عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
آموزش استفاده از جعبه لایتنر برای زبان انگلیسی

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزش استفاده از جعبه لایتنر برای زبان انگلیسی
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 14
19-03-2012, 09:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-02-2014, 01:51 AM توسط ForeverBlue.)
سلام به همه دوستان
با توجه به لزوم حفظ مطالب زیادی در حین آموزش تحصیلی هرکس روشهایی داره ولی کارایی های متفاوتی دارند و البته قدرت ذهن و ماندگاری حافظه بسیار مهم هستند. اما روشهایی هم وجود داره تا بشه اطلاعات رو از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت منتقل کرده و برای همیشه حفظ کرد که یکی از این روش ها روش آموزش جعبه لایتنر است که تحت این فایل میتونید مقاله ای که تهیه کردم رو خوانده و از این روش استثنایی استفاده کنید. امیدوارم مفید واقع بشود.

تشکر یادتون نره Big Grin

فایل‌های پیوست
.pdf   آموزش جعبه لایتنر.pdf (اندازه 171.2 KB / تعداد دانلود: 756)
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-03-2012, 09:54 PM
البته میدونم همه شما استادین ولی دیدم به هر حال این موضوع در این قسمت بحث نشده و عده ای هم مثل من مبتدی هستند گفتم این تاپیک رو تشکیل بدم.

بلد نبودم چجوری باید لینک قرار بدم که با سعی و خطا یاد گرفتم. الان دیگه مشکلی نداره و میشه دانلود کرد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-03-2012, 12:20 AM
سلام.
توی پست اول نمیبینید ؟

دوباره واستون اتچ کردم.

فایل‌های پیوست
.pdf   box.pdf (اندازه 171.2 KB / تعداد دانلود: 253)
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-03-2012, 09:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-03-2012, 09:29 AM توسط Pejman.)
لینک دانلود فایل در پست اول همچنان موجود هست. M0TRIX جان هم زحمت اپلود مجددش رو کشیده اند، می تونید دانلود کنید. کلیه پست های متفرقه در مورد فایل مربوطه حذف شدند.

نقل قول  

آفلاین shahrnoosh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2012, 11:57 PM
با تشکر .یه سوال داشتم.اینکه اون برگه هایی رو که بیرون گذاشتیم رو دیگه نباید بخونیم؟منظورم اونایی هست که 5 مرتبه خوندنشون تموم شده.و یه سوال دیگه اینکه این نرم افزار جعبه لایتنر چه جوریه؟جریانش چیه؟من اصلا درموردش اطلاع ندارم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

31-03-2012, 02:00 AM
(30-03-2012, 11:57 PM)shahrnoosh نوشته: با تشکر .یه سوال داشتم.اینکه اون برگه هایی رو که بیرون گذاشتیم رو دیگه نباید بخونیم؟منظورم اونایی هست که 5 مرتبه خوندنشون تموم شده.و یه سوال دیگه اینکه این نرم افزار جعبه لایتنر چه جوریه؟جریانش چیه؟من اصلا درموردش اطلاع ندارم.
با سلام
اون برگه ها رو باید کلاسه بندی کنید و فکر کنم به هر حال در دراز مدت نهایتا 20% میپره.میشه بعدها دوباره مرور کرد که هم کم طول میکشه و خیلی سرع به حافظه بر میگرده.در مورد نرم افزارم باید بگم من اینقدر پشت کامپیوتر نشستم چشمم ضعیف شد و خیلی مضر هست.تا جاییکه میشه بهتره کتاب خوند و جلوی کامپیوتر ننشست تا مثل من عینکی نشید Big Grin

پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

29-08-2013, 03:44 AM
استفاده از این جعبه فوق العاده است. البته بنده به شخصه این که روی فیش ها لغت بنویسیم و پشت فیش ترجمه فارسی رو جالب نمیدونم.
بهترین حالت اینه که روی فیش یک جمله فارسی بنویسیم مثلا "عذر خواهی مرا بپذیرید". در پشت فیش هم معادل انگلیسی آن را مثلا "accept my apologies".
حال با نگاه کردن به جمله فارسی باید بتوانیم معادل انگلیسی آن را بیان کنیم. این روش بسیار بسیار موثرتر است تا صرفا لغت حفظ کردن (آن هم از انگلیسی به فارسی)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین waitman19
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-08-2013, 04:36 AM
من استفاده کردم، اتفاقاً دقیق و بدون خودگول زدن. ولی درصد فراموشی تو این روش به نظرم خیلی بیشتر از اون چیزیه که معمولاً گفته میشه. به هر حال برای حفظ کردن تعداد زیاد لغات در وقت محدود یکی از روشهای خوب و ارزونه.
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-09-2013, 04:58 AM
ببخشید دوستان؛
با توجه به اینکه همه میگن فقط انگلیسی به انگلیسی یاد بگیرید چگونه باید با جعبه لایتنر انگلیسی به انگلیسی یاد بگیریم ؟
مثلا یه ور کارت کلمه رو بنویسیم و پشتش توضیحش رو به انگلیسی ؟

SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

03-09-2013, 05:03 AM
(03-09-2013, 04:58 AM)'mr.h.gm' نوشته: ببخشید دوستان؛
با توجه به اینکه همه میگن فقط انگلیسی به انگلیسی یاد بگیرید چگونه باید با جعبه لایتنر انگلیسی به انگلیسی یاد بگیریم ؟
مثلا یه ور کارت کلمه رو بنویسیم و پشتش توضیحش رو به انگلیسی ؟

3 پست بالاتر توضیح داده ام که.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »