عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS ارسال کارنامه آزمون آیلتس

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال کارنامه آزمون آیلتس
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-09-2017, 01:50 PM
(28-09-2017, 11:23 PM)sattares نوشته: سلام
یه دانشگاه تو کره کد دانشگاه رو بهم داده و رو سایتش نوشته با استفاده از کد برو رو سایت بریتیش کانسیل و آیلتست رو برامون از طریق سایت بفرست.یعنی چه؟؟من باید چیکار کنم؟؟
با تشکر

(29-09-2017, 12:46 PM)sattares نوشته: من میخام برای یه دانشگاه تو کره اپلای کنم. توی سایت کد دانشگاه رو نوشته و گفته از طریق سایت british council و با استفاده از کد دانشگاه نتیجه رو برامون بفرست.من
الان نمیتونم با ایرسافام یا dhl بفرستم نتیجه ازمونمو؟؟ باید چیکار کنم؟؟

من خیلی مهلت کمی دارم لطفا کمک کنید

سلام
ایرسافام این کار را به شما محول کرده است؟ این کار را خود آن‌ها می‌توانند برای شما انجام دهند، اما به هر حال پاسخ شما:
وارد لینک زیر شوید
https://www.britishcouncil.in/exam/ielts/results

در زیر قسمت Test Report Forms for institutions توضیح داده شده است، اگر در آزمون شرکت کرده‌اید، باید هزینه اضافی پرداخت کنید و روند کار در همان لینک توضیح داده شده است، ضمنا با DHL نمی‌توانید ارسال کنید باید رسمی باشد و فقط از طریق British Council می‌توانید نمره رسمی ارسال کنید. هزینه این کار اگر اشتباه نکنم 19 دلار است که با وب سایت های ایرانی که این کار را انجام می‌دهند (پرداخت ارزی) می‌توانید پرداخت کنید.باز هم سوالی داشتید بپرسید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین sattares
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-09-2017, 04:03 PM
(29-09-2017, 01:50 PM)automotive نوشته: سلام
ایرسافام این کار را به شما محول کرده است؟ این کار را خود آن‌ها می‌توانند برای شما انجام دهند، اما به هر حال پاسخ شما:
وارد لینک زیر شوید
https://www.britishcouncil.in/exam/ielts/results

در زیر قسمت Test Report Forms for institutions توضیح داده شده است، اگر در آزمون شرکت کرده‌اید، باید هزینه اضافی پرداخت کنید و روند کار در همان لینک توضیح داده شده است، ضمنا با DHL نمی‌توانید ارسال کنید باید رسمی باشد و فقط از طریق British Council می‌توانید نمره رسمی ارسال کنید. هزینه این کار اگر اشتباه نکنم 19 دلار است که با وب سایت های ایرانی که این کار را انجام می‌دهند (پرداخت ارزی) می‌توانید پرداخت کنید.باز هم سوالی داشتید بپرسید.

سلام
ممنون از راهنماییتون.توی فایل راهنمای ارسال مدرک عبارت زیر رو در مورد پرداخت هزینه نوشته.میشه بفرمایید منظورشون از demand draft چیه؟؟
دیگه اینکه نوشته از وقتی مدارک به دستمون برسه 14 روز وقت میبره.ایم مدت با زمان ارسال حساب شده یا بدون اون؟؟

Mode of payment of fees: The payment must be made only through a Demand Draft (DD). The DD must be drawn in favour of
‘British Council’
, payable at
New Delhi
and must be sent along with this application.

با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-09-2017, 04:59 PM
(29-09-2017, 04:03 PM)sattares نوشته: سلام
ممنون از راهنماییتون.توی فایل راهنمای ارسال مدرک عبارت زیر رو در مورد پرداخت هزینه نوشته.میشه بفرمایید منظورشون از demand draft چیه؟؟
دیگه اینکه نوشته از وقتی مدارک به دستمون برسه 14 روز وقت میبره.ایم مدت با زمان ارسال حساب شده یا بدون اون؟؟

Mode of payment of fees: The payment must be made only through a Demand Draft (DD). The DD must be drawn in favour of
‘British Council’
, payable at
New Delhi
and must be sent along with this application.

با تشکر

سلام
ایسافام خودش این کار را انجام می‌دهد،

توضیح ایرسافام

ارسال کارنامه به دانشگاهها :
• جهت درخواست برای ارسال نتایج به دانشگاهها و مراکز شما باید پس از اعلام نتایج فرمTRF additional  را که روی وب سایت موسسه قرار گرفته است دانلود نموده و تکمیل کنید و به آدرس Result@irsafam.com ایمیل نمایید. 
توجه : درج کد پستی ، نام دپارتمان مورد نظر و شماره تلفن دانشگاه ضروری است.
• در صورتی که مرکز معرفی شده توسط متقاضی برای ارسال کارنامه، در لیست تایید شده مراکز پذیرنده نسخه الکترونیکی کارنامه باشد، ارسال الکترونیکی کارنامه به صورت رایگان توسط موسسه صورت می پذیرد. در غیر اینصورت، هزینه پست به مراکز معرفی شده با تعرفه ذیل خواهد بود: 
کشور مقصد هزینه پست DHL
آمریکا و کانادا 1،080،000 ریال
استرالیا 1،050،000 ریال
اروپا 1،050،000 ریال
سایر 1،130،000 ریال

منبع: لینک

پی نوشت: Demand draft مثل اینکه نوعی از پرداخت هستش، به نظر من از طریق خود ایرسافام اقدام کنید، در غیر اینصورت با شرکت‌های پرداخت ارزی تماس بگیرید و موضوع را از آن‌ها سوال کنید، به نظر من خود ایرسافام خیلی راحت‌تر این کار را انجام می‌دهد و هزینه را نیز ریالی دریافت می‌کند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین sattares
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-09-2017, 10:15 PM
سلام دوستان من مهلت کمی دارمو تا 25 مهر باید کارنامه ایلتسم برسه کره جنوبی. کسی اینجا از موسسه ایرسافام مدارک فرستاده که بدونه چند روز طول میکشه تا برسه به دست دانشگاه؟؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-12-2017, 11:05 AM
سلام

یک سوال مهم دارم، ددلاین دانشگاه 24 ژانویه هست و من میخوام 13 ژانویه امتحان بدم، به نظر شما نمره به موقع اماده میشه یا نه، ؟ چند روز طول میکشه تا نمره اماده بشه و بفرستم؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-12-2017, 02:59 PM
@delbina

سلام
نتیجه آزمون آیلتس 13 روز پس از آزمون اعلام می‌شود، شما فقط 11 روز زمان دارید، ضمنا زمان ارسال کارنامه را نیز در نظر بگیرید.
بهتر است از دانشگاه تقاضای زمان بیشتر کنید یا برای دانشگاه دیگری اقدام کنید.
محک
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-12-2017, 10:35 PM
ببخشید زمان ارسال کارنامه چقدر طول میکشه؟ یعنی موسسه تو چند روز نمره رو میفرسته؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6