عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند مهاجرت به استرالیا و نیوزلند تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-11-2011, 12:50 PM
یه سوال مقدماتی: درخواست برای تبدیل ویزا یا تمدید باید قبل از اتمام تحصیل باشه دیگه؟؟؟ اگر کسی مثلا کار پیدا کنه چطور؟؟؟چه قدر طول میکشه تا ویزای دانشجویی به کار تبدیل بشه؟؟
ضمنا تو این فاصله 18 ماه یا یک سال با چه نوع ویزایی اقامت دارین؟؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Pasha
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-11-2011, 02:45 PM
(19-11-2011, 12:50 PM)saeed_oroomy نوشته: یه سوال مقدماتی: درخواست برای تبدیل ویزا یا تمدید باید قبل از اتمام تحصیل باشه دیگه؟؟؟ اگر کسی مثلا کار پیدا کنه چطور؟؟؟چه قدر طول میکشه تا ویزای دانشجویی به کار تبدیل بشه؟؟
ضمنا تو این فاصله 18 ماه یا یک سال با چه نوع ویزایی اقامت دارین؟؟
با تشکر
سعید خان، اصلا به سایت مهاجرت استرالیا یک نگاه خشک و خالی انداختی؟ به طور کلی بگم که هم "سابقه کار" و "هم داشتن" در گرفتن ویزای موثر است. بستگی به نوع ویزایی که میخواهید بگیرید فرق میکنه، 18 ماه مربوط به ویزای 885 هست. چنانچه در استرالیا باشید به طور موقت به شما ویزای "بریجینگ" داده میشود تا تکلیف تان مشخص شود.
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-12-2011, 08:10 AM
(18-11-2011, 09:03 PM)Pasha نوشته: زمان بررسی ویزای 885 طبق سایت مهاجرت استرالیا 18 ماه است. تجربه شما در این زمینه چه بوده؟
جدیداً یکی از آشنایان من، ظرف مدت 5 ماه تونست اقامت بگیره! 3 ماه طول کشید که کیس آفیسر بهش بدن، 2 ماهه هم وضعیتش مشخص شد. این در حالیه که طبق گفته خودشون، 18 ماه حداقل طول میکشه.
خبر خوبیه که نشون میده در حال حاضر تقاضاها کم شده.
.
نقل قول  

آفلاین a_tt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-03-2012, 04:35 PM
سلام
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

من می خوام برای فوق لیسانس در دانشگاه های استرالیا اقدام کنم. هدفم اینه که بعد تحصیل اگر بشه بمونم اونجا. اما master ای که مورد نظر منه دوره اش یک ساله است.
چکار کنم اگر حداقل 2 سال تحصیل جزو شرایط گرفتن اقامت ست؟
اگر جواب اینه که باید حتما بعد از آن دوره دیگه ای رو هم بگذرونم (مثلا research)که حتما دو سال بشه آیا از الان باید برای سال دوم هم Apply کنم یا اینکه الان ویزای یک ساله بگیرم و برم و بعدا یک فکری برای سال دوم کنم و ویزام رو اونجا تمدید کنم؟(میشه؟)
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-03-2012, 06:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2012, 06:32 PM توسط Bahram.)
(09-03-2012, 04:35 PM)a_tt نوشته: سلام
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

من می خوام برای فوق لیسانس در دانشگاه های استرالیا اقدام کنم. هدفم اینه که بعد تحصیل اگر بشه بمونم اونجا. اما master ای که مورد نظر منه دوره اش یک ساله است.
چکار کنم اگر حداقل 2 سال تحصیل جزو شرایط گرفتن اقامت ست؟
اگر جواب اینه که باید حتما بعد از آن دوره دیگه ای رو هم بگذرونم (مثلا research)که حتما دو سال بشه آیا از الان باید برای سال دوم هم Apply کنم یا اینکه الان ویزای یک ساله بگیرم و برم و بعدا یک فکری برای سال دوم کنم و ویزام رو اونجا تمدید کنم؟(میشه؟)
همونطور که میدونید برای اینکه بتونید در استرالیا از طریق تحصیل اقامت بگیرید، یک شرطش اینه که حداقل 2 سال در استرالیا پیوسته یا ناپیوسته تحصیل کرده باشید که منجر به اخذ مدرک دانشگاهی شده باشه، این مدرک میتونه Bachelor یا بالاتر باشه، (دقت کنید که Graduate Certificate که معمولاً دوره اش 6 ماهه است مورد قبول نیست.)

میتونید این مستر اول که اشاره کردید رو تمام کنید، و بعد یک پذیرش یکساله دیگر Coursework بگیرید، دوره های مستر ریسرچ معمولاً دو ساله است ولی اگر یکساله هم دارد و با طول دوره مستر اولی دوره اش مجموعاً 92 هفته میشود، میتونید این کار را نیز بکنید. البته تمدید ویزا رو خیلیها در استرالیا انجام میدهند و تابحال نشنیدم برای کسی مشکلی بوجود بیاد ولی ریسکه دیگه و بهتره از همون اول پذیرش دو ساله بگیرید.

با این حساب وضعیت شما هم تاحدودی مثل من باید باشه، بنابراین باتوجه به تجربیاتی که الان دارم، من اگر جای شما بودم:

-سعی میکردم پذیرش دوره 2 ساله بگیرم و ویزا همان اول برای همان دانشگاه اقدام کنم. (دقت کنید هزینه تمدید ویزا در استرالیا مجموعاً حدود 1000 دلار خرج برمیداره!)
-سعی میکردم حتماً دانشگاه در مناطق Regional (کم جمعیت) انتخاب کنم. چون دانشجویان این دانشگاهها 5 امتیاز بیشتر میگیرند و خیلی راحت میتوانند برای اقامت اقدام میکنند.
-دانشگاه ارزان قیمت انتخاب میرفتم. بهتره اختلاف هزینه دانشگاهها رو صرف فراهم کردن خانه و زندگی دانشجویی بهتر کرد.
-درنظر داشته باشید کنبرا و سیدنی و بریزبین و ملبورن و ... شهرهای گرانی هستند و هزینه های زندگی بالاست.
-دوره مستر رو یا همه اش Coursework بخونید یا همه اش Research بخونید. در غیر اینصورت یکجور ریسکه.

اگر قسمتی مبهم هست، بفرمایید در خدمتم.
.
نقل قول  

آفلاین a_tt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-03-2012, 02:53 AM
متشکرم از توصیه های مفیدتون .
دانشگاهایی که مورد نظرم هست اتفاقا در بریزبن است .( که فکر می کردم نسبتا شهر گرونی نیست ) با این اوصاف مستر 2 ساله خواندن یعنی دقیقا هزینه دو برابر.
به نظرتون امکانش هست که بعد از همان مستر یک ساله در صورتی که کار پیدا کنم بتونم ویزام رو تمدید کنم ؟ با توجه به اینکه هم رشته لیسانس من که در ایران خوندم و هم مستری که می خوام اونجا بخونم جزو لیست مشاغل سفارت استرالیا هستش.
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

10-03-2012, 06:15 PM
(10-03-2012, 02:53 AM)a_tt نوشته: متشکرم از توصیه های مفیدتون .
دانشگاهایی که مورد نظرم هست اتفاقا در بریزبن است .( که فکر می کردم نسبتا شهر گرونی نیست ) با این اوصاف مستر 2 ساله خواندن یعنی دقیقا هزینه دو برابر.
به نظرتون امکانش هست که بعد از همان مستر یک ساله در صورتی که کار پیدا کنم بتونم ویزام رو تمدید کنم ؟ با توجه به اینکه هم رشته لیسانس من که در ایران خوندم و هم مستری که می خوام اونجا بخونم جزو لیست مشاغل سفارت استرالیا هستش.
درسته بریزبین نسبت به کنبرا و سیدنی شهر ارزانتری هست، ولی برای خودش شهر گرانی هست! بخصوص با این وضع قیمت دلار خیلی فشار میاد اگه بخواهید فقط از پس انداز خرج کنید.
اگر هدفتان این است که بعد از مستر یکساله کاری پیدا کنید که کارفرما اسپانسر شما بشود و از آن طریق بتوانید برای اقامت اقدام کنید، اینکار شدنی هست ولی احتمالش خیلی ضعیفه و من اصلاً این روش رو توصیه نمیکنم. چون احتمالش خیلی کم است که بتونید یک شرکتی رو مجاب کنید که اسپانسر کاری شما بشود، چرا که آنقدر مقیم و شهروند با رزومه کاری خوب وجود دارند که میتوانند آنها را انتخاب کنند که حاضر نیستند خودشان رو به دردسر بیاندازند و اسپانسر یک کارمند از ایران بشوند که وضعیت اقامت استرالیاش هنوز نامشخصه.
وگرنه بحث رشته که جزو الزامات اولیه اقامت استرالیاست و تاثیری در افزایش شانس اقامت ندارد. ضمناً خودتان را محدود به یک دانشگاه نکنید، دانشگاههای زیادی در استرالیا با هزینه های متنوع وجود دارند که میتونید در مورد آنها هم فکر کنید.

بهتر اینه که درست و واقع بینانه برنامه ریزی کنید و به امید چیزی که دربارش مطمئن نیستید(مثل همین اقامت از طریق اسپانسر کاری)، برنامه ریزی نکنید.
توصیه من اینه دو سال در استرالیا کامل درس بخونید، در کنارش کار هم میگیرید و هزینه زندگیتون رو تامین میکنید. درستون هم تموم شد، میرید سر کار مرتبط و هزینه ها جبران میشه. Smile
.
نقل قول  

آفلاین ethan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2012, 12:54 PM
درود
همسرم در حال گرفتن پذیرش از دانشگاه La Trobe در مقطع کارشناسی ارشدIT دو ساله و بنده هم همراه با ایشون به عنوان Partner هستم.
قبل از اقدام از طریق سایت مهاجرت مطمئن شدیم که ویزا همراه با گواهی Full time job license واسه ی من میاد و بعد اقدام کردیم.
همسرم بیش از 5 سال سابقه کار کاملا مرتبط ارائه داده و من هم بیش از 6 سال مرتبط دارم.
با این اوصاف می خواستیم بدونیم که بعد از اتمام دوره تحصیل دو ساله چقدر شانس گرفتن ویزای permanent داریم؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

01-05-2012, 10:41 AM
(29-03-2012, 12:54 PM)ethan نوشته: درود
همسرم در حال گرفتن پذیرش از دانشگاه La Trobe در مقطع کارشناسی ارشدIT دو ساله و بنده هم همراه با ایشون به عنوان Partner هستم.
قبل از اقدام از طریق سایت مهاجرت مطمئن شدیم که ویزا همراه با گواهی Full time job license واسه ی من میاد و بعد اقدام کردیم.
همسرم بیش از 5 سال سابقه کار کاملا مرتبط ارائه داده و من هم بیش از 6 سال مرتبط دارم.
با این اوصاف می خواستیم بدونیم که بعد از اتمام دوره تحصیل دو ساله چقدر شانس گرفتن ویزای permanent داریم؟
سپاس
اطلاعاتی‌ که دادین کافی‌ نیست، سنّ ۲۵ تا ۳۲ سال بیشترین امتیاز رو داره، اگر سن همسرتون در این رنج است، احتمالا با توجه به حدسی که راجع‌به وضعیت شما می‌تونم بزنم راحت میتونید برای اقامت اقدام کنید، ضمن اینکه چون پارتنر دارید ۵ امتیاز اضافه هم تعلق خواهد گرفت و این شما رو از آیلتس ۸ و سایر سخت‌گیری‌هایی‌ که اداره مهاجرت مقرر کرده بی‌ نیاز می‌کنه.
.
نقل قول  

آفلاین mehrdad2062
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2012, 07:11 AM
با سلام
می خواستم بدونم بعد از جولای 2012 آیا قوانین مهاجرت برای دانشجو ها(بعد از پایان تحصیل)تغییر می کنه. skill select برای دانشجوها هم هست. من متاسفانه قسمتی در skill select برای دانشجو ها نمی بینم. جریان چیه هست؟. ممنون میشم اگر جوابتون رو با source بدین.
خیلی ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »