عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-12-2011, 04:18 PM
(15-12-2011, 01:18 PM)ice نوشته: من هنوز نمره ام نیامده، می تونم از طریق سایت ETS تقاضای ارسال کارنامه به دانشگاه های دیگه بدم یا حتما باید صبر کنم تا آمدن نتیجه؟
سپاس
از طریق پروفایل ETS امکان تقاضای ارسال کارنامه برای دانشگاه های اضافه حتی قبل از آمدن جواب وجود داره. کارنامه بعد از آمدن نتایج توسط ETS به مراکز تعیین شده ارسال می شود.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2011, 05:29 PM
بچه ها یه سوال:
من امشال دو تا جی ار ایی دادم:20اکتبر و 19نوامبر-
امتحان دوم برای یه دانشگاهی نوشتم که مجانی ریپورت بشه. حالا اونا هم گرفتن نمرمو(هنوز من خودم نمیدونم!)
نمره ای که به دست اونا میرسه دو تا نمره دو تا امتحان است یا فقط نمره امتان آخری؟
اصولا وقتی یه آزمونی رو ریپورت میکنه تنها نمره همون آزمون رو میفرستن یا نه؟
ممنون
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-12-2011, 10:02 PM
در هر کارنامه نمرات قبلی شما هم داده میشه. یعنی کارنامه امتحان 19 نوامبر شامل نمرات 20 اکتبر هم خواهد بود. در سایت ETS نمونه کارنامه برای مشاهده گذاشته شده.
نقل قول  

آفلاین Mike
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-12-2011, 09:32 AM
(21-12-2011, 05:29 PM)amirhossein.gh نوشته: بچه ها یه سوال:
من امشال دو تا جی ار ایی دادم:20اکتبر و 19نوامبر-
امتحان دوم برای یه دانشگاهی نوشتم که مجانی ریپورت بشه. حالا اونا هم گرفتن نمرمو(هنوز من خودم نمیدونم!)
نمره ای که به دست اونا میرسه دو تا نمره دو تا امتحان است یا فقط نمره امتان آخری؟
اصولا وقتی یه آزمونی رو ریپورت میکنه تنها نمره همون آزمون رو میفرستن یا نه؟
ممنون

ای تی‌ س ماهی‌ ۲بار نمرها یه بچه هارو از طریقه سی‌دی برا دانشگاها ارسال میکنه. پس حواستون باشه که اگه بین امتحاناتون فاصله افتاد نمرها چطوری فرستاده می‌شند. خود من ۲ بر جی‌آرای دادم که ۱ کیش این بالا سرش اومد. البته خدارو شکر که این‌طوری شد آخه دوم ایرو خوب ندادم!

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

22-12-2011, 11:48 AM
دوستانی که امتحان کاغذی نوامبر را دادند می تونند نمرات ارسال شده خود را به جای December 30 در پروفایل از الان در سایت دانشگاه هایی که ثبت نام کردند ببینند. این دانشگاه ها نمرات را 20 ماه، یعنی یک روز بعد از امکان تماس تلفنی برای گرفتن نمرات، دریافت کرده اند.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

21-01-2012, 12:42 AM
دوستان این تاریخ ریپورتی که رو profile آزمون GRE نوشته....همون تاریخ ریپورته که به دست دانشگاه رسیده؟؟؟یکی از دانشگاها تو پروفایلم نوشته که نمرتو 18 ژانویه دریافت کردیم در حالی که اینجا 11 ژانویه رو به عنوان تاریخ ریپورت نوشته.......بعدشم من به یه دانشگاهی 2 روز پبش کاراشو انجام دادم و از طریق پروفایلم ریپورت کردم...در حالی که امروز رو به عنوان تاریخریپورت عنوان کرده....یعنی 2 روزه واقعا ریپورت شده؟؟؟؟

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

21-01-2012, 01:03 AM
(21-01-2012, 12:42 AM)saeed_oroomy نوشته: دوستان این تاریخ ریپورتی که رو profile آزمون GRE نوشته....همون تاریخ ریپورته که به دست دانشگاه رسیده؟؟؟یکی از دانشگاها تو پروفایلم نوشته که نمرتو 18 ژانویه دریافت کردیم در حالی که اینجا 11 ژانویه رو به عنوان تاریخ ریپورت نوشته.......بعدشم من به یه دانشگاهی 2 روز پبش کاراشو انجام دادم و از طریق پروفایلم ریپورت کردم...در حالی که امروز رو به عنوان تاریخریپورت عنوان کرده....یعنی 2 روزه واقعا ریپورت شده؟؟؟؟

تاریخ ریپورت باید همونی باشه که نوشته. دانشگاه اگر تاریخ دریافت توی پروفایل شما میزنه لزوما بدین معنی نیست که همون روزی که ریپورت دریافت شده، پروفایل شما هم آپدیت شده.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

07-02-2012, 07:39 AM

سلام
من موقعی که امتحان دادم کارنامه رایگان رو برای 4 تا دانشگاه درخواست دادم، اما حالا بعده 5 ماه دو تاشون میگن دریافت نکردن دلیلیش چی میتونه باشه؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

07-02-2012, 01:03 PM
(07-02-2012, 07:39 AM)m.ost نوشته: سلام
من موقعی که امتحان دادم کارنامه رایگان رو برای 4 تا دانشگاه درخواست دادم، اما حالا بعده 5 ماه دو تاشون میگن دریافت نکردن دلیلیش چی میتونه باشه؟
احتمالا مشکل از سیستم اداری دانشگاه باشه، مدارک متقاضی زیاده و اونا نامنظم تر از خودمون Smile . شما اول به پروفایل خودتون در سایت اصلی GRE مراجعه کنید و ببینید دو دانشگاه ثبت شدن یا نه (کد رو درست وارد کردید و نام دانشگاه درست ثبت شده). بعد هم برای مرکز آزمون ایمیل بزنید و مشکل رو توضیح بدید، ببینید چه جوابی بهتون می دهند. اگر فرستاده باشند حتما تاریخ ارسال یا چیز مشابهی برای پیگیری بهتون می دهند.
شاید بهتر باشه در این مدت که دارید پیگیری می کنید اسکن کارنامه خودتون رو هم برای دانشگاه بفرستید تا کارتون عقب نیفته.

نقل قول  

آفلاین sarolin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2012, 07:00 PM
سلام
من سال آینده همین موقع ها قصد اپلای کردن دارم. این شنبه آزمون GRE دارم و تا جمعه فرصت دارم اسم چهارتا دانشگاه رو روی کارتم وارد کنم و به ETS اطلاع بدم. به نظرتون خیلی زود هستش و ممکنه که کارنامه ی من تا سال آینده گم بشه یا اینکه حالا چون رایگان هستش مشکلی نداره؟
و اینکه اسم یکی از دانشگاه های مورد نظرم تو لیست ETS نیست و کدش رو ندارم. خودش گفته اگه اینطوری بود آدرس دانشگاه رو بنویسین ولی جدولایی که روی کارت هستن جای این کار رو ندارن! برای این مشکل باید چیکار کنم؟
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »