عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟
آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-01-2012, 07:25 AM
اگر مشکل وثیقه ندارید، وقتتون رو برای خدمت تلف نکنید.

مخاطب این جمله من شما نیستید، ولی اگر کسی هم نتونه بعد از فارغ تحصیلی گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون (!!) همون بهتر که برگرده و به خدمت سربازی مشرف بشه.

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-01-2012, 03:25 PM
سلام مجدد...آقا محسن مشکل وثیقه هم دارم،ولی به نظر من مهمتر از اون برا ماهایی که میخواییم بریم و بمونیم مشکل سربازی رو حل کردن و رفتن معقول تره..البته من برنامه ریختم با امریه گرفتن هم زبانمو بخونم و هم جی ار ای و اگه بتونم جایی امریه بگیرم که به نوعی سابقه کار مرتبط هم بشه....

دوستان نظر تکمیل کننده ندارن؟
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-01-2012, 06:49 PM
سلام،

یکی از مهمترین دلایلی که من این نظر رو دارم این هست که ممکنه در آینده اصلا برای خروج از کشور مشکل داشته باشید.
دقت داشته باشید که "هر دم از این باغ بری میرسد" (متاسفانه !)

در نهایت بگم که تصمیم گیرنده اصلی خود شما هستید و سود به جیب و دود به چشم خودتون میره Wink

موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2012, 04:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2012, 06:04 PM توسط Bahram.)
درود
من هم نظر دوست قبلی رو دارم. این رو هم اضافه کنم هر مشکلی یک راه حل دارد.
نهایتاً من فکر میکنم برگ برنده از آن کسی است که از جوانی و عمر و وقتش نهایت استفاده رو ببره.
مال چیزی نیست که دیگر بدست نیاورید، ولی عمر از دست رفته رو نمیشه برگردوند.
موفق باشید.
.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

30-01-2012, 05:51 PM
به نظر من هم اگر میتونید وثیقه رو یه جوری حلش کنید.....بهتره برید....علت اصلی اینکه من گفتم از خدمت رفتن راضی هستم....به خاطر شرایط خانوادگی و مالیم بود........ولی اگر واقعا میتونید هزینه کنید و شرایط خانوادگیتون طوری هستش که اگه احیانا نیاز نباشه تا مدتها به ایران و خانواده برنگردید....مطمعنا سربازی نرید بهتره
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-02-2012, 06:34 AM
البته اگر مشکل جور کردن وثیقه 15 میلیونی دارید، با وثیقه 5 میلیونی هم میتوانید برای شرکت در کنفرانسهای علمی پاسپورت بگیرید و به خارج بروید و دیگر برنگردید، البته دوندگی و سختی زیاد داره ها... ولی به هرحال پاسپورت پاسپورته و برای کسی که میخواهد برود و دیگر برنگردد فرقی نمیکند و هردوحالت سرباز فراری محسوب میشود.
.
نقل قول  

آفلاین mo-11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-04-2012, 07:23 PM
سلام .
من 1هفته پیش 18سالم تمام شد و دارام برا کنکور میخونم .می خواستم بدونم اگه قبول نشدم می تونم یرا خارج تحصیل پزشکی اقدام کنم .یعنی کارم با وثیقه و اینچیزا حله یا نه ؟
خواشم میکنم جواب بدهید .
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

09-04-2012, 08:02 PM
(09-04-2012, 07:23 PM)mo-11 نوشته: من 1هفته پیش 18سالم تمام شد و دارام برا کنکور میخونم .می خواستم بدونم اگه قبول نشدم می تونم یرا خارج تحصیل پزشکی اقدام کنم .یعنی کارم با وثیقه و اینچیزا حله یا نه ؟
دوست من ضمن خوشامدگویی به مناسبت ورودتون به فروم خودتون Smile
شما دقیقا مشخص نکردید در سوالتون که آیا الان هم شاغل به تحصیل (دانش آموز هستید یا خیر)
شما بعد از فراغت از تحصیل، با توجه به قانون جدید ، 1 سال فرصت داری که در این مدت میتونید پذیرش بگیرید...در صورت دریافت پذیرش، بله، می تونید با گذاشتن وثیقه از کشور برای ادامه تحصیل خارج بشوید
موفق باشی Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-04-2012, 08:04 PM
(09-04-2012, 07:23 PM)mo-11 نوشته: سلام .
من 1هفته پیش 18سالم تمام شد و دارام برا کنکور میخونم .می خواستم بدونم اگه قبول نشدم می تونم یرا خارج تحصیل پزشکی اقدام کنم .یعنی کارم با وثیقه و اینچیزا حله یا نه ؟
خواشم میکنم جواب بدهید .
تا اونجایی که من میدونم برا مقطع کارشناسی هم میشه این کار رو کرد و جواب شما مثبت هستش. از وزارت علوم برای مدرک کارشناسی هم میتوانید تقاضای معافیت تحصیلی رو به نظام وظیفه درخواست کنید. البته باید قبل از سن مشمولیت خارج بشید. سن مشمولیت 19 سال تمام است. باز دوستان اگر اشتباه میکنم تصحیح کنن.
نقل قول  

آفلاین mo-11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-04-2012, 08:29 PM
ممنون از mami va saeed . بله من در حال حاضر دانشجو پیش دانشگاهی هستم .18ساله تمام . از بعضیا شنیدم اگه نرم سربازی بهم به هیچ وجه اجازه خروج نمیدن بعضیا هم میگن میشه رفت .واقعا برام مهمه بدونم اگه دقیق میدونین کمکم کنین خواهشا . 19سالم فکر میکنم اشتباه میکنید 18 ساله تمامه . این طور که من شنیدم اگه تا 6ماهه دیگه برا سریازی اسم نویسی نکنم برام غیبت میزنن بعد دیگه هیچی . ..!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »