عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین shadi1386
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2012, 02:23 AM
سلام

1- معدل لیسانس 14.14 و معدل فوق لیسانس 17.20

2-لیسانس علم و صنعت و فوق دانشگاه تهران- رشته فیزیک

3- IELTS = 7.5

4- مقاله ندارم

5- مقطع فوق یا ترجیحا دکتری
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

05-01-2012, 11:05 AM
(05-01-2012, 02:23 AM)shadi1386 نوشته: سلام

1- معدل لیسانس 14.14 و معدل فوق لیسانس 17.20

2-لیسانس علم و صنعت و فوق دانشگاه تهران- رشته فیزیک

3- IELTS = 7.5

4- مقاله ندارم

5- مقطع فوق یا ترجیحا دکتری
سلام

معدل لیسانستون پایین هست ولی معدل فوقتون خوبه. نمره IELTSتون هم خوبه. اگر واسه دکتری اقدام کنید که شانس پذیرشتون بالاتر میره البته بیشتر این گفته برای دانشگاه های خوب و متوسط صادقه چون دانشگاه های عالی کانادا همیشه متقاضیان قوی و خاص خودشون رو چه برای مقطع دکتری و چه فوق دارند. شما چون مقاله ندارید, برای بالا بردن شانستون بهتره در مورد زمینه کاری فوقتون با اساتید ارتباط بگیرید و این لازم هست که شما از زمینه های مشترک تحقیقاتی اساتید و خودتون (کار فوقتون رو می گم) اطلاع پیدا کنید و بعد شروع به برقراری ارتباط بکنبد. از دید من شما زمانی شانستون به نسبت بالا میره که بتونید نظر یک استاد رو جلب کنید.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

16-01-2012, 03:55 AM
سلام دوستان میشه نظر بدید وضعیت من جوریه؟

1 کارشناسی صنایع غذایی تبریز: 15.25

2 ارشد تبریز:16.70(با پایان نامه خواهد شد!)

3 .....2 مقاله isi ایمپکت بالا ولی اسم 4 ام از 6 نفر،ولی کاملا مرتبط با پایان نامه

4 ......1 مقاله isi دیگه اسم اول و یکی دیگه 4 ام انشاالله ساب میشه.....

5 الان ترم 3 ام دارم ایلتس میخونم..فکر کنم بتونم تا سال بعد(برا اپلای 2013) بتونم 6.5 بیارم

حالا نظرتون برا شانس من در کانادا چیه؟

و خواهشا بگید پیشنهاداتون چیه و تو این ی سال من چه کارای مثتبی میتونم انجام بدم؟

ممنونم

2
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-01-2012, 11:07 AM
(16-01-2012, 03:55 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان میشه نظر بدید وضعیت من جوریه؟

3 .....2 مقاله isi ایمپکت بالا ولی اسم 4 ام از 6 نفر،ولی کاملا مرتبط با پایان نامه

5 الان ترم 3 ام دارم ایلتس میخونم..فکر کنم بتونم تا سال بعد(برا اپلای 2013) بتونم 6.5 بیارم

و خواهشا بگید پیشنهاداتون چیه و تو این ی سال من چه کارای مثتبی میتونم انجام بدم؟

ممنونم

2
سلام دوست عزیز. به نظر من شرایط شما نسبتاً خوبه و می تونید شانس پذیرش و فاند در دانشگاه های متوسط و خوب رو داشته باشید.

اولاً سعی کنید آیلتس 7 رو بگیرید، چون ممکنه با آیلتس 6.5 بعضی از دانشگاه ها رو از دست بدید. ولی 7 تقریباً برای همه جا کافیه.

بعدش هم بهترین کار اینه که مقالاتتون رو اکسپت کنید و از تابستون هم شروع کنید به ایمیل زدن به استادا، چون برای کانادا پیدا کردن استاد خیلی مهمه و خیلی از دانشگاه ها بدون داشتن استاد شانس چندانی برای پذیرش در مقطع دکترا نخواهید داشت.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین ghainian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-01-2012, 01:13 PM
سلام
من فارغ التحصیل لیسانس کامپیوتر دانشگاه تهران هستم معدل لیسانسم 13.29 هست ومعدل فوقم (مجازی شهید بهشتی)هم 15.2 هستش یک مقاله دارم و آیتس 7هم دارم علاوه بر اون 3 سال سابقه کار تمام وقت و 1.5 سال هم سابقه کار نیمه وقت و پروژه ای دارم هدفم از اپلای کردن گرفتن اقامت کانادا هست .و برام فرقی نمیکنه تو چه دانشگاهی و چه مقطعی(دکتری یا فوق) اپلای کنم .میخواستم بگم برای چه دانشگاههایی شانس قبولی با فاند یا بدون فاند دارم.
ممنون
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-01-2012, 01:32 PM
(16-01-2012, 01:13 PM)ghainian نوشته: سلام
من فارغ التحصیل لیسانس کامپیوتر دانشگاه تهران هستم معدل لیسانسم 13.29 هست ومعدل فوقم (مجازی شهید بهشتی)هم 15.2 هستش یک مقاله دارم و آیتس 7هم دارم علاوه بر اون 3 سال سابقه کار تمام وقت و 1.5 سال هم سابقه کار نیمه وقت و پروژه ای دارم هدفم از اپلای کردن گرفتن اقامت کانادا هست .و برام فرقی نمیکنه تو چه دانشگاهی و چه مقطعی(دکتری یا فوق) اپلای کنم .میخواستم بگم برای چه دانشگاههایی شانس قبولی با فاند یا بدون فاند دارم.
ممنون
سلام دوست خوبم
راستش به نظرم شما اگه دوباره برای ارشد اقدام کنین شاید بهتر جواب بده
میتونین روی دانشگاههای متوسط به پایین کانادا فکر کنین البته یا بدون فاند یا پارشال فاند
ولی خوب همه چیز به خودتون بستگی داره
اگه بتونین برای ارشد تلاش کنین و رزومتون رو برای شال بعد قویتر کنین و دنبال استاد باشین خوب یه دفعه دیدین فاند کامل هم بهتون رسید !!
فقط تلاش شما مهمه و اینکه هیچ وقت دلزده نشین از مسیری که درش قدو برداشتین!
شاد و سربلند باشین

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-01-2012, 01:35 PM
(16-01-2012, 03:55 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان میشه نظر بدید وضعیت من جوریه؟

ممنونم

2
سلام اکبر جان
ما که خیلی با هم تا حالا در مورد خودتون صحبت کردیم
ولی خوب گفتم یه چند تا نکته ریز بگم:
نمره زبان اولیش هست . اگه بتونین به 7 برسونین عالیه.راستش منم فکر میکردم آمریکا همش 6.5 کافیه تا به یه دانشگاه رسیدم که 7 میخاست!
بعدش این که حالا به غیر از مقاله رزومتون رو پر و پیمون کنین. مدارک تخصصی حرفه ای . ریکام قوی . sop قوی و .... خیلی میتونه کمک کنه
به نظرم چون رشته شما شاید استاد براش کم باشه باید خودتون رو در مقابل اپلیکنت های چینی و هندی قویتر کنین تا شانستون بره بالا
به هر حال آرزوی موفقیت دارم برای شما

سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین ghainian
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-01-2012, 01:45 PM
(31-10-2011, 07:16 PM)reza158 نوشته: خیلی ممنون از راهنمایی شما، یادم رفت بگم 4 سال سابقه تدریس دانشگاه و یک ثبت اختراع هم دارم هم دارم، چقدرمیتونه تاثیر گذار باشه؟

(31-10-2011, 07:24 PM)Shahab نوشته: خوب میتونه شانس شما رو تو پذیرش از دانشگاه سری اول و دوم افزایش بده و معدل لیسانستو کم بودنشو نسبتا پوشش بده. به نظر من از دانشگاه های سری اول پذیرش فول فاند از چند تاییش بتونید بگیرید.
اما به نظر دانشگاهای سری سوم خیلی توش رقابت بالاست اپلای نکنید تا هم تو هزینه و هم تو وقتتون صرفه جویی شه.

(16-01-2012, 01:32 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام دوست خوبم
راستش به نظرم شما اگه دوباره برای ارشد اقدام کنین شاید بهتر جواب بده
میتونین روی دانشگاههای متوسط به پایین کانادا فکر کنین البته یا بدون فاند یا پارشال فاند
ولی خوب همه چیز به خودتون بستگی داره
اگه بتونین برای ارشد تلاش کنین و رزومتون رو برای شال بعد قویتر کنین و دنبال استاد باشین خوب یه دفعه دیدین فاند کامل هم بهتون رسید !!
فقط تلاش شما مهمه و اینکه هیچ وقت دلزده نشین از مسیری که درش قدو برداشتین!
شاد و سربلند باشین

ببخشید میشه اسم چند تا از این دانشگاهها رو بگین؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-01-2012, 01:53 PM
(16-01-2012, 01:45 PM)ghainian نوشته: ببخشید میشه اسم چند تا از این دانشگاهها رو بگین؟
Western Ontario
Concordia
Victoria
Manitoba
حالا بازم هست ولی متاسفانه تو ذهنم نیست
سرچ کنین و هم رنک این دانشگاهها که گفتم ( به خصوص کنکوردیا) ببین چه دانشگاههای دیگه ای هست؟
نقل قول  

آفلاین sami91
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-01-2012, 02:26 PM
سلام ممنون می شم اگه در مورد رزومه من هم نظر بدید
کارشناسی کامپیوتر گرایش نرم افزار معدل کارشناسی 37/16 از دانشگاه آزاد
کارشناس ارشد مدیریت دولتی با معدل 50/18 از دانشگاه آزاد
سطح زبانم در حد متوسط رو به بالاست
مقاله ای متاسفانه ندادم
می خواستم بدونم برای دکترا شانسی برای گرفتن فاند کامل از دانشگاه امریکا یا کانادا دارم ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 109 بعدی »