عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش دانشگاه های اتریش

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دانشگاه های اتریش
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-01-2016, 04:41 PM
(09-01-2016, 11:53 AM)اورانوس نوشته: سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم . ثبت نام دانشگاه لئوبن یه فرم انلاین داره من تو پر کردنش مشکل دارم قسمت  HOME ADRESSE  من آخه آدرس کجارو بزنم؟

دوست عزیز خیلی سخت نگیرید. فرم انلاین بسیاری از دانشگاههای اروپا در واقع ثبت اطلاعات فردی شما بعنوان فردی است که قراره اقدام کنه والا مهمترین بخش همون ریزنمرات و مدارکی اصلی تحصیلی است که ارسال میکنید. ضمناً ادرس همان ایران رو وارد کنید. مگر اینکه از ادرس اتریش همون دانشگاه مورد نظر.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین اورانوس
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-01-2016, 10:35 AM
(09-01-2016, 04:41 PM)Shihan نوشته: دوست عزیز خیلی سخت نگیرید. فرم انلاین بسیاری از دانشگاههای اروپا در واقع ثبت اطلاعات فردی شما بعنوان فردی است که قراره اقدام کنه والا مهمترین بخش همون ریزنمرات و مدارکی اصلی تحصیلی است که ارسال میکنید. ضمناً ادرس همان ایران رو وارد کنید. مگر اینکه از ادرس اتریش همون دانشگاه مورد نظر.

مچکرم از پاسختون. شما اطلاع دارید که دانشگاه اینسبورگ و یا گراتس کدوم یکی  در صدور پذیرش بهتر و سریعتر عمل میکنند.چون واقعا زمان ندارم که بخوام ریسک کنم و منتظر بمونم .در رشته های  فنی 

ممنونو میشم کمکم کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

14-01-2016, 07:42 AM
(13-01-2016, 10:35 AM)اورانوس نوشته: مچکرم از پاسختون. شما اطلاع دارید که دانشگاه اینسبورگ و یا گراتس کدوم یکی  در صدور پذیرش بهتر و سریعتر عمل میکنند.چون واقعا زمان ندارم که بخوام ریسک کنم و منتظر بمونم .در رشته های  فنی 

ممنونو میشم کمکم کنید

بطور کلی دانشگاههای اتریش یه مدت زمان مشخص از زمانی که مدارک شما رو دریافت میکنند تا زمان اعلام نتایج ، در اختیار دارن. اما بهتره از دانشگاههای مورد نظر استعلام کنید که بهتر در جریان باشید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین اورانوس
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-01-2016, 01:57 PM
با سلام خدمت دوستان   یه سوال ؟؟؟ رشته عمران رو دانشگاه اینسبورگ راحتتر پذیرش میده یا دانشگاه  گراتس؟؟؟؟ تو مقطع لیسانش
نقل قول  

آفلاین آفرین.ه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-10-2016, 08:45 PM
با سلام
کسی از دوستان اطلاع داره کدوم یکی از دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا دانشجوی رشته عمران-محیط زیست یا Environmental Engineering میگیره؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

11-10-2016, 09:30 PM
(11-10-2016, 08:45 PM)آفرین.ه نوشته: با سلام
کسی از دوستان اطلاع داره کدوم یکی از دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا دانشجوی رشته عمران-محیط زیست یا Environmental Engineering میگیره؟

سلام

همین الان یکی از دوستان من دانشجوی دکترای همین رشته در پلی تکنیک وین هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

25-06-2017, 05:12 PM
سلام

ممکنه لیست دانشگاههای اتریش که رشته های فنی و مهندسی دارند(برق) و به زبان انگلیسی ارائه میشن رو معرفی کنید؟؟ برای دکتری میخوام

ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-06-2017, 09:57 AM
(25-06-2017, 05:12 PM)delbina نوشته: سلام

ممکنه لیست دانشگاههای اتریش که رشته های فنی و مهندسی دارند(برق) و به زبان انگلیسی ارائه میشن رو معرفی کنید؟؟ برای دکتری میخوام

ممنونم

حداقل بهترین دانشگاههای فنی در اتریش صنعتی گراتز و صنعتی وین هسنم اما من تنها در دکتری برق اونم به انگلیسی فقط صنعتی گراتز رو دیدم.
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-07-2017, 02:38 PM
ببخشید مدارک اپلای رو برای دانشگاه صنعتی گراز باید پست کنم؟؟ به صورت انلاین نیست؟ منکه لینکی پیدا نکردم که انلاین مدارک رو بفرستم، اگر شما دیدید یا اطلاعی از این دانشگاه دارید ممنون میشم برام بفرستید

مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-07-2017, 10:48 AM
(10-07-2017, 02:38 PM)delbina نوشته: ببخشید مدارک اپلای رو برای دانشگاه صنعتی گراز باید پست کنم؟؟ به صورت انلاین نیست؟ منکه لینکی پیدا نکردم که انلاین مدارک رو بفرستم، اگر شما دیدید یا اطلاعی از این دانشگاه دارید ممنون میشم برام بفرستید

مرسی

تا اونجای که اطلاع دارم بهتره مدارک رو  انلاین ارسال کنید. اگر نکته خاصی بود با این ایمیل در ارتباط باشید admission.international@tugraz.at
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »