عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئیس تحصیل در سوئیس پذیرش در مقطع PhD در سوئیس

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در سوئیس
آفلاین miladlir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-09-2015, 04:30 PM
دانشگاه کارشناسی : عمران شهید چمران اهواز.......معدل 14(متاسفانه)
دانشگاه کارشناسی ارشد : علم و صنعت .......معدل 17.05
1 مقاله ISI دارم، 2 تا مقاله علمی چاپ شده در ژورنال های IACSIT و Res.J.Recent Sci. که اولی جز مقالات برتر اروپا تو سال 2013 بوده و دومی هم سال 2015 چاپ شده.
1 مقاله ISI دیگه هم دارم کار می کنم 
امتحان GRE رو 309 شدم که دوباره میخوام امتحان بدم و فک کنم 320 بتونم بشم
تافل رو هم 4 ماه دیگه امتحان میدم که اونم احتمالا بالای 100
2 تا ریکام خوب هم دارم که یکیش خیلی عالیه
به نرم افزارهای AUTOCAD و ABAQUS و CIVIL3D هم تسلط دارم.
به نظرتون شانسی برای EPFL یا ETH میتونم داشته باشم ؟
یه سوال دیگه اینکه سوئیس فقط ETH و EPFL رو برای دکترای عمران داره ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین rainbow trout
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-09-2015, 06:17 PM
(09-09-2015, 04:30 PM)miladlir نوشته: دانشگاه کارشناسی : عمران شهید چمران اهواز.......معدل 14(متاسفانه)
دانشگاه کارشناسی ارشد : علم و صنعت .......معدل 17.05
1 مقاله ISI دارم، 2 تا مقاله علمی چاپ شده در ژورنال های IACSIT و Res.J.Recent Sci. که اولی جز مقالات برتر اروپا تو سال 2013 بوده و دومی هم سال 2015 چاپ شده.
1 مقاله ISI دیگه هم دارم کار می کنم 
امتحان GRE رو 309 شدم که دوباره میخوام امتحان بدم و فک کنم 320 بتونم بشم
تافل رو هم 4 ماه دیگه امتحان میدم که اونم احتمالا بالای 100
2 تا ریکام خوب هم دارم که یکیش خیلی عالیه
به نرم افزارهای AUTOCAD و ABAQUS و CIVIL3D هم تسلط دارم.
به نظرتون شانسی برای EPFL یا ETH میتونم داشته باشم ؟
یه سوال دیگه اینکه سوئیس فقط ETH و EPFL رو برای دکترای عمران داره ؟
ممنون

تنها چیز  که شاید یکم نگرانتون کنه معدل پایین لیسانس هست.....اکثر دانشگاه ها GPA 3 دارن حداقل....
البته امید هست با فاکتورهای دیگه جبران شود
نقل قول  

آفلاین rezada
**
نقل قول

02-11-2015, 02:42 AM
1-رشته/مقطع : مهندسی انرژی  (متمرکز در انرژی خورشیدی)/ کارشناسی ارشد - مهندسی شیمی / کارشناسی
2-دانشگاه محل تحصیل : کارشناسی دانشگاه شریف/ کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
3-معدل کل : معدل کارشناسی 12.78 / معدل ارشد 17.53
4-نمره زبان : در حال خواندن - قبلا 92 شدم
5-تعداد مقالات : 1 مقاله کنفراس بین المللی / 3 مقاله کنفرانس داخلی / 4 مقاله سابمیت شده ISI/  دو 2 مقالهISI پابلیش شده/2 مقاله هم در دست تکمیل برای سابمیت
6- ترجمه کتاب در زمینه رشته خودم رو دارم.
7-ثبت اختراع داخلی و مراحل USPATENT در حال پیگیری و اجراس
لطفا میزان شانس من برای پذیرش و اقدامات لازم و پیشنهاداتتون رو بگید ممنون می شم. 
به نظرتون با توجه به اینکه EPFL رشته خاص من که انرژی رو داره ارجحیت دارم به دیگر اپلیکنتها؟ و اینکه معدل پایینم با مقالات جبران میشه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-11-2015, 06:39 PM
(02-11-2015, 02:42 AM)rezada نوشته: 1-رشته/مقطع : مهندسی انرژی  (متمرکز در انرژی خورشیدی)/ کارشناسی ارشد - مهندسی شیمی / کارشناسی
2-دانشگاه محل تحصیل : کارشناسی دانشگاه شریف/ کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
3-معدل کل : معدل کارشناسی 12.78 / معدل ارشد 17.53
4-نمره زبان : در حال خواندن - قبلا 92 شدم
5-تعداد مقالات : 1 مقاله کنفراس بین المللی / 3 مقاله کنفرانس داخلی / 4 مقاله سابمیت شده ISI/  دو 2 مقالهISI پابلیش شده/2 مقاله هم در دست تکمیل برای سابمیت
6- ترجمه کتاب در زمینه رشته خودم رو دارم.
7-ثبت اختراع داخلی و مراحل USPATENT در حال پیگیری و اجراس
لطفا میزان شانس من برای پذیرش و اقدامات لازم و پیشنهاداتتون رو بگید ممنون می شم. 
به نظرتون با توجه به اینکه EPFL رشته خاص من که انرژی رو داره ارجحیت دارم به دیگر اپلیکنتها؟ و اینکه معدل پایینم با مقالات جبران میشه؟

سلام

معدل دوره کارشناسی شمایی از background فرد در زمینه دانش پایه اون رو نمایش میده و در دانشگاه های top به شدت مورد توجه هست...
متاسفانه به نظر من بعید هست در مقابل applicant های بسیار قوی این دانشگاه که رزومه بسیاری خوبی هم دارند شانسی زیادی داشته باشید...
توصیه می کنم سعی کنید با اساتید در ارتباط باشید... در این مورد بدون نظر بسیار مثبت یک استاد، apply می تونه بی نتیجه باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
**
نقل قول

16-02-2016, 09:49 PM
با سلام و عرض ادب.
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد "حقوق خصوصی" هستم.
معدل لیسانسم 18/47
معدل ارشدم 18/30
3 تا مقاله داخلی دارم که تا چند ماه دیگه چاپ میشوند.
عضو سازمان استعدادهای درخشان وزارت علوم هستم.
1 سال سابقه کار آموزی وکالت و 9 جایزه در جشنواره های هنری.
لطفا فقط به دوستان مهندسی مشورت ندید و ما بچه های علوم انسانی مخصوصا "حقوق" که پر متقاضی ترین رشته جهان است را هم در یابید.

چند سوال داشتم:
1) با توجه به اینکه تا تابستان 2016 دفاع از پایان نامه ام طول میکشه، آیا امیدی هست برای پاییز 2016 یا زمستان پذیرش بگیرم برای دکترا؟؟ یا باید امیدم را بذارم برای سال 2017؟؟
2) آیا گرفتن فاند از دانشگاه های سوئیس، از طریق دانشگاست؟؟ یعنی بعد از پذیرش استاد و دانشکده شامل بورس میشویم یا مثا آلمان باید دنبال موسساتی بگردیم که بورسیه میکنند؟
3) با رزومه من آیا امیدی هست برای فاند؟ اگر هست، رشته های علوم انسانی در کدام دانشگاه ها بهتر بورس می دهند؟

با تشکر فراوان.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-02-2016, 11:06 PM
(16-02-2016, 09:49 PM)Reza.S-R نوشته: با سلام و عرض ادب.
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد "حقوق خصوصی" هستم.
معدل لیسانسم 18/47
معدل ارشدم 18/30
3 تا مقاله داخلی دارم که تا چند ماه دیگه چاپ میشوند.
عضو سازمان استعدادهای درخشان وزارت علوم هستم.
1 سال سابقه کار آموزی وکالت و 9 جایزه در جشنواره های هنری.
لطفا فقط به دوستان مهندسی مشورت ندید و ما بچه های علوم انسانی مخصوصا "حقوق" که پر متقاضی ترین رشته جهان است را هم در یابید.

چند سوال داشتم:
1) با توجه به اینکه تا تابستان 2016 دفاع از پایان نامه ام طول میکشه، آیا امیدی هست برای پاییز 2016 یا زمستان پذیرش بگیرم برای دکترا؟؟ یا باید امیدم را بذارم برای سال 2017؟؟
2) آیا گرفتن فاند از دانشگاه های سوئیس، از طریق دانشگاست؟؟ یعنی بعد از پذیرش استاد و دانشکده شامل بورس میشویم یا مثا آلمان باید دنبال موسساتی بگردیم که بورسیه میکنند؟
3) با رزومه من آیا امیدی هست برای فاند؟ اگر هست، رشته های علوم انسانی در کدام دانشگاه ها بهتر بورس می دهند؟

با تشکر فراوان.

سلام

1- زمانی برای Fall 2016 باقی نمونده... در بهترین حالت Spring 2017 رو پیش رو دارید... که چون خیلی از دانشگاه ها در این مقطع پذیرش کلی ندارند، شاید نهایتا کار به همون Fall 2017 ختم بشه...

2- به موسسه نیازی نیست... به طور کلی در سوئیس بدون داشتن پاسخ مثبت از استاد، apply ریسک خیلی بالایی خواهد داشت... باید سعی کنید اولا در دانشگاه هایی به دنبال position باشید که بیشترین coherency رو با background شما داشته باشن و به علاوه باید سعی کنید در ارتباط با اساتیذ کسی رو پیدا کنید که potential supervisor شما بشه... در این صوزت گام بسیار مهمی در راستای موفقیت برداشته ید... اگر استاد پیدا نکردید همه راه ها به روتون بسته نیست.. ولی apply کردن با ریسک عدم موفقیت آلایش پیدا می کنه...
در کل اگر برای phd بتونید position پیدا کنید "قطعا" funded خواهد بود...

3-اگر این  معدل ها از دانشگاه های معتبری اخذ شده باشند بله...
من تعریف program مرتبط در دانشگاه ژنو رو شنیده ام که از اینجا قابل بررسی هست... با یک search ساده قطعا کل برنامه های ممکن رو در اختیار خواهید داشت...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین nastaran1992
**
نقل قول

29-12-2016, 05:50 PM
(11-02-2012, 10:14 PM)amin_mb نوشته: با سلام مجدد خدمت دوستان!

نکات مفید در پذیرش دکتری از ETH

این دانشگاه تشکیل شده از گروه های تحقیقاتی فراوان که پروژه های جاری دانشگاه را انجام می دهند و پروژه های دکتری نیز زیر نظر این گروه ها (به جای دانشکده) تعریف می شود!

در این دانشگاه گروه های تحقیقاتی مختلف وبسایت های مخصوص خودشان را دارند و هر یک، پوزیشن های خالی مربوطه را در صفحات Vacancies و یا Open Positions اعلام می کنند! در صورت باز شدن پوزیشنی، شما باید مدارک را برای استاد مربوطه ارسال کنید و در زمان کوتاهی پاسخ استاد را دریافت خواهید کرد!

البته یک سری گروه های تحقیقاتی هستند که در طول سال پیوسته مدارک را دریافت می کنند و در مورد پذیرش تصمیم گیری می کنند!. منظورم اینه که نیازی به بازشدن پوزیشن نیست! گروه مهندسی کنترل اتوماتیک این دانشگاه جزو این دسته هست!

در این دانشگاه بر خلاف دانشگاه EPFL، نیازی به دریافت پذیرش اولیه از کمیته تحصیلات تکمیلی نیست!

مرتبط بودن رشته تحصیلی با پوزیشن باز شده، مقالات با کیفیت متناسب با پوزیشن، معدل بالا فاکتورهای اصلی در گرفتن پذیرش دکتری از این دانشگاه می باشند!

تجربه ای که شخصا بهش رسیدم اینه که اگر مدارکتان را برایشان با پست ارسال بکنید تاثیر بهتر و مفیدتری در بررسی مدارک توسط گروه مورد نظر خواهد داشت تا اینکه
بهشان ایمیل کنید!

موفق و موید باشید!

ممنون بابت پست مفیدتون فقط من یک قسمت رو متوجه نشدم
توی این دانشگاه لازم نیس اول از یه استاد اوکی بگیریم بعد اپلای کنیم؟؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-12-2016, 04:07 AM
(29-12-2016, 05:50 PM)nastaran1992 نوشته: ممنون بابت پست مفیدتون فقط من یک قسمت رو متوجه نشدم
توی این دانشگاه لازم نیس اول از یه استاد اوکی بگیریم بعد اپلای کنیم؟؟؟
ممنون

معمولا تلاش برای تماس بالقوه با اساتید حتی در دانشگاه هایی مثل ETH می تونه پیش از apply رسمی می تونه امتیازاتی داشته باشه...
مثلا حالتی رو فرض کنید که استاد مورد نظر کلا با background فرد مشکل داشته باشه (و اونو از اساس حائز شرایط لازم برای اون position ندونه)...
در این حالت شاید در تماس های پیش از apply این رو عنوان کنه و فرد دیگه نیفته در پروسه هزینه و زمان بر apply و نهایتا بعد از هفته ها فقط خبر reject به دستش برسه...
نقل قول  

آفلاین nastaran1992
**
نقل قول

30-12-2016, 10:37 AM
(30-12-2016, 04:07 AM)Matinking نوشته: معمولا تلاش برای تماس بالقوه با اساتید حتی در دانشگاه هایی مثل ETH می تونه پیش از apply رسمی می تونه امتیازاتی داشته باشه...
مثلا حالتی رو فرض کنید که استاد مورد نظر کلا با background فرد مشکل داشته باشه (و اونو از اساس حائز شرایط لازم برای اون position ندونه)...
در این حالت شاید در تماس های پیش از apply این رو عنوان کنه و فرد دیگه نیفته در پروسه هزینه و زمان بر apply و نهایتا بعد از هفته ها فقط خبر reject به دستش برسه...

بله درسته . خیلی ممنون بابت توضیح
راستش این دانشگاه اسمش توی لیست دانشگاه های مورد تایید ایران نیس چرا؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

30-12-2016, 11:24 AM
(30-12-2016, 10:37 AM)nastaran1992 نوشته: بله درسته . خیلی ممنون بابت توضیح
راستش این دانشگاه اسمش توی لیست دانشگاه های مورد تایید ایران نیس چرا؟؟؟

این دانشگاه بین رشته های مهندسی، top 10 دنیاست...
حتما درست لیست رو‌ بررسی نکردید...
ETH Zurich
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »