عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی دانمارک تحصیل در دانمارک پذیرش از دانمارک در مقطع PhD

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از دانمارک در مقطع PhD
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2017, 10:26 AM
(30-12-2016, 11:38 AM)Zori نوشته: ممنونم بابت پاسخ دوستان ،پس میتونم اینجوری نتیجه بگیرم که از الان با استاد میشه در ارتباط باشم برای گرفتن پوزیشن ! ؟
و اینکه میشه مختصرا توضیح بدین در مصاحبه معمولا چی پرسیده میشه به خاطر سطح زبانم میگم یک مقدار نگران اون مورد هستم

در دانشگاههای دانمارک همانطور که در پست های قبلی اشاره شده، علاوه بر تماس با استاد توصیه میشه لیست موقعیت خالی که با عنوان job vacancy / Position اشاره میشه رو هم بررسی کنید گاهی اوقات استاد به این بخش شما رو هدایت میکنه. بنابراین بهتره هر دو مورد رو در نظر بگیرید. در خصوص مصاحبه هم در مورد کارهایی که در گذشته در زمینه کاری و پژوهشی انجام دادید و اهداف و مواردی که قراره در اینده در رشته خودتون انجام بدهید توضیحاتی باید ارائه کنید که البته بهتره با بالابردن سطح زبانتون و دامنه تسلط روی مباحث رشته خودتون اماده باشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pegetive
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-02-2017, 12:50 PM
سلام. دوستان من واسه یه پوزیشن DTU اپلای کردم و یه ماه پیش مصاحبه موفقی داشتم. استاده به من گفت یه هفته بعد مصاحبه دومه و خیلی هم راضی بود. منم منتظر ایمیلش نشستم که دیدم نزد. منم پیگیری کردم ولی دیگه جواب نداد. هفته بعدش هم باز پیگیری کردم که یه auto reply اومد که من تا ده روز  رفتم سفر. الان یه هقته هست از سفرش برگشته و همچنان هیچ خبری نیست! 
تعجبم ازینه که خیلی از مصاحبه من راضی بود و گفت ما با شش نفر مصاحبه کردیم که از بینش تو به مرحله دوم میری ولی من هیچ follow-up ای دریافت نکردم. البته قرار بود مصاحبه دوم با سایر ریسرچر هاش باشه. سر استاده هم تا جایی که میدونم خیلی شلوغه. فول استاده.
میخواستم یکی به من بگه اینا اگه بخوان ریجکت کنن حداقل یه ایمیل میزنن؟؟ به نظرم این استاد خیلی غیر حرفه ای رفتارر  کرده . من واقعا سردرگم شدم و خیلی هم ناراحت. لطفا نظرتون رو بهم بگین.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

28-02-2017, 07:56 PM
(28-02-2017, 12:50 PM)pegetive نوشته: سلام. دوستان من واسه یه پوزیشن DTU اپلای کردم و یه ماه پیش مصاحبه موفقی داشتم. استاده به من گفت یه هفته بعد مصاحبه دومه و خیلی هم راضی بود. منم منتظر ایمیلش نشستم که دیدم نزد. منم پیگیری کردم ولی دیگه جواب نداد. هفته بعدش هم باز پیگیری کردم که یه auto reply اومد که من تا ده روز  رفتم سفر. الان یه هقته هست از سفرش برگشته و همچنان هیچ خبری نیست! 
تعجبم ازینه که خیلی از مصاحبه من راضی بود و گفت ما با شش نفر مصاحبه کردیم که از بینش تو به مرحله دوم میری ولی من هیچ follow-up ای دریافت نکردم. البته قرار بود مصاحبه دوم با سایر ریسرچر هاش باشه. سر استاده هم تا جایی که میدونم خیلی شلوغه. فول استاده.
میخواستم یکی به من بگه اینا اگه بخوان ریجکت کنن حداقل یه ایمیل میزنن؟؟ به نظرم این استاد خیلی غیر حرفه ای رفتارر  کرده . من واقعا سردرگم شدم و خیلی هم ناراحت. لطفا نظرتون رو بهم بگین.

به نظرم بهتره به دفترش یا منشی اش تماس بگیرید (تلفنی) برخی از اساتید برای اینکه مشغولیت شغلی بالایی دارن ممکنه برخی از ایمیل ها رو بدلیل متعدد بودن ناخواسته نبیینن. بنابراین بهتره تماس بگیرید و جویای مورد خودتون بشین
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pegetive
**
نقل قول

01-03-2017, 11:27 AM
(28-02-2017, 07:56 PM)Shihan نوشته: به نظرم بهتره به دفترش یا منشی اش تماس بگیرید (تلفنی) برخی از اساتید برای اینکه مشغولیت شغلی بالایی دارن ممکنه برخی از ایمیل ها رو بدلیل متعدد بودن ناخواسته نبیینن. بنابراین بهتره تماس بگیرید و جویای مورد خودتون بشین

ممنون از پاسختون دوست عزیز. من تاحالا به استادی تو خارج تماس نگرفتم یه جورایی رووم نمیشه. الان اگه بخوام زنگ بزنم کی باشه بهتره و اینکه چی بگم؟ اگه یه موفع تو اسکایپ آنلاین بشه اشکالی نداره باهاش همون موقع مکالمه تصویری داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-03-2017, 11:49 AM
(01-03-2017, 11:27 AM)pegetive نوشته: ممنون از پاسختون دوست عزیز. من تاحالا به استادی تو خارج تماس نگرفتم یه جورایی رووم نمیشه. الان اگه بخوام زنگ بزنم کی باشه بهتره و اینکه چی بگم؟ اگه یه موفع تو اسکایپ آنلاین بشه اشکالی نداره باهاش همون موقع مکالمه تصویری داشته باشم؟

به نظرم بهتره با در نظر گرفتن اختلاف ساعت اروپا و ایران و زمان حضور استاد که اساساً در وب سایت شخصی خود استاد قابل دریافت هست تماس بگیرید. هیچ اشکالی نداره. اگر انگلیسی تون خوب باشه چه بسا راحتتر مورد ارزیابی قرار بده.
نقل قول  

آفلاین pegetive
**
نقل قول

04-03-2017, 06:22 PM
دوستان من خوشبختانه به مصاحبه دوم دعوت شدم. قرار هست بقیه اعضای کمیته هم باشن. تو مصاحبه اول تقریبا از همه چیز از من پرسید. کسی اطلاع داره تو مصاحبه دوم قراره چی بپرسن؟ ممنونم
نقل قول  

آفلاین azi66
**
نقل قول

06-04-2017, 03:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2017, 03:56 AM توسط azi66.)
سلام..دوستان کسی از سیستم معدل دانشگاه dtu اطلاعی داره؟ ظاهرا یه فایل اکسلی هست که باید نمرات رو از 12  نمره وارد کرد مه سیستم 7 نمره ای بعش میگن..اما نمیدونم چجوری نمراتم رو از بیست به 12 تبدیل کنم. نسبت بگیرم؟؟ و اینکه دروس افتاده به چه صورت محاسبه میشه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
نقل قول  

آفلاین sangel
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2017, 04:58 AM
با سلام و خسته نباشید
معدل کارشناسی ام 13 و معدل ارشدم 15.38هستش. مهندسی شیمی خوندم.
مقاله isi ندارم.
مدرک زبان هم ندارم. فقط 12 سال سابقه کار در صنعت سیمان دارم.
با توجه به اینکه سابقه کاری ام به یکی از پوزیشن های دانشگاه DTUنزدیکه بنظرتون برای اپلای اقدام کنم یا کلا شانسی ندارم و بیخیال شم؟
مرسی بابت پاسخگویی
نقل قول  

آفلاین marava
**
نقل قول

23-09-2017, 12:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2017, 12:15 AM توسط marava.)
سلام وقت بخیر ممنون میشم در مورد سوالات من هم راهنمایی بقرمایید.
بنده فارغ التحصیل میکروب شناسی  پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (تیپ 2) با معدل 17.59 و کارشناسی علوم آزمایشگاهی از دانشگاه ارومیه با معدل 15.97   هستم. هر دو مقطعم سراسری بودم.
 7 سال سابقه کار با مدرک کارشناسی بعنوان مسول فنی دارم.
دوتا مقاله داخلی دارم 
یک مقاله isi  ساب میت با ایمپکت 2.5 که هنوز چاپ نشده.
دوتا پاب مد همکار بودم. 
یک طرح دارم.
 4 تا کنگره داخلی بین المللی هم پوستر دارم. 
متاسفانه امسال تو آزمون phd با اختلاف صدمی از دانشگاه تربیت مدرس محروم شدم.با توجه به اینکه فعلا نمره زبان ندارم،و پوزیشن های کاملا منطبق با فیلد کاریم را در موقعیت های دانشگاه دانمارک پیدا کردم، بنظر شما برا دکترا داخل مجددا وقت بذارم یا نه برا پذیرش از دانمارک شانسی دارم اقدام کنم؟ 
سوال دیگه ای که دارم چه مدت برا گرفتن کدرک زبان اکتفا میکنه؟با  توجه به اینکه من سطحم کاملا متوسط و تو آزمون mhle 59 شدم.
برای گرفتن فاند با این رزومه میتونم امیدوار باشم؟یا بهتره رزومم رو تقویت کنم؟
ممنون میشم تو این وضعیت راهنماییم کنید.

نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-09-2017, 11:17 AM
(23-09-2017, 12:06 AM)marava نوشته: سلام وقت بخیر ممنون میشم در مورد سوالات من هم راهنمایی بقرمایید.
بنده فارغ التحصیل میکروب شناسی  پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (تیپ 2) با معدل 17.59 و کارشناسی علوم آزمایشگاهی از دانشگاه ارومیه با معدل 15.97   هستم. هر دو مقطعم سراسری بودم.
 7 سال سابقه کار با مدرک کارشناسی بعنوان مسول فنی دارم.
دوتا مقاله داخلی دارم 
یک مقاله isi  ساب میت با ایمپکت 2.5 که هنوز چاپ نشده.
دوتا پاب مد همکار بودم. 
یک طرح دارم.
 4 تا کنگره داخلی بین المللی هم پوستر دارم. 
متاسفانه امسال تو آزمون phd با اختلاف صدمی از دانشگاه تربیت مدرس محروم شدم.با توجه به اینکه فعلا نمره زبان ندارم،و پوزیشن های کاملا منطبق با فیلد کاریم را در موقعیت های دانشگاه دانمارک پیدا کردم، بنظر شما برا دکترا داخل مجددا وقت بذارم یا نه برا پذیرش از دانمارک شانسی دارم اقدام کنم؟ 
سوال دیگه ای که دارم چه مدت برا گرفتن کدرک زبان اکتفا میکنه؟با  توجه به اینکه من سطحم کاملا متوسط و تو آزمون mhle 59 شدم.
برای گرفتن فاند با این رزومه میتونم امیدوار باشم؟یا بهتره رزومم رو تقویت کنم؟
ممنون میشم تو این وضعیت راهنماییم کنید.
دوست عزیز سلام

کسی نمیتونه به شما بگه برای دکتری داخل بخونید یا برای پذیرش اقدام کنید، چون این یک تصمیم کاملا شخصی هست و به عوامل مختلفی برمیگرده.
اما در مورد پوزیشنهایی که اشاره کردید: تا جایی که من اطلاع دارم معمولا requirement های اولیه هر پوزیشن رو هم، همونجا اعلام میکنن، به نظرم چک کنید و ببینید چه نمره ای اعلام شده و یه آزمایش تعیین سطح (TORFL یا IELTS) بدید تا بتونید زمان لازم رو برای رسیدن سطح فعلیتون به اون سطح رو براورد کنید. 
اما من مواردی دیدم که فرد تونسته به واسطه ی ارتباط خوب و تنگاتنگ با استادی که پوزیشن رو ارائه کرده و ثابت کردن مهارتها و توانایی آزمایشگاهیش در اون پوزیشن خاص، بدون نمره ی زبان و حتی بدون اینکه مدارک دانشگاهیش در دستش باشه، پذیرش بشه.
طبیعتا هر چه رزومه ی مناسب تری داشته باشید( شامل معدلها، تجربه ی آکادمیک و تحقیقاتی مشابه با یک زمینه ی تحقیقاتی، نمره ی آزمون زبان، مقاله و ...) شانس پذیرشتون نسبت به سایرین افزایش پیدا میکنه. 

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »