عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا ریجکت ویزای شنگن ایتالیا

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت ویزای شنگن ایتالیا
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2016, 01:23 AM
(11-10-2016, 03:28 PM)Tooraj نوشته: سلام.من برای اولین بار برای مسافرت خارج از کشور وبرای  شرکت در نمایشگاه ساختمان بولونیا ایتالیا از طریق آژانس کاریز وژیوار اقدام کردم تمام مدارک درخواستی مانند پروانه پایه یک مهندسی وسند ملکی وسپرده بلند مدت بانکی و شناسنامه همسر و فرزندش را ارایه دادم.ف قط هم خودم می خواستم بروم.ولی در کمال ناباروری ویزای من صادر نشد.لطفا دوستان راهنمایی کنند که دلایل چه می تونسته باشه ودر حال حاضر چکار کنم.دلیل ریجکت شدن عدم ارایه اطلاعات موثق وتوجیه مسافرت (بند۸)نامه صادره سفارت ایتالیا است.از دوستان راهنمایی کننده تشکر میکنم.

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
اگر درآمد خوب داشته باشید و سابقه کار طولانی در شرکت معتبر، این تصمیم‌شان عجیب است. البته بستگی به اعتبار نمایشگاه مربوطه هم دارد و این که چقدر مرسوم باشد برای چنین نمایشگاهی ویزا صادر شده باشد. می‌توانید اعتراض کنید و البته معمولا اعتراض‌ها نتیجه‌ای ندارد مگر اینه که مشکل مربوط را رفع کنید. مثلا اطلاعات دقیق‌تری از نمایشگاه بدهید و حضور خود برای شرکت در نمایشگاه را موجه‌تر جلوه بدهید (مثلا این که زمینه کاری‌تان است و ...)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین olraxid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-11-2016, 02:52 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
من عادل هستم 33 سال سن دارم .تصمیم گرفتم برای ایام عید به ایتالیا سفر کنم . رزومه مالی خوبی دارم . ماهی شصت میلیون تومن حقوق به کارکنان پرداخت میکنم . دارای سند های ملکی متعدد هستم . سوالی که برای من به وجودآمده این هست که تصمیم به سفر خانوادگی دارم .همسر بنده خانه دار هست و رزومه خاصی نداره . دارای یک فرزند چهار ساله هم هستم .با تحقیقی که از دوستان و فروم ها به عمل آوردم متوجه شدم به خانواده ها به دلایل مشخص به راحتی ویزا نمیدن و من و همسرم هیچکدوم ویزای شنگن از قبل نداشتیم.
خواستم دوستان بزرگوار راهنمایی کنند آیا من اقدام به درخواست بکنم ؟ و اگه مدارک جداگانه بررسی بشن همسر بنده با توجه به اطلاعاتی که عرض کردم احتمال گرفتن ویزا دارن؟
و یه سوال که برای همه سنین باید درخواست ویزا پر بشه؟ منظورم پسر چهار سالم ست . و پسرم هم باید در وقت مصاحبه حضور داشته باشه یا نه 
متشکرم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

19-11-2016, 03:23 PM
(19-11-2016, 02:52 PM)olraxid نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
من عادل هستم 33 سال سن دارم .تصمیم گرفتم برای ایام عید به ایتالیا سفر کنم . رزومه مالی خوبی دارم . ماهی شصت میلیون تومن حقوق به کارکنان پرداخت میکنم . دارای سند های ملکی متعدد هستم . سوالی که برای من به وجودآمده این هست که تصمیم به سفر خانوادگی دارم .همسر بنده خانه دار هست و رزومه خاصی نداره . دارای یک فرزند چهار ساله هم هستم .با تحقیقی که از دوستان و فروم ها به عمل آوردم متوجه شدم به خانواده ها به دلایل مشخص به راحتی ویزا نمیدن و من و همسرم هیچکدوم ویزای شنگن از قبل نداشتیم.
خواستم دوستان بزرگوار راهنمایی کنند آیا من اقدام به درخواست بکنم ؟ و اگه مدارک جداگانه بررسی بشن همسر بنده با توجه به اطلاعاتی که عرض کردم احتمال گرفتن ویزا دارن؟
و یه سوال که برای همه سنین باید درخواست ویزا پر بشه؟ منظورم پسر چهار سالم ست . و پسرم هم باید در وقت مصاحبه حضور داشته باشه یا نه 
متشکرم

با توضیحاتی که فرمودید خانوادگی اقدام بکنید عملا شانسی نخواهید داشت...

ولی اگر خیلی مصر هستید شانستون رو امتحان کنید توصیه می کنم بلیت رفت و "برگشت" برای همه اعضا و رزرو هتل رو حتما در زمان اقدام تهیه کرده باشید تا جایی که میشه سفرتون رو واقعا تفریحی جلوه بدید...
نقل قول  

آفلاین olraxid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-11-2016, 11:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2016, 11:37 AM توسط olraxid.)
بسیار متشکرم از پاسخگویی شما 
با احتساب مسایلی که مطرح شد اگه بتونم فرزندم رو در ایران پیش یکی از آشنایان بگذارم آیا گزینه تشکیک در عدم ترک خاک کشور های حوزه شنگن توسط کشور صادر کننده رفع  خواهد شد؟ 
و بحث دیگه اینکه یکی از آژانس های معتبر تهران به بنده گفتن ما در سفارت آشنای قوی و سپرده سنگین داریم با پرداخت هزینه ویزا تقریبا دو نیم میلیون برای هر نفر به صورت تضمینی برایتان ویزا میگیریم( با همون شرایطی که قبلا برای شما هم توضیح دادم) آیا این قضیه صحت دارد و همچنین چیزی عملا ممکن خواهد بود؟
شاد و پیروز باشید
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-11-2016, 08:19 PM
(22-11-2016, 11:36 AM)olraxid نوشته: بسیار متشکرم از پاسخگویی شما 
با احتساب مسایلی که مطرح شد اگه بتونم فرزندم رو در ایران پیش یکی از آشنایان بگذارم آیا گزینه تشکیک در عدم ترک خاک کشور های حوزه شنگن توسط کشور صادر کننده رفع  خواهد شد؟ 
و بحث دیگه اینکه یکی از آژانس های معتبر تهران به بنده گفتن ما در سفارت آشنای قوی و سپرده سنگین داریم با پرداخت هزینه ویزا تقریبا دو نیم میلیون برای هر نفر به صورت تضمینی برایتان ویزا میگیریم( با همون شرایطی که قبلا برای شما هم توضیح دادم) آیا این قضیه صحت دارد و همچنین چیزی عملا ممکن خواهد بود؟
شاد و پیروز باشید

درود بر شما
این بستگی به نظر سفارت دارد و نمیتوان قطعی گفت. اگر همسر و فرزند شما می‌ماندند احتمال ویزا گرفتن خیلی بالاتر می‌رفت.

در خصوص آن آژانس و آشنا داشتن در سفارت، زیاد به این مسائل نمی‌شود و نباید اعتماد کرد. متاسفانه در سفارت‌های کشورهای اروپایی در ایران بارها مسائلی این‌چنینی مطرح شده اما عملا ریسک این موضوع با خودتان است.
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-11-2016, 04:55 PM
(19-11-2016, 02:52 PM)olraxid نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
متشکرم
سلام
اگر خواستید اقدام کنید از طریق آژانس معتبر باشه. شانس گرفتن ویزا با تور از آژانس در کل بیشتره.
خود من سابقه ریجکت ایتالیا 5 سال پیش داشتنم و امسال ویزای شنگن رو  به همراه همسرم گرفتیم. البته مدارک مالی امسال خیلی قوی تر شده بود و نمی دونم واقعا تاثیر آژانس بود یا قوی تر شدن پرونده خود ما.
البته آژانس های خوب در سفارت کانتکت هایی دارن ولی بحث تضمین انحرافیه. تصمیم با سفارته. نهایتا به شما در صورت ریجکت شدن مقداری از پول رو بر می گردونن.
خیلی خودتون رو درگیر نکنید خطی نیست. فامیل من پارسال به همراه خانم و فرزند، ویزا رو گرفتن در حالیکه سابقه سفر خوبی نداشتن. موردی هم بوده که با داشتن تعداد سفرهای خارجی زیاد و اسناد مالی بهتر ویزا نگرفتن.
نقل قول  

آفلاین ns4098
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-01-2017, 12:40 PM
سلام
من هفته پیش وقته سفارت داشتم برای ویزای توریستی مدارکم به شرح زیر بود

1-معرفی نامه از اداره دولتی(وزارت نفت) با سابقه استخدام رسمی 3 سال و ترجمه کارت پرسنلی، ابلاغ استخدام رسمی
2-تمکن مالی 100 میلیون تومن و گردش 3 ماهه حساب 
3-متاهلم و فقط برایه خودم اقدام کردم
4- سند منزل 3 دانگ(3 دانگ هم به نامه همسرم هست)
5-رزرو بلیط آلیتالیا و هتل (12 روز در 3 شهر)
6-سابقه سفر به دبی و ترکیه

سوال
از من هیچ مصاحبه ای نشد فقط مدارک رو تحویل گرفتن برا بقیه هم همینطوره؟؟؟
ممکنه ریجکت شم؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین mehjam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-01-2017, 08:52 PM
سلام
من دوبار در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۲ شینگن داشتم و خانمم یکبار ۲۰۱۲
چند تا شرکت دارم
مانده حساب معمولی و یه دونه سند دارم
الان یک کوچولو به ما اضافه شده
با آژانس اقدام کردیم
شانسمون چقدره؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-01-2017, 03:34 AM
(25-01-2017, 08:52 PM)mehjam نوشته: سلام
من دوبار در سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۲ شینگن داشتم و خانمم یکبار ۲۰۱۲
چند تا شرکت دارم
مانده حساب معمولی و یه دونه سند دارم
الان یک کوچولو به ما اضافه شده
با آژانس اقدام کردیم
شانسمون چقدره؟

درود
بهتره مانده حساب در حد 50 میلیون باشه.
احتمال می‌دم که مثلا به خود شما ویزا بدهند و به دیگران نه.
اگر به همه ویزا بدهند شانس آورده‌اید، چون ویزاهای کل خانواده را خیلی سخت‌گیری می‌کنند.
نقل قول  

آفلاین m.shafiezade
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-04-2017, 03:29 AM
سلام
من به اتفاق همسرم و پسر دو ساله ام و همراه با 2 تا از دوستامون بهمن ماه 1395 از طریق یه آژانس اقدام به گرفتن ویزای توریستی ایتالیا کردیم. البته تور 11 روزه اروپا بود. سفارت ایتالیا در کمال ناباوری ویزای شنگن 5 روزه به ما داد. ولی دوستامون 15 روزه گرفتن. به هر طریقی بود ما اون سفر را رفتیم (ایتالیا ورود و خروج از فرانسه) ولی بخاطر زمان محدود سفر تصمیم گرفتیم مجدد درخواست ویزای شنگن از سفارت ایتالیا بدیم.
شرایط ما:
100 تومن پول به حساب همسرم هست
سند منزل به نام همسرم
همسرم شاغل در ارگان نیمه دولتی هست و نیروی پیمانکار هست
خودم پروانه کسب مغازه دارم و همچنین یه شرکت که مدیر عاملش منم ولی بیمه مربوط به پروانه کسب و شرکت واسه خودم ندارم
پول به حساب من نیست ولی دسته چک شرکت که به نام من و همسرم هست گردش حساب سالیانه بالایی داشته

با این شرایط:
برای کاهش هزینه ها آیا ما خودمون اقدام کنیم با سابقه شنگن 5 روزه آیا امکانش هست ویزای توریستی 15 روزه و یا بیشتر به ما بدهند؟
و یا اینکه از آژانس اقدام کنیم؟؟
ممنون میشم جواب بدین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »