عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
انتقادها و اعتراض‌ها

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتقادها و اعتراض‌ها
آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-03-2012, 03:48 PM
پژمان عزیز فقط ی درخواست از شما دارم و اینکه این شعارو پاک کن
هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد.

فقط جهت اطلاع شما بگم که من حدود 2 سال پیش به عنوان کاربر تو سایت وب‌سایت قبلیبودم پس بدون که سعه صدر دارم و مشکل سعه صدر نیست بلکه دسته بندی نادرست فروم شماست.پس خواهشن تو این ی جای مملکت که نخبگان رفت و آمد دارن سعی کن باند بازی نشه
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

25-03-2012, 03:49 PM
البته میدونم الان ی پیغام خصوصی میدین و..............
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-03-2012, 03:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2012, 03:57 PM توسط amirhossein.gh.)
به خدا ب پیر به پیغمبر کسی اینجا باند بازی نمیکنه !
عزیز من وقتی شما سر حرفت قفل کردی آخه چی باید گفت ؟ وقتی همه میگن پوزیشن همون ra ta هست ، چرا شما نمیخای قبول کنی و هی میگی هر چی دنبال اسم پوزیشن گشتم نبود ! شما همین سوالتو تو جای درست مثلا تو قسمت کمک هزینه بپرس که آقا جون پوزیشن چیه ؟ همه بهت جواب میدن
قبول کن سوال شما هیچ ربطی به انتخاب کشور نداره . داره ؟ خواهشا بجای جمله های دیگر جواب سوال منو بده !
انصافم خوب چیزیه ! خوب چیزیه !
شما هنوز تفکرات اون فروم تو ذهنته و فک میکنی همه باهات دشمن هستن !
یه کم با خودت فکر کنی و حق رو کمی به دیگرانم بدی بد نیست
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-03-2012, 04:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2012, 04:24 PM توسط MaMi.)
(25-03-2012, 03:48 PM)fluid-mech نوشته: پژمان عزیز فقط ی درخواست از شما دارم و اینکه این شعارو پاک کن
فقط جهت اطلاع شما بگم که من حدود 2 سال پیش به عنوان کاربر تو سایت وب‌سایت قبلیبودم پس بدون که سعه صدر دارم و مشکل سعه صدر نیست بلکه دسته بندی نادرست فروم شماست.پس خواهشن تو این ی جای مملکت که نخبگان رفت و آمد دارن سعی کن باند بازی نشه
دوست عزیز من که متاسفانه اسمت رو هم نیمدونم Smile
غرض ورزی چیه؟! عزیز دل، شما در قسمت "با شرایط من از چه کشوری پذیرش بگیرم..." در مورد "کمک هزینه های تحصیلی..." سوال کردید، هم من و هم امیرحسین عزیز در مورد کمک هزینه های تحصیلی (با اینکه ارتباطی به پذیرش در کشور نداشت) صحبت کردیم در همون تاپیک...ولی متاسفانه شما روی حرف خودت پافشاری کردید (هزینه تحصیلی (Position) با RA و TA فرق داره و...)
شما اگر همین سوالتون رو در بخش مرتبط "کمک هزینه های تحصیلی..." می پرسیدی مطمئن باش که خیلی از دوستان به سوال شما جواب می دادند
---
در نهایت دوست من، تیم مدیریت تشخیص داد که مباحث غیر مرتبط به تاپیک "با شرایط من از چه کشوری پذیرش بگیرم..." حذف بشه...حالا خدا وکیل به نظر شما، این باند بازی میشه یا دسته بندی نادرست مباحث؟!
نمیخوام بیخودی تعریف کنم از کسی یا چیزی، من در AA هم عضو هستم ولی انصافا همدلی و دوستی که اینجا بین دوستان هست و از همه مهمتر آرامش موجود در اینجا رو در AA سراغ ندارم و مطمئنا خیلی از دوستان هم با من موافق هستند Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

25-03-2012, 04:27 PM
تفکرات اون فروم نیست،وقتی فروم فیلتر کرده اسمش چی میزاری؟ محبت؟دوستی؟
میدونین ما چرا مفهوم حرفای همدیگرو نمی فهمیم؟ چون خوب نمیخونیم
یکبار دیگه این قصه رو براتون توضیح میدم
یکی بود یکی نبود.من معنی پوزیشن نمیدونستم.بعدش mami در پست شماره 51 ی لینکی معرفی کرد به نام موقعیت های خالی....... بعدش در پست 52 من تشکر کردم و گفتم پس RA & TA هم از استاد میشه گرفت و هم از دانشگاه که بهش میگن پوزیشن و ی جمع بندی کردم(قابل توجه مدیران و دوستان،سعی کنید ذهنتان تک بعدی نباشه ، درسته این دو کلمه برای اون فروم نیست ولی من مجبور بودم که تو اون لحظه ی جمع بندی بکنم و با ی سوال که آیا این مطالبی که گفتم درسته، این کارو انجام دادم.پس من نمیتونم تو اون لحظه بگم خوب بچه ها جمع کنیم بریم تو فروم کمک هزینه و شما هم بیاین اونجا).بعدش من گفتم مدیر عزیز چرا هیچ صحبتی از پوزیشن تو فروم کمک هزینه نشده(الان دوستان گیر میدن.به خدا میدونم پوزیشن همون کمک هزینه هست ولی از 2 نهاد جدا داده میشه(استاد و دانشگاه) ولی تو فروم کمک هزینه فقط در مورد استادش توضیح داده شده و هیچ اشارهای به دانشگاه نشده) حالا من میتونم از دست شما با سر برم تو دیوار
امیدوارم که برای بار دهم منظورم تونسته باشم برسونم
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

25-03-2012, 04:30 PM
منظورم از فرق داشتن اینه که از دو نهاد جداگانه میدن(استاد و دانشگاه)
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

25-03-2012, 04:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2012, 04:43 PM توسط MaMi.)
(25-03-2012, 04:27 PM)fluid-mech نوشته: بعدش من گفتم مدیر عزیز چرا هیچ صحبتی از پوزیشن تو فروم کمک هزینه نشده(الان دوستان گیر میدن.به خدا میدونم پوزیشن همون کمک هزینه هست ولی از 2 نهاد جدا داده میشه(استاد و دانشگاه) ولی تو فروم کمک هزینه فقط در مورد استادش توضیح داده شده و هیچ اشارهای به دانشگاه نشده)...
دوست من، چه در این فروم و چه در سایر فروم ها (چه مرتبط و چه غیر مرتبط) این افراد و اشخاص هستند که محتوا رو ایجاد می کنند، مثل Wikipedia، یعنی تا من، شما و امثال من و شما سوالی نپرسیم تا جوابی بهش داده بشه که محتوا به وجود نمی آید، درسته؟ منظورم این است که اگر در تاپیک "کمک هزینه های تحصیلی..." سوالی یا صحبتی از مورد مد نظر شما نشده، بپرس، یا اگر تجربه ای داری بیان کن و با بقیه به اشتراک بگذار...همین

(25-03-2012, 04:30 PM)fluid-mech نوشته: منظورم از فرق داشتن اینه که از دو نهاد جداگانه میدن(استاد و دانشگاه)
دقیقا و خلاص! Wink

The End
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
**
نقل قول

25-03-2012, 04:48 PM
خدا رو شکر که بالاخره mami اومد .من تازگیا ی چیزی متوجه شدم.وقتی که ی نفر حق باهاش باشه هیچ کس نمیاد نظر بده ولی خداروشکر mami این شجاعت نشون داد واومد.
فقط ی چیزی mami عزیز.آخه تو اکثر فروم ها اول مدیر سایت ی توضیحی میده و بعد میان صحبت میکنن.احتمالا این از قلم افتاده

که من الان میرم کاملش میکنم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-03-2012, 06:06 PM
(25-03-2012, 03:48 PM)fluid-mech نوشته: پژمان عزیز فقط ی درخواست از شما دارم و اینکه این شعارو پاک کن

دوست عزیزم بنده سر این حرفم که شما می گی حذفش کن هستم همچنان.

من به شما و سایر دوستان گفتم بحث های تاپیک با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ از عنوان تاپیک دور شده و به دلیل اینکه بحث ها غیر مرتبط بودند، پست های شما و بقیه دوستان بعد از اون تذکر حذف شد. ببینید شما الان تو تاپیک های بخش ترجمه سوالاتتون رو پرسیدید و دوستان جواب شما رو دادند و کسی هم چیزی نگفت، درسته؟ پس بحث باند بازی مطرح نیست، بحث پرسیدن سوال در تاپیک مرتبط هست.

امیدوارم مساله روشن شده باشه براتون. باز هم در مورد هر موضوعی از قبیل انواع کمک هزینه و غیره اگر نظری متفاوت با دوستان دارید در تاپیک مربوطه مطرح کنید. فلسفه فروم همین هست که هر کسی نظرش رو می گه و خواننده خودش به یه نتیجه می رسه. منتها بحث ما اینه که هر بحثی در تاپیک خودش مطرح بشه. همین.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-03-2012, 10:20 PM

fluid-mech عزیزدر این مورد خاص همون طور که پژمان و بقیه دوستان گفتند، پست شما بی‌ارتباط با انجمن و تاپیک بود. در واقع شما ابتدا در مورد این که چه کشوری برای شما مناسبه سوال پرسیده بودید ولی سوال‌تون رو در تاپیک «هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟» که من منتقلش کردم و بعد در همون تاپیک سوال‌های دیگه‌ای که مرتبط با تاپیک نبود رو مطرح کردید و از پست‌های دوستانی که در اون تاپیک جواب شما رو دادند هم مشخصه که نه تنها پژمان، بلکه تقریبا همه معتقدند که سوال‌های شما مرتبط با اون تاپیک نبود.

می‌دونم که گاهی پیدا کردن تاپیک‌های مناسب برای مطرح کردن سوال‌ها ممکنه سخت باشه. ما به همین خاطر در انجمن مشاوره با اعضای مجرب سایت تاپیکی داریم که در اون اعضای با تجربه به کاربران کمک می‌کنند تا انجمن مناسب رو پیدا کنند. از شما خواهش می‌کنم که کمی صبر و حوصله به خرج بدید و سوال‌هاتون رو در انجمن مناسب مطرح کنید. دلیل همه این کارها و تمام وقتی که مدیران صرف این کار می‌کنند این هست که اطلاعات بعدها به درد سایر کاربران هم بخوره و کیفیت مطالب تاپیک‌ها حفظ بشه. لطفا در این زمینه با ما همکاری کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 26-06-2025، 06:12 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی