عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه های ایتالیا در رشته معماری داخلی

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از دانشگاه های ایتالیا در رشته معماری داخلی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-10-2016, 04:09 PM
(30-10-2016, 02:01 PM)kami.moh نوشته: سلام من رشته تحصیلیم طراحی فرش دستباف بوده لیسانس . 1-میتونم برای ارشد  طراحی داخلی بخونم ./2-برای زبان بهتره ایتالیایی یاد بگیرم یا انگلیسی ؟ / بورسیه هم میتونم بگیرم ؟ / هدف خودم اینه که با معماری داخلی آشنابشم و المان های تاریخی فرش ایرانی رو با دکوراسیون روز دنیا منطبق و وارد کنم/ بیشتر از 3 سال سابقه فعالیت در زمینه دکوراسیون داخلی دارم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1- بله. مشکلی نداره
2- بهتره به زبان ایتالیایی رشته های هنری رو اقدام کنید (بالحاظ احتمال پیدا کردن کار و در دسترس یودن بیشتر منابع برای این رشته ها)
3- بورسیه به رزومه شما بستگی داره. بهتره از طریق مدرسه ایتالیایی برای زبان ایتالیایی اماده بشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین kami.moh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-10-2016, 10:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2016, 10:38 PM توسط kami.moh.)
ممنون از راهنماییتون . ببخشید منظور از مدرسه ی ایتالیایی کلاس های سفارت در تهران چون من ساکن مشهدم ؟؟ 2 - بعد من رشتم غیر مرتبط بوده پیش نیاز باید بگذرونم ؟؟ بورسیه شامل پیش نیاز ها هم میشه ؟ 3-تحقیقی که کردم ثبت نام واسه ترم اول احتمال گرفتن بورس بیشتره چه زمانی باید اپلای کرد و چه چیزهای رو باید از قبل آماده کرد ؟؟ 4- چه نرم افزار های بازار کار بهتری داره ( 3 دی مکس / رویت /راینو /اتوکد.....؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

31-10-2016, 12:52 PM
(30-10-2016, 10:16 PM)kami.moh نوشته: ممنون از راهنماییتون . ببخشید منظور از مدرسه ی ایتالیایی کلاس های سفارت در تهران چون من ساکن مشهدم ؟؟ 2 - بعد من رشتم غیر مرتبط بوده پیش نیاز باید بگذرونم ؟؟ بورسیه شامل پیش نیاز ها هم میشه ؟ 3-تحقیقی که کردم ثبت نام واسه ترم اول احتمال گرفتن بورس بیشتره چه زمانی باید اپلای کرد و چه چیزهای رو باید از قبل آماده کرد ؟؟ 4- چه نرم افزار های بازار کار بهتری داره ( 3 دی مکس / رویت /راینو /اتوکد.....؟؟

بله کلاسهای مربوط به سفارت در (فرمانیه) برگزار میشه. اگر مشهد زندگی میکنید بهتره برای ازمون استرنی اماده بشید.
2- ممکنه این مورد به سیاست دانشگاه برمیگرده
3- بله بیشترین بورسها در ترم و سال اول ارائه میشه
4- اطلاعاتی ندارم. اما مسلماً اونهایی که در رشته خودت کاربردی تره.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین kami.moh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-10-2016, 09:23 PM
من هر چی گشتم تاریخ های ثبت نام / ارسال مدارک و ارسال مدرک زبان رو دقیق پیدا نکردم ؟؟ از طریق مدرسه ایتالیایی پرسیدم آزمون استرنی تو آذر برگذار میشه یعنی عملا از طریق زبان ایتالیا  امسال نمیشه مگه واسه سال 2018-2019 اپلای کنم . اما از طریق زبان انگلیسی تا جای که پرسیدم  تا فروردین اگه مدرک زبان رو بدم میشه واسه پاییز سال آینده اپلای کرد. حال 1- این تاریخ های که گفتم درسته ؟؟؟ 2- از طریق انگلیسی امسال برم یا صبر کنم ایتالیایی 2 سال بعد ؟؟ گیر کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-11-2016, 10:05 PM
(31-10-2016, 09:23 PM)kami.moh نوشته: من هر چی گشتم تاریخ های ثبت نام / ارسال مدارک و ارسال مدرک زبان رو دقیق پیدا نکردم ؟؟ از طریق مدرسه ایتالیایی پرسیدم آزمون استرنی تو آذر برگذار میشه یعنی عملا از طریق زبان ایتالیا  امسال نمیشه مگه واسه سال 2018-2019 اپلای کنم . اما از طریق زبان انگلیسی تا جای که پرسیدم  تا فروردین اگه مدرک زبان رو بدم میشه واسه پاییز سال آینده اپلای کرد. حال 1- این تاریخ های که گفتم درسته ؟؟؟ 2- از طریق انگلیسی امسال برم یا صبر کنم ایتالیایی 2 سال بعد ؟؟ گیر کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون

اینکه به چه زبانی بخونی تصمیم خودته. اما دوره های هنری به انگلیسی بسیار کم پیدا میشه و ممکنه برای کار در اینده هم در ایتالیا مناسب نباشه.
تاریخ ها هم دقیق است.
نقل قول  

آفلاین nc rad63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2017, 03:06 PM
دوستان در رابطه با پذیرش دکترای معماری در دانشگاه ونیز و فلورانس راهنمایی بفرمایید. اینکه به زبان انگلیسی ارائه میشه یا نه؟ سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-05-2017, 09:51 PM
(17-05-2017, 03:06 PM)nc rad63 نوشته: دوستان در رابطه با پذیرش دکترای معماری در دانشگاه ونیز و فلورانس راهنمایی بفرمایید. اینکه به زبان انگلیسی ارائه میشه یا نه؟ سپاس

فقظ فلورانس و میلان به انگلیسی ارائه میشن.(اینجا) ممکنه دوه های انگلیسی - ایتالیایی در دانشگاههای دیگر یافت بشه.
نقل قول  

آفلاین mademoiselle
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2017, 08:08 PM
سلام. من ليسانس معماري رو با معدل "١٤/٠٢" تموم كردم. پورتفوليو ندارم. هنوز نمره ي زبان ندارم.
به تازگي تصميم گرفتم كه براي مستر معماري ( رشته ي معماري داخلي) اقدام به گرفتن پذيرش از دانشگاه هاي خارج از ايران بكنم.( ايتاليا اولين گزينه ي من بود چون شنيدم با نمره ي زبان خوب ميشه راحت پذيرش گرفت)
١.با شرايطي كه دارم ( معدل پايين و نداشتن رزومه) چگونه مي تونم پذيرش بگيرم كه تحصيل هم براي من رايگان باشه؟ آيا درسته كه در كشورهايي مثل آلمان يا ايتاليا تحصيل اگه به زبان خودشون باشه رايگانه؟
٢.در ابتدا چه كاري بايد انجام بدم ؟چون هنوز اطلاعات زيادي ندارم از نحوه ي گرفتن پذيرش.
٣. اگر پيشنهادي داريد ممنون ميشم بگيد.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-06-2017, 10:39 PM
سلام
1. تحصیل در ایتالیا رایگان نیست، اما اگر بورسیه های استانی شامل حالتون بشود تقریبا تمام هزینه های تحصیل و زندگیتان را پوشش میدهد، فقط باید حدودا 3 تا 5 هزار یورو سرمایه اولیه داشته باشید( تا زمانی که بورسیه را دریافت کنید.
تحصیل در ایتالیا را مطالعه کنید.
2. این صفحه را مطالعه کنید.

(31-05-2017, 08:08 PM)mademoiselle نوشته: سلام. من ليسانس معماري رو با معدل "١٤/٠٢" تموم كردم. پورتفوليو ندارم. هنوز نمره ي زبان ندارم.
به تازگي تصميم گرفتم كه براي مستر معماري ( رشته ي معماري داخلي) اقدام به گرفتن پذيرش از دانشگاه هاي خارج از ايران بكنم.( ايتاليا اولين گزينه ي من بود چون شنيدم با نمره ي زبان خوب ميشه راحت پذيرش گرفت)
١.با شرايطي كه دارم ( معدل پايين و نداشتن رزومه) چگونه مي تونم پذيرش بگيرم كه تحصيل هم براي من رايگان باشه؟ آيا درسته كه در كشورهايي مثل آلمان يا ايتاليا تحصيل اگه به زبان خودشون باشه رايگانه؟
٢.در ابتدا چه كاري بايد انجام بدم ؟چون هنوز اطلاعات زيادي ندارم از نحوه ي گرفتن پذيرش.
٣. اگر پيشنهادي داريد ممنون ميشم بگيد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین مرتضی معمار
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-02-2018, 02:22 AM
سلام
من لیسانس معماری داخلی از دانشگاه علمی کاربردی با معدل ۱۶.۹۰ دارم
رزومه کاری هم دارم
مدرک زبان انگلیسی رو هم تا چند ماه آینده میگیرم
میخواستم ببینم برای دانشگاه پلی تکنیک میلان میتونم پذیرش بگیرم؟
بورس چطور؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2