عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)
آفلاین ali_reza
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-03-2012, 09:48 AM
سلام

با توجه به توصیه دوستان همینطور که خودم برای خوندن شروع کردم

کلاسهای زیادی رو هم برای این رفتم ، سوالم این بود که ایا دوستان کلاسهایی که در یک مدت مشخص مثلا 2.5 ماهه هر روز ، یا 4.5 ماهه روز در میان

تضمین نمره ی خاص رو در یکی از دو امتحان تافل یا ایلتس می کنن خوب هست ؟ به طور مثال 6.5 ایلتس یا 85 تافل

البته با توجه به اینکه شروع از پایه باشه این کلاسها و ابتدا یک دوره پری تافل یا پری ایلتس دارند و بعد از اون شروع دوره اصلی که مجموعا همون 2.5 ماه یا 4.5 ماه میشه

باز هم پیشاپیش از کمک همه دوستان عزیز ممنونم
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-03-2012, 11:02 AM
چیزی به نام تضمین در کلاس زبان وجود نداره. تبلیغ کلاس های کنکور رو یادتونه، "صد در صد قبولی ...". موسسات فقط می تونند به شما روش رو یاد دهند، این که چه نمره ای بگیرید کاملا بستگی به توانایی و وقتی که برای تمرین می گذارید داره نه آموزشگاه. هر قدر زمان بیشتری رو خودتون برای کار کردن داشته باشید در آخر براتون نتیجه بهتری داره. از کلاسی هم استفاده کنید که در محیط آموزشی اون احساس بهتری دارید و هنگام حرف زدن با شاگرداش به نظرتون می آد بهتره.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین soniya
**
نقل قول

12-03-2012, 10:49 AM
سلام دوست عزيز.

من دانشجوي ليسانسم.تنها دوره زبان كه گذروندم كتابهاي اينترچنج بوده كه البته دوباره شروع كردم و دارم ميخونم.در حال حاضر مشغول خوندن كتاب آبي اينتر چنج هستم.2سال ديگه قصد مهاجرت دارم.با توجه به وضعيت زبانم كه خيلي خوب نيستو معموليه و ميخام خودم بخونم بعد از اينكه يكم رو روال افتادم برم كلاس از كجا و با چه منابعي شروع كنم بهتره؟فرصتم كافي هست؟البته اينم بگم خيلي زياد به زبان علاقه دارم و تا روزي 5 تا 7ساعت هم بخونم خسته نميشم.ممنون ميشم كه راهنماييم كنين

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-03-2012, 12:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2012, 12:20 PM توسط ice.)
درود بر شما، به آکادمیا کافه خوش اومدید. با توجه به این که هدفتون رو مهاجرت قرار دادید فرض رو بر این می گذارم که برای ادامه تحصیل نیست و الان مکالمه هدف اصلیتون هست. اگر قصد دارید که بعدا کلاس برید به نظر من همین کتاب هایی که می خونید خوب هستند (برای فایل صوتی خودآموز به http://www2.cambridge.org/interchangearc...wnloads.do مراجعه کنید). به طور همزمان شروع کنید به گوش دادن به کتاب های صوتی و تماشای فیلم های انگلیسی. به این طریق شما می تونید تعداد واژگان خودتون رو با کاربرد درستشون افزایش بدید و با لهجه های مختلف هم آشنایی بیشتری پیدا کنید. موقع استفاده از کتاب های صوتی (که دوستان به تعداد زیاد در سایت قرار دادند) اول در حجم کم فقط گوش بدید و ببینید چقدر می فهمید، در اوایل حتی یک قسمت 10 دقیقه ای رو سه بار هم گوش بدید. بعد به تدریج که بیشتر و راحت تر فهمیدید به متن های طولانی تر گوش کنید. در مراحل خیلی اولیه به متن کتاب ها تا حد ممکن مراجعه نکنید تا گوشتون قوی بشه. به طور همزمان هم کتاب های ساده و کوتاه انگلیسی رو شروع به مطالعه کنید (یا کتاب هایی که مرتبط با رشتتون هستند) تا بتونید درجه فهم خودتون رو در خوندن هم بالا ببرید. صحبت کردن مرحله دشوارتری محسوب میشه ولی اگر بعد از اینکه کمی راه افتادید شروع کنید به حرف زدن درباره مطالب روزمره (صبح کجا بودید، چه کردید...) و ضبط کنید می تونه کمک زیادی بکنه.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین soniya
**
نقل قول

13-03-2012, 06:03 PM
خيلي ممنون از راهنماييهاي خوبتون.چند تا سي دي و كتاب گرفتم و روزها مرتب گوش ميدم.فقط يك چيزي رو كه ذكر نكرده بودم اين بود كه قصد ادامه تحصيل دارم.و در كنار اينكه بايد مكالمه مو قوي كنم واسه امتحان آيلس هم آماده شم.ولي متاسفانه نميدونم از كجا و چه جوري شروع كنم.سر در گم شدم بين اين همه كتاب و منابع مختلف.اگه در اين مورد هم راهنماييم كنيد ممنون ميشم
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-03-2012, 06:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2012, 06:42 PM توسط m.ost.)
سلام
Ice عزیز راهنمایی های بسیار خوبی کردن. دوسال اگر خوب بخونید زمان بسیار خوبی برای قوی کردن زبان هست. به نظر من الان شما بهتره که زبانتون رو قوی کنید و فعلا به فکر امتحان زبان نباشین. به هرحال منابع بسیار زیاده. گیج نشینSmile از یکجا شروع کنید به خوندن، بعد از یک مدت دستتون میاد با کدوم روش راحتر هستین. اگر قصد دارین قبل از رفتن امتحان آیلتس بدین میتونین بعد از مدتی که احساس کردین زبانتون پیشرفت کرده شروع به خوندن منابع خاص آیلتس بکنین. با یک سطح زبان خوب شما می تونین با حداکثر شش ماه وقت گذاشتن نمره خیلی خوبی بگیرین. (اگر در مورد امتحان سوال داشتین می تونین در تاپیک های مربوط به آیلتس مطرح کنید)با توجه به زمان خوبی که دارین می تونین از کلاس زبان هم استفاده کنین. البته هیچ کلاس زبانی تضمینی برای خوب شدن زبان نیست فقط می تونه محرکی باشه برای خوندن بیشتر.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

13-03-2012, 08:28 PM
به نظر من بدون کلاس فقط میشه پراکنده یه چیزایی یاد گرفت و باید از کلاس شروع کرد و بعد از سطح intermediate میشه self study کرد که بازم من نمیپسندم.در کلاس شما در محیط هستین و تازه مجبور به کار در خانه و شرکت در کلاسید و مرتب و کلاسه بندی شده یاد میگیرید.یعنی با یک سیستم پیش میرید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین soniya
**
نقل قول

14-03-2012, 12:33 AM
مطمئنن كلاس خوبه.ولي نميدونم الان برم كلاس آمادگي آيلس يا كلاسهاي ترميك؟من ترجيح ميدم امتحان آيلس بدم و بعد برم.چون اونجا ديگه وقت نميكنم.
نقل قول  

آفلاین soniya
**
نقل قول

14-03-2012, 12:39 AM
M ost عزيز همين كه ميگي از يكجا شروع كن همون يكجا كجاست؟مشكل كليدي من همينه.چون اون قدري وقت ندارم كه منابعو تست كنم كه چي خوبه و چي بد...شما جاي من بودي از كجا و با چه منابعي شروع ميكردي؟

نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-03-2012, 01:13 AM
یه چیزی رو خدمت soniya عزیز بگم.(صرفا فقط نظر شخصی)
شما بهتره اول کلاس بری و بعدش که راه افتادی خودت بخوانی.تقریبا بیشتر کسایی که من دیدم و خودم همین کار رو کردیم.
اگر ابتدا خودت بخوانی یه مشکل خیلی خیلی بزرگ داره.اونم اینه که وقتی شما با اطلاعات زبان محدود شروع میکنی به خواندن کتابی و یه چیزی رو یاد میگیری امکان داره اون چیز رو درست یاد بگیری یا غلط.اگر غلط یاد بگیری میره تو ذهنتون و بعد از 1 سال تمرین و تکرار به همون شکل غلط تعویض اون کار سختیه.دقیقا در مورد خودم من 1ماهی خودم خواندم.بعدش که دوره speakingمیرفتم برای ایلتس بیشتر از 100 بار! جای کلمات another و other رو اشتباه بکار میبردم(این یک از 100مثال ممکن هست).بخدا یه روز قبل از امتحان speaking برای اخرین بار وقتی داشتم با استاد صحبت میکردم بازم اشتباه میکردم(چون میخواستم تند صحبت کنم).اخرش بهم گفت خواهشا یه فردا این دوتا کلمه رو استفاده نکن.معمولا کسایی که من دیدم چنین مشکلی رو بر میخوردن.تو تلفظات.حالا این تلفظ رو میشه درست کرد.خدا نکنه جمله سازی رو اشتباه یاد بگیری.مصیبتی میشه برای خودش.یعنی دقیقا خشت اول گر نهد معمار کج// تا ثریا میرود دیوار کج!
در کل به نظرم شما 6ماهی کلاس برو(فشرده نه!) بعدش در حدی رسیدی که بتونی خودت بخوانی بی خیال کلاس شو و چندتا کتاب بگیر و شروع کن به افزایش دایره لغتت.افزایش اطلاعات گرامی. بعدم میتونی برای ایلتس یا تافل اماده بیش و فقط و فقط برای اسپیکینگ نیاز به کلاس داری یا اینکه کسی رو داشته باشی که انگلیسیش خوب باشه.اونم برای اینکه اشتباهاتتو بگیره و اصلاح کنه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 22 بعدی »