عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-01-2018, 08:52 AM
(16-01-2018, 09:48 PM)Baran97 نوشته: سلام
وقت بخیر
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد marine science هستم با معدل ۱۸.۵۰
دو مقاله ای اس ای و ۱مقاله علمی پژوهش و کنفرانس های بین المللی و ورک شاپ های مختلف
تز ارشد من در مورد Mercury pollution in Persian Gulf بوده با نمره ۱۹
مدرک زبان ندارم
ولی تا اخر امسال امیدوارم ۷رو بیارم
علاوه بر این امتحان gre هم میخوام بدم
با این اوصاف کدوم دانشگاه مناسب من هست البنه با فاند
البته مد نظر من دانشگاه کلگری و البرتا هست
ممنون میشن راهنمایی بفرمایید
سلام
اکثر دانشگاه های کانادا GRE نیاز ندارند، اگر هدفتون کاناداست حتما  قبلش چک کنید ببینید دانشگاه نیاز داره؟ اخه همین آلبرتا برای دپارتمان متربال گفت حتی بررسی هم نمیکنیم!
معدل لیسانستون رو ننوشتید. اما رزومتون خوبه اگر قصد دارید برای فال 2018 پذیرش بگیرید زودتر ایمیل زنی رو شروع کنید، چون پروسه وقت گیری. اگر استاد اوکی بده و مینییمم مثلا 6 - 6.5 باشه همون کافیه و 7 نیاز نیست.
ایمیل زنی رو استارت بزنید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین Baran97
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-01-2018, 10:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2018, 10:30 AM توسط Baran97.)
ممنونم ازپاسختون
منظورتان از اینکه بررسی نمیکنن چیه؟
معدل لیسانس من متاسفانه پایینه.۱۴.۳۰
با اینکه از دانشگاه خیلی خوبی فارغ التحصیل شدم
البته اگر دو سال اخر لیسانس مد نظر باشه معدلم پایین نمیشه
معدل لیسانس تاثیر داره؟
و چقدر
نقل قول  

آفلاین clueless
**
نقل قول

24-01-2018, 10:18 AM
سلام، به نظرتون برای رشته ی روانشناسی در دوره ی دکترا هم امکان فول فاند وجود داره؟ (با فرض فارغ التحصیلی از دانشگاه شهید بهشتی با معدل بالا) البته یه ده سالی از فارغ التحصیلی گذشته
نقل قول  

آفلاین mahdifatemeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-01-2018, 03:53 PM
سلام دوستان
من شرایط زیر را دارم، می خواستم بدونم چقدر شانس پذیرش دکترا تو UBC در رشته مهندسی برق یا چیزی مثل انرژی های نو را دارم

معدل کارشناسی 17.38 هوافضا شریف
صاحب پایان نامه برتر دانشکده هوافضا

معدل ارشد 17 مهندسی انرژی شریف 
1 مقاله کنفرانس داخلی
1 ژورنال فارسی
مقالات فارسیم تو حوزه هوافضاست.

2 مقاله کنفرانسی IEEE تو حوزه مهندسی قدرت

موضوع پایان نامم هم یک موضوع خیلی جدید و کاربردیه.

هنوز فرصت برای ارتقا رزومم دارم، نمی دونم باید چکار کنم

از راهنمایی‌هاتون ممنون
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

26-01-2018, 01:08 AM
سلام دوستان. من الان ترم چهار ارشدم. خواستم ارشدم و نیمه تمام بگذارم و برم اروپا یه ارشد دیگه بخونم ولی به دلایلی نشد و مجبور شدم یکسال اپلای رو عقب بندازم. اینبار میخوام برای ارشد کانادا اقدام کنم. اونجوری که اطلاع دارم ددلاین اغلب دانشگاه های کاادا توی ژانویه ست و من حدود یکسال فرصت دارم. من یه تافل اکسپایر 95 دارم پس مشکل زبان ندارم و دوباره شرکت میکنم. یه مقاله کنفرانس خارجی هم دارم. میخوام توی این یکسال یه b1 فرانسوی هم بگیرم. به نظرتون اگه تا آخر ترم شش(خرداد 98) دفاعم رو عقب بندازم به شکلی که قبلش کار ادمیشن رو تموم کرده باشم میتونم با مدرک لیسانس(نه ارشد) و معدل 15/52 و توصیفاتی که در بالا شد، امیدوار باشم به فاند؟ یعنی اصولن ارشدم رو تموم میکمن که فقط یه تیکه کاغذ دستم باشه. به نظرتون تا قبل از ددلاین(دی 97) چه کارهای دیگه ایی میتونم بکنم که شانسم بره بالا؟؟ میتونم توی CV از ارشدم اسم بیارم به عنوان یه امتیاز(تا الان معدلم 17/50) که بگم چنین واحدهایی رو هم گذروندم یا نه این میتونه یه نقط ضعف باشه چون با لیسانسم اپلای میکنم؟؟ طولانی شد Big Grin
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-01-2018, 06:55 PM
(26-01-2018, 01:08 AM)Razi131322 نوشته: سلام دوستان. من الان ترم چهار ارشدم. خواستم ارشدم و نیمه تمام بگذارم و برم اروپا یه ارشد دیگه بخونم ولی به دلایلی نشد و مجبور شدم یکسال اپلای رو عقب بندازم. اینبار میخوام برای ارشد کانادا اقدام کنم. اونجوری که اطلاع دارم ددلاین اغلب دانشگاه های کاادا توی ژانویه ست و من حدود یکسال فرصت دارم. من یه تافل اکسپایر 95 دارم پس مشکل زبان ندارم و دوباره شرکت میکنم. یه مقاله کنفرانس خارجی هم دارم. میخوام توی این یکسال یه b1 فرانسوی هم بگیرم. به نظرتون اگه تا آخر ترم شش(خرداد 98) دفاعم رو عقب بندازم به شکلی که قبلش کار ادمیشن رو تموم کرده باشم میتونم با مدرک لیسانس(نه ارشد) و معدل 15/52 و توصیفاتی که در بالا شد، امیدوار باشم به فاند؟ یعنی اصولن ارشدم رو تموم میکمن که فقط یه تیکه کاغذ دستم باشه. به نظرتون تا قبل از ددلاین(دی 97) چه کارهای دیگه ایی میتونم بکنم که شانسم بره بالا؟؟ میتونم توی CV از ارشدم اسم بیارم به عنوان یه امتیاز(تا الان معدلم 17/50) که بگم چنین واحدهایی رو هم گذروندم یا نه این میتونه یه نقط ضعف باشه چون با لیسانسم اپلای میکنم؟؟ طولانی شد Big Grin

سلام
بهترین کار برای شما اینه که الان همین ارشد رو خیلی خیلی خوب کارکنید، سعی کنید تزتون رو جدی بگیرید و هرچه زودتر هم تمومش کنید و حتما مقاله ازش دربیارید، چون برای کانادا خیلی ها ارشد مجدد میگیرند، شما اگر هم بخواید با لیسانستون اقدام کنید باز داشتن مقاله خوبه چون میتونه این گپ چندساله رو کمک بده پر کنید و کلا رزومتون رو قوی کنه چون معدل لیسانس رقابتی نیست

نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

29-01-2018, 06:33 PM
(26-01-2018, 06:55 PM)AitUniversity نوشته: سلام
بهترین کار برای شما اینه که الان همین ارشد رو خیلی خیلی خوب کارکنید، سعی کنید تزتون رو جدی بگیرید و هرچه زودتر هم تمومش کنید و حتما مقاله ازش دربیارید، چون برای کانادا خیلی ها ارشد مجدد میگیرند، شما اگر هم بخواید با لیسانستون اقدام کنید باز داشتن مقاله خوبه چون میتونه این گپ چندساله رو کمک بده پر کنید و کلا رزومتون رو قوی کنه چون معدل لیسانس رقابتی نیست

به نظرتون اگه تز ارشدم رو بی خیال شم و زمانش رو اختصاص بدم به گرفتن مدرک فرانسه و بالا بردن تافلم تا حد 100-110 و نوشتن یه مقاله و یه مدرک معدل بگیرم از اون 28 تا واحدی که تا الان گذروندم و صرفن یه کورس دیسکریپشن بدم به دانشگاه های اونجا که چنین واحدهایی رو هم گذروندم چقدر سود میکنم ؟ چون در نهایت من نمیخوام 13-14 میلیون برای مدرک ارشدم بدم، دیگه پایان نامه نوشتن اون هم برای دانشگاه های ایران بیشتر جنگ اعصابه. چقدر میتونم با شرایط توصیف شده به فاند(TA ,RA ,Scholarship, ...) امیدوار باشم؟ در ضمن اگر برای سپتامبر 2019(یعنی یه سال و نیم دیگه) برم باید از کی شروع کنم به ایمیل زدن؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

30-01-2018, 08:03 AM
(17-01-2018, 10:30 AM)Baran97 نوشته: ممنونم ازپاسختون
منظورتان از اینکه بررسی نمیکنن چیه؟
معدل لیسانس من متاسفانه پایینه.۱۴.۳۰
با اینکه از دانشگاه خیلی خوبی فارغ التحصیل شدم
البته اگر دو سال اخر لیسانس مد نظر باشه معدلم پایین نمیشه
معدل لیسانس تاثیر داره؟
و چقدر

ببخشید من الان دیدم این رو،
ببینید اینا بررسی نمیکنن، یعنی اینجور نیست که شما بفرستید بگن اوکی جایگزین معدل لیسانستون
اونا رزومرو میسنجن، برخی از دانشگاه ها معدل همون دو سال آخر رو مد نظر میذارند فقط- بگردید دنبالشون

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

30-01-2018, 08:06 AM
(25-01-2018, 03:53 PM)mahdifatemeh نوشته: سلام دوستان
من شرایط زیر را دارم، می خواستم بدونم چقدر شانس پذیرش دکترا تو UBC در رشته مهندسی برق یا چیزی مثل انرژی های نو را دارم

معدل کارشناسی 17.38 هوافضا شریف
صاحب پایان نامه برتر دانشکده هوافضا

معدل ارشد 17 مهندسی انرژی شریف 
1 مقاله کنفرانس داخلی
1 ژورنال فارسی
مقالات فارسیم تو حوزه هوافضاست.

2 مقاله کنفرانسی IEEE تو حوزه مهندسی قدرت

موضوع پایان نامم هم یک موضوع خیلی جدید و کاربردیه.

هنوز فرصت برای ارتقا رزومم دارم، نمی دونم باید چکار کنم

از راهنمایی‌هاتون ممنون

سلام
معدلهاتون خوبه، البته خودتون بهتر در مورد رقابت برای UBC میدونید- رزومتون به نظر من isi کم داره و نمره زبان خوب، 
اگر من باشم تا عید زبانرو جمع میکنم و در کنارش مقالاتم رو هم پیش میبرم

چون موضوعات کاریتون جدیده خیلی میتونه استادارو ترغی کنه انتخابتون کنه به شرط اینکه استادی بپسنده بکگراندتون رو

نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

#1,000
30-01-2018, 08:44 AM
(29-01-2018, 06:33 PM)Razi131322 نوشته: به نظرتون اگه تز ارشدم رو بی خیال شم و زمانش رو اختصاص بدم به گرفتن مدرک فرانسه و بالا بردن تافلم تا حد 100-110 و نوشتن یه مقاله و یه مدرک معدل بگیرم از اون 28 تا واحدی که تا الان گذروندم و صرفن یه کورس دیسکریپشن بدم به دانشگاه های اونجا که چنین واحدهایی رو هم گذروندم چقدر سود میکنم ؟ چون در نهایت من نمیخوام 13-14 میلیون برای مدرک ارشدم بدم، دیگه پایان نامه نوشتن اون هم برای دانشگاه های ایران بیشتر جنگ اعصابه. چقدر میتونم با شرایط توصیف شده به فاند(TA ,RA ,Scholarship, ...) امیدوار باشم؟ در ضمن اگر برای سپتامبر 2019(یعنی یه سال و نیم دیگه) برم باید از کی شروع کنم به ایمیل زدن؟

زبان فرانسه کمکی به پذیرشتون نمیکنه
کورس ها هم همینطور چون دانشجوی ارشد کار تحقیقیش مهمه نه اون چیزایی که پاس کرده
برای سپتامبر 2019 از همون سپتامبر یا اگست 2018 شروع کنید بهتره

در مورد مدرک هم چون تایم دارید نیاز نیست پول بدید(اگر دولتی هستید)- بعد فراغت از تحصیل بذارید تو کاریابی 6 ماهه آزاد میشه رایگان

و کلا جواب سوالاتون در اصل تصمیم شخصیه

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 109 بعدی »