عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل گرفتن برگه عبور | پاس سفید | Travel Document | Re-entry permit

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل گرفتن برگه عبور | پاس سفید | Travel Document | Re-entry permit
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-10-2019, 03:59 AM
۱- از نظر قانونی نیازی به داشتن گرین کارت در زمان اقدام نیست و بار اول میشه از ویزای مهر ورود خورده هم به جای اون استفاده کنند. اینکه در حال حاضر چقدر سخت گیری می کنند اطلاعی ندارم ولی فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه. دست کم بار اول که برای ۲ سال میدن. دفعات بعد هم برای تمدیدش ممکنه دولت عوض شده باشه و شرایط تغییر کرده باشه.
۲- در حال حاضر هزینه ها بیشتر شده ( ۵۷۵ دلار برای تشکیل پرونده و ۸۵ دلار برای بیومتریکس. دومی اگر بالای ۸۰ سال باشن معاف میشن. در مجموع برای دو نفر حدود ۱۳۲۰ دلار میشه به اضافه هزینه های متفرقه مثل پست).
۳- وقتی گرین کارت گرفتن که حدود یک ماه میکشه میتونند برای شما هم اقدام کنند. تا بیان فرم ها و مدارک رو آماده کنند احتمالا همین یک ماه زمان میبره. در کل حامی اصلی پرونده باید ساکن آمریکا باشه به خصوص در سال منتهی به زمان مصاحبه شما. به همین دلیل بهتره آدرسی در آمریکا بدن و دست کم اون اواخر که میشه حدود ۴ سال دیگه حتما ساکن باشن. سخت گیری ها در این مورد در زمان های مختلف متفاوته. بهتره تاپیک domicile رو یه نگاهی بیاندازین.
۴- صدور پاس سفید حدود ۴-۳ ماه طول میکشه ولی در عمل بعد از انگشت نگاری ضرورتی نداره که متقاضی به صورت فیزیکی در آمریکا باشه و میشه فرد دیگه ای اون رو تحویل بگیره و پست کنه. برای شما هم که از زمان اقدام حدود ۶-۵ سال میکشه تا نوبت تون بشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-12-2019, 10:17 AM
سلام، وقتتون به خیر،من تراول داکیومنت امریکا دارم و داره از تاریخ اعتبارش میگذره، ایا میشه در سفارت امریکا در گرجستان یا المان اون رو تمدید کرد؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-12-2019, 07:39 PM
سلام ممنون از راهنماییتون. برای کسانی که تراول داکیومنت دارند اگر بخواهند به امریکا برگردند ، می توانند به کدام کشورها بروند اگر که نخواهند پرواز مستقیم از گرجستان به امریکا داشته باشند و البته در شرایطی که تراول داکیومنت تا ۳ ماه و نیم دیگر بیشتر اعتبار ندارد؟ ایا از گرجستان میشود به آلمان با تراول داکیومنتی که ۳/۵ اعتبار دارد پرواز کرد و بعد از یک هفته از المان به امریکا رفت؟ یا اینکه میتوان تراول داکیومنت را در سفارت امریکا در گرجستان تمدید نمود؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-12-2019, 04:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-12-2019, 04:39 AM توسط M1KE.)
برای درخواست برگه عبور معمولی که برای بازگشت دوباره به آمریکا هست (یا به عبارت دیگه re-entry permit)، می بایست به صورت فیزیکی در آمریکا باشید و انگشت نگاری انجام بدین (از زمان اقدام حدود دو هفته ای زمان میبره تا انگشت نگاری رو انجام بدین) ولی برای گرفتن خود برگه عبور که صدورش حدود 40 روزی به طول می انجامه می تونید آدرس آشنایان در آمریکا رو بدین تا بعدا براتون پست کنند یا هم که آدرس سفارت کشوری که قصد سفر بهش دارید رو بدین و اونجا پیک آپ کنید.

قوانین مربوط به ایرلاین ها در کشورهای مختلف متفاوت هست و می بایست شرایط ویزای ترانزیت برای کشور موردنظر رو بررسی کنید ولی به طور کلی اگر تعداد توقف ها در محدوده موردنظر (کشور یا اتحادیه) فقط یکی باشه و کمتر از 24 ساعت باشه نیازی به ویزای ترانزیت نیست. بر فرض اگر یک توقف 10 ساعته در دانمارک داشته باشید مشکلی نداره ولی اگر توقف بیشتر از 24 ساعت بشه یا هم که به غیر از دانمارک یک توقف هم در آلمان داشته باشید یا هم که توقف دیگری در فرودگاه دیگری از دانمارک داشته باشید اونوقت به ویزای ترانزیت نیاز خواهید داشت (کشورهایی مثل آمریکا شرایط ویزای ترانزیتشون سخت تر و متفاوت هست). برای کسی که گرین کارت آمریکا داشته باشه شرایط قاعدتا باید قدری ساده تر از کسی باشه که فقط گذرنامه ایرانی و ویزای کشور مقصد رو داره بنابراین بهتره شرایط ویزای ترانزیت اون کشور رو نگاه کنید (ایرلاین ها هم در این مورد اطلاعات خوبی دارن و دقیقا میگن که آیا امکان سوار شدن به چنان پروازی رو دارین یا خیر). مادامی که گرین کارت یا برگه عبورتون معتبر باشه از منظر کشورهای دیگه مشکلی برای ورود به آمریکا نخواهید داشت.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-12-2019, 09:37 PM
سلام . برای کسانی که یک بار انگشت نگاری شدند و تراول داکیومنت گرفتن، آیا بعد از پایان مدت اعتبار یکساله تراول داکیومنت ، نمیتوان از سفارت امریکا در کشور دیگر ، تراول داکیومنت جدید گرفت و حتما باید در امریکا حضور یافت؟
سوال دومم اینه که کشور المان افراد دارای تراول داکیومنت با حداقل چهار ماه اعتبار را برای ورود به کشورش قبول میکنه. اگر کسی با تراول داکیومنتی که سه ماه اعتبار داره و البته گرین کارت امریکا هم داره ، بخواد بره آلمان ، آیا راه نمیدن و بر می گردونن؟ همچین چیزی رو چطور میشه دقیق متوجه شد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-03-2020, 03:38 PM
سلام وقتتون به خیر، من گرین کارت امریکا دارم و سال۲۰۲۱ ژانویه مشمول شهروندی میشم. در تاریخ ۲۰ ابان۱۳۹۸ به دلیل مشکلاتی که در ایران برام پیش اومد، مجبور شدم با گرفتن تراول داکیومنت برگردم به ایران. البته مستقیم نیامدم و اول به المان و سپس با پرواز ایران ایر به ایران امدم، بعد از اتمام کارم در ایران میخواستم به تفلیس گرجستان بروم و از انجا به امریکا برگردم و البته اونجا عنوان نکنم که ایران بودم و بگم در این مدت گرجستان بودم.
الان متاسفانه مرزها بسته شده و امکان رفتن به تفلیس راندارم و تراول داکیومنت من تا ۲۰ فروردین بیشتر تاریخ اعتبار ندارد.
میخواستم بدون با تراول داکیومنت تاریخ گذشته و گرین کارت معتبر ایا میتوانم صبر کنم و هر وقت مرز تفلیس باز شد، به تفلیس بروم و از انجا برای امریکا بلیط بگیرم و به امریکا برگردم؟
ایا ایر لاین با تراول داکیومنت تاریخ گذشته من را سوار هواپیما میکند؟ ایا با مراجعه به سفارت امریکا میتوان برگه عبور یا اجازه عبور گرفت؟
شما چه راهی برای من پیشنهاد میکنید؟
ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-03-2020, 02:04 AM
سلام وقتتون به خیر، من گرین کارت امریکا دارم و سال۲۰۲۱ ژانویه مشمول شهروندی میشم. در تاریخ ۲۰ ابان۱۳۹۸ به دلیل مشکلاتی که در ایران برام پیش اومد، مجبور شدم با گرفتن تراول داکیومنت برگردم به ایران. البته مستقیم نیامدم و اول به المان و سپس با پرواز ایران ایر به ایران امدم، بعد از اتمام کارم در ایران میخواستم به تفلیس گرجستان بروم و از انجا به امریکا برگردم و البته اونجا عنوان نکنم که ایران بودم و بگم در این مدت گرجستان بودم.
الان متاسفانه مرزها بسته شده و امکان رفتن به تفلیس راندارم و تراول داکیومنت من تا ۲۰ فروردین بیشتر تاریخ اعتبار ندارد.
میخواستم بدون با تراول داکیومنت تاریخ گذشته و گرین کارت معتبر ایا میتوانم صبر کنم و هر وقت مرز تفلیس باز شد، به تفلیس بروم و از انجا برای امریکا بلیط بگیرم و به امریکا برگردم؟
ایا ایر لاین با تراول داکیومنت تاریخ گذشته من را سوار هواپیما میکند؟ ایا با مراجعه به سفارت امریکا میتوان برگه عبور یا اجازه عبور گرفت؟
شما چه راهی برای من پیشنهاد میکنید؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-03-2020, 07:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-03-2020, 07:10 AM توسط M1KE.)
ایرلاین تا جایی که من اطلاع دارم کاری به این نوع تراول داکیومنت ها نداره بلکه فقط اعتبار گرین کارت و گذرنامه براش مهم هست. در صورتی که اعتبار تراول داکیومنت شما گذاشته باشه در بدترین حالت مامور مرزی ممکنه به شما ویزای موقت توریستی برای ورود بده و پرونده تون به اداره مهاجرت و دادگاه و اینجور جاها کشیده بشه. ولی با توجه به شرایط خاص فعلی که خارج از اراده شما بوده به نظرم سفارت برای بازگردوندن شما همکاری می کنه و سخت گیری نمی کنند. نمی دونم چرا میخواهین بگین که ایران نبودین چون با داشتن گرین کارت نباید محدودیتی برای ورود داشته باشین. می بایست در اولین فرصت که اوضاع کمی رو به راه شد و پروازها یا سفر زمینی فراهم شد اقدام کنید چون خیلی به تاخیر بیاندازید دیگه عذرتون پذیرفته نخواهد شد.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5