عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-03-2012, 05:53 PM
با سلام
رشته من مکانیک سیالات ،دوستان اگر آدرس سایت یا آدرس اساتیدی که فاند دارن را معرفی کنن ممنون میشم.راستی از الان برای گرفتن فاند در سال 2013،مکاتبه با اساتید زمان مناسبی هست؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-03-2012, 06:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2012, 06:41 PM توسط amin_mb.)
(25-03-2012, 05:53 PM)fluid-mech نوشته: با سلام
رشته من مکانیک سیالات ،دوستان اگر آدرس سایت یا آدرس اساتیدی که فاند دارن را معرفی کنن ممنون میشم.راستی از الان برای گرفتن فاند در سال 2013،مکاتبه با اساتید زمان مناسبی هست؟
سلام دوست خوبم!
اساتید در آمریکا و کانادا اگر Graduate Upportunity یا Graduate Position ای داشته باشند، در سایت شخصی یا دانشگاهی خودشون در صفحه اول یا Research Group یا News یا Prospective Students و غیره اعلام می کنند! باید تک تک اساتید مورد نظرتان را جستجو کنید و وب سایت های آنها را بررسی کنید! دوستان نمی تونند در این زمینه به شما کمکی بکنند!
در اولین پست همین تاپیک، بابک جان، توضیحات لازم و کافی را قرار دادند، حتما مرور بفرمایید!

در اروپا، برای دکتری باید پوزیشن باز شده باشه! که این پوزیشن ها در صفحات Job Vacancies یا Vacancies یا Open Positions یا ... در وب سایت دانشگاه ها معرفی می شوند و خیلی به صفحات اساتید کاری ندارند!
برای آشنایی با این وبسایت ها به انجمن کشورهای مختلف سر بزنید، اونجا اطلاعات مفیدی هست!
همچنین یک سری سایت های کلی هستند که بورس های کل دنیا را اطلاع رسانی می کنند، که در اینجا معرفی شده اند

موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

29-03-2012, 03:57 AM
ی سوال کلی داشتم که جایی مناسب تر از اینجا برا پرسیدنش پیدا نکردم.
میخواستم بدونم که من علم غیب ندارم که تو کدوم کشور و حتی تو کدوم قاره قرار است پذیرش بگیرم،پس من برای گرفتن کمک هزینه تحصیلی یا همون تماس با اساتید باید با تمام اساتید جهان ایمیل بازی کنم؟
لطفا نظرات مفیدتان را ارایه دهید.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-03-2012, 04:17 AM
بله
باید به استادای همه دنیا میل بزنین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-03-2012, 04:32 AM
(29-03-2012, 03:57 AM)fluid-mech نوشته: ی سوال کلی داشتم که جایی مناسب تر از اینجا برا پرسیدنش پیدا نکردم.
میخواستم بدونم که من علم غیب ندارم که تو کدوم کشور و حتی تو کدوم قاره قرار است پذیرش بگیرم،پس من برای گرفتن کمک هزینه تحصیلی یا همون تماس با اساتید باید با تمام اساتید جهان ایمیل بازی کنم؟
لطفا نظرات مفیدتان را ارایه دهید.

بهرحال باید تا حدودی range علایق و اهداف خودتون رو مشخص کنید و بدونید که مثلا از بین اروپا، امریکا، کانادا و یا استرالیا کجا میخواید برید!
پذیرش گرفتن از هر کدوم از این گزینه ها و ویزا گرفتن مباحث مربوط به خودشون رو داره که باید در نظر بگیرید.
با انتخاب گزینه یا گزینه های مورد نظر، دانشگاههای مدنظرتون رو انتخاب کنید. در این مورد هم برخی مسائل میتونه دخیل باشه مثل رنک دانشگاه و اینکه رشته مورد نظر شما ارائه شده باشه در اون دانشگاه. بعد از انتخاب دانشگاه باید اساتید مربوط به رشته خودتون رو در اون دانشگاه انتخاب کنید.

پس نیازی نیست به تمام اساتید دنیا ایمیل بزنید!

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

29-03-2012, 04:36 AM
بله میدم.اون کلمه همه اساتید که جنبه شوخی داشت.مثلا تقریبا همه ما قاره آسیارو در نظر نمیگیریم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

29-03-2012, 12:20 PM
کسایی که در این دو سال اخیر پذیرش گرفتن-با این اوضاع خراب- از آمریکا و کانادا،معمولا چند ایمیل زدن و چند جا اپلای کردن؟آخه مساله پول اپلای هم مهمه با این قیمت دلار.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-03-2012, 01:28 PM
(29-03-2012, 01:10 PM)fluid-mech نوشته: ارشد
به این تاپیک مراجعه کنید

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 25
01-05-2012, 10:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2012, 11:01 PM توسط Behnoush.)
در مورد تماس با اساتید من یه تجربه ای دارم که مینویسم شاید بقیه دوستام هم ازش استفاده کردن. خیلی ها براشون سواله که چطور استاد مناسب با علایقمون پیدا کنیم و در کل هم جوابش اینه که شما وارد سایت دانشگاه میشید بعد دپارتمان مورد نظرتون بعد لیست اساتید و پروفایلشون رو میبینید و اون خلاصه ای از تحقیقاتشون رو که نوشتن میخونید ببینید به علایق شما میخوره یا نه. من تقریبا سایت تمام دانشگاه های امریکا تا حدود رنک 200 یو اس نیوز رو همینجوری چک کردم و کلی استاد پیدا کردم ولی بعدش به جز این از طریق گوگل هم سرچ کردم و جالبه کلی استاد پیدا کردم که خیلی به کارم میخوردن و قبلش ندیده بودم . برای سرچ از کلید واژه های مربوط به کار مورد علاقتون استفاده کنید مثلا genetic engineering و برای اینکه سرچتون رو تا جاییکه ممکنه به domain های خاصی محدود کنید که خیلی پرت نشه از قسمت advanced search سایت گوگل و قسمت مربوط به domain استفاده کنید اگه جلوی باکس مربوطه بنویسید edu دامنه سرچ محدود به دانشگاه های با این دومین میشه که 99 درصد دانشگاه های امریکا همین پسوند رو دارند. در این حالت توی سرچ بار این عبارت رو میبینید genetic engineering site:.edu .در مورد کشورهای دیگه هم میتونید سرچ رو محدود به اون کشور کنید مثلا ca یا ch که میشه genetic engineering site:.ca
در مورد خودم اینجوری 80 درصد نتایج جستجو مربوط به پروفایل اساتید یا توضیح تحقیقات دپارتمان بود . به نظرم اینکار بخصوص برای بین رشته ای ها میتونه به درد بخور باشه چون بعضی وقتا یه زمینه تحقیقاتی خاص توی دپارتمان های مختلف دنبال میشه و شما ممکنه همه اون دپارتمان ها رو چک نکرده باشید. اگه از این سرچ استفاده کردید پیشنهاد میکنم نتایج جستجو رو تا صفحات 30-40 دنبال کنید.
در کل پیدا کردن استاد واقعا میتونه روی نتیجه پذیرش تاثیر گذار باشه . در نهایت اگه واقعا جایی دوست داشتید اپلای کنید و استاد هم پیدا نکردید ، اگه اون program یک کوردینیتور داره به کوردینیتور و اگه نداره به یکی از اساتید ایمیل بزنید و خواهش کنید نگاهی به رزومه شما بندازه و بگه از نظر نوع تحقیقات شما به اون دپارتمان میخورید و شانسی دارید یا نه .
موفق باشید
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 16
01-05-2012, 11:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2012, 12:16 AM توسط amin_mb.)
من در تکمیل صحبت های بهنوش عزیز این مطالب را اضافه می کنم!

من تقریبا تونستم با تمام اساتید کنترلی در اروپا، آمریکا، استرالیا، ژاپن و سنگاپور از طریق یکی از راه های زیر آشنایی پیدا کنم!

1- یک راهش، که خیلی اثربخش هست همین جستجوی گوگلی هست که بهنوش کاملا توضیح دادند.
2- یک راه دیگه استفاده از Repository ها هست اما متاسفانه برای همه زمینه های کاری و رشته ها نمیشه پیدا کرد.
به عنوان مثال لینک زیر تمام محققانی که در دنیا دارند روی Networked Control کار می کنند را با آدرس مشخص کرده:
Networked Control Systems Repository
3- یک راهه دیگش این بود که کنفرانس های کنترلی خیلی معتبر را میرفتم در سایتشون و در Technical Committee اونها اسامی را پیدا می کردم و در گوگل می سرچیدم!.
4- یک راهه دیگه اینه که زمینه کاری که می خواستم را در Scopus می سرچیدم و نویسنده مقالاتی که ارزش علمی بالایی داشتند را همونجا سرچ می کردم و آدرس پیج شخصی شون را در میوردم!
5- راهی که از همه بیشتر می پسندم ولی متاسفانه خیلی به روز نیست استفاده از سایت Microsoft Academic Search هست که خیلی به من کمک کرد!
اطلاعات خیلی خوبی از این سایت میشه بدست آورد، حتی می تونید براساس index رتبه بندی اساتید یک گرایش را ببینید. و خیلی مطالب مفید دیگه!

این علاقه بنده به سرچ اساتید از چند منظر، به من دید چند بعدی در مورد اساتید و مطالب به روز کنترل داده! مثلا من با دیدن عکس یا اسم یک استاد، هم زمینه کاریش میاد تو ذهنم، هم مقالاتی که چاپ کرده! یا بر عکس!

موفق و موید باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39 بعدی »