عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا روادید اسپانیا بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-10-2016, 09:32 PM
(20-10-2016, 11:33 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
راجب ویزای کاری چند سوال داشتم

1 برای دادن job offer شرکت اسپانیایی حتما نیازه 3 ماه در اسپانیا و 3 ماه بعد رو در اتحادیه اروپا آگهی بده یا نه میتونه از طریق وکیل و راه دیگه ثابت کنه فقط یک ایرانی مثل من میتونه این کار رو انجام بده و .. چون خودشون میگفتن ما خیلی سریع میتونیم اینکارو بکنیم ولی چون قبلا ایرانی استخدام نکردن من شک دارم بتونن
2 برای گرفتن وقت مصاحبه، دعوتنامه شرکت نیاز است یا جاب آفر؟
3 اگه شرکت اسپانیایی کلیه هزینه های احتمالی رو ضمانت بکنه باز هم تمکن مالی من نیازه اثبات بشه؟

ممنون

1- نمیدونم
2- مسلماً دعوتنامه با سربرگ شرکت مربوطه
3- خیر نیازی نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-10-2016, 09:40 PM
(22-10-2016, 09:54 AM)amirfriendship نوشته: دوستان ویزای دکترای اسپانیا, ویزای کاری محسوب میشه یا ویزای دانشجویی؟

ویزای دانشجویی باید اقدام کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Luna_m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-12-2016, 10:09 PM
درود دوستان
یه سوال مهم در مورد ویزای شنگن ازتون دارم.
یکی از اقوام نزدیک من که یه آقای مجرد 35 ساله هستن قصد سفر به اروپا رو دارن، دفعه اولیه که میخوان درخواست شنگن بدن. سفر خارجی هم خیلی نداشتن، بجز 5-6 تا سفر به کشورهای آسیایی. اینجا کارشون تقریبا آزاده، بهتر بگم با شرکت های حمل و نقل کار میکنه. اون شرکت ها میتونن به ایشون گواهی اشتغال به کار بدن ولی خب کار رسمی و یا قرارداد نیست. از طرف دیگه گردش حساب بانکیشون بالاس. ولی چونکه با پولشون کار میکنن موجودی حسابش اونقدر بالا نیست ولی چند میلیارد ملک و ماشین دارن. میخواستم بدونم سفارت اسپانیا سند ملک و ماشین رو قبول میکنه؟ و اینکه چون تو ایران کار رسمی نداره احتمالش هست که ویزاشونو رد کنن؟ (چون میدونم که این از ملاک های مهم سفارت اسپانیاس).
من خودم ویزای شش ماهه از سفارت اسپانیا دارم که البته باید پیش از نوروز برای کارای تمدیدش اقدام کنم. بنظرتون اگر دوتایی با هم برای گرفتن ویزا اقدام کنیم تاثیری توی ویزای ایشون داره؟ چونکه به احتمال 90% تاریخ و مسیر سفرمون به اسپانیا و دیگر کشورها با هم یکیه. از طرفی هم ایشون به هیچ زبان خارجی تسلط ندارن. نمیدونم ولی فکر کردم شاید روز مصاحبه بگیم که با هم همسفریم تاثیر مثبتی تو روند ویزای ایشون داشته باشه، چون من به انگلیسی و اسپانیایی تسلط کامل دارم.
و در آخر، در کل به نظر شما دوستان احتمال رد ویزای ایشون با این شرایط زیاده یا کم؟
از دوستانی که بزرگواری میکنند و راهنماییم میکنند بسیار تشکر میکنم.
نقل قول  

آفلاین Dr_darya
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-12-2016, 08:58 AM
(17-12-2016, 10:09 PM)Luna_m نوشته: درود دوستان
یه سوال مهم در مورد ویزای شنگن ازتون دارم.
یکی از اقوام نزدیک من که یه آقای مجرد 35 ساله هستن قصد سفر به اروپا رو دارن، دفعه اولیه که میخوان درخواست شنگن بدن. سفر خارجی هم خیلی نداشتن، بجز 5-6 تا سفر به کشورهای آسیایی. اینجا کارشون تقریبا آزاده، بهتر بگم با شرکت های حمل و نقل کار میکنه. اون شرکت ها میتونن به ایشون گواهی اشتغال به کار بدن ولی خب کار رسمی و یا قرارداد نیست. از طرف دیگه گردش حساب بانکیشون بالاس. ولی چونکه با پولشون کار میکنن موجودی حسابش اونقدر بالا نیست ولی چند میلیارد ملک و ماشین دارن. میخواستم بدونم سفارت اسپانیا سند ملک و ماشین رو قبول میکنه؟ و اینکه چون تو ایران کار رسمی نداره احتمالش هست که ویزاشونو رد کنن؟ (چون میدونم که این از ملاک های مهم سفارت اسپانیاس).
من خودم ویزای شش ماهه از سفارت اسپانیا دارم که البته باید پیش از نوروز برای کارای تمدیدش اقدام کنم. بنظرتون اگر دوتایی با هم برای گرفتن ویزا اقدام کنیم تاثیری توی ویزای ایشون داره؟ چونکه به احتمال 90% تاریخ و مسیر سفرمون به اسپانیا و دیگر کشورها با هم یکیه. از طرفی هم ایشون به هیچ زبان خارجی تسلط ندارن. نمیدونم ولی فکر کردم شاید روز مصاحبه بگیم که با هم همسفریم تاثیر مثبتی تو روند ویزای ایشون داشته باشه، چون من به انگلیسی و اسپانیایی تسلط کامل دارم.
و در آخر، در کل به نظر شما دوستان احتمال رد ویزای ایشون با این شرایط زیاده یا کم؟
از دوستانی که بزرگواری میکنند و راهنماییم میکنند بسیار تشکر میکنم.

نه عزیز ایشون احتمال ردشون کمه ولی چون بار اوله احتمالا ماکسیموم ویزا یک ماهه میدن 
سند خونه و ماشینشو بده حل میشه چون بنده هم پدرم مطب مال خودشون و استخدام نیستن اما دادن یهمون ویزا البته ما هم خونه در اسپانیا داتیم هم چندین بار ویزا شینگن داشتیم ولی با شرایطی ک گفتین ویزا میدن 
اسپانیا خوش بگذره جای منم برو اون برشکا خرید کن
نقل قول  

آفلاین zahra_gh1166
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-06-2017, 10:23 PM
سلام.

من چندتا سوال داشتم ، اگه کسی اطلاعی داره لطفا جواب بدین.

1- اول اینکه روز سفارت حتما مدارک باید لگالایز شده باشه؟
2- ایا برای لگالایز کردن باید وقت گرفت با میشه بدون وقت قبلی به سفارت مراجعه کرد.
3- برای دوره ی  research internship  باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنم ؟ و چه فرمی رو باید پر کنم؟ من چون وقت رو یه آژانس برام گرفت ، فرم رو ندارم ، آژآنس فقط وقت رو گرفت.

4-  bank statement  فقط موجودی اخرش مهمه ک باید مناسب مقدار هزینه های تحصیل و زندگی اون دوره باشه؟ (منظورم اینکه مثلا برای ویزا ی انگلیس باید 28 روز ، موجودی مثلا 80 میلیون باشه ک برابره میزان هزینه های یکسال ه. و هیچ روزی موجودی حساب کمتر از این مقدار نباشه)

ممنون میشم کسی بتونه جواب سوالها رو بده
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-06-2017, 02:20 PM
(03-06-2017, 10:23 PM)zahra_gh1166 نوشته: سلام.

من چندتا سوال داشتم ، اگه کسی اطلاعی داره لطفا جواب بدین.

1- اول اینکه روز سفارت حتما مدارک باید لگالایز شده باشه؟
2- ایا برای لگالایز کردن باید وقت گرفت با میشه بدون وقت قبلی به سفارت مراجعه کرد.
3- برای دوره ی  research internship  باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنم ؟ و چه فرمی رو باید پر کنم؟ من چون وقت رو یه آژانس برام گرفت ، فرم رو ندارم ، آژآنس فقط وقت رو گرفت.

4-  bank statement  فقط موجودی اخرش مهمه ک باید مناسب مقدار هزینه های تحصیل و زندگی اون دوره باشه؟ (منظورم اینکه مثلا برای ویزا ی انگلیس باید 28 روز ، موجودی مثلا 80 میلیون باشه ک برابره میزان هزینه های یکسال ه. و هیچ روزی موجودی حساب کمتر از این مقدار نباشه)

ممنون میشم کسی بتونه جواب سوالها رو بده

1- بعد از اینکه نوبتت گرفتی و برای مصاحبه تشریف میبری بله باید لگلایز کنید
2- بله.
3- ویزای دانشجویی محسوب میشه.
4- بله باید دقیق محاسبه کنید مکه هزینه زندگی و تحصیل در اون مدت رو پوشش بده
نقل قول  

آفلاین saharesl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2017, 12:15 AM
سلام دوستان کسی اینجا اطلاع داره که چجوری میشه وقت سفارت گرفت واسه ویزا توریستی؟
من هفته قبل رفتم دم سفارت گفتن تا اگست دیگه وقت نمیدن و از اون به بعد شیوه نوبت دهی قرار عوض شه!! ما سفرمون آخر نوامبر هست
نقل قول  

آفلاین Mona.z
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-09-2017, 09:34 PM
سلام
من همسرم برای فرصت مطالعاتی رفته اسپانیا
خودمم کارمند رسمی دولتم برام از استادش دعوتنامه سه ماهه گرفته
به نظر شما با ترجمه حکم و فیش حقوقیو و گردش حساب بالای 60 میلیون ویزام تایید میشه؟
کلا هم سفر خارج کشور نداشتم
نقل قول  

آفلاین Hanie1368
**
نقل قول

26-03-2018, 08:03 PM
سلام و خسته نباشید 
در مورد ویزای همراه سوال داشتم
شنیدم که اگر کسی بتونه ویزای دانشجویی اسپانیا بگیره باید 1 سال اونجا باشه تا بتونه برای مثلا همسرش دعوت نامه بفرسته 
ایا این درسته؟ ینی اگه همسر من بتونه ویزای دانشجویی بگیره من نمیتونم همزمان باهاش برم؟ این 1 سال حتما باید بگذره؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

26-03-2018, 08:59 PM
(20-09-2017, 09:34 PM)Mona.z نوشته: سلام
من همسرم برای فرصت مطالعاتی رفته اسپانیا
خودمم کارمند رسمی دولتم برام از استادش دعوتنامه سه ماهه گرفته
به نظر شما با ترجمه حکم و فیش حقوقیو و گردش حساب بالای 60 میلیون ویزام تایید میشه؟
کلا هم سفر خارج کشور نداشتم

سلام
بله، امکان پذیر است.

(26-03-2018, 08:03 PM)Hanie1368 نوشته: سلام و خسته نباشید 
در مورد ویزای همراه سوال داشتم
شنیدم که اگر کسی بتونه ویزای دانشجویی اسپانیا بگیره باید 1 سال اونجا باشه تا بتونه برای مثلا همسرش دعوت نامه بفرسته 
ایا این درسته؟ ینی اگه همسر من بتونه ویزای دانشجویی بگیره من نمیتونم همزمان باهاش برم؟ این 1 سال حتما باید بگذره؟

سلام
خیر چنین موضوعی نیست، اسپانیا در محدوده شنگن وجود دارد و قوانین محدود کننده‌ای در این رابطه وجود ندارد، فقط تمکن مالی را باید اثبات کنید.
شما به راحتی می‌توانید به عنوان همراه ایشان برای ویزا اقدام کنید.
قوانین ویزای اسپانیا
complete guide to Spanish visas and permits

به قسمت Family reunification نگاه کنید، عنوان شده که ویزای برای شما به همان مدتی که برای همسرتان صادر شده، صادر خواهد شد، فقط در جمله اول گفته شده که ایران باید در حال تحصیل باشند، برای این جمله بیشتر تحقیق کنید.
در بدترین حالت به محض ورود می‌توانند برای شما درخواست ارسال کنند.
من یک نگاه کلی داشتم، خودتان با دقت تمام قوانین مرتبط را مطالعه کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6