یک سایت اجتماعی هست که مبتنی بر روشهای مارکتینگ هستش
یعنی راهی جدید در مارکتینگ که با این وبسایت به اثبات میرسه. ضمنا الان هم وبمستر 3تاسایت بیمه و وام و یک سایت تجاری هستیم
میخواستم بدونم ایا هیچ شانسی برای کانادا داریم. از طرفی مایل به نروژ هستیم. بنظر شما چه انتخابی بیدانجام بدیم و اصلا امیدی داشته باشیم؟؟
ضمنا ما جداگانه داریمم برای خودمون وبسایت شخصی طراحی میکنیم تا رزومه و تمام کارهامونو و ایده هامونو(البته تا حدودی ایده ها که لو نره) در اون به نمایش بزاریم . آیا این مطلب بر روی استاد مربوطه در این کشورها تاثیر داره ؟
ما فقط با فاند میتونیم برای ادامه در دکترای مارکتینگ یا بازرگانی بریم و بدون اون امکانش نیست
با سپاس از دوستان
راستش من و چندین تا از دوستان مدیر دیگه پست شما رو دیده بودیم، ولی شرایط شما یک مقدار خاصه. اکثر ما در رشته‌های فنی تجربه داریم در حالی که رشته شما بازرگانی هست و در هند هم مشغول تحصیل هستید که باز شرایط شما رو خاص‌تر می‌کنه. به هر حال، من یک سری سوالات شما رو سعی می‌کنم جواب بدم.
۱. به نظرم روی زبان بیشتر کار کنید و سعی کنید که نمره IELTS رو ۷ بگیرید. سایت دانشگاه‌ها رو اگر برای رشته خودتون نگاه کنید و حداقل نمره لازم رو ببینید، دید بهتری در مورد این که چه نمره‌ای بیارید تا شانس‌تون بیشتر بشه پیدا خواهید کرد.
۲. وبمستر وب‌سایت بودن به خودی خود شانس شما رو بیشتر نخواهد کرد، مگر این که سایت مربوط به رشته خود شما باشه و در حد خودش نوآوری‌ای کرده باشه. در اون صورت می‌تونه به عنوان سابقه کار مرتبط به شما کمک کنه.
۳. داشتن سایت شخصی تا حدودی می‌تونه به استادها کمک کنه که با کارهای شما بیشتر آشنا بشن. اگر در وب‌سایت‌تون کارهاتون رو قرار بدید و درش ایده‌های نو و جالبی باشه می‌تونه به گرفتن پذیرش کمک کنه، ولی صرف داشتن وب‌سایت شخصی با محتویات معمول (مثل رزومه و اطلاعات شخصی) شانس شما رو خیلی تغییر نخواهد داد.

در مورد شانس پذیرش شما به خاطر این که در رشته شما تخصصی ندارم، اظهارنظر نمی‌کنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 109 بعدی »