عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
تحصیل به انگلیسی در دانشگاههای آلمان

صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل به انگلیسی در دانشگاههای آلمان
آفلاین Violet
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-02-2011, 06:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2015, 11:51 AM توسط Shihan.)
با تغییرات نظام آموزش عالی در آلمان، امکان تحصیل به زبان انگلیسی در بسیاری از رشته‌ها در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته است. بنا بر اطلاعات منتشر شده از سوی موسسه تبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) ۲۳ رشته در مقطع کارشناسی با گرایشات فنی و مهندسی و به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های آلمان تدریس می‌شود. در میان این رشته‌های می‌توان به مهندسی الکترونیک، فناوری اطلاعات، مهندسی مکانیک و هوافضا، در دانشگاه‌هایی همچون آخن، کارلسروهه، برمن و مان‌هایم اشاره کرد.
در رشته‌های زیر مجموعه علوم انسانی، امکان تحصیل به زبان انگلیسی، در ۲۱ رشته در زمینه‌های مطالعات زبان، ادبیات و فرهنگ فراهم شده است. از این جمله‌اند رشته‌های ادبیات تطبیقی، روانشناسی، علوم سیاسی و روابط بین‌الملل که در دانشگاه‌هایی همچون بن، برلین، برمن و گوتینگن تدریس می‌شوند.

۴۱ رشته در شاخه‌های حقوق، اقتصاد و علوم اجتماعی نیز در مقطع کارشناسی ایجاد شده است. اقتصاد بین‌الملل و مطالعات اروپا نمونه‌هایی در همین زمینه هستند. در رشته‌هایی همچون ریاضی و سایر علوم طبیعی، متقاضیان می‌توانند در ۲۸ رشته این گروه، به زبان انگلیسی تحصیل کنند.

دانستن این نکته برای متقاضیان تحصیل به زبان انگلیسی ضروری است که در برخی از رشته‌های نام برده، تحصیل تنها در ترم‌های اول دوره کارشناسی به زبان انگلیسی است و در ترم‌های پایانی این دوره کلاس‌ها به زبان آلمانی برگزار می‌شود. بنابراین متقاضیان بایستی به هر دو زبان مسلط باشند.

تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی‌ ارشد

در مقطع کارشناسی ارشد، امکان تحصیل در ۳۷ رشته‌ مرتبط با علوم کشاورزی، جنگلداری و علوم تغذیه به زبان انگلیسی وجود دارد. از جمله دانشگاه‌های ارائه‌کننده این رشته‌ها می‌توان دانشگاه‌های گوتینگن، فرایبورگ، درسدن وهامبورگ را نام برد.
در همین مقطع امکان تحصیل در ۱۲ رشته زیرمجموعه هنر فراهم شده است. در این زمینه دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه وایمار‌ بن، کلن و هامبورگ، رشته‌هایی نظیر طراحی، علوم ارتباطات و فیلم و سینما را ارائه می‌دهند.
اما بیشترین تعداد رشته‌ها در این بخش، مربوط به رشته‌های فنی و مهندسی است. ۱۴۵ رشته در این گروه به زبان‌های انگلیسی و آلمانی ارائه می‌شود. در بخش علوم پزشکی و داروسازی نیز امکان تحصیل ۲۰ رشته به زبان انگلیسی ایجاد شده است.

تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع دکترا

در مقطع دکترا نیز در بخش علوم کشاورزی، جنگلداری و علوم تغذیه، ۹ رشته در دانشگاه‌هایی همچون بن، گیسن، گوتینگن و براندن‌بورگ به زبان انگلیسی ارائه می‌شود.
دانشگاه‌هایی همچون درسدن، وایمار، دارمشتات، اشوتگارت، آخن و کارلسروهه در رشته‌های فنی و مهندسی در مقطع دکترا، ارائه‌کننده ۲۹ رشته هستند.
در رشته‌های علوم طبیعی، در همین مقطع، دانشگاه‌های مونستر، زارلند، کلن، توبینگن و بن، تحصیل ۱۲۴ رشته به زبان انگلیسی را فراهم کرده‌اند. در رشته‌های اقتصاد و علوم اجتماعی‌، امکان تحصیل در مقطع دکترا در ۵۲ رشته فراهم شده است. از میان دانشگاه‌های ارائه‌کننده این رشته‌ها، می‌توان به طور مثال به دانشگاه‌های کنستانس، هایدلبرگ، برمن و گوتینگن اشاره کرد. تحصیل در این رشته‌ها، در دانشگاه‌های نام برده در مقطع دکترا تنها به زبان انگلیسی است.
نقل قول  

آفلاین shahrnoosh
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2012, 04:04 PM
برای کارشناسی ارشد اقتصاد چی؟

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

06-02-2012, 07:35 PM
(06-02-2012, 04:04 PM)shahrnoosh نوشته: برای کارشناسی ارشد اقتصاد چی؟
میتونید از سایت هایی مثل www.daad.de یا www.mastersportal.eu خودتون سرچ کنید...
مطمئنا یه سری رشته داره...
موفق باشید Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-04-2012, 10:09 PM
محسن جان ببخشید شما تا حالا شنیدی بشه پذیرش برای دانشگاههای آلمان رو برای یه ترم یا دو ترم دیفر کرد ؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

10-04-2012, 10:00 PM
امیر حسین جان،

اگر سوالی مطرح میکنی در هر قسمت از فروم، من چک می کنم و اگر بدونم حتما پاسخ میدم!!!

در خصوص سوالی که مطرح کردی من تا بحال چنین موردی رو سراغ ندارم.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-04-2012, 12:11 PM
(09-04-2012, 10:09 PM)amirhossein.gh نوشته: محسن جان ببخشید شما تا حالا شنیدی بشه پذیرش برای دانشگاههای آلمان رو برای یه ترم یا دو ترم دیفر کرد ؟
سلام

بله من خودم دیفر کردم یک ترم اصلا مشکلی نداره
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-07-2012, 03:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-07-2012, 11:34 AM توسط spt.)
Am I eligible to apply for Master of Computer Science at Uni Bonn ؟؟

(لینک هایی مفید در مورد تحصیل کامپیوتر در دانشگاه بن، ویرایش شده با اجازه ی آقا محسن توسط spt Smile )
نقل قول  

آفلاین esf11
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-08-2012, 12:13 AM
بچه ها من میخواستم یه وبسایت معرفی کنم که واسه جشت و جویه رشته ها در کلی مقاطع و در کلی کشور اروپایی هست.
همیشه میگن DAAD بهترین وبسایته واسه رشته هایه به زبانه انگلیسی در آلمان اما واقعا DAAD کامل نیست.
این واسه رشته هایه مستر ه و میتونید لیسانس و دکترا هم به رشته و زبان و شهریه و .... کلی پارامتره دیگه پیدا کنید:
http://www.mastersportal.eu/
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-08-2012, 01:13 AM
(04-08-2012, 12:13 AM)esf11 نوشته: بچه ها من میخواستم یه وبسایت معرفی کنم که واسه جشت و جویه رشته ها در کلی مقاطع و در کلی کشور اروپایی هست.
همیشه میگن DAAD بهترین وبسایته واسه رشته هایه به زبانه انگلیسی در آلمان اما واقعا DAAD کامل نیست.
این واسه رشته هایه مستر ه و میتونید لیسانس و دکترا هم به رشته و زبان و شهریه و .... کلی پارامتره دیگه پیدا کنید:
http://www.mastersportal.eu/

ممنونم. بله این وب سایت هم خوب هست. من یادمه از این وب سایت هم استفاده می کردم ولی خاطرم نبود.
لینک مربوط به آلمان
نقل قول  

آفلاین سیمون
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-09-2013, 09:30 PM
بچه ها من توسایت DAADگشتم ولی مخابرات میدان برای مسترپیدا نکردم همش سیستم بود. کسی میتونه کمکم کنه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »