عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
ارسال مقاله بدون اطلاع دادن به استاد

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال مقاله بدون اطلاع دادن به استاد
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-07-2012, 09:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-07-2012, 10:37 PM توسط m.ost.)
(04-07-2012, 08:50 PM)lidoma نوشته: سلام به دوستان
استاد راهنمای من وقت کافی برای فرستادن مقاله نداره اصلان پیگیر هم نیست من میتونم الان خودم مسئول مکاتبه باشم و این مقاله رو به ژورنالها بفرستم و در صورت پذیرفته شدن اسم اونو به عنوان مسئول مکاتبه بفرستم ؟آیا قبول می کنند؟
سلام
ایشون در جریان نوشتن و فرستادن مقاله نیستن؟ یا در جریان هستن و وقت ندارن؟
اینکه خود دانشجو مسئول مکاتبات باشه و اسم استاد راهنما رو به عنوان مسئول مکاتبه بفرسته ممکنه. مثلا در دانشگاه ما اجباری بود که استاد راهنما مسئول مکاتبه باشه. ولی استاد راهنمای من وقت نداشت. بنابراین من از اولش اسم ایشون رو به عنوان مسئول مکاتبه دادم ولی تمام مراحل رو خودم انجام دادم و ایشون عملا هیچ کاری نکرد.(ایشون کاملا درجریان بودن)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-07-2012, 10:32 PM
دقیقا همین مورد در مورد من تکرار شد، یعنی استاد راهنما وقت نداشت برای مقاله، من خودم دو مقاله کار کردم ولی با این تفاوت که به استاد گفتم و استاد قبول کرد که مسئول مکاتبه و اسم اول هر دو مقاله من باشم. به نظر من با استادت هماهنگ کن دوست من.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین lidoma
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2012, 11:13 PM
استاد راهنمای من قبول نمیکنه که من مسئول مکاتبه باشم حالا منم قصد ندارم که اسم من تو مقاله به عنوان corresponding درج شه لذا میخواستم بدونم این امکان رو ژورنالها مهیا میکنند که من مکاتبات انجام بدم و در مرحله اخر که accept میشه اسم استادم به عنوان corresponding ذکر شه یا نه در مرحله آخر هم اسم من به عنوان correspondingنوشته میشه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-07-2012, 11:34 PM
(04-07-2012, 11:13 PM)lidoma نوشته: استاد راهنمای من قبول نمیکنه که من مسئول مکاتبه باشم حالا منم قصد ندارم که اسم من تو مقاله به عنوان corresponding درج شه لذا میخواستم بدونم این امکان رو ژورنالها مهیا میکنند که من مکاتبات انجام بدم و در مرحله اخر که accept میشه اسم استادم به عنوان corresponding ذکر شه یا نه در مرحله آخر هم اسم من به عنوان correspondingنوشته میشه
دوست من، به نظر من بهترین و دقیق راه اینه که شما به ژورنال ایمیل بزنی و این موردت رو باهاشون در میون بگذاری و توضیح بدی، فکر کنم قبول کنند (البته بستگی به ژورنال و شناخت ژورنال از افرادی که در مقاله همکار هستند هم دارد، یعنی استادتون اگر در اون ژورنال شناخته شده باشه، احتمال پذیرفته شدن شرایط شما زیادتر خواهد بود)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-07-2012, 04:09 PM
(04-07-2012, 11:13 PM)lidoma نوشته: استاد راهنمای من قبول نمیکنه که من مسئول مکاتبه باشم حالا منم قصد ندارم که اسم من تو مقاله به عنوان corresponding درج شه لذا میخواستم بدونم این امکان رو ژورنالها مهیا میکنند که من مکاتبات انجام بدم و در مرحله اخر که accept میشه اسم استادم به عنوان corresponding ذکر شه یا نه در مرحله آخر هم اسم من به عنوان correspondingنوشته میشه
بله. حتما می تونید تعیین کنید که corresponding author استادتون باشه ولی سابمیت مقاله و... رو خودتون انجام بدن.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

05-07-2012, 05:30 PM
(05-07-2012, 04:09 PM)Shahrouz نوشته: بله. حتما می تونید تعیین کنید که corresponding author استادتون باشه ولی سابمیت مقاله و... رو خودتون انجام بدن.
تعداد کثیر مقالات شهروز جان نشان دهنده تجربیات فراوان ایشان در این زمینه است، اما من هم با صحبت MaMi جان موافقم که با ژورنال مورد نظرتون مکاتبه کنید و سوال نمایید، چون ممکن است استراتژی ژورنال ها با یکدیگر متفاوت باشد.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-07-2012, 12:39 AM
(05-07-2012, 05:30 PM)Nasim67 نوشته: تعداد کثیر مقالات شهروز جان نشان دهنده تجربیات فراوان ایشان در این زمینه است، اما من هم با صحبت MaMi جان موافقم که با ژورنال مورد نظرتون مکاتبه کنید و سوال نمایید، چون ممکن است استراتژی ژورنال ها با یکدیگر متفاوت باشد.
درود
سپاس نسیم گرامی.
مراحل سابمیت مقاله در ژورنالهای معتبر اصلا به گونه ای هست که از شما می پرسه که آیا قصد دارید که نویسنده مرجع خودتون باشید یا شخص دیگری. در ژورنالهای غیرمعتبر صدالبته فرآیندی برای این امر مشخص نشده و نیاز به مکاتبه هست. با این وجود برای جلوگیری از هرگونه ابهام فرآیند سابمیت رو یک بار تاپیش از سابمیت نهایی پله پله جلو برید بعدش به راحتی می تونید سابمیژن رو دکلاین کنید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین mahnam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-11-2016, 05:33 PM
سلام
من تازه دفاع کردم و قصد دارم از پایان نامه ام مقاله بدم
من زیر نظر یه استاد دیگه کار کردم و فقط از کد استاد راهنمای اصلیم استفاده کردم ، الان ایشون در جریان کارهایی که من انجام دادم نیستن ( یعنی جز حضور در جلسه دفاع به صورت فرمالیته کار دیگه ای انجام ندادن! ) و از طرفی تماس گرفتن و صحبت کردن با ایشون هم خیییلی کار سختیه !
آیا امکانش هست که من مقاله خودمو با اسم استادی که با هم رو پروژه کار کردیم بیان کنم ؟
( با این فرض که استاد راهنمای اصلیم مشکلی با این قضیه نداشته باشه )
البته با این کار باید از خیر 2 نمره مقاله ام بگذرم !
اما خب گویا ایشون فقط به حساب دوستی با استادی که من باهاش کار کردم پذیرفتن من از کدشون استفاده کنم و تمایلی ندارن این قضیه کش دار شه و ... و بعدها حتی نمی تونم از ایشون توصیه نامه و .. بگیرم ! البته اینارو الان فهمیدم !!! 
حالا به نظرتون مشکلی داره من اسم یکی دیگه رو ذکر کنم به عنوان corresponding author؟
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-11-2016, 06:03 PM
(07-11-2016, 05:33 PM)mahnam نوشته: سلام
من تازه دفاع کردم و قصد دارم از پایان نامه ام مقاله بدم
من زیر نظر یه استاد دیگه کار کردم و فقط از کد استاد راهنمای اصلیم استفاده کردم ، الان ایشون در جریان کارهایی که من انجام دادم نیستن ( یعنی جز حضور در جلسه دفاع به صورت فرمالیته کار دیگه ای انجام ندادن! ) و از طرفی تماس گرفتن و صحبت کردن با ایشون هم خیییلی کار سختیه !
آیا امکانش هست که من مقاله خودمو با اسم استادی که با هم رو پروژه کار کردیم بیان کنم ؟
( با این فرض که استاد راهنمای اصلیم مشکلی با این قضیه نداشته باشه )
البته با این کار باید از خیر 2 نمره مقاله ام بگذرم !
اما خب گویا ایشون فقط به حساب دوستی با استادی که من باهاش کار کردم پذیرفتن من از کدشون استفاده کنم و تمایلی ندارن این قضیه کش دار شه و ... و بعدها حتی نمی تونم از ایشون توصیه نامه و .. بگیرم ! البته اینارو الان فهمیدم !!! 
حالا به نظرتون مشکلی داره من اسم یکی دیگه رو ذکر کنم به عنوان corresponding author؟
سلام
در صورتی که ایشون در آینده ادعایی در این باره نداشته باشه، خیر موردی نداره که اسم corresponding مقالتون شخص دیگری باشه. ( در رابطه با نمره هم خوب 100% امکان دریافتش براتون وجود نداره)
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین F.M.R
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-10-2017, 12:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2017, 12:06 PM توسط F.M.R.)
سلام.
ممکنه مقاله ای isiرو با کمک دانشجویان در مقطع دکترا حرفه ای که موضوع کلینیکی باشه رو چاپ کرد بدون کمک استادی .؟؟و اون رو جزو رزومه استفاده کرد ؟؟و در دوران رزیدنتی از اون مقاله استفاده ای کرد؟؟چون شنیدم دانشگاه ها مقاله ای رو قبول میکنن ک اسم استاد در اون ذکرشده باشه!!!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2