عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 اقدام زن و شوهر برای F1

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اقدام زن و شوهر برای F1
آفلاین farnaz_kamiab
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-02-2019, 02:53 PM
سلام 
من برای ویزای F1 میخواستم از سفارت اقدام کنم. فاند هم دارم . در حال ازواج با نامزدم هستم. ما 1.5 سال هست که باهم هستیم و ایشون شهروند ترکیه هستن اما الان داریم ازدواج می کنیم چند تا سؤال دارم 
1. مدرک ازدواج کدوم کشور رو برای سفارت باید ترجمه کنیم ببریم؟ ترکیه یا ایران؟ 
2. با توجه به اینکه ازدواجمون درست قبل از وقت سفارت هست. بهتره که باهم بریم سفارت یا اینکه اول من F1  رو بگیرم و بعدش تغییر وضعیت تأهل رو به دانشگاه اعلام کنم و همسرم بعد از من بره؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین k_khm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-01-2024, 12:06 PM
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی اخیرا زن و شوهر برای ویزای همزمان F-1 اقدام کرده؟ میشه از یک ایالت هر دو پذیرش گرفت؟ بدفاز نمی شن ریجکت کنن؟ باید تو سفارت حتما بگیم که با هم اقدام کردیم؟
و یک سوال مهم اگر ویزا شد یکی ری جکت میشه همون موقع برای F-2 اقدام کرد که همزمان باهم وارد آمریکا شد؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

25-01-2024, 12:45 PM
- تا جایی که به خاطر داشته باشم وقتی فرم ها را پر می کنید مجبورید مشخصات افراد درجه یک را اشاره کنید و بعد می پرسه که آیا اینها شما را همراهی خواهند کرد یا نه. بنابراین اونجا مجبور هستید که اشاره کنید همسر شما هم خودش قصد تحصیل داره و داره برای ویزا اقدام می کنه.
- اگر شما برای ویزایی ریجکت بشین همیشه می تونید دوباره برای همون ویزا یا ویزای دیگری اقدام کنید ولی به هر حال سابقه شما اونجاست و ممکنه به همون دلیل قبلی دوباره رد کنند.
- این پیشنهاد من نیست ولی برخی افراد که احتمال میدن یکی از اونها رشته حساس تری داره و ممکنه رد بشه نمیگن می خوان تحصیل کنند و از ابتدا با F2 وارد میشن ولی بعد از ورود میرن برای دانشگاه ثبت نام می کنند و از داخل در واقع وضعیت خودشون را به دانشجویی تغییر می دن. هر چند روی کاغذ در این حالت هم یک بررسی هایی میشه ولی فرمالیته تر از حالتی است که از خارج اقدام کنید. اگر پذیرش قطعی شده باشه ولی یه جورایی نمیشه در مصاحبه پنهانش کرد و فرد باید ریسکش را بپذیره که مثلا یک ترم یا یک سال دیرتر وقتی وارد شد پذیرش بگیره. به هر حال این رو هم می تونید روش تحقیق کنید ببینید براتون مناسب هست یا نه چون به رشته و سوابق کاری و در کل شانس گرفتن ویزا بستگی داره که اون هم تا حد زیادی قابل پیش بینی نیست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2