عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی سوالات در مورد پورتفولیو یا آلبوم کار (Portfolio)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات در مورد پورتفولیو یا آلبوم کار (Portfolio)
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-05-2017, 08:25 PM
(02-05-2017, 12:12 PM)مهرانه نوشته: سلام سپاس ازمطالب مفید.
آیا مدارک نظام مهندسی رو که داریم رو در پورتفولیو بنویسیم؟ که مثلا پایه 1 یا 2 نظارت و اجرا یا طراحی رو دارم... به بهتر نشون دادن پورتفولیو کمک می‌کنه؟ و اگر بذاریم تحت چه عنوانی باید گذاشته بشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
پورتفولیو فقط نمونه کارهای طراحی شماست چه طراحی های دستی یا نرم افزاری و پروژه و ... و هرگونه مدرک گواهی و افتخار نامه جاش در رزومه شما هست.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین nimasc
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-08-2017, 12:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2017, 01:45 PM توسط nimasc.)
با سلام
من رشته شهرسازی هستم کسی هست راهنمایی کنه چه جیزهایی لازمه برای پورتفولیو و چجوری باید تهیه کرد؟؟ نمونه ای چیزی ازش موجود هس که بشه دید؟
نقل قول  

آفلاین Wstar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-08-2018, 01:30 PM
سلام
ی سوال از خدمتتون داشتم
اگر عکس ماکت کارهامون رو نداشته باشیم و کارهامون رو تری دی اش رو بذاریم کفایت میکنه؟ یا باید ماکت هم بسازم و عکسشونو در پرتفولیو بذارم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین yeganehabedi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-12-2018, 11:10 PM
سلام به همگی .
دوستان من قصد دارم برای فوق ادامه تحصیل بدم اما نمیدونم که با داشتن لیسانس شهرسازی چه چیزی میتونم برای فوق بخونم و از همه مهم تر چون نمیدونم چی انتخاب بکنم نمیدونم برم تو قسمت طراحی portofolioتحویل بدم یا برم تو قسمت برنامه ریزی شهری و مقاله بدم!!!
 همچنین مقاله ای که میخواهم اراِئه بدهممربوط به چه موضوعی بردارم که پذیرشم توی اون فوق بالا برود .شاید موضوع بررسی من تو لیسانس یه چیز باشه اما فوقم یه موضوعی باشه که تا به حال تحقیقی یا مقاله ای ندادم.
البته  میدونم که به علاقه خود فرد هست و این مسئله کاملا سلیقه ای هست اما بازار کار و غیره برای هر کدوم به چه صورتی هست ؟ جه جیزی نیازمند و مناسبه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین Farnazbanavand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2020, 05:27 PM
سلام
من دانشجوی ترم دو شهرسازی هستم و می‌خوام برای ارشد گرایش urban design رو انتخاب کنم
بیشتر دروس ما در ترم یک و دو جامعه شناسی شهر و اقتصاد و درکل از شاخه علوم انسانی بوده و یک درس بیان معماری هم داشتیم
من دو تا نرم افزار فوتوشاپ و اسکچ اپ رو یاد گرفتم ولی نمیدونم باید چه نمونه کاری در چه رابطه ای داشته باشم ؟ آیا کار شهرساز طراحی فضای سبز یا طراحی میدانه؟
میشه راهنماییم کنین پورتفولیو من باید در مورد چی باشه نمونه کاراش؟
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-08-2020, 11:50 PM
(17-08-2020, 05:27 PM)Farnazbanavand نوشته: سلام
من دانشجوی ترم دو شهرسازی هستم و می‌خوام برای ارشد گرایش urban design رو انتخاب کنم
بیشتر دروس ما در ترم یک و دو جامعه شناسی شهر و اقتصاد و درکل از شاخه علوم انسانی بوده و یک درس بیان معماری هم داشتیم
من دو تا نرم افزار فوتوشاپ و اسکچ اپ رو یاد گرفتم ولی نمیدونم باید چه نمونه کاری در چه رابطه ای داشته باشم ؟ آیا کار شهرساز طراحی فضای سبز یا طراحی میدانه؟
میشه راهنماییم کنین پورتفولیو من باید در مورد چی باشه نمونه کاراش؟

درود

لطفا توجه باشید که من شهرسازی نخوندم و رشته ام معماری بوده اما خب اگر درس شما به طراحی نزدیک باشه تقریبا البوم کار شما خلاصه ی از کارهای خوبتون خواهد بود. معیار برنده شدن هم شانس هست و هم محتوا که باید خیلی راحت و ساده جمع شده باشه (کتاب راجع بهش هست خواستید راهنمایی میکنم)
مثلا برای رشته شما این نمونه رو من از سایت ایشو پیدا کردم، بهتر از این هم هست که همه اش توی سایت آپلود شده: https://issuu.com/jordan.grimaldi/docs/g..._portfolio

وقتی شما از شهرسازی حرف میزنی یعنی داری راجع به مقیاس بزرگتری از یک ساختمان حرف میزنی. پس خیلی بحث گسترده ای هست. طراحی فضای سبز یک بحش کوچکی از این رشته هست. لطفا بگید چه دانشگاهی میخواهید برید تا بنا به تعریف اونجا بتونیم باهم هم فکری کنیم. فکر خودم اینه که شهرسازی بیشتر دروس تئوری داره و طراحی شاید اونقدر مهم نباشه درش (با تردید میگم)

ممنون
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 05:37 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی