عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مراکز برگزاری آزمون IELTS (تجربیات، نظرات، مقایسه مراکز) آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیلتس سنجش: سوالات و مشکلات در مورد ثبت نام، لغو، تغییر زمان
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-03-2012, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2012, 07:19 PM توسط m.ost.)
داوطلبان آزمون 10 مارس، براي شرکت در آزمون کتبي طبق دسته بندي زير به حوزه هاي اعلام شده مراجعه کنند:
- تمامي داوطلباني که آزمون تاييد شده در شهر اصفهان دارند، آزمونشان در هتل عباسي برگزار مي شود.
- تمامي داوطلباني که آزمون GENERAL تاييد شده در شهر تهران دارند، آزمونشان در هتل اسپيناس تهران برگزار مي شود.
- تمامي داوطلباني که آزمون ACADEMIC تاييد شده در شهر تهران دارند(بجز اسامي که در ادامه خواهد آمد)، آزمونشان در باشگاه دانشجويان دانشگاه تهران برگزار مي شود.
لینک: http://ielts.sanjesh.org/News.aspx?rn=Bo_fxNqL1ETY_r
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-04-2012, 10:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2012, 10:45 AM توسط amin_mb.)
قابل توجه داوطلبان آزمون آيلتس روزهاي پنجشنبه مورخ 24/1/91 (12/Apr/2012) و شنبه مورخ 26/1/91 (14/Apr/2012)

بدينوسيله به اطلاع داوطلبان آزمون آيلتس روزهاي پنجشنبه مورخ 24/1/91 (12/Apr/2012) و شنبه مورخ 26/1/91 (14/Apr/2012) مي‌رساند به دليل مشکلات ايجاد شده براي موسسه ايران آيلتس جهت انجام امور آزمون آيلتس در کشور انگلستان، آزمون در روزهاي فوق در ايران برگزار نخواهد شد. بنابراين:

1- داوطلباني که تمايل دارند از شرکت در آزمون اعلام انصراف نمايند مي‌توانند جهت دريافت کامل شهريه، آزمون را از طريق پروفايل خود لغو نمايند.
2- داوطلباني که تمايل به تغيير تاريخ آزمون جهت شرکت در آزمون‌هاي بعدي اين موسسه را دارند، مي‌توانند از طريق پروفايل خود نسبت به تغيير تاريخ آزمون اقدام نمايند:

تاريخ هاي موجود براي انتخاب: 10/May - 12/May - 19/May - 26/May
لینک خبر
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-04-2012, 11:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-04-2012, 11:19 PM توسط amin_mb.)
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره برگزاري آزمون IELTS 1391/01/21

سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع مي‌رساند كه به علت وجود برخي مشكلات فني، آزمون‌هاي آيلتس موسسه ايران آيلتس در روزهاي پنجشنبه مورخ 24/1/91 (12/Apr/2012) و شنبه مورخ 26/1/91 (14/Apr/2012) برگزار نخواهد شد . اطلاعات در مورد برگزاري آزمون‌هاي بعدي موسسه مذكور از طريق سايت آيلتس و همچنين سايت سازمان سنجش آموزش كشور داده خواهد شد. ضمناً داوطلباني كه آزمون آنان در روزهاي فوق‌الذكر لغو گرديده مي‌توانند يكي از موارد زير را انتخاب نمايند:

1- اعلام انصراف از شركت در آزمون و درخواست استرداد وجه ثبت‌نام: در اين صورت لازم است از طريق پروفايل خود نسبت به درخواست استرداد وجه ثبت‌نام اقدام نمايند و اين سازمان ترتيبي اتخاذ خواهد كرد تا در اسرع وقت شهريه‌هاي پرداختي به طور كامل به حساب اعلام شده توسط داوطلبان واريز شود.

2- تغيير تاريخ آزمون كه داوطلباني كه تمايل به تغيير تاريخ آزمون جهت شركت در آزمون‌هاي بعدي موسسه ايران آيلتس را دارند (آزمون‌هاي10/May/2012 ,12/May/2012 ,19/May/2012 ( مي‌توانند از طريق پروفايل خود نسبت به تغيير تاريخ آزمون اقدام نمايند.

3- ارائه درخواست به منظور شركت در آزمون مراكز ديگر برگزار كننده آزمون در كشور: در اين صورت سازمان سنجش آموزش كشور درخواست اين‌گونه متقاضيان را به موسسات مذكور ارسال خواهد كرد تا بر اساس ظرفيت مراكز مورد نظر در اولين فرصت ممكن ترتيب شركت آنان در آزمون‌هاي مورد نظر داده شود. لذا داوطلباني كه متقاضي شركت در آزمون مراكز ديگر هستند لازم است فرم پيوست را تكميل و از طريق ايميلي كه در پروفايل ثبت‌نامي خود اعلام نموده‌اند به آدرس NOET_SANJESH@YAHOO.COM ايميل نمايند.

============================================================================================================
فرم درخواست شركت در آزمون مراكز ديگر برگزار كننده آزمون آيلتس در ايران داوطلبان آزمون آيلتس روزهاي پنجشنبه مورخ 24/1/91 و شنبه 26/1/91
شماره گذرنامه:
شماره ملي:
نام خانوادگي:
نام:
شماره همراه:
كد و شماره تلفن:
تاريخ آزمون:
آدرس:
اينجانب با مشخصات فوق بدين‌وسيله درخواست دارم نسبت به معرفي بنده به موسسه تهران آيلتس يا دانشگاه آزاد اسلامي اقدام گردد تا بتوانم بر اساس برنامه زماني امتحانات موسسات مذكور در اولين فرصتي كه با توجه به ظرفيت برگزاري آزمون وجود دارد، جهت تعيين تاريخ آزمون براي اينجانب اقدام گردد.
نام و نام خانوادگي
تاريخ
امضاء
============================================================================================================
http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=10&id=290
نقل قول  

آفلاین IT Master
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2012, 03:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2012, 03:25 PM توسط IT Master.)
سلام و درود

اقا من دوتا سوال داشتم

اول اینکه من جز اونایی هستم
که تاریخ امتحانشون روز پنج شنبه 24 فروردین هست و کنسل شده. حالا میخاستم
از طریق پروفایلم تغییر آزمون بدم به یکی از روزهایی که تعیین شده و مابقی
پول را بپردازم ولی هر کاری میکنم ارور میده :

Error has occurred in process information.

Try again later.

مشکل چیه؟

دوم اینکه طبق این اطلاعیه:
http://ielts.sanjesh.org/News.aspx?rn=8NxGL4G_krZM_r

آیا امکان این هست که بتونیم شهر مورد نظر را خودمون انتخاب کنیم؟ چون من
ساکن اصفهان هستم و میخام تا جایی که میشه امتحانم را همینجا بدم...کجای
فرم باید نام شهر مورد نظر را نوشت؟ من چیزی نمیبینم. لطفا راهنمایی
بفرمایید
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

12-04-2012, 07:21 PM
(12-04-2012, 03:25 PM)IT Master نوشته: سلام و درود

اقا من دوتا سوال داشتم

اول اینکه من جز اونایی هستم
که تاریخ امتحانشون روز پنج شنبه 24 فروردین هست و کنسل شده. حالا میخاستم
از طریق پروفایلم تغییر آزمون بدم به یکی از روزهایی که تعیین شده و مابقی
پول را بپردازم ...
سلام
همونطور که میدونین ایران آیلتس الان دچار مشکلات زیادی هست. زمانی که من امتحان دادم از این مشکلات خبری نبود ولی با اینحال اون موقع هم برای چند نفر موقع ثبت نام مشکلاتی مثل همین error دادن ها پیش اومده بود. بهتون پیشنهاد میدم چند بار دیگه امتحان کنین و اگر درست نشد با مرکزش تماس بگیرن.
منظورتون از فرم این فرمی هست که در این اطلاعیه اومده؟
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=10&id=290

حتما خوندین که این فرم رو اگر پر کنین شما معرفی میشین به سایر مراکز برگذار کننده آیلتس (آیلتس تهران و آیلتس دانشگاه آزاد) و اونها هم اسم شما رو در اولین تاریخ خالی در این مراکز می نویسن. من هم تو فرم جایی برای شهر ندیدم.
ولی در خود پروفایل یادم هست که یک جایی برای تعیین شهر داشت.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2012, 07:44 PM
سلام دوست عزیز!

m.ost عزیز نکات لازم را فرمود!
فقط یک نکته به شما همشهری عزیز بگم که متاسفانه فقط ایران آیلتس سنتر در اصفهان داشت! و در صورتی که در یکی از سنترهای آیلتس تهران و دانشگاه آزاد ثبت نام کنید، محل آزمون شما تهران خواهد بود!
طبق تجربیات دوستان در آزمون های گذشته، سنتر دانشگاه آزاد را به شما پیشنهاد می کنم!

موفق و موید باشید!
نقل قول  

آفلاین IT Master
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-04-2012, 01:05 PM
(12-04-2012, 07:21 PM)m.ost نوشته: سلام
همونطور که میدونین ایران آیلتس الان دچار مشکلات زیادی هست. زمانی که من امتحان دادم از این مشکلات خبری نبود ولی با اینحال اون موقع هم برای چند نفر موقع ثبت نام مشکلاتی مثل همین error دادن ها پیش اومده بود. بهتون پیشنهاد میدم چند بار دیگه امتحان کنین و اگر درست نشد با مرکزش تماس بگیرن.
منظورتون از فرم این فرمی هست که در این اطلاعیه اومده؟
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=10&id=290

حتما خوندین که این فرم رو اگر پر کنین شما معرفی میشین به سایر مراکز برگذار کننده آیلتس (آیلتس تهران و آیلتس دانشگاه آزاد) و اونها هم اسم شما رو در اولین تاریخ خالی در این مراکز می نویسن. من هم تو فرم جایی برای شهر ندیدم.
ولی در خود پروفایل یادم هست که یک جایی برای تعیین شهر داشت.
سلام و با تشکر از پاسخ شما
شاید باورتون نشه من بش از 100 بار امتحان کردم (حتی از بروزها و کامپیوترهای مختلف امتحان کردم) ولی همش همین ارور را میده! اولش فکر کردم شاید چون بالانسم 150 کم داره به خاطر این باشه ولی خب تا وقتی هم دکمه "رزرو" رو نزنی نمیشه پول واریز کرد! من وقتی دکمه رزور را میزنم این ارور را میده.
زنگ؟ خدا عمرت بده! زنگم که میزنم اولا همش اشغاله و دوما وقتی هم آزاد میشه میگه "تلفن شما (یعنی مرکز آیلتس) به علت بدهی قطع میباشه"!! اصفهانم که کسی جوابگو نیس و کسی هم تو ساختمونشون نیس! نمیدونم چیکار کنم.

(12-04-2012, 07:44 PM)amin_mb نوشته: سلام دوست عزیز!

m.ost عزیز نکات لازم را فرمود!
فقط یک نکته به شما همشهری عزیز بگم که متاسفانه فقط ایران آیلتس سنتر در اصفهان داشت! و در صورتی که در یکی از سنترهای آیلتس تهران و دانشگاه آزاد ثبت نام کنید، محل آزمون شما تهران خواهد بود!
طبق تجربیات دوستان در آزمون های گذشته، سنتر دانشگاه آزاد را به شما پیشنهاد می کنم!

موفق و موید باشید!
ولی میخام بدونم اگه اون فرم را بفرستم زمان برگزاری کی خواهد بود؟ یه موقع به 3-4 ماه نکشه چون من وقت زیادی ندارم.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

13-04-2012, 02:40 PM
من واقعا برای شرایط شما و بچه هایی مثل شما متاسفم. من سال قبل امتحان دادم، اون موقع هم با وجود اینکه از مشکلات الان خبری نبود من هر دفعه که تلفن میزدم همین مشکلی بود که شما میگین و ناچار میشدم برم اونجا. ولی مسئله این هست که چاره ای غیر از این نیست. چون شاید مشکل فنی باشه و خودشون باید حل کنن. در مورد سوال دومتون ماهایی که قبلا امتحان دادیم هیچ کدوم اطلاع نداریم. این مسئله بستگی داره به این که ظرفیت کدوم یک از این مراکز کی خالی باشه. مسلما تعداد زیادی مثل شما هستن که میخوان مرکزشون رو تغییر بدن و هیچ تضمینی وجود نداره که یک تاریخ نزدیکه به شما بیفته ولی از اونجایی که شما قبلا برای امتحان ثبت نام کرده بودین این احتمال هم وجود داره که همونطور که در اطلاعیه نوشته شده در اولین فرصت نام شما رو در یکی از آزمون ها قرار بدن. اگر در نهایت هم مشکلتون حل نشد و براتون ضروری هست که نمره زبان داشته باشین شاید مجبور باشین امتحان تافل بدین.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

16-04-2012, 10:28 PM
برای ثبت نام آزمون آبلتس آکادمیک باید از چند وقت قبل ثبت نام کنم؟من احتمالا سپتامبر حاضرم. با این اوضاع چی پیش بینی می کنید؟کدوم سنترثبت نام کنم؟ گرفتار شدیم به خدا!!! دلار اومده پایین و داره پایینتر هم میره،قیمت رو کاهش میدن؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-04-2012, 11:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-04-2012, 12:50 AM توسط m.ost.)
(16-04-2012, 10:28 PM)ahmadpashaei نوشته: برای ثبت نام آزمون آبلتس آکادمیک باید از چند وقت قبل ثبت نام کنم؟من احتمالا سپتامبر حاضرم. با این اوضاع چی پیش بینی می کنید؟کدوم سنترثبت نام کنم؟ گرفتار شدیم به خدا!!! دلار اومده پایین و داره پایینتر هم میره،قیمت رو کاهش میدن؟
سلام
برای آزمون آیلتس 3 تا سنتر وجود داره: آیلتس تهران ، آیلتس سنجش و آیلتس دانشگاه آزاد . الان اوضاع آیلتس سنجش یک مقدار نا به سامانه. مطمئن نیستم کی به ثبات میرسه. شما باید مرتب تاریخ های آزمون هایی که ارائه میشه رو در timetable چک کنید. معمولا از دو سه ماه قبل باید ثبت نام کرد چون مثلا برای آزمون آیلتس سنجش برای وارد کردن نام دانشگاه ها تا 36 روز قبل از امتحان وقت دارین. در مورد قیمت من نمیدونم چون این مسئله به چیزای زیادی بستگی داره.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »