عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
ارائه تجربیات پذیرش دکتری (لطفا از پرسیدن سوال در این موضوع خودداری فرمایید)

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارائه تجربیات پذیرش دکتری (لطفا از پرسیدن سوال در این موضوع خودداری فرمایید)
مهمان
Unregistered
نقل قول

12-06-2019, 05:23 AM
سلام ...جرفاتون خوب بود ... منم سالهاست در فکر اپلای بودم ... ولی با این تفاوت که فقط کار های تحققاتی کردم و کمتر اپلای کردم .. شاید چون اسمش بزرگ بود ..اینده ش برای مبهم ... الان از یه دانشگاه چین دارم پذیرش و فاند میگیرم برای دگتری ... استاد فوق لیسانم اونجا ست و من انگار دلگرم به بودنش و برای همین میخوام برم چین. ولی واقعا نمیدومم جای بهتری میتونستم پذیرش بگیرم یا نه...اینکه چین به درد میخوره یا نه ..نمیدونم از کجا میشه به این اطلاعات رسید که منلسب هست یا نه ... من هم معدل خوبی دارم هم مقاله و هم سابقه تدریس دانشگاه... ادم بر سر دوراهی ها میمونه چون هیچ دور نگاهی از خارج نداره و واقعا نمیدونه انتخابش درسته یا نه ...اگر کمکم کنید ممنون میشم
marjan.hagh@yahoo.com
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-06-2019, 02:41 PM
(12-06-2019, 05:23 AM) نوشته: سلام ...جرفاتون خوب بود ... منم سالهاست در فکر اپلای بودم ... ولی با این تفاوت که فقط کار های تحققاتی کردم و کمتر اپلای کردم .. شاید چون اسمش بزرگ بود  ..اینده ش برای مبهم ... الان از یه دانشگاه چین دارم پذیرش و فاند میگیرم برای دگتری ... استاد فوق لیسانم اونجا ست و من انگار دلگرم به بودنش و برای همین میخوام برم چین. ولی واقعا نمیدومم جای بهتری میتونستم پذیرش بگیرم یا نه...اینکه چین به درد میخوره یا نه ..نمیدونم از کجا میشه به این اطلاعات رسید که منلسب هست یا نه ... من هم معدل خوبی دارم هم مقاله و هم سابقه تدریس دانشگاه... ادم بر سر دوراهی ها میمونه چون هیچ دور نگاهی از خارج نداره و واقعا نمیدونه انتخابش درسته یا نه ...اگر کمکم کنید ممنون میشم

سلام

بنظر من بستگی به هدف شما دارد صرفا گرفتن مدرک دکتری در این صورت چین کشور خوبی می تواند باشد
ولی اگر قصد مهاجرت هم داشتهباشید مطمینا کشوری اسیایی و افریقایی برای ادامه تحصیل راه مناسب نیست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

طوبا
Unregistered
نقل قول

29-06-2019, 11:41 PM
با سلام... من کارشناس ارشد مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه ازاد هستم با معدل 18.33. تا به حال نزدیک 60 کتاب ترجمه کردم. 9 مقاله در همایش های ملی و بین المللی داشتم. 10 مقاله در مجلات داخلی و خارجی که 3 تای انها علمی پزوهشی بوده اند. 4 مربیگری ورزشی و قهرمانی های ورزشی. بیمه اهل قلم. 6 مدرک فنی حرفه ای و... هستم. به زبان انگلیسی تسلط کامل دارم و زبان فرانسه را نیز در حال یادگیری هستم. به نظر شما شانس گرفتن فول فاند یا فاند از یکی از دانشگاه های معتبر اروپا یا امریکا دارم؟ و اینکه اگر بخوام کسی در زمینه اپلای دادن به من کمک کنه باید چکار کنم؟ خواهش میکنم حتما جواب بدین...ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-06-2019, 09:19 AM
(29-06-2019, 11:41 PM)طوبا نوشته: با سلام... من کارشناس ارشد مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه ازاد هستم با معدل 18.33. تا به حال نزدیک 60 کتاب ترجمه کردم. 9 مقاله در همایش های ملی و بین المللی داشتم. 10 مقاله در مجلات داخلی و خارجی که 3 تای انها علمی پزوهشی بوده اند. 4 مربیگری ورزشی و قهرمانی های ورزشی. بیمه اهل قلم. 6 مدرک فنی حرفه ای و... هستم. به زبان انگلیسی تسلط کامل دارم و زبان فرانسه را نیز در حال یادگیری هستم. به نظر شما شانس گرفتن فول فاند یا فاند از یکی از دانشگاه های معتبر اروپا یا امریکا دارم؟ و اینکه اگر بخوام کسی در زمینه اپلای دادن به من کمک کنه باید چکار کنم؟ خواهش میکنم حتما جواب بدین...ممنون

سلام
دوست عزیز رزومه شما درخشان هست
بنظر من رشته هایی از شاخه اموزش در اروپا می تواند گزینه خوبی برای شما باشد ولی یک نکته دقت کنید در مورد کار پیدا کردن من نزدیک خودم سه دوست هم رشته شما دارم با معدل و رزومه شبیه شما متاسفانه در اروپا حداقل ایتالیا فنلاند و سوید که هستند بعد از فارغ التحصیلی کاری پیدا نکردند به دلایلی مثل تسلط مردم این کشورها به زبان انگلیسی و عدم تسلط به زبان کشور میزبان و البته سن و اینکه شما غیر اروپایی هستید و به دلایل نژادپرستانه شانس کمی برای استخدام در این رشته دارید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-07-2019, 05:11 PM
سلام دوست عزیزسوال من اینه که من دختر بچه ای دو ساله دارم میشه بگید اونجا باید چکار کنم یا چه جوری با دخترم باید اونور زندگی کنم و درس بخونم
برای دکتری شهرسازی المان قصد اقدام دارم اما نگرانیم دخترمه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-08-2019, 02:15 AM
سلام
تشکر میکنم از شما بابت تایم واینکه تجربیاتتوون رو در اختیار ما گذاشتید و در من امید رو زنده کردید از بعضی از ادما که سوال میپرسی انگار میخوان اورانیوم غنی کنن چه اشکالی داره وقتی میتونیم همدیگرو راهنمایی کنیم . عالی بود .سپاسگذارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

31-08-2019, 02:02 AM
سلام.ممنون از راهنمایی و نگارش عالی شما.
من دانشجوی دکتری یکی از بهترین دانشگاه ایرانم،متاسفانه قبل از امتحان جامع با یک استادی درگیر شدم و دوستان در کمیته انظباطی لطف کردن یک ترم مرخصی با احتساب برام گذاشتند...توی این مدت فکر اپلای کردن بودم.
اما نمی دانم به دانشگاه مقصد چی بگم؟(بگم یک ترم مرخصی ام. واز طرفی اگر دانشگاه مقصد مدرک قبلی من که الان دست دانشگاه هست رو بخواد چه کارکنم؟ یا انصراف بدم- انصرافی بودن در خارج از ایران چه وجه ای دارد؟)
ببخشید طولانی شد، پیشاپیش از پاسخگویی و زمانی که میگذارید تشکر میکنم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-09-2019, 10:58 PM
سلام خسته نباشید من لیسانس الکترونیک از دانشگاه گیلان با معدل ۱۵.۸ دارم الیته معدل ۲ سال اخر تحصیلیم یا درواقع دروس تخصصیم بالای ۱۷
دانشجوی ارشد مهندسی پزشکی در تربیت مدرسم ولی چون درسا بیشتر حفظی بود معدل پایین ۱۴.۶ دارم ولی درس افتاده ندارم ، ایا شانس اپلای با فاند برای کانادا دارم ؟ چ چیزایی داشته باشم شانسم بالا تر میشه؟ نمره زبان بالا و gre مقاله کمک میکنه یا ب خاطر نمره ارشدم باید قیدشو بزنم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-09-2019, 06:45 PM
سلام خسته نباشید من همسرم برای دکترا اقدام کرده تا الان برای 20 تا استاد حداقل فرستاده ولی یکی از استادا خواسته تا پایان اکتبر صبر کنه تا نظر نهاییشو بده .هم دانشگاه دولتی تهران درس خونده و هم معدلش بالاست  میخواستم بدونم برای همه استادا انقدر کم جواب میدن کم کم دارم نگران میشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2