عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا دانشگاه‌‌های کانادا جستجو و پیدا کردن دانشگاه‌های کانادا

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
جستجو و پیدا کردن دانشگاه‌های کانادا
آفلاین ماه سبز
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-12-2014, 11:15 PM
دوستان عزیز خسته نباشین.

من میخوام توی دانشگاه های ونکوور (بریتیش کلمبیا) برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد و رشته معماری اقدام کنم.
به جز دانشگاه های Simon و UBC دانشگاه دیگه ای رو تو این شهر یا نزدیک این شهر میشناسید که به من معرفی کنین؟
ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-12-2014, 11:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-12-2014, 11:19 PM توسط Leopold.)
دانشگاه ویکتوریا در شهر ویکتوریا که در ایالت BC هست البته نمیدونم رشته شما رو داشته باشه یا نه. خود UBC هم دو تا کمپس داره.
(28-12-2014, 11:15 PM)'ماه سبز' نوشته: دوستان عزیز خسته نباشین.
من میخوام توی دانشگاه های ونکوور (بریتیش کلمبیا) برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد و رشته معماری اقدام کنم.
به جز دانشگاه های Simon و UBC دانشگاه دیگه ای رو تو این شهر یا نزدیک این شهر میشناسید که به من معرفی کنین؟
ممنون میشم

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-12-2014, 12:00 AM
(28-12-2014, 11:15 PM)'ماه سبز' نوشته: دوستان عزیز خسته نباشین.
ممنون میشم

این دانشگاه‌هایی هستند که من با جستجوی گوگل پیدا کردم.

1. Emily Carr University of Art and Design
    Kwantlen Polytechnic University
    Quest University
    Royal Roads University
    University Canada West
    University of British Columbia
    University of Northern British Columbia
    University of the Fraser Valley
    University of Victoria
    Vancouver Island University
در ویکیپدیا هم می‌تونید راجع به این دانشگاههای Vancouver و یا خود BC اطاعات جامع‌تری کسب کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-08-2015, 09:30 PM
لطفا برای رشته معماری برای مستر چند تا دانشگاه متوسط معرفی کنید
نقل قول  

آفلاین KMP
**
نقل قول

21-11-2017, 01:31 PM
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه لیست دانشگا های تاپ و متوسط کانادا رو داشته باشم ؟ جایی هست تو فروم که مشخص کرده باشه کدوم دانشگاه ها تاپ هستن و کدوم متوسط.؟ این دسته بندی رو چطور میتونم پیدا کنم ؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-11-2017, 05:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-11-2017, 05:03 PM توسط blur.)
(21-11-2017, 01:31 PM)KMP نوشته: دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه لیست دانشگا های تاپ و متوسط کانادا رو داشته باشم ؟ جایی هست تو فروم که مشخص کرده باشه کدوم دانشگاه ها تاپ هستن و کدوم متوسط.؟ این دسته بندی رو چطور میتونم پیدا کنم ؟

بطور عمومی که بخواین شما می تونید از مراجع مختلف رنکینگ استفاده کنید مثل times برای دانشگاه های کانادا یا رنکینگ های دیگه. ولی رنک تخصصی مربوط به رشته خودتون رو هم حتما مدنظر داشته باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین KMP
**
نقل قول

23-11-2017, 12:18 PM
(21-11-2017, 05:02 PM)blur نوشته: بطور عمومی که بخواین شما می تونید از مراجع مختلف رنکینگ استفاده کنید مثل times برای دانشگاه های کانادا یا رنکینگ های دیگه. ولی رنک تخصصی مربوط به رشته خودتون رو هم حتما مدنظر داشته باشید.

ممنونم از لینکی که قرار دادید.. جایی هست که رنکینگ دانشگاهای کانادا رو بر اساس رشته داشته باشه ؟ من رنکینگ آمریکا رو دارم اما کانادا رو پیدا نکردم.. رشته من کامپیوتر هستش..
مورد بعد اینکه رنکینگ Times رو با سایت دیگه مثلا webometrics  مقایسه کردم.. تو بعضی از دانشگاها خیلیی تفاوت داشت.. مثلا تو اولی دانشگاه A  با رنک خیلی پایینتره اما همون دانشگاه تو سایت دوم  جاش کاملا عوض میشه و نسبت به خیلس از دانشگا ها رنکش بالاتر میره. حالا کدوم میتونه قابل استنادتر باشه ؟
و سوال دیگه اینکه چند تا دانشگاه اول کانادا جز دانشگا های تاپ محسوب می شه ؟ مثلا من اگه دنبال دانشگاه های متوسط هستم.. از دانشگاه چند به بعد رو تو کانادا نگاه کنم...؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-11-2017, 04:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2017, 04:32 AM توسط M1KE.)
هر رتبه بندی معیارهای خودش رو برای رتبه بندی داره مثلا یکی ممکنه وزن بیشتری به مقالات و تولیدات علمی دانشگاهی بده و دیگری وزن بیشتری رو به تعداد کارمندان، میزان فاند، ابعاد دانشگاه و موارد دیگه بده. به همین دلیل در هیچ کدوم رتبه بندی ها یکسان نمیشه. جدای از اونها در مقاطع بالا اینکه با چه استادی کار کنید هم خیلی مهمه. رشته به رشته و حتی گرایش هم تا حدی مهمه. می بایست وبسایت دانشگاه ها و دپارتمان هاشون رو ببینید استادهاشون بیشتر در چه زمینه ای کار می کنند چون دانشگاه هم در همون ها قوی تر خواهد بود.

با همه اینها برای اینکه یه دید کلی داشته باشین: با در نظر گرفتن متوسطی از همه معیارها به خصوص قدمت و ابعاد دانشگاه، دانشگاه های تورنتو، UBC و بعد هم مک گیل جزو تاپ ها حساب میشن و متقاضی زیاد دارند. در اون نواحی مرکزی کانادا، دانشگاه آلبرتا هم دانشگاه شناخته شده ای هست. بعد از اینها ۱۵-۱۰ دانشگاه هست که به نسبت در یک سطح هستن و به نظرم خیلی تفاوت معناداری ندارن مثل: کلگری، واترلو، سایمون فریزر، مک مستر، وسترن، مونترال، اتاوا، کویینز، کنکوردیا، یورک، دالهوسی، کارلتون و چندتای دیگه. یه مقدار اینطرف دانشگاه هایی مثل نیوبرانزویک، رایرسون، ویندسور و غیره میشه که متوسط هستن.

ولی خب اینجا بیشتر به رزومه و توانایی های فردی نگاه میشه که داشتن استاد خوب میتونه نقش زیادی درش داشته باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Sadaf1995
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2018, 12:34 AM
سلام من دانشجوی دانشگاه غیر انتفاعی وارستگان مشهد هستم ۲۴ ساله مقطع کارشناسی رشته ی علوم ازمایشگاهی معدل ۱۸/۴۰ و ایلتس ۶/۵ و یکسال هم سابقه ی کار در ازمایشگاه بالینی همرمان با تحصیل رو دارم به نظرتون امکان ادامه در مقطع ارشد رو تو کانادا دارم ؟ چه جاهایی به جز کانادا انگلیس ؟ استرالیا ؟ اروپا ؟ فاند هم نمیخوام
نقل قول  

آفلاین Yasi68
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2018, 06:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2018, 06:23 AM توسط Yasi68.)
سلام دوستان.وقتتون بخیر...من رشته م معماری هست و میخوام برای ارشد از دانشگاههای کانادا فول فاند بگیرم...آیا ممکنه یعنی؟ تو رشته من خوب فاند میدن؟
معدل لیسانس 16 از دانشگاه دولتی محقق اردبیلی و تافل 90 دارم و جی آر ای هم میخوام بخونم...ممکنه یعنی؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 24-05-2025، 01:52 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی