عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-01-2012, 03:26 AM
دوستان مدتیه یک سوالی برای من بوجود آمده، شاید کمی ابتدایی باشه ولی گفتم ممکنه یک عده مثل من تعریف درستی از این اصطلاحات ندونند.

تعریف دقیق هرکدام از واژه ها و اصطلاحات فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و سایر کمک هزینه های تحصیلی در چیه؟
تفاوت اینها در چیه؟
.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-01-2012, 03:45 AM
(06-01-2012, 03:26 AM)Bahram نوشته: دوستان مدتیه یک سوالی برای من بوجود آمده، شاید کمی ابتدایی باشه ولی گفتم ممکنه یک عده مثل من تعریف درستی از این اصطلاحات ندونند.

تعریف دقیق هرکدام از واژه ها و اصطلاحات فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و سایر کمک هزینه های تحصیلی در چیه؟
تفاوت اینها در چیه؟
بهرام جان در ابتدا باید بگم که این لغات در وهله اول به کشور مورد نظر بستگی داره
ما به طور پیش فرض آمریکا رو در نظر میگیریم!
بورسیه لغت ترجمه شده به ازای تمام این لغات انگلیسی هست
فاند هم یه لغت کلیه که تقسیم بندی میشه به:
1.RA/TA
2.Scholarships and Fellowships
3.Loans
4.Awards
حالت اول رو که همه میشناسیم
حالت دوم و چهرام شباهت زیادی به هم دارن. اکثر به دانشجوهای مشغول تحصیل بر اساس میزان پیشرفت تحصیلی و مدارج دست یافته و ... یک سری کمک های نقدی و غیر نقدی در قالب این اسم ها داده میشود که در واقع برشگتی نداره
حالت دوم هم وامه که شما از دانشگاه میگیری و بنا به قرارداد باید بهشون پس بدی
پس در واقع میتونم بگم در اکثر کشورا این تاعریف یکیه ولی خوب کمی تفاوت داره مثلا تو استرالیا خوب کلا چیزی به نام تماس با اساتید و RA به اون معنای آمریکا وجود نداره ولی خوب استاد بر اساس پروپوزال شما از جاهای دیگه پول میگیره
Smile

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین yazdani24
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-01-2012, 08:39 PM
پس در واقع باید پول تحصیل رو خودمون بدیم //یا بعدا قسط بندی میشه ازمون میگیرن ؟/و تو کدوم یکی هزینه تحصیل کامل در میاد ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-01-2012, 09:29 AM
اگر شما وام تحصیلی بگیرید، بعد از اتمام تحصیلی باید وام رو به صورت قسطی پرداخت کنید، ولی اگر بورسیه بگیرید حالا چه به صورت RA/TA یا Fellowship یا Scholarship دیگه پول رو پس نخواهید داد و این مبالغ به شما پرداخت خواهد شد. این که کدوم یک از این‌ها هزینه کامل تحصیل رو می‌ده، خیلی بستگی به مقدار بورسیه داره نه نوع اون.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Mehravar
**
نقل قول

22-01-2013, 07:56 PM
(06-01-2012, 03:45 AM)amirhossein.gh نوشته: بهرام جان در ابتدا باید بگم که این لغات در وهله اول به کشور مورد نظر بستگی داره
ما به طور پیش فرض آمریکا رو در نظر میگیریم!
بورسیه لغت ترجمه شده به ازای تمام این لغات انگلیسی هست
فاند هم یه لغت کلیه که تقسیم بندی میشه به:
1.RA/TA
2.Scholarships and Fellowships
3.Loans
4.Awards
حالت اول رو که همه میشناسیم
حالت دوم و چهرام شباهت زیادی به هم دارن. اکثر به دانشجوهای مشغول تحصیل بر اساس میزان پیشرفت تحصیلی و مدارج دست یافته و ... یک سری کمک های نقدی و غیر نقدی در قالب این اسم ها داده میشود که در واقع برشگتی نداره
حالت دوم هم وامه که شما از دانشگاه میگیری و بنا به قرارداد باید بهشون پس بدی
پس در واقع میتونم بگم در اکثر کشورا این تاعریف یکیه ولی خوب کمی تفاوت داره مثلا تو استرالیا خوب کلا چیزی به نام تماس با اساتید و RA به اون معنای آمریکا وجود نداره ولی خوب استاد بر اساس پروپوزال شما از جاهای دیگه پول میگیره
Smile
من پذیرش گرفتم و در نامه پذیرشم قید شده که 3300 یورو اسکولارشیپ میگیرم حالا با توجه به اینکه شهریه رشته ام 7800 یورو هست میخواستم بدونم از همین ابتدا مبلغ اسکولارشیپو از شهریه کم میکنن و من باید 4500 تا واریز کنم یا اینکه باید الان کل شهریه رو بدم بعدن که رفتم اونجا 3300 تا بهم میدن؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-01-2013, 11:48 PM
(22-01-2013, 07:56 PM)Mehravar نوشته: من پذیرش گرفتم و در نامه پذیرشم قید شده که 3300 یورو اسکولارشیپ میگیرم حالا با توجه به اینکه شهریه رشته ام 7800 یورو هست میخواستم بدونم از همین ابتدا مبلغ اسکولارشیپو از شهریه کم میکنن و من باید 4500 تا واریز کنم یا اینکه باید الان کل شهریه رو بدم بعدن که رفتم اونجا 3300 تا بهم میدن؟
ممنون
این موضوع برای هر دانشگاه فرق میکنه ولی در اکثر مواقع شما باید همون تفاوت شهریه و اسکلارشیپ رو پرداخت کنین
حتما با ارسال یک ایمیل از مسولین بپرسید

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین smartjavad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-05-2014, 10:35 AM
سلام
اقا من یه سوال دارم
توی یکی از دانشگاهای معتبر رشته ی خودم- در واقع Wageningen University, Netherlands اکسپنس گرفتم...و استادی که مسئول یه فلوشیپه چیزای مثبتی بهم گفته- ولی گفته تصمیم نهایی رو یه بوردی میگیره که توی این ماه جلسشون برگزار میشه
الان من میترسم از استاد بپرسم که اقا این فلوشیپ توئیشن رو ویو میکنه یا نه!
ممنون میشم یکی از دوستان به لینکش یه نگاهی بندازه و راهنماییم کنه
http://www.wageningenur.nl/en/Benefactor...owship.htm
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-05-2014, 11:27 AM
در نامه ی فلوشیپی (اگر بگیرید) قید میشه که وضعیت چجوریه.البته نگفتید که چه مقطعی اقدام کردید ولی اگر دکترا باشه نگاهی به لینک زیر بندازید معلوم میشه

http://www.wageningenur.nl/en/Education-...ionFee.htm
(12-05-2014, 10:35 AM)'smartjavad' نوشته: سلام
اقا من یه سوال دارم
توی یکی از دانشگاهای معتبر رشته ی خودم- در واقع Wageningen University, Netherlands اکسپنس گرفتم...و استادی که مسئول یه فلوشیپه چیزای مثبتی بهم گفته- ولی گفته تصمیم نهایی رو یه بوردی میگیره که توی این ماه جلسشون برگزار میشه
الان من میترسم از استاد بپرسم که اقا این فلوشیپ توئیشن رو ویو میکنه یا نه!
ممنون میشم یکی از دوستان به لینکش یه نگاهی بندازه و راهنماییم کنه
http://www.wageningenur.nl/en/Benefactor...owship.htm

نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-07-2014, 02:34 PM
در مورد اسکولارشیپ هایی مثل لینک زیر ، آیا باید اول در دانشگاهی پذیرش داشته باشیم و سپس برای این اسکولارشیپ ها اقدام کرد؟
یا میشه اول اسکولارشیپ رو شرکت کرد و در صورت قبولی بدنبال اپلای باشیم؟؟
http://scholarship-positions.com/amelia-...014/07/25/

نقل قول  

آفلاین Mohammadsr
**
نقل قول

29-09-2014, 09:34 PM
ببخشید یه سؤال ابتدایی می شه لطفا بران توضیح بدید اصلا اسکلار شیپ چیه ؟ بعد اینکه فاند دقیقا چیه من می خواهم بدونم برای کشور کره جنوبی بخواهم فاند بگیرم باید چیکار کنم ؟ اصلا فاند یعنی چی ممنون می شم اینا رو برام توضیح بدین.
[/url][url=http://mehrsaviber.com/]مهرسا وایبر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »