عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند روادید هلند گرفتن وقت از سفارت هلند

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت هلند
آفلاین rahamoghimi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Lightbulb  28-05-2017, 01:39 PM
سلام دوستان
من و همسرم حدود 4 سال پیش از لهستان ویزای شنگن گرفتیم و برگشتمون هم از طریق آلمان بود. توی پاسپورتمون سفرهای دیگه ای هم داشتیم. امسال یک کنفرانس در یونان دعوت شده بودیم برای سخنرانی و یک مدرسه تابستانی هم در هلند هست که من میخواهم شرکت کنم. هر دو phd داریم و کار میکنیم. برای نشان دادن بیمه و تمکن مالی هم مشکلی نداریم.
اما سفارت یونان سلام دوستان
من و همسرم حدود 4 سال پیش از لهستان ویزای شنگن گرفتیم و برگشتمون هم از طریق آلمان بود. توی پاسپورتمون سفرهای دیگه ای هم داشتیم. امسال یک کنفرانس در یونان دعوت شده بودیم برای سخنرانی و یک مدرسه تابستانی هم در هلند هست که من میخواهم شرکت کنم. هر دو phd داریم و کار میکنیم. برای نشان دادن بیمه و تمکن مالی هم مشکلی نداریم. 
اما سفارت یونان تقاضای ما را رد کرد، به این دلیل که ما بعد از کنفرانس در یونان قصد دیدن کشور آلمان را هم داشتیم. همان مصاحبه کننده روز مصاحبه به ما گفت که چنین چیزی از نظرشان پذیرفته نیست.... و خلاصه امروز پاسخ ما را دادند که رد شده بود.
با توجه به این وضع به نظر شما عاقلانه است ما برای ویزای هلند (مدرسه تابستانی حدود 10 جولای است) اقدام کنیم؟ چقدر احتمال پذیرفته شدن وجود دارد؟
متشکرمتقاضای ما را رد کرد، به این دلیل که ما بعد از کنفرانس در یونان قصد دیدن کشور آلمان را هم داشتیم. همان مصاحبه کننده روز مصاحبه به ما گفت که چنین چیزی از نظرشان پذیرفته نیست.... و خلاصه امروز پاسخ ما را دادند که رد شده بود.
با توجه به این وضع به نظر شما عاقلانه است ما برای ویزای هلند (مدرسه تابستانی حدود 10 جولای است) اقدام کنیم؟ چقدر احتمال پذیرفته شدن وجود دارد؟
متشکرم
نقل قول  

آفلاین ARSHIDA MIR
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-05-2017, 03:34 PM
سلام روز بخیر
من شنبه درخواست وقت رو برای سفارت ایمیل زدم برای من هم همین ایمیل اومد
یعنی واقعا چی؟
اگه ممکنه کلا بعد 10 روز جواب نیاد تا از این آژانس هایی که هزینه برای دریافت وقت می گیرن اقدام کنم

Thank you for your message. 

Please note that the possibility for an appointment will be in 10 weeks time from now.

- We will answer your request within TEN WORKING days.
- Appointments cannot be changed.
- Please do not reply to this message.
- Please do not send your requests more than one time.
- Please remember to fill in the visa form (see website) and bring it to your appointment.

We kindly refer to our website for information document checklists and  consular services:

https://www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/iran/about-us/embassy-in-tehran

Please note that the closure days for the weekend in Iran are Friday and Saturday.

Help save paper! Do you really need to print this email?

Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

This message may contain information that is not intended for you. If you are not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you are requested to inform the sender and delete the message. The State accepts no liability for damage of any kind resulting from the risks inherent in the electronic transmission of messages
نقل قول  

آفلاین Sara112
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-05-2017, 05:43 PM
(28-05-2017, 03:34 PM)ARSHIDA MIR نوشته: سلام روز بخیر
من شنبه درخواست وقت رو برای سفارت ایمیل زدم برای من هم همین ایمیل اومد
یعنی واقعا چی؟
اگه ممکنه کلا بعد 10 روز جواب نیاد تا از این آژانس هایی که هزینه برای دریافت وقت می گیرن اقدام کنم

Thank you for your message. 

Please note that the possibility for an appointment will be in 10 weeks time from now.

- We will answer your request within TEN WORKING days.
- Appointments cannot be changed.
- Please do not reply to this message.
- Please do not send your requests more than one time.
- Please remember to fill in the visa form (see website) and bring it to your appointment.

We kindly refer to our website for information document checklists and  consular services:

https://www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/iran/about-us/embassy-in-tehran

Please note that the closure days for the weekend in Iran are Friday and Saturday.

Help save paper! Do you really need to print this email?

Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

This message may contain information that is not intended for you. If you are not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you are requested to inform the sender and delete the message. The State accepts no liability for damage of any kind resulting from the risks inherent in the electronic transmission of messages
ینی ممکنه وقت مصاحبه ای که بهتو میدن تا ده هفته بعد هم طول بکشه
نقل قول  

آفلاین ARSHIDA MIR
**
نقل قول

29-05-2017, 09:16 AM
(28-05-2017, 05:43 PM)Sara112 نوشته: ینی ممکنه وقت مصاحبه ای که بهتو میدن تا ده هفته بعد هم طول بکشه
سلام من خودم وقت برای نیمه دوم آگوست درخواست دادم و تقریبا می شه 10 هفته دیگه
اما چیزی که هست یعضی از دوستان گفتن با دریافت این پیام بعد از گذشت 10 روز هیچ وقتی براشون مشخص نشده
نقل قول  

آفلاین ARSHIDA MIR
**
نقل قول

29-05-2017, 09:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2017, 09:24 AM توسط ARSHIDA MIR.)
من درخواست وقت برای خودم و دختر 5 ساله ام بصورت توریستی دادم
کسانی که ویزا گرفتن لطفا تجربیاتشون رو در این زمینه بگن
در ضمن احتمال اینکه ویزا بدن و یا اینکه ریجکت کنن چقدره؟؟
نقل قول  

آفلاین Ardawan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-05-2017, 11:50 AM
(29-05-2017, 09:16 AM)ARSHIDA MIR نوشته: سلام من خودم وقت برای نیمه دوم آگوست درخواست دادم و تقریبا می شه 10 هفته دیگه
اما چیزی که هست یعضی از دوستان گفتن با دریافت این پیام بعد از گذشت 10 روز هیچ وقتی براشون مشخص نشده

سلام 
الان تمام سفارت ها برای فصل تابستان شلوغ هستند و طبیعتا دیر پاسخ میدهن
نمونه اش همین فرانسه که بعد حدود 40 روز وقت میده
البته هلند مثل فرانسه نیست که 40 روز طول بکشه ولی تا یک هفته ده روز صبر برای جواب سفارت هلند نرمال هست..
صبر کنید جواب میاد
اگر ایمیل رو درست فرستادید حتما میاد..
نقل قول  

آفلاین Ardawan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-05-2017, 12:01 PM
(04-04-2017, 04:18 PM)sima.imanian نوشته: سلام به همه من امروز ايميل وقت سفارت به دستم رسيد
PLEASE TAKE THIS CONFIRMATION LETTER WITH YOU TO THE VISA APPOINTMENT

Dear Sir/Madam,

You requested an appointment at the Consular Department of the Embassy of the Kingdom of The Netherlands in Tehran.
Your appointment is confirmed on:

03 July 2017 AT:

09:50     Imanian Sima    H37023144
09:50     Ahmadi Amir    I36663492
09:50     Ahmadi Paniz   H37022906

Due to the processing time of an application (a minimum of 15 days) and the available time slots in the appointment system your applications cannot be completed in time. Please be advised to postpone your trip to a later date.

This appointment is strictly personal and cannot be changed.

You are requested to arrive at the Embassy five minutes before the time of your appointment. If you arrive much earlier, you will be asked to return later. If, on the other hand, you arrive later than your appointment time, you might be asked to make a new appointment.

Upon your arrival at the Embassy the data in your passport will be verified with the data in the Embassy’s appointment list for that particular day. If the data match, you will be admitted to the Consular Department. If not, you will not be admitted and be asked to make an appointment with data, meaning names, passport number, etc., that match the data in your passport.  

For security reasons:
a.            no bags and cellular phones will be allowed on the Embassy compound;
b.            only applicants will be admitted to the indoor public waiting room of the Consular Department. Applicants of minor age can however be accompanied by one guardian.

If you have made an appointment for MVV, Dutch travel documents, consular statements, legalizations or any other consular business, please consult the Embassy’s website:

For passports:
http://iran.nlembassy.org/shared/products-and-services/products-and-services/passports-and-identity-cards/passports-and-identity-cards.html

For MVV
http://iran.nlembassy.org/shared/products-and-services/products-and-services/visa---long-stay-mvv

For any other consular business:
http://iran.nlembassy.org/shared/products-and-services

Kind regards,

Consular cluster (RA)

تونستم وقت بگيرم يكم دير هست ولي امده  يه سوالي داشتم و اونم اينه كه ايا بايد جوابي رو در پاسخ به اين ايميل مبني بر CONFIRM كردن اين وقت بايد بزنم يا نه؟
2- در مداركي كه ارائه مي كنم ايا علاوه بر پس انداز بايد گردش حساب ماهانه به مبلغ 15 ميليون تومان هم بايد داشته باشم يا خير؟
اگر كسي تجربه و يا راهنمايي خاصي در مورد مدارك براي گرفتن ويزا داره هم بهم بگه خوشحال ميشم
ممنون

سلام
جواب سوال اول ، خیر جوابی رو در پاسخ به ایمیل نمیخواد بدید..
2.سوال دوم خیلی داستان طولانی داره
هر چند متوجه نشدم نوع ویزا شما چیه
ولی 
شما باید گردش حساب بانکی سه ماه آخر رو ارائه بدید به سفارت
این گردش حساب باید بسته به شغلتون نرمال باشه و واقعی و البته خوب
یه سری اطلاعاتذ درمورد مدارک مورد نیاز  هست که در برد کنار درب سفارت هست
عکس گرفتم که اینجا لود کنم واسه همه ولی نشد لود بشه... Dodgy
نقل قول  

آفلاین ARSHIDA MIR
**
نقل قول

08-06-2017, 10:48 AM
سلام
هورررررررررررررررررررررا بالاخره جواب ایمیل منم اومد
برای 28 آگوست ساع 7:50 دقیقه صبح وقت دادن
از الان استرس گرفتم
حالا لطفا راهنمایی کنید مدارک چه چیزهایی ببرم
نقل قول  

آفلاین ARSHIDA MIR
**
نقل قول

10-06-2017, 08:54 AM
سلام روز بخیر
لطفا کسانی که وقت سفارت رو گرفتن و رفتن راهنمایی کنند چه مدارکی لازم هست اماده و ترجمه کنیم
و اینکه ترجمه ها باید مهردادگستری هم داشته باشه یا لازم نیست
نقل قول  

آفلاین Davoodms
**
نقل قول

10-06-2017, 10:22 AM
سلام دوستان. اینم تجربه منه

من یکشنبه گذشته 3 اردیبهشت واسه وقت به سفارت ایمیل زدم و چهارشنبه 6 اردیبهشت بهم ایمیل زدن که واسه پنجشنبه 7 اردیبهشت ساعت 7:40 وقت داده بودند.
تمامی مدارکم که همراهم بود و چندتا کپی هم داشتم. اون کسی هم که کارای من رو انجام میداد واقعا آدم خوب و کار راه اندازی بود اون پسر جوون کم مو.
من برای دریافت MVV با همسرم رفته بودم و اینکار هیچ هزینه ای نداره ولی ویزای شینگن برای هر نفر 60 یورو پول میگیرن. فقط هم یورو

چون من میخواستم ترجه شناسنامه خودم و همسرم و عقدنامه خودمون رو هم به تایید سفارت برسونیم مدارکم اصلیمون رو هم برده بودیم. همه جا میگن باید برای این موضوع وقت گرفت وگرنه کاری براتون انجام نمیدن. ولی من با اون بنده خدا صحبت کردم و گفتم که از مشهد میام و واقعا رفت و آمد برام سخته. اون بنده خدا هم کار رو برام انجام داد و بدون نوبت مدارک رو گرفت واسه تایید (البته اون روز واقعا خلون بود). هر مدرک میشد 25 یورو

در ضمن من جاهای مختلف خوندم که خیلی ها میگن واسه اقدام کردم برای ویزا باید حتما مدارک ترجمه شده مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو هم داشته باشه. ولی اصلا این موضوع صحت نداره. کاش میشد کسانی که اطلاع دقیق ندارن کارایی که خودشون کردن رو برای دیگران دیکته نکن.

تمامی مدارک من و همسرم فقط و فقط مهر دادگستری داشت. نه مهر وزارت امور خارجه داشت و نه مهر تایید سفارت هلند. کارهای ویزا هم انجام شد و هیچ مشکلی پیش نیومد. ایشالا که این مواردی که گفتم واسه بقیه مفید باشه و بدردتون بخوره

موفق باشد

[url=https://www.academiacafe.com/pf/editpost.php?pid=115375][/url]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »