عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل تعویض پاسپورت ایرانی در خاک امریکا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل تعویض پاسپورت ایرانی در خاک امریکا
آفلاین emeliano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-07-2018, 12:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2018, 12:53 AM توسط emeliano.)
کلی وقت و دردسر کشیدم برا تعویض پاسپورت ایرانی در امریکا، در اینجا یکبار شفاف‌سازی میکنم چطور این کار رو انجام بدین. 
[توجه: این توضیحات رو می دارم در تاریخ 18 اپریل 2018 میلادی می‌نویسم پس ممکنه سال بعد دولت یا سایت رو عوض کنن یا قوانین رو، پس دیگه این توضیحاتی که نوشتم به دردتون نخواهد خورد]

موارد مورد نیاز:

1-اعصاب: هم سایت
تاک: http://tak.mfa.ir
و هم سایت
دفتر: daftar.org
هر دوشون با اختلاف فاحش رو مخ‌ترین وب‌سایت‌های کره زمین هستن! با اینکه در امریکا هستید اما از طریق گرده‌افشانی هنوز هم روی اعصاب شما راه می‌روند پس آرام باشید و به شیوه مخصوص خودتان بیخیال شوید!

2- حتما از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید وگرنه کلی به در و دیوار سر خواهید کوباند!

3- از مدارک زیر اسکن (همون عکس با گوشی هم کافیه!) بگیرید. نکته بسیار مهم این است که حجم هر اسکن نباید بیشتر از سیصدکیلوبایت باشد! وگرنه نمی‌توانید آپلود کنید!!

4-فرمت فایلهای اسکن شده
JPG
یا
JPEG
باشد. نام این فایل ها نباید فارسی باشد و از کارکتر و فاصله نیز استفاده نکنید.

مدارک:
اسکن کارت یا وضعیت نظام وظیفه (برای آقایون)
اسکن عکس پرسنلی (برای خانم‌ها با حجاب. درحال مکاتبه با وطن هستید!)
اسکن کارت ملی (همون روش کافیه، پشتش لازم نیست)
اسکن صفحه اول گذرنامه
اسکن مهر خروج بر روی گذرنامه
اسکن اقامت معتبر!
برای این مورد یه تا آپشن دارید! یا اسکن
I-20
یا
I-94
یا همون صفحه‌ای از پاسپورتتون که ویزای امریکا خورده. اگه عکس ویزاتون بی‌حجابه همون
I-20
رو اسکن کنید خلاص!
اسکن مدرک تحصیلی قبلی
اسکن مدرک تحصیلی فعلی (در صورتی که در حال تحصیل هستید، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل رو به جای مدرک تحصیلی فعلی اسکن کنید)
نمونه گواهی اشتغال به تحصیل:
دقت کنید در سربرگ دانشگاه باشه. من گواهی رو از دپارتمان‌مون گرفتم. معمولا دارن خودشون تمپلت اگه نداشتن میتونید این رو بهشون بدین [عینا چیزی که من گرفتم رو براتون در زیر می‌نویسم].

April 17, 2018
To Whom It May Concern:

This letter is to verify that [Your Full Name] is a graduate student assistant in the Department of [Your Department] at the University of XXXX, in good standing.

[Your first name]'s anticipated graduation date in [Month] [Year]. If you need additional information, please feel free to contact my office at [Department's Number]

Sincerely,

XXX YYY
Director of Graduate Studies
(خیلی مهم نیست کی این نامه رو میده میتونه اینترنشنال سنتر دانشگاه‌تون باشه یا استادتون یا منشی دپارتمانتون)

5- حالا سایت 
تاک: http://tak.mfa.ir
رو با گوگل کروم باز کنید. و «ثبت نام» کنید. و بعد «ورود به سامانه» کنید. و بعد به قسمت «پرونده تحصیلی» برید. این تب رو کامل کنید (دقت: نام موسسه محل تحصیل، عنوان کامل رشته تحصیلی و گرایش رو انگلیسی بنویسید) و نهایتا مدارک رو آپلود کنید و تمام! بعد از «ارسال فرم» به شما یک کد رهگیری داده میشه. حتما اسکرین شات بگیرید و ذخیره‌ش کنید جایی.
اگر این فرم رو اشتباه پر کردین مثلا یه تاریخ خروج از ایران رو اشتباه نوشتین باید یکبار دیگه دوباره فرم رو کامل پر کنید و یه کد رهگیری جدید بهتون میده! (یه ادیت نذاشتن اسکلا!)
حالا اگه به «صفحه اصلی» برید و روی «گزارش پرونده تحصیلی» بزنید میتونید ببینید که در قسمت وضعیت نوشته: «ثبت درخواست»

6- منتظر ایمیل تایید و اینا نباشید! 

7- بعد از این مرحله ایمیل زدم به info@daftar.org:
با سلام.
من مدارکم رو چند روز پیش در سایت "تاک" آپلود کردم. از آنجایی که درفرم شماره 50 نوشته شده که برای گذرنامه دانشجویی "پس از تأیید پرونده تحصیلی جدید" مدارک را ارسال نمایید. سوال من این است که چه مدت زمان "تأیید پرونده تحصیلی جدید" طول خواهد کشید؟
با تشکر

پاسخ:
سلام،
معمولاً بین 25 تا 30 روز
باتشکر

و من 35 روز صبر کردم و ایمیل زدم که:

با سلام. 
من مدارکم را 35 روز پیش در سامانه تاک آپلود کردم و با توجه به اینکه فرمودین 25 تا 30 روز طول خواهد کشید خواستم از شما خواهش کنم در صورت امکان ما را راهنمایی بفرمایید که چه مدت زمان دیگری باید برای "تایید پرونده تحصیلی" منتظر بمانیم.

با تشکر

پاسخ:
باسلام،
 در این مورد لطفاً ایمیل خود را به danesh@daftar.org ارسال نمایید
باتشکر

من ایمیل رو فوروارد کردم به danesh@daftar.org و بعد از دو روز جواب دادن که:

پرونده تحصیلی شما تائید شد می توانید مدارک خود را برای تجدید و یا گرفتن خروجی به دفتر ارسال دارید
 رفتم سایت "تاک": «صفحه اصلی» >> «گزارش پرونده تحصیلی» در قسمت وضعیت که نوشته بود: «ثبت درخواست» الان شده بود «تایید» پرینتش همین صفحه رو هم گرفتم برا مدارک ارسالی به دفتر حافظ منافع.

نکته اخلاقی: هنوز واقعا نمیدونم اون 25 تا سی روز واقعا نیاز بود یا نه!! (فکر میکنم اگه چند روز بعد از آپلود مدارک به danesh@daftar.org ایمیل میزدم تایید می‌کردن!)

8- مدارک زیر رو با پست USCIS ارسال کردم به دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن:
---فرم شما "یک" از سایت دفتر دانلود کنید
---بارکد address (از سایت دفتر می‌تونید این رو بگیرید تو سایتشون نوشته: جهت  تسریع حتمی در امورکنسولی خود لطفاً دو بارکدهای اطلاعات شخصی وآدرسی  خود را از وب سایت  www.daftartech.org  چاپ و همراه مدارک خود ارسال نمایید)
---بارکد personal information  (از سایت دفتر می‌تونید این رو بگیرید تو سایتشون نوشته: جهت  تسریع حتمی در امورکنسولی خود لطفاً دو بارکدهای اطلاعات شخصی وآدرسی  خود را از وب سایت  www.daftartech.org  چاپ و همراه مدارک خود ارسال نمایید)
---دوقطعه عکس مطابق درخواست (2اینچ در 2 اینچ باید باشه. CVS قسمت Photo می‌تونید برید بگیرید. در این حالت میشه 12 دلار فکر کنم. اما من خودم با گوشی موبایل عکس گرفتم. پشتش رو با فتوشاپ سفید کردم. هیچ روتوشی نکردم. در سایت CVS آپلود کردم و پرینت گرفتم شد 2 دلار! 10 دلار سیو شد Smile) )
---کپی شناسنامه
---کپی I-94
---کپی کارت ملی
---کپی "تاییدیه مدارک باگذاری شده" در سامانه «تاک»
---اصل گذرنامه
---کپی آخرین مدرک تحصیلی
---گواهی اشتغال به تحصیل
---پرینت I-94
---کپی کارت پایان خدمت
---مبلغ 30دلار امریکا به صورت Money Order در وجه Embassy of Pakistan (این مبلغ برای وقتی هست که من دارم این مطالب رو تایپ می‌کنم)
نکته: اگر متاهل هستید یا متاهل هستید و فرزند دارید نیازی نیست برای هر نفر 30دلار مانی اوردر بدهید! فقط یک 30دلار کافی است. این 30دلار در واقع هزینه‌ی پست
FedEx Overnight
هستش که در عرض کمتر از 24ساعت پس از ارسال از سفارت پاکستان پاسپورت به دستتون خواهد رسید
9-پس از حدود دو هفته پاسپورت جدید به همراه پاسپورت قدیم (گوشه‌ی پاسپورت قدیم رو با قیچی برش زده بودن) و همه مدارکی که ارسال کرده بودم رو برام پست کردن.

تنها یکبار در طول عمر دوران دانشجویی‌تون میتونید از از این شیوه استفاده کرده و به رایگان (به جز اون 30دلار هزینه پست) پاسپورتتون رو تجدید کنید.

خلاص!
موفق باشید
امیلیانو
می‌گویند داستان هر تولدی پایان شاد یک داستان غم‌انگیز است.
همواره اختری فرو می‌افتد تا ستاره‌ای جدید بر دامن آسمان زندگی بدرخشد.
حکایت emeliano در آکادمیا کافه
نیز از جنس همین تولدها است.
پهلوانی از افلاک انجمنی فرو افتاد تا امروز emeliano در اینجا درکنار شما باشد.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-05-2019, 09:41 PM
من امروز گذرنامه ام را دریافت کردم.

"اجازه خروج دانشجویی: دارنده پاسپورت مجاز است  سه بار از تاریخ *** تا تاریخ **** از مرز‌های کشور خارج شود."

کپی کارت پایان خدمت رو هم واسشون فرستاده بودم!

من همچنین این مقاله را نیز یافتم.

http://econsulate.mfa.ir/index.aspx?fkey...geid=22754

Could someone tell me what's going on?
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-05-2019, 12:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-05-2019, 12:39 AM توسط M1KE.)
احتمالا شما زمان پر کردن فرم ها، درخواست گذرنامه دانشجویی کردین و نه عادی. یا هم که با دیدن مدارک دانشجویی تون فکر کردن مشمول هستین و‌ به طور پیش فرض گذرنامه دانشجویی بهتون دادن. وگرنه قاعدتا با داشتن کارت پایان خدمت نباید این محدودیت سه بار در سال درج میشد. به نظرم بهشون ایمیل بزنید و توضیح بدین که نوع گذرنامه اشتباهی صادر شده (حدس میزنم نوع تسهیلات و هزینه گذرنامه برای دانشجویان مشمول متفاوت باشه بنابراین جدول هزینه های کنسولی رو چک کنید شاید باید هزینه بیشتری بپردازید). در صورتی که زمان کمه و مجبورین از همین گذرنامه استفاده کنید کارت پایان خدمت رو همراه داشته باشین اداره گذرنامه با دیدن کارت پایان خدمت، ممنوعیت خروج رو در سیستم کامپیوتری اش برمیداره هر چند در گذرنامه اون تاریخ از فلان تا فلان نوشته شده باشه (دست کم این کاری بود که من سال ۸۷ انجام دادم. الان رو اطلاع ندارم هنوز به این شکل باشه یا خیر).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-05-2019, 09:11 PM
(16-05-2019, 12:28 AM)M1KE نوشته: احتمالا شما زمان پر کردن فرم ها، درخواست گذرنامه دانشجویی کردین و نه عادی. یا هم که با دیدن مدارک دانشجویی تون فکر کردن مشمول هستین و‌ به طور پیش فرض گذرنامه دانشجویی بهتون دادن. وگرنه قاعدتا با داشتن کارت پایان خدمت نباید این محدودیت سه بار در سال درج میشد. به نظرم بهشون ایمیل بزنید و توضیح بدین که نوع گذرنامه اشتباهی صادر شده (حدس میزنم نوع تسهیلات و هزینه گذرنامه برای دانشجویان مشمول متفاوت باشه بنابراین جدول هزینه های کنسولی رو چک کنید شاید باید هزینه بیشتری بپردازید). در صورتی که زمان کمه و مجبورین از همین گذرنامه استفاده کنید کارت پایان خدمت رو همراه داشته باشین اداره گذرنامه با دیدن کارت پایان خدمت، ممنوعیت خروج رو در سیستم کامپیوتری اش برمیداره هر چند در گذرنامه اون تاریخ از فلان تا فلان نوشته شده باشه (دست کم این کاری بود که من سال ۸۷ انجام دادم. الان رو اطلاع ندارم هنوز به این شکل باشه یا خیر).

پاسخ دفتر: 

نقل قول:باسلام
شما تقاضای گذرنامه دانشجویی نموده اید وخروجی شما هم بر آن اساس است باید رعایت کنید.
باتشکر

در کل این "اجازه دانشجویی" چیزی رو واسه من عوض نمی‌کنه. سوال اینجاست که، دفعه بعد مشکلی واسم ایجاد نمی‌شه وقتی که بخوام پاس رو تجدید کنم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-05-2019, 09:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2019, 09:34 PM توسط Torkan.)
(16-05-2019, 12:28 AM)M1KE نوشته: احتمالا شما زمان پر کردن فرم ها، درخواست گذرنامه دانشجویی کردین و نه عادی. یا هم که با دیدن مدارک دانشجویی تون فکر کردن مشمول هستین و‌ به طور پیش فرض گذرنامه دانشجویی بهتون دادن. وگرنه قاعدتا با داشتن کارت پایان خدمت نباید این محدودیت سه بار در سال درج میشد. به نظرم بهشون ایمیل بزنید و توضیح بدین که نوع گذرنامه اشتباهی صادر شده (حدس میزنم نوع تسهیلات و هزینه گذرنامه برای دانشجویان مشمول متفاوت باشه بنابراین جدول هزینه های کنسولی رو چک کنید شاید باید هزینه بیشتری بپردازید). در صورتی که زمان کمه و مجبورین از همین گذرنامه استفاده کنید کارت پایان خدمت رو همراه داشته باشین اداره گذرنامه با دیدن کارت پایان خدمت، ممنوعیت خروج رو در سیستم کامپیوتری اش برمیداره هر چند در گذرنامه اون تاریخ از فلان تا فلان نوشته شده باشه (دست کم این کاری بود که من سال ۸۷ انجام دادم. الان رو اطلاع ندارم هنوز به این شکل باشه یا خیر).

(23-05-2019, 09:11 PM)Andre نوشته: پاسخ دفتر: 

در کل این "اجازه دانشجویی" چیزی رو واسه من عوض نمی‌کنه. سوال اینجاست که، دفعه بعد مشکلی واسم ایجاد نمی‌شه وقتی که بخوام پاس رو تجدید کنم.

منظور از این مهر است هست که عوارض خروج از کشور ازتون نمیگیرن اگه برین ایران و برگردین اینجا خارج از کشور. شرطش هم همونی است که نوشته
برای همه دانشجوها صادق هست. البته تعجب کردم که دفتر منافع چنین لطفی رو بدون درخواست شما کرده!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-05-2019, 09:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2019, 09:38 PM توسط M1KE.)
تا جایی که اطلاع دارم خیر. شما اگر از گذرنامه استفاده غیرقانونی نکرده باشید صدور گذرنامه جدید بلامانع هست. هر زمان خواستین دوباره گذرنامه بگیرین می تونید با نشون دادن کارت پایان خدمت درخواست گذرنامه عادی کنید. همونطور که بالاتر هم گفتم شما حتی اگر در ایران به اداره گذرنامه مراجعه کنید ممکنه بدون اینکه هزینه ای ازتون بگیرن با نشون دادن کارت پایان خدمت محدودیت موردنظر رو در سیستم برای شماره گذرنامه موردنظر بردارند. هر چند با هزینه بالای سفر خارجی بعید می دونم شما در عمل بتونید بیشتر از محدودیت موردنظر به ایران رفت و آمد کنید بنابراین شاید ضرورتی برای این کار هم نباشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین emeliano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-11-2019, 03:39 AM
آپدیت:
اگر در خاک امریکا پاسپورتتون رو عوض کردین وقتی به ایران میرین باید اصل تمام مدارکی که جهت صدور پاسپورت (اولین باری که تو عمرتون پاسپورت گرفتین) همراهتون باشه!! خیلی مسخره‌ست میدونم! خلاصه به محض رسیدن به ایران به اداره مهاجرت برید (فردا یا پسفردای رسیدنتون! نذارید برا روزای آخر!!) و کاراش رو بکنید. اداره مهاجرت نه پلیس 10+. من همه مدارکم همراهم بود جز کارت پایان خدمتم یارو میگفت اجازه خروج نمیدم بهت! گفتم کارتم امریکاس نیاوردم با خودم و نمیدونستم لازم میشه چون من سالهاست پاسپورت دارم و کارت پایان خدمت! گفت همین دیگه حال و حولاتون رو میرید امریکا می‌کنید بعد میخاید ما براتون کار کنیم! (بد آدمی به تورم خوده بود متاسفانه! درجه دارم بود نمیشد حرفی بزنم اسب میشد!) خلاصه کلی من اذیت شدم و بارها بر روح پرفتوح بنیانگذار امریکا درود فرستادم که چطور کارهای منو تلفنی راه مینداختن! بگذریم که داستانش طولانیه! خلاصه یه باشعور بالا دستیش گفت برو درخواست مفقودی کارت پایان خدمت بده و رسیدش رو بیار تا اجازه خروج بدیم بهت. اینم البته عصبانی شده بود که بالا دستیش اینجوری منو راهنمایی کرده بود منو سه روز علاف کرد میخاست من به پروازم نرسم! خلاصه کلی مدرک دقیقا عین روز اولی که میخای پاسپورت بگیری رو تحویل دادیم تا یه تیک بزنن تو کامپیوترشون که بذارن ما بریم بیرون! سه شب با استرس گذشت و روزاشم با دلهره. کوفتمون شد سفر ایران! همه مدارک رو ببرین دقیقا هر چیزی که برای صدور یه پاسپورت برای اولین بار لازمه رو میخان! یه لیست میندازن جلوت میگن اینارو بیار تا اجازه خروج بدیم! روانیت میکنن.
می‌گویند داستان هر تولدی پایان شاد یک داستان غم‌انگیز است.
همواره اختری فرو می‌افتد تا ستاره‌ای جدید بر دامن آسمان زندگی بدرخشد.
حکایت emeliano در آکادمیا کافه
نیز از جنس همین تولدها است.
پهلوانی از افلاک انجمنی فرو افتاد تا امروز emeliano در اینجا درکنار شما باشد.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

09-11-2019, 05:04 AM
(09-11-2019, 03:39 AM)emeliano نوشته: آپدیت:
اگر در خاک امریکا پاسپورتتون رو عوض کردین وقتی به ایران میرین باید اصل تمام مدارکی که جهت صدور پاسپورت (اولین باری که تو عمرتون پاسپورت گرفتین) همراهتون باشه!! خیلی مسخره‌ست میدونم! خلاصه به محض رسیدن به ایران به اداره مهاجرت برید (فردا یا پسفردای رسیدنتون! نذارید برا روزای آخر!!) و کاراش رو بکنید. اداره مهاجرت نه پلیس 10+. من همه مدارکم همراهم بود جز کارت پایان خدمتم یارو میگفت اجازه خروج نمیدم بهت! گفتم کارتم امریکاس نیاوردم با خودم و نمیدونستم لازم میشه چون من سالهاست پاسپورت دارم و کارت پایان خدمت! گفت همین دیگه حال و حولاتون رو میرید امریکا می‌کنید بعد میخاید ما براتون کار کنیم! (بد آدمی به تورم خوده بود متاسفانه! درجه دارم بود نمیشد حرفی بزنم اسب میشد!) خلاصه کلی من اذیت شدم و بارها بر روح پرفتوح بنیانگذار امریکا درود فرستادم که چطور کارهای منو تلفنی راه مینداختن! بگذریم که داستانش طولانیه! خلاصه یه باشعور بالا دستیش گفت برو درخواست مفقودی کارت پایان خدمت بده و رسیدش رو بیار تا اجازه خروج بدیم بهت. اینم البته عصبانی شده بود که بالا دستیش اینجوری منو راهنمایی کرده بود منو سه روز علاف کرد میخاست من به پروازم نرسم! خلاصه کلی مدرک دقیقا عین روز اولی که میخای پاسپورت بگیری رو تحویل دادیم تا یه تیک بزنن تو کامپیوترشون که بذارن ما بریم بیرون! سه شب با استرس گذشت و روزاشم با دلهره. کوفتمون شد سفر ایران! همه مدارک رو ببرین دقیقا هر چیزی که برای صدور یه پاسپورت برای اولین بار لازمه رو میخان! یه لیست میندازن جلوت میگن اینارو بیار تا اجازه خروج بدیم! روانیت میکنن.

من متوجه نشدم داستان چیه؟ شما اجازه خروج از ایران نداشتید که مجبور شدید این کار رو بکنید؟ ضمناً منظور شما از اداره مهاجرت همون اداره گذرنامه است؟
من وقتی از ایران خارج شدم سربازی رفته بودم و پاسپورتی داشتم که امکان خروج به دفعات از ایران رو داشت. بعدها در آمریکا پاسپورت ایرانیم رو تمدید کردم و بعدش به ایران هم سفر کردم و هیچ وقت نیازی نبوده کار خاصی در اداره گذرنامه و غیره انجام بدم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-11-2019, 11:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2019, 11:36 AM توسط Torkan.)
(09-11-2019, 05:04 AM)Babak نوشته: من متوجه نشدم داستان چیه؟ شما اجازه خروج از ایران نداشتید که مجبور شدید این کار رو بکنید؟ ضمناً منظور شما از اداره مهاجرت همون اداره گذرنامه است؟
من وقتی از ایران خارج شدم سربازی رفته بودم و پاسپورتی داشتم که امکان خروج به دفعات از ایران رو داشت. بعدها در آمریکا پاسپورت ایرانیم رو تمدید کردم و بعدش به ایران هم سفر کردم و هیچ وقت نیازی نبوده کار خاصی در اداره گذرنامه و غیره انجام بدم.

بله عجیب هست
معمولا کسانی چنین مشکلاتی دارن که سربازی نرفتن
چون کسی کارت پایان خدمت داشته باشه خارج از کشور نشون میده تا پاس جدید بگیره و در واقع مشکلی نباید باشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

09-11-2019, 11:53 PM
(09-11-2019, 11:34 AM)Torkan نوشته: بله عجیب هست
معمولا کسانی چنین مشکلاتی دارن که سربازی نرفتن
چون کسی کارت پایان خدمت داشته باشه خارج از کشور نشون میده تا پاس جدید بگیره و در واقع مشکلی نباید باشه

درسته، اما چیزی که من متوجه نمی‌شم اینه که ظاهراً ایشون کارت پایان خدمت هم داره، ولی باز با این حال مجبور شده این مراحل اداری رو طی کنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »