عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین Sayna
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-06-2019, 10:52 AM
سلام .
من مقيم آمريكا هستم، البته هنوز سيتيزن نشدم، ميخوام براي پدرم دعوتنامه بفرستم كه بتونه بياد پيشم،؛ نميدونم كجا بايد برم و چه كار بايد انجام بدم. ممكنه راهنماييم كنين??
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-06-2019, 01:51 AM
شهروندان می تونند از گروه IR5 برای گرین کارت پدر و مادر اقدام کنند. مقیمان در حالت عادی می تونند از طریق توریستی اقدام کنند. با این حال در دولت کنونی با محدودیت هایی که برای ایرانی ها اعمال شده، روش اول تقریبا در بیشتر موارد در مرحله مصاحبه متوقف میشه و روش دوم هم در حال حاضر وجود نداره. شاید بهتر باشه یک سال و نیم دیگه صبر کنید تا بلکه فرد دیگه ای جای ایشون بیاد و این محدودیت ها برداشته بشه. البته اگر قبل از اون شهروند شدین شاید ارزشش رو داشته باشه برای گرین کارت تشکیل پرونده بدین چون به هر حال دست کم یک سالی میکشه تا به مرحله سفارت برسه و تا اون زمان شاید قوانین تغییر کرده باشه.

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-گ...-به-آمریکا
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین unipaper
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2019, 12:15 PM
سلام اولا تشکر میکنم بابت ایجاد این قسمت اما سوالی داشتم ایکاش در انجام بخشی ایجاد می شد تا همکاران و دوستان که در حیطه ترجمه هستند با هم به تبادل نظر و اطلاعات و معرفی خدمات خود میپرداختن امیدوارم این بخش ایجاد گردند
نقل قول  

آفلاین مهربان راد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-07-2019, 08:30 AM
سلام من حدودیک سال باپسری دوستم ساکن بلژیک که12ساله اونجاست میخوادواسم دعوت نامه ارسال کنه میتونه؟ و اینکه من بخوام برم نیازی به وثیقه وچیزای دیگه نیست؟ مدارکی که من نیازدارم چی هست زبان شاملش میشه
ممنون میشم جواب بدید با تشکر
نقل قول  

آفلاین sima84
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-07-2019, 12:26 PM
سلام 
من این سوال رو نمی دونستم کجا مطرح کنم 
من میخام برای فوق لیسانس فراگیر پیام نور بخونم و بعد برای دکتری اپلای کنم 
به نظرتون اینکار رو بکنم 
با مدرک پیام نور میشه اپلای کرد چه برای پذیرش چه فاند 
ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین برزگرشیراز
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-08-2019, 04:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-08-2019, 04:58 PM توسط برزگرشیراز.)
سلام
من یه سوال در مورد گذرنامه داشتم
اگر بخواهم واسه تمدید گذرنامه کلمه اخر اسمم رو بردارم امکانش هست
تو گذرنامه الانم fatemeh ثبت شده و میخواهم اون h اخر رو در گذرنامه جدیدم حذف کنم این کار رو انجام میدهند ؟
و ایا به صورت خودکار و پیش فرض h اضافه نمیکنن؟؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-08-2019, 04:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2019, 04:21 AM توسط M1KE.)
(01-08-2019, 04:56 PM)برزگرشیراز نوشته: سلام
من یه سوال در مورد گذرنامه داشتم
اگر بخواهم واسه تمدید گذرنامه کلمه اخر اسمم رو بردارم امکانش هست
تو گذرنامه الانم fatemeh ثبت شده و میخواهم اون h اخر رو در گذرنامه جدیدم حذف کنم این کار رو انجام میدهند ؟
و ایا به صورت خودکار و پیش فرض h اضافه نمیکنن؟؟؟

روز اولی که گذرنامه میگیرن این اختیار رو دارین که انتخاب کنید املای لاتین اسمتون به چه شکلی باشه (در حدی که از نظر گفتاری شبیه باشن مثلا «میثم» میتونه به شکل Meisam یا Meysam نوشته بشه یا برای نمونه «سعید» میتونه به شکل Saeed یا Saeid نوشته بشه و مانند اینها). فکر می کنم مشکلی با گذاشتن یا برداشتن اون h هم در اولین درخواست نداشته باشن چون از نظر آوایی نبودنش تاثیر چندانی نداره. با این حال وقتی گذرنامه با یک املای خاصی صادر شد دفعات بعد به سختی میشه عوضش کرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fariba-1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-01-2020, 10:56 PM
سلام
مشکل اساسی من سن هست. نمیدونم که اگر بخوام در مقطع دکترا ادامه تحصیل بدم با توجه به اینکه الان 58 ساله هستم آیا امیدی هست که کشوری من رو قبول کنه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-01-2020, 07:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2020, 07:35 PM توسط M1KE.)
می تونید تاپیک محدودیت سن برای گرفتن پذیرش رو نگاه کنید:

تاپیک گرفتن پذیرش

ح/
(17-01-2020, 10:56 PM)fariba-1 نوشته: سلام
مشکل اساسی من سن هست. نمیدونم که اگر بخوام در مقطع دکترا ادامه تحصیل بدم با توجه به اینکه الان 58 ساله هستم آیا امیدی هست که کشوری من رو قبول کنه؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین iishapour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2021, 08:24 PM
سلام من بخاطر یه مشکل حق تحصیل کردن و خارج از کشور رفتن رو ندارم ویه سری محرمیت های دیگر(احتمالا فهمیدید مشکلم چیه Big Grin)
خیلی علاقه مند به مطالعه کسب دانش،مهارت و تخصص دارم میتونید بهم چیز هایی رو معرفی کنید که با وجود این مشکل بتونم در اون زمینه فعالیت کنم طوری که بشه توانایی ها در اون زمینه رو مستند کرد مثلا میشه زبان خواند و مدارک معتبر گرفت مدرک ایلتس انگلیسی c1 المانی 
به غیر از مورد زبان چه چیز هایی رو میشه دنبال کرد فرقی هم نداره برام مربوط به ریاضی باشه شیمی باشه یا زیست،فیزیک،روانشناسی،کامپیوتر
المپیادی هست که نیاز به مدارک دانشگاهی و پیشنیاز های دیگه نداشته باشه مثلا ریاضی بخونم و بعد از مدتی که مشکلم حل شد برم تو المپیادی شرکت کنم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 11:52 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی