عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه نرم‌افزارها راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی v
1 2 بعدی »
راهنما و آموزش نرم افزار MS project

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و آموزش نرم افزار MS project
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-05-2012, 10:45 PM
راهنمای کنترل پروژه مایکروسافت MS Project 2000 به زبان فارسی...

فایل‌های پیوست
.pdf   MSProject2K.Pdf (اندازه 10.44 MB / تعداد دانلود: 1,448)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-05-2012, 11:45 PM
پروژه فولاد هرمزگان...

فایل‌های پیوست
.pdf   Hm-Metal.pdf (اندازه 71.88 KB / تعداد دانلود: 129)
.rar   Hm-Metal.rar (اندازه 69.92 KB / تعداد دانلود: 123)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-09-2013, 02:02 AM
با سلام
این نرم افزار برای رشته ی اقتصاد هم مفید میباشد ؟ مثلا برای ارزیابی طرح ها ؟ یا کامفار را پیشنهاد میکنید ؟
من قبلا با access  و excel  کار کردم ... میتوان گفت این نرم افزار به کدام یک از این 2 نرم افزار از لحاظ کارایی نزدیکتره ؟
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-09-2013, 02:13 AM
(15-09-2013, 02:02 AM)'mona' نوشته: با سلام
این نرم افزار برای رشته ی اقتصاد هم مفید میباشد ؟ مثلا برای ارزیابی طرح ها ؟ یا کامفار را پیشنهاد میکنید ؟
من قبلا با access  و excel  کار کردم ... میتوان گفت این نرم افزار به کدام یک از این 2 نرم افزار از لحاظ کارایی نزدیکتره ؟

مونا جان ببخشید . ms project  یکی از ابزارهایی آفیس هست برای ارزیابی و کنترل پروژه. فضائی شبیه اکسل و اکسس داره. کامفار هم توسط UNIDO ارائه شده که بیشتر برای ارزیابی در  جهان سوم  طراحی شده به قول استادم سعید ونکی. به نظرم اگه برای پایان نامه می خوای و قصد ادامه تحصیل برای مقاطع بالاتر در خارج داری، بهتره با ms project  کار کنی تا کامفار. چون اونجاها زیاد کامفار رو نمی شناسن. باید این هم بگم اصول اولیه کامفار یکمی مشکل داره(باز این گفته هم از گفته های استاد ونکی هست. ایشون فارغ التحصیل london business school هستند). ببخشید که دوباره اینجا نظرم رو گفتم.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-09-2013, 01:11 PM
(15-09-2013, 02:02 AM)'mona' نوشته: با سلام

من هم با الیرُز موافقم و به نظرم بهتره از ام اس استفاده کنید...
خب مطمئنا تفاوت داره این نرم افزار با اکسل و اکسس اما یه چیزاییشون (در حد کم) شبیه همه...  اما با یه جزوه ی ساده و یکم کار کردن راحت یاد میگیریدش...  کلا نرم افزار شیرین و راحتی هست و به نظر من بله، میتونه برای اقتصاد هم مفید باشه...
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین feyzolahi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-03-2016, 11:43 AM
با سلام  و خسته نباشید میخواستم یه سوال بپرسم. در نمای گنت چارت من تقویم روزهای هفته رو نداره چیکار باید بکنم؟
m.ost(اطلاعات مربوط به نسخه 2003)
از این پس اطلاعات مورد نیاز برای کار با نرم افزار و منوهای مختلف آن به تدریج ارائه میشود.

اولین قدم برای شروع، تعریف مشخصات پروژه است. در منوی File، گزینه Properties میتوان مشخصات کلی پروژه مانند عنوان (title)، مدیر پروژه، موضوع پروژه، کمپانی و ... را مشخص کرد.

قدم بعدی تعیین اطلاعات پروژه است. از طریق منوی Project گزینه Project information را انتخاب کنید. در پنجره ای که باز میشود اطلاعات کلیدی را باید وارد کرد. مدت زمان اجرای پروژه باید مشخص باشد. به همین منظور دو گزینه وجود دارد، از طریق Schedule from میتوانید انتخاب کنید که تاریخ شروع و یا تاریخ پایان را شما تعیین کنید. در صورتی که شما تاریخ پایان پروژه را مشخص کنید برنامه ریزی رو به عقب و در صورتی که تاریخ آغاز پروژه را مشخص کنید برنامه ریزی رو به جلو خواهد بود. زمانی که تاریخ شروع پروژه را تعیین کنید تاریخ پایان را نرم افزار برای شما مشخص میکند و بالعکس. Current date به صورت پیش فرض تاریخ سیستم عامل است. در Calender میتوانید تقویم پروژه را تعیین کنید که به صورت پیش فرض از نوع استاندارد است، میتوان آن را به صورته 24 ساعته و یا شیفت شب تعیین کرد. Priority برای تعیین اهمیت و وزن پروژه است(در صورتی که چند پروژه را با هم انجام دهیم)

پس از تعیین اطلاعات پروژه، تقویم پروژه باید مشخص گردد. از منوی Tool، از طریق گزینه Change working time میتوان تقویم های پروژه را تعیین کرد. در جلوی For به صورت پیش فرض تقویمی که در Project information تعیین کردید مشاهده میکنید. از طریق Set working time for selected days ، پس از انتخاب ستون روز مورد نظر میتوانید یک روز کاری را به غیر کاری و بالعکس تبدیل کنید(از طریق Set selected days to) گزینه option برای تعیین پیش فرض هاست، مانند روز شروع هفته، آغاز سال مالی (برای ما سال مالی از اول فروردین تا 29 اسفند)، زمان شروع و پایان کار در روز، تعداد روزهای کاری در هر ماه و ... ، ممکن است برای یک پروژه نیاز به دو تقویم باشد که در این صورت از طریق New میتوان یک تقویم جدید ایجاد کرد.

در صورتی که یک تقویم کاری خاص را ایجاد کرده باشید و تمایل دارید که این تقویم به صورت پیش فرض در تمام فایل های MSP ظاهر شود می توانید بدین شیوه عمل کنید.
Tools-> Organize-> calender تقویم هایی که ایجاد کردید available calender نشان داده می شوند، تقویم مورد نظر را انتخاب کرده و با کمک دکمه copy به Global MPTانتقال می دهیم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-10-2017, 11:10 PM
با سلام
برنامه msp 
نصب و در حال اجراست. اگر بخواهیم در صفحه باز شده برنامه عنوانی را جستجو کنیم به چه صورت میشود این کار را انجام داد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-02-2018, 02:07 PM
سلام چطور شروع روز کاری رو در ابتدای پروژه از ۲ صبح کنم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-11-2018, 07:07 PM
با سلام
یک سوال در مورد منابع مصرفی داشتم، ممنون می شم اگه راهنمایی ام کنید:
چگونه می توان مقدار یا تعداد منابع مصرفی در اختیار را به نرم افزار داد تا در صورت اتمام منبع بتوان گزارشی بر این مبنی داشت و بتوان تامین منبع نمود.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین sereshte
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2019, 10:03 AM
با سلام
دوستان یک سوال در مورد نرم افزار msp داشتم.
ایا این نرم افزار قابلیت ارسال ایمیل یا ناتیفیکیشن، به محض شروع  فعالیتی را دارد؟ یعنی ایمیلی در این نرم افزار درج شود که هنگام شروع زمان فعالیت به ان ایمیل اطلاع دهد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2