عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا روادید کانادا درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین
آفلاین NegarNegar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-04-2017, 10:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-04-2017, 10:13 AM توسط NegarNegar.)
خیلی‌ از راهنمایتون ممنونم. به نظرتون اگه دانشگاه هایی که پارسال اقدام کردم ولی‌ پذیرش نشدم رو ننویسم میفهمن؟ میترسم بگن ۲ سال هم درگیرش بوده که حتما بیاد کانادا.
برای پر کردن فرم چند تا سوال دارم:
۱. خوابگاه نگرفتم ولی‌ با یه نفر که اونجا زندگی‌ می‌کنه در مورد این  موضوع صحبت کردم. گفتن چون خودشون اتاق به دانشجو اجاره میدن می‌تونن بهم نامه بدن. (توی قسمت  room and board هزینهٔ ۱ سال رو باید بنویسم؟)[عکس: d7b6_question1.png]

۲. من نصف پولم توی حسابی‌ به اسم خودمه و نصف دیگش توی حسابی‌ مشترک با پدرم هست.توی قسمت other بنویسم "Father" یا لازم نیست؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-04-2017, 11:07 AM
(05-04-2017, 10:12 AM)NegarNegar نوشته: خیلی‌ از راهنمایتون ممنونم. به نظرتون اگه دانشگاه هایی که پارسال اقدام کردم ولی‌ پذیرش نشدم رو ننویسم میفهمن؟ میترسم بگن ۲ سال هم درگیرش بوده که حتما بیاد کانادا.
برای پر کردن فرم چند تا سوال دارم:
۱. خوابگاه نگرفتم ولی‌ با یه نفر که اونجا زندگی‌ می‌کنه در مورد این  موضوع صحبت کردم. گفتن چون خودشون اتاق به دانشجو اجاره میدن می‌تونن بهم نامه بدن. (توی قسمت  room and board هزینهٔ ۱ سال رو باید بنویسم؟)[عکس: d7b6_question1.png]

۲. من نصف پولم توی حسابی‌ به اسم خودمه و نصف دیگش توی حسابی‌ مشترک با پدرم هست.توی قسمت other بنویسم "Father" یا لازم نیست؟

- پذیرش های قبلی تون برای سفارت اهمیتی ندارن... اعلامشون هم لازم نیست...

- بله... یک‌سال

- بنویسید parents
نقل قول  

آفلاین NegarNegar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-04-2017, 01:33 PM
بی‌نهایت ممنون از جوابتون.
به یکی‌ از دوستان فرموده بودید  text box توی pdf بزارن. منم همین مشکل رو دارم ولی‌ آیا ایراد  نمیگیرن که چرا سر خود چیزی توی فرم اضافه کردید؟
برای scan گذرنامه، هر صفحه ی گذرنامه توی یه صفحه از فایل پی‌دی‌اف گذشته بشه یا می‌شه هر ۲ صفحه رو تو یک page گذشت؟
ببخشید من خیلی‌ سوال می‌پرسم[عکس: smiley-embarassed.gif]
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-04-2017, 07:51 PM
(05-04-2017, 01:33 PM)NegarNegar نوشته: بی‌نهایت ممنون از جوابتون.
به یکی‌ از دوستان فرموده بودید  text box توی pdf بزارن. منم همین مشکل رو دارم ولی‌ آیا ایراد  نمیگیرن که چرا سر خود چیزی توی فرم اضافه کردید؟
برای scan گذرنامه، هر صفحه ی گذرنامه توی یه صفحه از فایل پی‌دی‌اف گذشته بشه یا می‌شه هر ۲ صفحه رو تو یک page گذشت؟
ببخشید من خیلی‌ سوال می‌پرسم[عکس: smiley-embarassed.gif]

- به فرمش بستگی داره... به فرم‌ هایی که باید validate بشن نمی تونین چیزی اضافه کنین...

- فرقی نداره...
نقل قول  

آفلاین Fairymaid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-04-2017, 01:59 PM
سلام،
آیا به نظر دوستانی که اقدام کردن در بخش LOE و استادی پلن در یکی دو جمله اشاره کنم به باقی پذیرش هام خوبه؟
از این لحاظ که من مثلا آمریکا رو با پذیرش خیلی تاپ و بورس خوب انتخاب نکردم تنها واسه خاطر اینکه اگه ویزا هم بگیرم شاید نتونم هر سال ایران برگردم و خانوادم رو ببینم. (حقیقتش به خاطر شرایط نا مطمئن آمریکا و ویزا فعلا می خوام کارهای کانادا رو انجام بدم)
این رو از دو لحاظ مد نظر دارم: 1. به صورت غیر مستقیم سوشال تای و وابستگی به خانواده رو ذکر می کنم. 2. به اینکه پذیرش های بیشتری هم از کانادا و آمریکا داشتم و تاکید رو این مورد که این برنامه خاص رو به فلان و فلان دلیل (که دقیقا ذکر کردم) انتخاب کردم. اینکه با برنامه ریزی انتخابم رو انجام دادم.
ممنونم بابت وقتی که برای پاسخگویی میزارید.
نقل قول  

آفلاین Shiva94
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-04-2017, 03:15 AM
سلام من میخوام در خواست ویزای دیدار بدم به صورت آنلاین میخواستم بدونم برای همسرم و پسرم جداگانه باید درخواست بدم یا توی همون فرم هایی که میاد هستش
نقل قول  

آفلاین Light106
**
نقل قول

07-05-2017, 07:43 PM
سلام،

در حال اقدام برای ویزای کانادا هستم و چندتا سوال دارم. ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید.

در فرم IMM1294E بخش مربوط به هزینه ها (NegarNegar یک عکس ازش گذاشته)، باید هزینه های مربوط به کل دوران تحصیل را نوشت؟ (من برای ارشد دو ساله پذیرش دارم). در نامه پذیرشم فاند وهزینه ها مربوط به یک سال را نوشته است.

من فول فاندم و در سال حدود30,000$ دریافت می کنم. باید دانشگاه را به عنوان شخصی که هزینه هام را پرداخت می کند معرفی کنم یا استاد را؟ من از طرف خانواده ام هم می توانم در حدود 10,000$ جمع کنم. این مبلغ را چطور باید وارد کنم؟

یک مورد دیگر، من تا به حال سفر خارجی نداشته ام و پاسپورتم را تازه برای اولین بار گرفته ام. این مساله مشکلی در ویزا گرفتن برای من ایجاد می کند؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-05-2017, 10:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2017, 10:44 PM توسط Matinking.)
(07-05-2017, 07:43 PM)Light106 نوشته: سلام،

در حال اقدام برای ویزای کانادا هستم و چندتا سوال دارم. ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید.

در فرم IMM1294E بخش مربوط به هزینه ها (NegarNegar یک عکس ازش گذاشته)، باید هزینه های مربوط به کل دوران تحصیل را نوشت؟ (من برای ارشد دو ساله پذیرش دارم). در نامه پذیرشم فاند وهزینه ها مربوط به یک سال را نوشته است.

من فول فاندم و در سال حدود30,000$ دریافت می کنم. باید دانشگاه را به عنوان شخصی که هزینه هام را پرداخت می کند معرفی کنم یا استاد را؟ من از طرف خانواده ام هم می توانم در حدود 10,000$ جمع کنم. این مبلغ را چطور باید وارد کنم؟

یک مورد دیگر، من تا به حال سفر خارجی نداشته ام و پاسپورتم را تازه برای اولین بار گرفته ام. این مساله مشکلی در ویزا گرفتن برای من ایجاد می کند؟

- هزینه های کل دوره رو بنویسید و برای مابه تفاوت اون رو با fund تون BS ارائه کنید...

- در فرم معمولا افراد یا خودشون یا خانواده رو به عنوان پرداخت کننده هزین ها معرفی می کنند و برحسب اون BS ارائه می کنند... نامه fund و مبلغش داستانی جدا هست که به مدارک اضافه میشه...

- خیر...
نقل قول  

آفلاین Light106
**
نقل قول

07-05-2017, 10:58 PM
(07-05-2017, 10:43 PM)Matinking نوشته: - هزینه های کل دوره رو بنویسید و برای مابه تفاوت اون رو با fund تون BS ارائه کنید...

- در فرم معمولا افراد یا خودشون یا خانواده رو به عنوان پرداخت کننده هزین ها معرفی می کنند و برحسب اون BS ارائه می کنند... نامه fund و مبلغش داستانی جدا هست که به مدارک اضافه میشه...

- خیر...

از راهنماییتون ممنونم

مشکل من این است که نمی توانم چنین BS تهیه کنم. حداکثر پولی که می توانم جور می کنم حدود 12000$ است در حالی که هزینه شهریه دانشگاه هر سال حدود 16800$ و هزینه زندگی و مسایل دیگر در حدود 14000$ در سال می شود و من هم در حدود 30000$ سالیانه به عنوان دستیار تحقیقاتی فاند می گیرم. در عمل فاند دانشگاه تمام هزینه های من را باید بپوشاند. با این تفاسیر اگر هزینه های یک سال را در فرم بنویسم مشکل ایجاد می شود؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-05-2017, 11:08 PM
(07-05-2017, 10:58 PM)Light106 نوشته: از راهنماییتون ممنونم

مشکل من این است که نمی توانم چنین BS تهیه کنم. حداکثر پولی که می توانم جور می کنم حدود 12000$ است در حالی که هزینه شهریه دانشگاه هر سال حدود 16800$ و هزینه زندگی و مسایل دیگر در حدود 14000$ در سال می شود و من هم در حدود 30000$ سالیانه به عنوان دستیار تحقیقاتی فاند می گیرم. در عمل فاند دانشگاه تمام هزینه های من را باید بپوشاند. با این تفاسیر اگر هزینه های یک سال را در فرم بنویسم مشکل ایجاد می شود؟

معمولا برای officer مهم هست که از تامین بودن شما در کل دوره مطمئن بشه... روی همین حساب افراد معمولا کل دوره رو می نویسن و ما به ازای اون BS ارائه می کنند...

به نظر من در شرایطی که شما دارید همون هزینه های کل دوره رو بنویسید... و در قسمت تامین هزینه های فرم گزینه others رو انتخاب کنید و دانشگاه و parents رو معرفی کنید... ولی BS 12000$ تون رو به مدارک الحاق و submit کنید...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »