عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته عمران در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته عمران در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا
آفلاین mehran۱۲۳۴
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2016, 12:43 PM
میشه راهنمایی بفرمایید من فقط برای کانادا میخوام اقدام کنم چه نمره از ایلس نیاز هست(بعنی نمره۷/۵کمه) در ضمن من یک مقاله isiهم دارم و اللن مشکل من در معدل دانشگاهمه-در ضمن من حدود ۴سال فعالیت رزومه در صنعت ساختمان دارم نمیتونم کار بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-12-2016, 03:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2016, 03:28 PM توسط PeymanSa.)
(10-12-2016, 12:43 PM)mehran۱۲۳۴ نوشته: میشه راهنمایی بفرمایید من فقط برای کانادا میخوام اقدام کنم چه نمره از ایلس نیاز هست(بعنی نمره۷/۵کمه) در ضمن من یک مقاله isiهم دارم و اللن مشکل من در معدل دانشگاهمه-در ضمن من حدود ۴سال فعالیت رزومه در صنعت ساختمان دارم نمیتونم کار بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

بله مشکلتون معدله چونکه کانادا رو مینیمم معدل حساسه..داشتن مقاله میتونه در جلب نظر سوپروایزر کمک کنه ..سابقه ی کاری تاثیر تعیین کننده ای در پذیرش تحصیلی نداره مگر در علوم زیستی و آزمایشگاهی که دلالت بر تسلط شما در روش های آزمایشگاهی باشه...نمره ی آیلتستون که عالیه و کم که نیست ،تقریبا دست نایافتنیه برای خیلیا اما باید بگم من خودم هم شرایط تقریبا مشابه شما رو داشتم (مقاله نداشتم البته)...و کانادا برام جواب نداد../در هر صورت اینا نظر منه...اگر دوستانی هستند که میتونن نظرات دیگه ای هم بدن،بررسی کنید نظراتو و در نهایت خودتون تصمیم نهایی رو بگیرین...موفق باشید
نقل قول  

آفلاین mehran۱۲۳۴
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2016, 05:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2016, 05:33 PM توسط mehran۱۲۳۴.)
میشه بدونم حداقل چه معدلی رو دانشگاه های کانادا میخواد برای ویزای تحصیلی !!!!
و این که هیچ کدوم از دانشگاه های کانادا به من ویزای تحصیلی نمیدن!!!
و گزینه دومم اگه المان باشه به نظر شما خوبه یا نه!!!
ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-12-2016, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2016, 08:11 PM توسط PeymanSa.)
(10-12-2016, 05:30 PM)mehran۱۲۳۴ نوشته: میشه بدونم حداقل چه معدلی رو دانشگاه های کانادا میخواد برای ویزای تحصیلی !!!!
و این که هیچ کدوم از دانشگاه های کانادا به من ویزای تحصیلی نمیدن!!!
و گزینه دومم اگه المان باشه به نظر شما خوبه یا نه!!!
ممنون از لطفتون

عزیزم ویزا رو که دانشگاه نمیده ..سفارت میده !! دانشگاه پذیرش میده و سپس شما با اون نامه ی پذیرش میرید سفارت که ویزا بگیرید...اما در مورد حداقل معدل،مینیمم هر دانشگاهی ممکنه با یکی دیگه فرق کنه اما مشخصا شما B تو مقیاس north american  رو بخواهید در نظر بگیرید که بیشتر جاها روش تاکید دارند، 14 نمیتونه باشه (16 فکر میکنم بشه گفت)...باز هم اگر تصمیم به مکاتبه و پیگیری برای کانادا دارید،صرفا رو دانشگاه های رنک متوسط به اونطرف برنامه ریزی کنید و وقت و پولتون رو برای دانشگاه های تاپ تلف نکنید ! برای آلمان من دقیق اطلاعات ندارم....اما به نسبت کانادا،گزینه ی منطقی تری هست قطعا برای کیس شما...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2