عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
انتقادها و اعتراض‌ها

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتقادها و اعتراض‌ها
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-03-2012, 10:28 PM
fluid-mech عزیز
خداییش توی این سایت من تا حالا نه استبداد دیدم نه باند بازی!!! سوء تفاهم شده براتون و خواهش می کنم با خود داری ذهنتون رو پاک کرده و دوباره شروع کنید.
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2012, 01:06 AM
درود بر پژمان
پژمان جان لازم نیست مطابق قانون با من برخورد کنی چون خودم این کارو می کنم و با شما خداحافظی می کنم.فقط این بگم که ایجاد اون فروم به خاطر این بود که لغات یا جملاتی تخصصی که در هیچ جایی از فروم نبود در این فروم جدید مطرح بشه(اسمش بگذارین تقویت زبان در لغات تخصصی ) مثلا من حتی وقتی معنی secondary school نمیدونم از کجا باید بدونم این کلمه رو باید کجا مطرح کنم ،یا خیلی از کلمات و جملات دیگه.پس این بار من شمارو دعوت به مطالعه قوانین فروم میکنم چون احتمالن فراموش کردین.
راستی یک فروم دیگه به نام زمان های مهم ایجاد کردم که اون هم میتونه سوژه مناسبی برای شما.به هر حال من وشما به هیچ نتیجه ای نمی رسیم.پس آقای رئیس من میرم تا نظم در این باشگاه حفظ بشه
خدانگهدار
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2012, 01:54 AM
(30-03-2012, 01:06 AM)fluid-mech نوشته: درود بر پژمان
پژمان جان لازم نیست مطابق قانون با من برخورد کنی چون خودم این کارو می کنم و با شما خداحافظی می کنم.فقط این بگم که ایجاد اون فروم به خاطر این بود که لغات یا جملاتی تخصصی که در هیچ جایی از فروم نبود در این فروم جدید مطرح بشه(اسمش بگذارین تقویت زبان در لغات تخصصی ) مثلا من حتی وقتی معنی secondary school نمیدونم از کجا باید بدونم این کلمه رو باید کجا مطرح کنم ،یا خیلی از کلمات و جملات دیگه.پس این بار من شمارو دعوت به مطالعه قوانین فروم میکنم چون احتمالن فراموش کردین.
راستی یک فروم دیگه به نام زمان های مهم ایجاد کردم که اون هم میتونه سوژه مناسبی برای شما.به هر حال من وشما به هیچ نتیجه ای نمی رسیم.پس آقای رئیس من میرم تا نظم در این باشگاه حفظ بشه
خدانگهدار
درود،

ما واقعاً تمایلی نداریم شما یا هر عضو دیگری از این فروم بره. ولی شما کوچکترین همکاری رو در این فروم انجام نداده اید. بنده چند بار براتون در مورد پست های خلاف قوانین توضیح دادم و عرض کردم قبل از ارسال پست کمی فروم رو بگردید تا پست تکراری یا غیر مرتبط نذارید. حتی گفتم اگر نمی دونید سوال تون رو کجا بپرسید می تونید از این تاپیک کمک بگیرید. ولی شما توجهی به صحبت های بنده نداشتید و باز هم امروز دیدم نصف بیشتر پست هاتون غیر مرتبط و تکراری بوده.

برای شما رعایت و احترام به قوانین سایت ظاهراً مهم نیست، برای ما و سایر کاربران مهم هست. این فروم قراره در آینده هم مورد استفاده افراد دیگری قرار بگیره و اگر قوانین در اون رعایت نشه در آینده نه چندان دور عملاً هیچ منفعت و استفاده ای برای دیگران نخواهد داشت. این مورد رو اگر قبول داشته باشید می بینید که تک تک قوانین فروم دلیل دارند و تاکید بر حفظ نظم تاپیک ها ضروری است...

در هر حال اگر می خواهید در این فروم بمونید لطفاً به قوانین احترام بذارید و مطابق اون عمل کنید. اگر هم تمایلی به پیروی از قوانین ندارید متاسفانه من راه حلی به ذهنم نمی رسه.

ممنون.

نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

30-03-2012, 01:57 AM
راستی پژمان جان خواستم بگم در کجای قوانین این فروم نوشته که مدیر انجمن آزمون ها (که شما باشی) میتونه تاپیکی که مربوط به یک مدیر انجمن دیگه (آقای m.ost) را ببندد.البته من بعید میدونم m.ost وجود خارجی داشته و مدیر همه انجمن ها پژمان هست.
البته کاری نداره همین الان شما میتونی یک تبصره در قوانین ایجاد کنی واینو اصلاح کنی
اقای احمد پاشایی عزیز اینو میگن باند بازی،البته من بعید میدونم شما هم وجود خارجی داشته باشین
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

30-03-2012, 02:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2012, 02:11 AM توسط Pejman.)
(30-03-2012, 01:57 AM)fluid-mech نوشته: مدیر همه انجمن ها پژمان هست.

تا حدودی درست متوجه شدید، مدیران ارشد در این سایت می تونن در کلیه بخش ها و انجمن ها از ابزارهای مدیریتی خودشون استفاده کنند.

در هر حال اگر فکر می کنید کلیه نامهای کاربری این فروم بجز شما بنده هستم و هیچ کس وجود خارجی نداره، اجباری بر استفاده از این سایت برای شما وجود نداره.

من دیگه نظری نخواهم داد و اگر هنوز قانع نشدید منتظر می مونیم تا ادمین سایت نظر نهایی رو اعلام کنند.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-03-2012, 02:22 AM
(30-03-2012, 01:06 AM)fluid-mech نوشته: درود بر پژمان
خدانگهدار
بابا چرا اینقدر زودرنج و منظورگیر هستی؟چند سالته مهندس جون؟ اینقدر آتیشی نباش و هیجان زده تصمیم نگیر که بعدا ضرر می کنی.البته این ماییم که به اطلاعات share شده رایگان اینجا و موهبت استفاده از پرسش و پاسخ این همه آدم باتجربه نیاز داریم و در صورت رفتن این ماییم که متضرر میشیم چون این سایت ادامه میده.دو تا از این شرکتهای کلاش و حقه باز اعزام به خارج و پذیرش بری متوجه میشی چی میگم.اونها به اندازه منم نمیفهمن ولی با زبون بازی پول میچاپن از دانشجوهایی که فقط فکر رفتن هستن و زبان بلد نیستن یا اصلا اعتماد به نفس ندارن.کسی که از جمع دور میشه خودش ضرر می کنه. معلومه خیلی کم سنی ولی توصیه می کنم اینجوری نباشی و آرزو می کنم موفق باشی در زندگیت.4تا تاپیک به این خوبی در این مسایل بود دیگه.من در چند فروم و سایت مهندسی برق عضو فعالم و اونجام همینه.من خودم الان از مدیرای یکی از سایتهای بسیار معروف مهندسی برقم(eca) و برای منم این اتفاق چندبار افتاد و خودم الان که مدیر یا عضو فعالم برای دیگران هم انجام میدم و چون میدونم ظایفشون رو،الان خودم به مدیرای اینجا میگم پست منو حذف کنید یا ..... به هر حال خود دانی.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

30-03-2012, 02:22 AM
پژمان عزیز
من اوایل آشنایی نداشتم که به مرور زمان اشتباهاتم کم شد ولی
سعی کن در هر جا که مدیر هستی عادت کنی که رو راست و درست صحبت کنی به دلایل زیر:
1)شما فرمودین که نصف بیشتر پست های من خلاف قوانین بود
من امروز حدود 32 پست داشتم که نصف آن ها به عبارتی میشود 16 تا و نصفف بیشتر آن ها میشود تقریبا با ارفاق 22 تا.پس امروز من 22 پست نا مربوط داشتم.
پس چرا فقط وفقط 2 پست من را انتقال دادید.پس چرا 20 پست دیگر را انتقال ندادید؟؟؟//؟؟؟؟؟؟
پس سعی نکن که ذهن افراد با آمارهای غلط خراب کنی
2) اقای m.ost مدیر انجمن پذیرش هست پس چرا شما تاپیک بستین،پس خود شما هم به قانون بی احترامی کردین و رفتار دیکتاتورانه انجام دادین.چه کسی برای شما قانون صادر کنه
البته من خیلی سعی کردم که رفتار عادلانه را به شما....... ولی ..............
من هم تمایلی به ماندن در انجمنی که قوانین توسط مسولین نقض میشه ندارم.
از همه دوستان که تو این چند روزه مطالب زیادی ازشون یادگرفتم ممنونم.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

30-03-2012, 02:25 AM
(30-03-2012, 02:08 AM)Pejman نوشته: تا حدودی درست متوجه شدید، مدیران ارشد در این سایت می تونن در کلیه بخش ها و انجمن ها از ابزارهای مدیریتی خودشون استفاده کنند.

در هر حال اگر فکر می کنید کلیه نامهای کاربری این فروم بجز شما بنده هستم و هیچ کس وجود خارجی نداره، اجباری بر استفاده از این سایت برای شما وجود نداره.

من دیگه نظری نخواهم داد و اگر هنوز قانع نشدید منتظر می مونیم تا ادمین سایت نظر نهایی رو اعلام کنند.
شما ابزار مدیریتی با سوء استفاده مدیریتی اشتباه گرفتین
پس تو قوانین
این جمله رو هم اضافه کنین تا جای اعتراض نباشه:
مدیران ارشد در این سایت می تونن در کلیه بخش ها و انجمن ها از ابزارهای مدیریتی خودشون استفاده کنند.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-03-2012, 02:30 AM
من بازم میگم هیچ باند بازی وجود نداره و بازم میگم هیچ سایتی اینقدر دوستانه نیست محیطش.من وجود خارجی ندارم که همین امروز حداقل به حدود 7و8تا پست شما در انجمنها جواب دادم و حداقل 10تا پیام خصوصی شما رو پاسخ دادم؟!!!!!!! پژمان و .... مگه میتونن جواب همه رو بدن؟ مغرضانه قضاوت نکنید.من دوست ندارم هیچکس ازم ناراحت بشه و اینو به حساب حساس بودن و کم تجربگی شما میزارم. بازم توصیه می کنم بمونید و بیشتر بخونید.شما باید زبانتون رو تقویت کنید برای مثلابه قول خودتsecondary.... پست نزنید تا تاپیکها شلوغ بشه و در چند ماه بشن n صفحه و دیگه نشه ازشون مطلبی پیدا کرد.برای این نظارت میشه مهندس جان.ناراحت نشید از اینکار.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

30-03-2012, 02:50 AM
(30-03-2012, 02:22 AM)ahmadpashaei نوشته: بابا چرا اینقدر زودرنج و منظورگیر هستی؟چند سالته مهندس جون؟ اینقدر آتیشی نباش و هیجان زده تصمیم نگیر که بعدا ضرر می کنی.البته این ماییم که به اطلاعات share شده رایگان اینجا و موهبت استفاده از پرسش و پاسخ این همه آدم باتجربه نیاز داریم و در صورت رفتن این ماییم که متضرر میشیم چون این سایت ادامه میده.دو تا از این شرکتهای کلاش و حقه باز اعزام به خارج و پذیرش بری متوجه میشی چی میگم.اونها به اندازه منم نمیفهمن ولی با زبون بازی پول میچاپن از دانشجوهایی که فقط فکر رفتن هستن و زبان بلد نیستن یا اصلا اعتماد به نفس ندارن.کسی که از جمع دور میشه خودش ضرر می کنه. معلومه خیلی کم سنی ولی توصیه می کنم اینجوری نباشی و آرزو می کنم موفق باشی در زندگیت.4تا تاپیک به این خوبی در این مسایل بود دیگه.من در چند فروم و سایت مهندسی برق عضو فعالم و اونجام همینه.من خودم الان از مدیرای یکی از سایتهای بسیار معروف مهندسی برقم(eca) و برای منم این اتفاق چندبار افتاد و خودم الان که مدیر یا عضو فعالم برای دیگران هم انجام میدم و چون میدونم ظایفشون رو،الان خودم به مدیرای اینجا میگم پست منو حذف کنید یا ..... به هر حال خود دانی.
محمد جان من 4 ماه دیگه 25 سالم میشه.به خاطر اون حرف از شما عذر می خوام.
ازتمام موسسات هم اطلاع کامل دارم وکاملن در جریان کامل همه چیز هستم .اگر نمیدانستم که اینجا نمی امدم. الانم من باید ازتجربیات شماها استفاده کنم چون من چیزی ندارم که شما ها از اون بخواید استفاده کنین.پس این هم به خوبی میفهمم.تازه بچه ها منت میذارن که جواب میدن(بدون هیچ اتلاف زمانی، مثلا خود تو ،سعید،بابک و ... که همه شماها قابل تحسین هستین و لذت میبرم وقتی پذیرش شماهارو میبینم) پس بدون که ارزش این کارارو من خیلی خوب میدونم (به این کارهایی که ما انجام میدیم میگن کارهای مجازی که نمونه این کارهارم من گاهی اوقات در نامه نگاری در ورود و خروج کالا با چینی ها انجام میدادم) پس ارزش این کارارو من میدونم.
من 18 سال درس خوندم که حرف ناعادلانه قبول نکنم.الانم اگر جلوی پیشرفتم گرفته بشه بهتر هستش که حرف ناعادلانه قبول کنم.من از تو انتظار نداشتم که این طوری تو پیام خصوصی جواب من بدی.خواهش میکنم ازت بگو که چه مطلبی من عصر در مورد فروم از تو پرسیدم و تو چه جوابی دادی ودوباره شب به شکل جالبی تغییر موضع دادی.
من تمام تلاشم کردم که بگم حرف ناعادلانه را قبول نکن

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 26-06-2025، 02:54 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی