عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت سربازی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت سربازی
آفلاین spaceman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-03-2012, 09:51 PM
سلام چند تا سوال داشتم اگه می تونین پاسخ بدین ممنون می شم می خواستم بدونم که آیا هنوز قانون جبهه جنگ پدر جز کسری
حساب می شه اگه می شه واسه هر ماه چقدر ؟ بابام 24 ماه خدمت کرده چقدر کسری
می تونم بگیرم با 24 ماه ؟و یه سوال دیگه بابام دو تا کارت خدمت داره یکی
قرمزه زده احتیاط که 6 ماهس تو خرم آباد بوده یکی سبزه زده زیر پرچم که 18 ماهس همشو
توی ایلام بوده جز آموزشی که عجب شیر بود (این کارتا یعنی چی الان ؟)

سوال دیگه من اینه که آیا استان ایلام و شهر های صالح آباد و مرز مهران به عراق و خرم آباد جز مناطق جنگی هست یا نه ؟

ممون

نقل قول  

آفلاین reza136969
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2012, 12:39 PM
سلام من 3 ماهه كه خدمت رفتم پدرم 27 ماه جبهه داره من اموزشيم تو 04 بيرجند بود خودمم 4 سال بسيج فعال دارم من الان ميتونم چه كار كنم توضيح ميديد در مورد شرايطم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2012, 01:17 PM
دوست عزیزم
با عرض تبریک به مناسبت سال جدید
و خوش آمدگویی به این فروم

دوست خوبم بزرگواری بفرمایید این پست را مطالعه کنید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ghorubeaftab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-03-2012, 10:08 PM
سلام سال نو مبارک آقا دمتون گرم.دفترچه ام و پست کردم و امروز برگه اومده.کسری اعمال شده.افتادم نیروزمینی ارتش کد 02
اینجور که پرسیدم میشه اقسریه تهران خبر داری چه طوری؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-03-2012, 10:17 PM
(29-03-2012, 10:08 PM)ghorubeaftab نوشته: سلام سال نو مبارک آقا دمتون گرم.دفترچه ام و پست کردم و امروز برگه اومده.کسری اعمال شده.افتادم نیروزمینی ارتش کد 02
دوست عزیز لطفا مدرک تحصیلی و تاریخ پست دفترچه و تاریخ اعزام و تجربیاتتون رو بنویسین تا بچه ها استفاده کنن.

نقل قول  

آفلاین pesar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-06-2012, 02:11 AM
سلام دوستان، خیلی ممنون از فروم پربارتون، من تازه اومدم اینجا و یک سری سوال در مورد پروژه تحقیقاتیم که وقت زیادی رو هم از من گرفته دارم:
1. من شنیدم امسال میزان کسر خدمت ها خیلی کم شده، آیا درسته و کسی در این مورد خبر داره؟
2. من یک بار پروپوزال دادم برای دو تا پروژه: یکی نرم افزار و یکی هم یک پژوهش و یک نرم افزار، حداکثر و حداقل چقدر کسری بهش تعلق می گیره؟ و میشه با توجه به اینکه دو تا خروجی داشته دو بار دفاع کنم؟ ضمنا یک مقاله کنفرانسی هم داشتم.
3. افراد اعزام مجدد قطعا 21 ماه هست مبنای خدمتتون؟ خیلی بی انصافیه.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

14-06-2012, 01:46 PM
(29-03-2012, 10:08 PM)ghorubeaftab نوشته: سلام سال نو مبارک آقا دمتون گرم.دفترچه ام و پست کردم و امروز برگه اومده.کسری اعمال شده.افتادم نیروزمینی ارتش کد 02

دروود.
بله مکانش که تو بزرگراه هجرت روبروی پدافند هوایی خاتم الانبیا ارتش هست. مکان و شرایط اونجا خیلی مناسب و ایده ال هست. از دوران خدمت اموزشی اذت ببرید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-06-2012, 01:51 PM
(14-06-2012, 02:11 AM)pesar نوشته: سلام دوستان، خیلی ممنون از فروم پربارتون، من تازه اومدم اینجا و یک سری سوال در مورد پروژه تحقیقاتیم که وقت زیادی رو هم از من گرفته دارم:
1. من شنیدم امسال میزان کسر خدمت ها خیلی کم شده، آیا درسته و کسی در این مورد خبر داره؟
2. من یک بار پروپوزال دادم برای دو تا پروژه: یکی نرم افزار و یکی هم یک پژوهش و یک نرم افزار، حداکثر و حداقل چقدر کسری بهش تعلق می گیره؟ و میشه با توجه به اینکه دو تا خروجی داشته دو بار دفاع کنم؟ ضمنا یک مقاله کنفرانسی هم داشتم.
3. افراد اعزام مجدد قطعا 21 ماه هست مبنای خدمتتون؟ خیلی بی انصافیه.
دروود بر شما نیروی وظیفه فرهیخته گرامی
در خصوص کسر خدمت بله به گفته مسئول نظام وظیفه امسال پس از تغییر مواد ایین نامه نطام وطیفه ، کسر خدمت تنها به کسر بسیج فعال بر می گردد که سقفش تنها 6 ماه است. در خصوص کارهای پژوهشی باید برای این منظور به نیروهای مسلح مراحعه کنید و منظور خود را مطرح نمایید کسری در این مورد را اطلاع ندارم.
در خصوص خدمت هم بله همون 21 ماه که مصوب اردیبهشت 91 و لازم الاجرا است می باشد.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-08-2012, 03:26 PM
با سلام و خسته نباشید، شاید سوالم تکراری باشه ولی انقد که قوانین عوض می شن و یه سری قوانین لغو می شن واقعا گیج شدم.می خواستم بپرسم با قوانین جدید آیا بازم کسری خدمت به کسایی که پدرشون جبهه بوده تعلق می گیره یا نه؟و اگه احیانا می گیره شرایطش چه جوریه؟ و آیا حتما نیاز به کارت ایثار داره، و نامه رسمی از یگانی که پدرم خدمت کرده کافی نیست؟و یه سوال دیگه اینکه هنوز هم مدت خدمت سربازی برای کارشناسی همون 21 ماهِ دیگه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. ممنون از همه زحماتتون.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-08-2012, 04:43 PM
(03-08-2012, 03:26 PM)afshin.sat نوشته: ...می خواستم بپرسم با قوانین جدید آیا بازم کسری خدمت به کسایی که پدرشون جبهه بوده تعلق می گیره یا نه؟و اگه احیانا می گیره شرایطش چه جوریه؟ و آیا حتما نیاز به کارت ایثار داره، و نامه رسمی از یگانی که پدرم خدمت کرده کافی نیست؟و یه سوال دیگه اینکه هنوز هم مدت خدمت سربازی برای کارشناسی همون 21 ماهِ دیگه؟
ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم Smile
بله همچنان کسری ویژه ایثارگران و... وجود دارد (مراحلش رو متاسفانه من اطلاع ندارم ولی میدونم که پدرتون باید از یگانی که در آن خدمت کرده در زمان جنگ، نامه ای که مشخص کننده تعداد ماه های خدمتشون است رو دریافت کنند) در مورد اینکه باید حتما کارت ایثار داشته باشند یا نه، به نظرم بهتر است از نظام وظیفه سوال بفرمائید (برای اطمینان).
خدمت برای تمامی فارغ التحصیلان دانشگاه (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) 21 ماه است
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »