عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
عناوین مختلف اساتید

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
عناوین مختلف اساتید
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-02-2012, 01:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2012, 01:40 AM توسط Pejman.)
در این تاپیک در مورد عناوین مختلف اساتید بحث خواهد شد. چنانچه سوالی در مورد این عناوین و یا فاند داشتن و نداشتن اونها دارید در این تاپیک مطرح کنید.

برای شروع یه سری عنوان رو که خیلی عمومیت دارند معرفی می کنم:

Professor یا Full professor : استاد تمام یا فول پروفسور
Associate professor : دانشیار
Assistant professor : استادیار
professor Emeritus : استاد بازنشسته
Instructor/Lecturer : مربی (عنوان Lecturer در دانشگاه های استرالیا و انگلیس با این عنوان در دانشگاه های آمریکای شمالی فرق می کنه)

اساتید با عناوین اول تا سوم در لیست فوق می تونن دانشجوی دکترا بگیرن و فاند هم می تونن داشته باشن.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2012, 01:24 AM
حالا سوال خود من: از بین اساتید با عناوین زیر کدوم یک دانشجوی دکترا می گیرند و می تونن فاند داشته باشند؟

Research Assistant Professor
Assistant Research Professor
Teaching Associate Professor

استادایی که یه پیشوند قبل از عنوان professor دارند مثل William & Nancy Thompson Professor یا LaPierre Professor اینها هم استاد تمام به حساب میان؟

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-02-2012, 01:32 AM
درود
این سه تایی که اول گفتید فکر نکنم بتونن دانشجو بگیرن...(خیلی هم این عناوین رو ندیدم)

موردهای آخر هم بله..فکر کنم استاد تمام هستند و یه سری لقب های مخصوص هر دانشگاه هست اگه اشتباه فکر نکنم...

در مورد سه تای اول معمولا میگن ارتباط داشتن باهاشون و ای میل زدن بهشون بد نیست و حتی می تونه راهگشا باشه و اطلاعات خوبی بدن و توصیه کنن دانشجو رو به استادی...البته بیشتر از چینی ها و هندی ها این کارها بر میاد چون معمولا بین خودشون همکاری بالا دارند...
(11-02-2012, 01:24 AM)Pejman نوشته: حالا سوال خود من: از بین اساتید با عناوین زیر کدوم یک دانشجوی دکترا می گیرند و می تونن فاند داشته باشند؟

استادایی که یه پیشوند قبل از عنوان professor دارند مثل William & Nancy Thompson Professor یا LaPierre Professor اینها هم استاد تمام به حساب میان؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-02-2012, 04:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2012, 04:49 AM توسط Babak.)
نظر Soilman تایید می‌شه و تا اونجا که من هم اطلاع دارم از بین سه گروه استادی که اول نام برده شده‌اند هیچ کدوم خودشون نمی‌تونند دانشجو بگیرند و هیات علمی حساب نمی‌شن.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

11-02-2012, 08:07 AM
در بعضی از دپارتمانهای دانشگاهها اساتیدی با عنوان Adjunct Professors هستند. تا اونجاییکه که من متوجه شدم فرق این اساتید با بقیه اساتید در part_time بودن اونهاست. البته با توجه به توضیحاتی که در وب سایت بعضی دانشگاهها نوشته شده برداشت من این بود که این اصطلاح به چیزی شبیه استاد مدعو خودمون گفته میشه.
اینجا سوال من اینه که آیا میشه از این دسته از اساتید تقاضای پذیرش همراه فاند داشت؟ و اینکه این اساتید دقیقا چه جایگاهی در دپارتمان دارن؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-02-2012, 11:45 AM
همون طور که خودتون هم گفتید استادهای adjunct معمولا استادهای مدعو هستند که عضو هیات علمی دانشگاه نیستند و تا اونجا که من اطلاع دارم امکان گرفتن دانشجو ندارند. این استادها معمولا دعوت می‌شن تا برخی درس‌ها رو در دانشگاه ارائه کنند و استخدام‌شون در اکثر مواقع پاره وقت هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-02-2012, 05:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2012, 05:22 PM توسط Saeid.)
(11-02-2012, 01:24 AM)Pejman نوشته: حالا سوال خود من: از بین اساتید با عناوین زیر کدوم یک دانشجوی دکترا می گیرند و می تونن فاند داشته باشند؟

تو این لینک تمام اساتید رو و الغاب رو نوشته و توضیح داده....فقط یه مطلبی بگم اونم اینکه این عناوینی که شما گفتین tenure نمیشن همگی و ممکنه بیرونشون کنن....اساتید research هم معمولا حقوقی نمیگیرن و باید با پروژهایی که میگیرن پول در بیارن
http://en.wikipedia.org/wiki/Professor

نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-03-2012, 03:47 AM
با سلام
من در بعضی جاها لقب دکتر هم دیدم.داستان دکتر به چه صورت هست و /ایا فاند دارن؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-03-2012, 03:51 AM
مدرک دکترا گرفتن !
بعد شدن استاد و پروفسور
یعنی دکتر لقب مدرکیشون هست و پروفسور لقب آکادمیکشون !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین fluid-mech
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-03-2012, 04:12 AM
من فکر کنم مدرک دکتر ا هم آکادمیک هست.یعنی پایین تر از پوفسور، چون بعد از دکترا باید ی مراحل دوباره علمی مثل مقاله دادن و از این حرفارو بگذرونن تا پروفسور بشن. فکر کنم مدرک دکترا معادل assistant professor باشه ها؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »