عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-01-2012, 12:05 AM
سلام بابک جان
ممکنه سوالم کمی ابتدایی به نظر برسه ولی خوب واقعا برای من سواله
راستش من که تازه میخام برای ارشد اقدام کنم خیلی برام جای سواله که کلا دکترا چه فرقی با ارشد داره و توش چه کارا انجام میشه و دقیق تر، دکترای آمریکا چه فرقی با جاهای دیگه داره؟
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنی
Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-01-2012, 12:10 AM
تفاوت مهم دکترا با ارشد در پروژه تحقیقاتی این دو هست. هدف دوره دکترا اینه که از شما یک محقق بسازه و روش تحقیق کردن و به روز نگه داشتن اطلاعات خودتون رو به شما یاد می‌ده. در برخی از کشورها فوق اصلا پروژه تحقیقاتی نداره یا اگر داشته باشه دفاع نداره، ولی پروژه دکترا باید یک کار کاملا جدید باشه و شما در پایان دوره از کارتون باید دفاع کنید و نشون بدید که این پروژه در حدی بوده که شما رو لایق دریافت درجه دکترا بکنه.

دکترای امریکا تفاوت اساسی با دکترا در کشورهای دیگه نداره. البته قوانین و جزئیات نحوه دریافت دکترا در کشورهای مختلف متفاوته، اما این تفاوت‌ها بنیادی نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

03-01-2012, 12:26 AM
بابک جان حالا تا هستی یه سوال دیگه هم ازت بپرستم Smile :
مثلا شما فرض کن استاد دانشگاهی: حالا میخای دانشجو بگیری . دانشجوی فوق میگیری یا دکترا؟ سوالم به خدا جدیه و برام مسالیه!!
ممنون
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-01-2012, 12:29 AM
استادهای دانشگاه اغلب ترجیح می‌دن که دانشجوی دکترا بگیرند، چون دانشجویان فوق اکثر مدتی که در دانشگاه هستند رو صرف گذروندن درس‌ها می‌کنند و وقت زیادی برای کارهای تحقیقاتی ندارند. استادها به دنبال گرفتن فاند و چاپ کردن مقاله هستند و از این جهت دانشجویان دکترا در اغلب مواقع بهتر از دانشجویان فوق عمل می‌کنند و فرصت انجام پروژه‌های بزرگ و نوشتن مقاله‌های خوب رو دارند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

03-01-2012, 12:32 AM
بابک جان من از یکی از دوستام شنیدم میگفت شما اگه تو دانشگاه رو به پایین آمریکا فوق بگیری بسیار ارجحیت داره نسبت به اینکه مثلا فوقت رو از یه دانشگاه
معتبر اروپا گرفته باشی. در ضمن خیلی از دوستانی که برای ارشد رفتن اروپا و الان برای دکترا دارن میرن آمریکا به شدت پیشنهاد میکنن که فوق هم تا حد امکان در آمریکا
باشع حتی در دانشگاه پایین
به نظرت حرف درسته و اگه شما حق انتخاب داشتی کدوم رو بر میداشتی؟؟
:]

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-01-2012, 12:36 AM
من شخصا هیچ وقت در اروپا زندگی نکردم و در دانشگاه‌های اروپا نبودم، اما سخته که قبول کنم یک دانشگاه پایین امریکایی بهتر از یک دانشگاه خوب اروپایی باشه. آیا شما می‌دونید که این دوستان شما از چه جهت می‌گفتند که دانشگاه امریکایی ارجحیت داره؟ آیا از نظر شرایط علمی می‌گفتند یا از نظر شرایط اجتماعی و زندگی؟

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

03-01-2012, 12:39 AM
از هر دو جهت :
میگفتن تو آمریکا دانشگاهت هر چقدر هم پایین باشه نسبت به خارج امریکا ارجحیت داره چون اونا سیستم خودشون رو ترجیح میدن و راحتتر میپذیرن و در نتیجه پذیرش راحتتر میشه
از نظر فرهنگی هم میگن که فرهنگ ما ایرانی ها با آمریکایی ها بیشتر مچه و چون زبانشون هم تا حدی بلدیم پس بهتره برامون
حالا نظرت به خصوص راجع یه اولی چیه؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-01-2012, 12:43 AM
تا اونجا که من می‌دونم این مساله درست نیست و دانشگاه‌های تاپ اروپایی کاملا به دانشگاه‌های پایین امریکایی ارجحیت دارند و در امریکا کاملا شناخته شده هستند. گرفتن مدرک فوق از یکی از این دانشگاه‌های اروپایی کار گرفتن پذیرش دکترا از امریکا رو برای شما خیلی راحت خواهد کرد.

از نظر فرهنگ و زبان و غیره قبول دارم که زندگی در امریکا راحت‌تره.

آفلاین ali_-_m
Banned
نقل قول

03-01-2012, 12:53 AM
سلام به بابک عزیز

می خواستم نظرتون رو در مورد شانس پذیرشم بدونم. این که برای حدود چه رنکی شانس Full Fund دارم.

لیسانس مهندسی برق خواجه نصیر - فارغ التحصیل - معدل 17.9
toefl = 109

gre : vrebal = 700
quant =800
a.w = 5
البته اینها تبدیل از مقیاس جدید به قدیم است.

1 مقاله ISI
از نظر recom هم مشکلی ندارم.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-01-2012, 11:02 AM
سلام علی جان
شرایط شما خیلی خوبه. شما شانس خوبی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های ۱ تا ۳۰ امریکا رو دارید.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 113 بعدی »

Topic locked