عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل تعویض پاسپورت ایرانی در خاک امریکا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل تعویض پاسپورت ایرانی در خاک امریکا
آفلاین emeliano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 53
امتیاز: 260
امتیاز این پست: 2
#11
12-11-2019, 08:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2019, 09:39 PM توسط emeliano.)
(09-11-2019, 05:04 AM)Babak نوشته: من متوجه نشدم داستان چیه؟ شما اجازه خروج از ایران نداشتید که مجبور شدید این کار رو بکنید؟ ضمناً منظور شما از اداره مهاجرت همون اداره گذرنامه است؟
من وقتی از ایران خارج شدم سربازی رفته بودم و پاسپورتی داشتم که امکان خروج به دفعات از ایران رو داشت. بعدها در آمریکا پاسپورت ایرانیم رو تمدید کردم و بعدش به ایران هم سفر کردم و هیچ وقت نیازی نبوده کار خاصی در اداره گذرنامه و غیره انجام بدم.

فکر کنم اسمش بود «پلیس مهاجرت و گذرنامه». اجازه خروج از ایران داشتم. کارت پایان خدمت (معافیت) هم داشتم. ایران که بودم هم چندین بار مسافرت خارج از کشور داشتم قبل از اومدن به امریکا. توی فرودگاه اما بهم گفتن موقع برگشت برو اجازه خروج بگیر. من فکر نمی‌کردم اینقدر داستان داره. البته پلیس مهاجرت و گذرنامه یکی از شهرستان‌ها رفته بودم. داداشم زنگ زد می‌گفت بیا تهران درستش کنم. درکل تجربه شد که آماده برم همیشه. حتی یک درصد این اتفاق احتمالش داره بیفته اما با داشتن مدارک خیالتون راحته دیگه.
می‌گویند داستان هر تولدی پایان شاد یک داستان غم‌انگیز است.
همواره اختری فرو می‌افتد تا ستاره‌ای جدید بر دامن آسمان زندگی بدرخشد.
حکایت emeliano در آکادمیا کافه
نیز از جنس همین تولدها است.
پهلوانی از افلاک انجمنی فرو افتاد تا امروز emeliano در اینجا درکنار شما باشد.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,204
امتیاز: 7,746
امتیاز این پست: 0
#12
12-11-2019, 09:36 PM
(12-11-2019, 08:59 PM)emeliano نوشته: فکر کنم اسمش بود «پلیس مهاجرت و گذرنامه». اجازه خروج از ایران داشتم. کارت پایان خدمت (معافیت) هم داشتم. ایران که بودم هم چندین بار مسافرت خارج از کشور داشتم قبل از اومدن به امریکا. توی فرودگاه اما بهم گفتن موقع برگشت برو اجازه خروج بگیر. من فکر نمی‌کردم اینقدر داستان داره. البته پلیس مهاجرت و گذرنامه یکی از شهرستان‌ها رفته بودم. داداشم زنگ زد می‌گفت بیا تهران درستش کنم. درکل تجربه شد که آماده برم همیشه. حتی یک درصد این اتفاق احتمالش داره بیفته اما با داشتن مدارک خیالتون راحته دیگه.

حتی با داشتن مدارک هم خیالت راحت نیست!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین emeliano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 53
امتیاز: 260
امتیاز این پست: 0
#13
12-11-2019, 09:45 PM
(12-11-2019, 09:36 PM)Torkan نوشته: حتی با داشتن مدارک هم خیالت راحت نیست!

آره! وقتی پاسپورتم رو گرفت پرت کرد تو یه سبد پر از پاسپورت گفت برو سه روز دیگه بیا! گفتم یاد خدا این پاسپورتم پیدا میشه؟! فرداش دوباره رفتم اون مردک عوض شده بود یکی دیگه بود. گفت کی گفت سه روز دیگه بیای این یه تیک تو سیستمه زد پاسپورتمو از تو سبد پیدا کرد داد بهم!! (طرف میخاست فقط اذیتم کنه)
بعد من اینجا تو امریکا برخورد اینارو می‌بینم برا کارهای اداری چقدر زمین تا آسمون فرق داره.
می‌گویند داستان هر تولدی پایان شاد یک داستان غم‌انگیز است.
همواره اختری فرو می‌افتد تا ستاره‌ای جدید بر دامن آسمان زندگی بدرخشد.
حکایت emeliano در آکادمیا کافه
نیز از جنس همین تولدها است.
پهلوانی از افلاک انجمنی فرو افتاد تا امروز emeliano در اینجا درکنار شما باشد.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 3,204
امتیاز: 7,746
امتیاز این پست: 0
#14
12-11-2019, 09:56 PM
(12-11-2019, 09:45 PM)emeliano نوشته: آره! وقتی پاسپورتم رو گرفت پرت کرد تو یه سبد پر از پاسپورت گفت برو سه روز دیگه بیا! گفتم یاد خدا این پاسپورتم پیدا میشه؟! فرداش دوباره رفتم اون مردک عوض شده بود یکی دیگه بود. گفت کی گفت سه روز دیگه بیای این یه تیک تو سیستمه زد پاسپورتمو از تو سبد پیدا کرد داد بهم!! (طرف میخاست فقط اذیتم کنه)
بعد من اینجا تو امریکا برخورد اینارو می‌بینم برا کارهای اداری چقدر زمین تا آسمون فرق داره.

اصلا مقایسه درست نیست دوست عزیز
شما جایی هستی که به انسان به عنوان انسان نگاه میکنند.
البته این مساله شاید هم تازگی ها باب شده که همه رو میگردن و به همه و حتی خودی ها هم دیگه مشکوک شدن!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6,212
امتیاز: 11,876
امتیاز این پست: 0
#15
13-11-2019, 08:37 AM
(12-11-2019, 08:59 PM)emeliano نوشته: فکر کنم اسمش بود «پلیس مهاجرت و گذرنامه». اجازه خروج از ایران داشتم. کارت پایان خدمت (معافیت) هم داشتم. ایران که بودم هم چندین بار مسافرت خارج از کشور داشتم قبل از اومدن به امریکا. توی فرودگاه اما بهم گفتن موقع برگشت برو اجازه خروج بگیر. من فکر نمی‌کردم اینقدر داستان داره. البته پلیس مهاجرت و گذرنامه یکی از شهرستان‌ها رفته بودم. داداشم زنگ زد می‌گفت بیا تهران درستش کنم. درکل تجربه شد که آماده برم همیشه. حتی یک درصد این اتفاق احتمالش داره بیفته اما با داشتن مدارک خیالتون راحته دیگه.

عجب! این داستان قبلاً وجود نداشت و پاسپورتی که اجازه خروج داشت نیازی به طی مراحل اداری نداشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خرید مواد خوراکی ایرانی‌ در امریکا Mike 5 12,456 15-10-2015, 08:23 AM
آخرین ارسال: فرهاد--
  تعویض گذرنامه ایرانی در امریکا mahyarelc 0 12,455 04-04-2015, 07:39 AM
آخرین ارسال: mahyarelc

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 01:25 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی